newsletter rss
HotNews.ro
webReleas: CMU – un nou produs pentru studenti – 50% discount pentru analizele de laborator Incepand cu aceasta luna, Centrul Medical Unirea vine cu un nou pachet de servicii adresat studentilor. Acestia vor plati doar 40 de lei pentru orice consultatii si vor beneficia de o reducere de 50% pentru analizele de laborator, prin pachetul „Student”. Produsul se doreste a fi un stimulent pentru un comportament responsabil al tinerilor vizavi de sanatatea lor.Campania “Fii in forma pentru urmatorul party” este deja in desfasurare in policlinica Centrului Medical Unirea din Sema Parc. Localizata in cadrul complexului Sema Parc, are avantajul de a fi usor accesibila cu metroul (statia Lucretiu Patrascanu, fosta Semanatoarea). Sunt vizati atat studentii din Complexul Studentesc Regie precum si cei din zonele invecinate: Leu, Militari, Crangasi si Grozavesti.
webRelease: NESCAFÉ - Cafeaua, remediu împotriva durerilor de cap  In zilele noastre, migrenele sunt considerate una dintre cele mai cunoscute, dar si cele mai obisnuite afectiuni, de cele mai multe ori manifestandu-se in forme usoare si disparand in decursul a cateva ore. Aproape orice persoana a avut, cel putin o data in viata, dureri de cap cauzate de oboseala, extenuare sau stres. Specialistii au demonstrat ca printre remediile impotriva durerilor de cap se enumera si consumul moderat de cafea.
webRelease: HIFU Terramed Conformal - Primul centru de tratament al tumorilor canceroase din Romania prin metoda HIFU-HCU Centrul Medical Bio Terra Med si Dr. Nicolae Verga inaugureaza HIFU Terramed Conformal, primul centru clinic de tratament al tumorilor canceroase din Romania care utilizeaza metoda HIFU-HCU, un tratament neinvaziv cu ultrasunete focalizate. Tot in aceasta clinica se afla si primul serviciu de radioterapie privat din tara. Investitia totala in proiect se ridica la valoarea de 3 milioane de Euro.
webRelease: Philips va dota Arcadia Hospital din Iasi cu echipamente in valoare de 4 milioane de euro In anul 2008, Philips, prin distribuitorul sau autorizat  in Romania - Radiusmed - a echipat integral Centrul de Imagistica Medicala Arcadia Iasi, care a devenit cel mai performant centru de diagnostic din Moldova. La aceasta recunoastere au contribuit, in egala masura, dotarile tehnice de ultima generatie si pregatirea profesionala deosebita a specialistilor de la Arcadia. 
webRelease: Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi, prima sala de operatii hibrid din Romania Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr.T.Popa”, alaturi de Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” din Iasi, au inaugurat cea mai noua solutie de sala de operatie hibrid instalata in Romania, denumita Artis ZEEGO. Echipamentul va permite tratarea prin interventii minutioase a peste 80% dintre pacientii cu probleme cardiovasculare si va asigura si instruirea didactica a studentilor Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr.T.Popa”.
webRelease: Calculeaza-ti amprenta de carbon (CO2) pe StopCO2.ro Incepand cu data de 19 octombrie 2009, pe site-ul de eco-living www.StopCO2.ro, creat sub amprenta BCR, iti poti calcula atat amprenta de carbon (CO2), cat si compara emisiile rezultate din deplasarea ta cu automobilul cu cele rezultate din deplasarea ta cu mijloacele de transport in comun. Tot pe www.StopCO2.ro este disponibila si o lista a centrelor de reciclare din toata tara, structurata pe principalele categorii poluante.
webRelease: „Cate vieti poti salva intr-o viata?”  Asociatia non-profit Salveaza vieti a organizat, la Spazio Studio, evenimentul „Cate vieti poti salva intr-o viata?”, moment care a marcat lansarea oficiala a asociatiei.
webRelease: Sute de mesaje de sustinere pentru pacientii diagnosticati cu cancer Peste 400 de mesaje scrise si doua panouri care au devenit neincapatoare pentru mesajele bucurestenilor care au trecut prin parcul Herastrau in perioada 25-27 septembrie. Initiativa Roche Romania de a monta un panou pe care sa fie adunate mesaje de sustinere pentru bolnavii de cancer a  fost primita cu multa caldura de bucuresteni, in parcul Herastrau. In doar 4 ore de la montarea primului panou, acesta a fost umplut cu mesajele trecatorilor si a trebuit inlocuit a doua zi cu un al doilea, pentru a putea cuprinde toate mesajele de suport adresate bolnavilor de cancer.
Investitie de 2,9 milioane de euro in cel de-al 7-lea Centru de Nefrologie si Dializa IHS International Healthcare Systems (IHS), companie membra SofMedica, a inaugurat duminica, 27 septembrie, la Focsani, cel de-al 7-lea centru de dializa IHS din tara si primul centru privat de profil din Vrancea, in urma unei investitii de 2,9 milioane Euro. Pana in prezent, IHS a investit in centrele sale de dializa si nefrologie peste 10 milioane de euro.
www.bebesanatos.ro - ghid complet de crestere si ingrijire a copilului in primii trei ani de viata Pentru a avea un bebelus sanatos, parintii trebuie sa fie informati asupra ingrijirii speciale care trebuie acordata copilului inca dinainte de nastere, in perioada sarcinii. De aceea, Sanatatea Media Group a lansat conceptul inovator „Bebe Sanatos”, ce are drept componente principale conferinta interactiva, almanahul si comunitatea „Bebe Sanatos”, proiecte reunite in cadrul portalului www.bebesanatos.ro, care se adreseaza tuturor parintilor si viitorilor parinti care doresc sa ofere copiilor lor cea mai buna ingrijire.
MedLife a investit 17 milioane de euro pentru extinderea spitalului Life Memorial MedLife, unul dintre operatorii de servicii medicale private din Romania, a finalizat proiectul de dezvoltare a spitalului Life Memorial, pentru care a investit peste 17 milioane de euro, in ultimii doi ani.
O Viata Sanatoasa la Sala Dalles Targul pentru O Viata Sanatoasa isi deschide portile in perioada 18-20 septembrie 2009 la Sala Dalles.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by