newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Camera de Comert Italiana pentru Romania are un nou Consiliu de Administratie Camera de Comert Italiana pentru Romania, institutie recunoscuta de Guvernul Italian, a organizat ieri Adunarea Generala a Asociatilor, pentru a aproba situatia financiara pe 2010 si bugetul pe 2011. Pe langa acest lucru, Camera a ales noul Consiliu de Administratie pentru perioada 2011-2014, responsabil pentru a conduce strategia Camerei, a adresa nevoile celor 230 de membri si a reprezenta comunitatea Italiana a oamenilor de afaceri vis-a-vis de autoritatile romane si alte camere bilaterale.
webRelease: Prima retea nationala de bone / baby-sitters profesioniste Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA) si Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) - Directia Generala Protectia Copilului (DGPC) au lansat, pe 31 martie, proiectul strategic  "Femei pentru femei" - Program national de calificare si acreditare a femeilor sn ocupatia de baby-sitter. In acest proiect, cel putin 2000 de femei din toata tara vor putea urma cursuri GRATUITE si acreditate de calificare in meseria de bona/baby-sitter.
webRelease: Thailanda primeste primul lot de avioane Gripen Fortele Aeriene RegaleThailandeze au receptionat primele lor sase avioane de lupta Gripen C/D si dispun acum de un sistem integrat de aparare aeriana produs de Saab. Aceste avioane de lupta fac parte din primul lot comandat in 2008. In total, Thailanda a comandat 12 avioane Gripen JAS-39. Avioanele Gripen fac parte dintr-o tranzactie inter-guvernamentala in care Administratia Suedeza pentru Produse de Aparare, reprezentand guvernul Suediei, livreaza un sistem de aparare aeriana bazat pe echipamente produse de Saab.
webRelease: Optimizare prin investitii eficiente Agora Group organizeaza maine, 24 februarie 2011, Conferinta de Tehnologie Agora cu tema Solutii IT&C pentru Administratia Publica. Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental din Bucuresti, sala Rapsodia, incepand cu ora 9.00. Invitati speciali pentru deschiderea evenimentului: dl. Valerian Vreme, Ministrul MCSI, dl. Marius Necula, Presedintele Comisiei pentru administratie publica, organizarea teritoriului si protectia mediului din Senat si dl. Varujan Pambuccian, Presedintele Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor din Camera Deputatilor.
webReleases: Dezvoltarea durabila - o prioritate si pentru autoritatile publice locale din Transilvania Evenimentul "Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale", Editia 1 Transilvania, organizat de catre agentia BTL Design si trustul de presa Agora Group, impreuna cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania (FALR),  Asociatia  Oraselor  din  Romania,  Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania, pe 17 februarie 2011 la Cluj-Napoca, a adunat peste 150 de primari si reprezentanti ai autoritatilor locale din zona Transilvania.
webRelease: Primarii din Transilvania se vor intalni la Cluj pentru a discuta despre dezvoltarea durabila Agentia BTL Design si trustul de presa Agora Group, impreuna cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania (FALR),  Asociatia  Oraselor  din  Romania,  Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania, organizeaza maine, 17 februarie 2011, simpozionul de administratie publica: "Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale", Editia 1 Transilvania. Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, Hotel Tulip Inn Sunny Hill, sala George Cosbuc, incepand cu ora 09.00.
webRelease: Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale din Transilvania Agentia BTL Design si trustul de presa Agora Group, impreuna cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania (FALR), Asociatia Oraselor din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania, organizeaza joi, 17 februarie 2011, simpozionul de administratie publica: "Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale", Editia 1 Transilvania. Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, Hotel Tulip Inn Sunny Hill, sala George Cosbuc, incepand cu ora 09.00.
webRelease: MCSI: Cetatenii judetului Tulcea vor avea acces la servicii publice electronice Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, domnul Valerian Vreme, a semnat marti, 1 februarie, 2011, contractul de finantare prin fonduri structurale a proiectului "Dezvoltarea serviciilor electronice catre cetateni si mediul de afaceri din judetul Tulcea".
webRelease: Peste 300 de ONG-uri solicita Guvernului reintroducerea termenelor semestriale pentru declararea si achitarea contributiilor aferente veniturilor din salarii Marti, 25 ianuarie 2011, Asociatia Nationala a Birourilor de Consiliere pentru Cetateni (ANBCC) a inaintat Guvernului Romaniei un addendum la scrisoarea deschisa prin care reprezentantii societatii civile reclama prevederile inadecvate ale art. IV alin. 5 al O.U.G. nr. 117/2010 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal si reglementarea unor masuri financiar-fiscale. Actul normativ anuleaza dreptul ONG-urilor de a declara si plati semestrial contributiile aferente veniturilor din salarii, precum si impozitul retinut la sursa.
webRelease: Apel de proiecte pe fonduri structurale pentru IMM-uri si ONG-uri lansat de MCSI Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) lanseaza, luni, 20 decembrie apelul de proiecte pentru Operatiunea 3.1.1 - "Sprijinirea accesului la Internet si la serviciile conexe", din cadrul Domeniului Major de Interventie 1 - "Sustinerea utilizarii tehnologiei informatieisi comunicatiilor", Axa III - "Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public".
webRelease: MCSI lanseaza un apel de proiecte pe fonduri structurale pentru IMM-uri si ONG-uri Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) anunta lansarea, in data de 20 decembrie, a apelului de proiecte dedicat IMM-urilor si ONG-urilor. Apelul este lansat pentru operatiunea Operatiunea 3.1.1 - "Sprijinirea accesului la Internet si la serviciile conexe", din cadrul Domeniului Major de Interventie 1 - "Sustinerea utilizarii tehnologiei informatiei si comunicatiilor", Axa III - "Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public".
webRelease: APCS reactioneaza la incidentul din Galati Asociatia Profesionala a Companiilor de Securitate (APCS) se arata revoltata cu privire la incidentul in care un tanar cu handicap a fost umilit de agentii unei firme de paza, isi declara public dezaprobarea fata de acest gen de comportament si atrage atentia cu privire la importanta pregatirii personalului din companiile de securitate privata.
webRelease: Eficienta crescuta pentru Autoritatile Locale din Banat si Oltenia Agentia BTL Design si trustul de presa Agora Group, impreuna cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania (FALR),  Asociatia  Oraselor  din  Romania,  Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania, au organizat ieri simpozionul de administratie publica: "Modernizarea si eficientizarea administratiei publice locale din Romania", Editia 4 - Banat si Oltenia. Evenimentul a avut loc la Craiova si s-a bucurat de prezenta a peste 100 de primari si reprezentanti ai institutiilor publice din regiunile Banat si Oltenia.
webRelease: Romania rurala radiografiata prin prisma transparentei decizionale. O analiza ANBCC Asociatia Nationala a Birourilor de Consiliere pentru Cetateni (ANBCC) a lansat prima analiza, realizata la nivel national, privind transparenta decizionala in comunele din Romania, in cadrul Forumului Informarii Publice-Romania rurala fata-n fata cu transparenta decizionala. Evenimentul a avut loc joi, 18 noiembrie 2010, la Bucuresti.
webRelease: Administratia Publica Locala din Banat si Oltenia discuta despre solutii de modernizare si eficienti Agentia BTL Design si trustul de presa Agora Group, impreuna cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania (FALR),AsociatiaOraselordinRomania,Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania, organizeaza joi, 18 noiembrie 2010, simpozionul de administratie publica: "Modernizarea si eficientizarea administratiei publice locale din Romania", Editia 4 - Banat si Oltenia. Evenimentul va avea loc la Craiova, Hotel Jiul, incepand cu ora 09.00.
webRelease: MCSI a constituit un Grup de Lucru in domeniul achizitiilor publice de hardware Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) a constituit un Grup de Lucru pentru elaborarea standardelor minime de cost privind achiziţiile publice de hardware desfaşurate de către instituţiile publice centrale şi locale.​
webRelease: MCSI: Acces mai usor la serviciile de e-Guvernare, prin bibliotecile publice Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, domnul Valerian Vreme, a semnat un protocol de colaborare cu Fundatia  IREX Romania (International Research & Exchanges Board) si cu Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR). Protocolul are scopul de a promova bibliotecile publice din cadrul programului Biblionet ca centre de resurse informationale si de acces la e-Guvernare.
webRelease: Eficienta crescuta pentru Autoritatile Locale din Muntenia si Dobrogea Agentia BTL DESIGN si trustul de presa Agora Group, impreuna cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania (FALR),  Asociatia  Oraselor  din  Romania,  Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania, au organizat ieri simpozionul de administratie publica: "Modernizarea si eficientizarea administratiei publice locale din  Romania", Editia 2 - Muntenia si Dobrogea, la Constanta.
webRelease: MCSI: In zece zile s-au semnat 17 contracte de finatare prin fonduri europene Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a semnat in perioada 1-10 septembrie, 2010, prin Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale (OIPSI), 17 contracte de finantare din fonduri structurale, avand o valoare totala a finantarii nerambursabile de 24,3 milioane lei.
webRelease: Solutii de modernizare si eficientizare pentru Administratia Publica Locala din Muntenia si Dobrogea Agentia BTL DESIGN si trustul de presa Agora Group, impreuna cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania (FALR),  Asociatia  Oraselor  din  Romania,  Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania, organizeaza joi, 23 septembrie 2010, simpozionul de administratie publica: "Modernizarea si eficientizarea administratiei publice locale din Romania", Editia 2 - Muntenia si Dobrogea. Evenimentul va avea loc la Constanta, Hotel Ibis, incepand cu ora 09.30.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings