newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Highlight Kenosis lanseaza miercuri, 7 octombrie, albumul Glowing, la Clubul Silver Church din Bucur Highlight Kenosis lanseaza albumul Glowing, joi, 7 octombrie 2009, orele 20:30, la clubul Silver Church din Bucuresti printr-un show de exceptie. Invitati speciali: Tiarra.
webRelease: Concert Celelalte Cuvinte Grupul oradean Celelalte Cuvinte va sustine un nou concert in Bucuresti pe data de 22 Octombrie incepand cu orele 21 in The Silver Church Club. In timpul celor doua ore ale concertului trupa va interpreta piese din repertoriul propriu, de la inceputuri pana la cele de pe albumul STEM lansat in 2008.
Vaya Con Dios – spectacol acustic Vaya Con Dios va sustine la Sala Palatului, pe 13 octombrie, un concert acustic de exceptie. Cu influente gispy, cu voce usor francofona, Vaya Con Dios este una dintre trupele cele mai de succes a anilor ’90. Acum, biletele pot fi achizitionate si in 3 rate lunare, doar prin Card Avantaj, in urmatoarele locatii: Diverta Unirii, Diverta Magheru, Diverta Mall Vitan, Diverta Plaza Romania si la sediul Eventim din strada Magura Vulturilor, nr 34.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings