newsletter rss
HotNews.ro
webPR: Liceele din strainatate deschid calea catre un viitor stralucit “Menirea fireasca a scolii nu e sa dea invatatura, ci sa destepte cultivand destoinicirile intelectuale in inima copilului, trebuinta de a invata toata viata.” spune Ioan Slavici. De importanta educatiei suntem constienti cu totii, si investim in viitorul copiilor nostri prin grija pe care le-o purtam, atentia si invataturile pe care le oferim si scolile la care ii trimitem. Experienta liceului in strainatate este unica si poate oferi copiilor punctul de pornire catre o cariera de succes si o viata implinita.
webPR: Taberele de limbi straine – o alegere pentru viitor Vacanta de vara este cea mai asteptata perioada a anului, atat de catre copii cat si de catre parinti. Taberele de vara contribuie consistent la pregatirea copilului pentru admiterea viitoare la licee si universitati de prestigiu, la imbunatatirea nivelului de limbi straine, a cunostintelor din domenii variate, dar si la cultivarea pasiunilor care se pot tranforma in adevarate profesii.
webRelease: Philips Romania aduce la Festivalul Brazilor de Craciun "€œCitadela Alba" Philips Romania sustine, pentru al doilea an consecutiv, proiectul caritabil Festivalul Brazilor de Craciun derulat de organizatia Salvati Copiii Romania, prin participarea cu o creatie speciala ce va fi licitata in seara de 10 decembrie 2015. Citadela Alba, lucrarea propusa pentru editia din 2015 de catre compania Philips Romania, poarta si in acest an semnatura arhitectilor studio-ului de creatie MATIUS si va fi licitata la Gala, cu scopul de a ajuta cei peste 2.000 de copii proveniti din medii sociale vulnerabile pe care Organizatia Salvati Copiii ii sustine prin programele pe care le desfasoara.
webPR: Studiul in Elvetia - O cariera de succes in turism si management hotelier Din ce in ce mai multi tineri din Romania se orienteaza catre o cariera in domeniul turismului sau al managementulul hotelier. Cele mai importante motive pentru o asemenea alegere sunt oportunitatile de pregatire, studiu si cariera in strainatate, precum si traditia formarii in asemenea domenii care a inceput odata cu ridicarea primelor hoteluri.
webRelease: Points of You November Dream: Urban Pause 2015 In perioada 3-15 noiembrie 2015 Points of You Romania a dat startul primei Pauze urbane din Romania printr-o serie de training-uri si workshop-uri dedicate cunoasterii conceptului, metodei si instrumentelor Points of You, care a culminat cu November Dream: Urban Pause 2015, conferinta internationala Points of You, gazduita de co-fondatorii Efrat Shani si Yaron Golan.
webRelease:Sensory Playdate - Alb si negru Inca de la nastere e important sa oferim copilului un mediu plin de stimuli, jocuri si jucarii educationale, iar daca acest lucru se petrece intr-un cadru special creat pentru el si sub atenta supraveghere a parintelui sau a educatorului rezultatele sunt si mai spectaculoase.
webRelease: Proiectul FII AS -€“ la final!  Prin proiectul ”€œFlexibilitate, inovare s™i init›iativa antreprenoriala pentru somerii din regiunea Bucures™ti-Ilfov -€“ FII AS!”€,  timp de 20 de luni, persoanele fara loc de munca inscrise in acest proiect, au fost instruite, gratuit, in scopul educarii spiritului antreprenorial. 25 dintre s™omeri au beneficiat si de cursuri de formare acreditate in domeniul ”E-business„€ (competente antreprenoriale-perfectionare), iar participantii la acest curs suplimentar au beneficiat si de de consultanță personalizată pentru administrarea unei afaceri.
webPR: Debateri consacrati si membri ai societatii civile au dezbatut despre educatie si discurs public la finala Turneului Campionilor in Dezbateri 2015 Finala Turneului Campionilor în Dezbateri 2015 i-a adus față-n față pe cei mai buni debateri români, într-un eveniment la care au luat cuvântul Ligia Deca - Consilier de stat, Administrația Prezidențială și Florentin Țuca - Managing partner Țuca Zbârcea & Asociații. După runde preliminarii și confruntarea finală, Șerban Pitic și David Moscovici au revendicat trofeul celui mai important campionat de dezbateri dedicat specialiștilor în dezbateri academice din România.
webRelease: Tagul caritabil de toamna Top Kids Eveniment caritabil. Toate incasarile (taxa de intrare si ce vom vinde) vor fi folosite pentru a cumpara haine, mancare si alte lucruri utile pentru 15 copii orfani dintr-un sat sucevean. Update-uri pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/948779888490607/. De asemenea, daca veti putea aduce cu voi hainute, jucarii si orice alte lucruri (neperisabile) pentru acesti copii va vom multumi foarte mult si ne vom ocupa ca ele sa ajunga la copii. 
webPR: Turneul Campionilor in Dezbateri - prilej de debate de calitate Cei mai buni 16 debateri din România sunt invitați weekendul acesta la București pentru a concura la Turneul Campionilor în Dezbateri, ediția a IV-a. Rundele sunt găzduite de Liceul Bilingv ”Miguel de Cervantes”, intrarea este liberă, iar finala se desfășoară luni, începând cu ora 19:00 în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.
webRelease: Apel pentru o abordare integrata - Risc major pentru tineri Tinerii risca sa fie lasati fara competente digitale fundamentale daca scoala nu va avea o abordare integrata asupra Informaticii si Alfabetizarii digitale. Exista o tendinta observata la nivel international ca educatia in Informatica sa fie in pericol de a fi orientata exclusiv spre programare. Aceasta directie ar putea lasa tinerii fara competentele de care au nevoie pentru a progresa la scoala, in studiile ulterioare si la locul de munca. Acesta este mesajul cheie al noului Document de pozitie lansat de ECDL Foundation la un eveniment organizat sub egida Parlamentului European de la Bruxelles.
webRelease: Profit Point, cursurile de dezvoltare personala de care ai nevoie Vrei o schimbare in viata ta, pe care sa o simti in interior, dar care sa se vada si la exterior? Investeste in tine si urmeaza cursurile de dezvoltare personala ale Profit Point. Vei castiga timp, bani, intelepciune si, cel mai important, te vei descoperi pe tine insuti, punctele forte si vei invata sa traiesti mai fericit, mai implinit.
webRelease: Practica pentru studentii de la Facultatea De Psihologie Centrul Psihomedeor de Consultanta, Consiliere Psihologica si Psihoterapie din Bucuresti organizeaza module de practica pentru studentii de la Facultatea de Psihologie, incepand cu luna noiembrie 2015. 
webRelease: LAMONZA a premiat Lotul olimpic al Romaniei care a ocupat locul I la Olimpiada Internationala de Geografie 2015, cu patru medalii Lotul olimpic al Romaniei a obtinut patru medalii - o medalie de aur, doua de argint si o medalie de bronz - la Olimpiada Internationala de Geografie 2015. In clasamentul general, Romania s-a clasat pe locul I, anunta Ministerul Educatiei. La competitia internationala care s-a desfasurat in Rusia au participat peste 150 de elevi, din 40 de tari si regiuni.
webRelease: Bacalaureat 2016: liceenii nu mai sustin o proba Peste 55 000 de elevi si-au echivalat pana in prezent proba de Competente Digitale de la Bacalaureat cu ECDL. Si in acest an scolar, liceenii care detin ECDL PROFIL BAC nu mai sustin aceasta proba. Profilul ECDL pentru BAC se adreseaza elevilor care doresc sa echivaleze proba de Competente digitale din cadrul Bacalaureatului cu certificarea recunoscuta international, European Computer Driving Licence. Mai mult, daca elevii se inscriu si sustin cel putin un examen ECDL in perioada 14 septembrie - 18 decembrie 2015, pot castiga un laptop sau una dintre cele patru tablete puse in joc.
webPR: Performanta in leadership prin etica si integritate - prima conferinta din Romania la care EMCC va reuni profesionisti din domeniile business, coaching si mentoring Cel mai important eveniment al toamnei in domeniul Coaching, Mentoring si Leadership din Romania va avea loc la Bucuresti, pe data de 29 octombrie, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti si va fi organizat de European Mentoring & Coaching Council Romania (EMCC). Aflata la a 4-a editie, conferinta anuala cu participare internationala a EMCC continua traditia evenimentelor de inalt nivel organizate pana acum si dedicate managerilor, profesionistilor din coaching, mentoring si HR.
webRelease: Atelier de astronomie -€“ teorie si observatii astronomice Fundatia Calea Victoriei va invita marti, 27 octombrie, de la ora 19:00, la un Atelier de Astronomie-teorie si observatii astronomice, sustinut de Adrian Sonka, membru al Astroclubului Bucuresti si membru colaborator al AAVSO (American Association of Variable Star Observers).
webRelease:November Dream - Urban Pause 2015 In perioada 3-15 noiembrie 2015 Points of You Romania da startul primei Pauzei urbane din Romania printr-o serie de training-uri si workshop-uri dedicate cunoasterii conceptului, metodei si instrumentelor Points of You, care culmineazaƒ cu November Dream: Urban Pause 2015, conferinta internationala Points of You, gazduita de co-fondatorii Efrat Shani si Yaron Golan.
webRelease:Points of You Romania lanseaza agendele anuale inspirationale 2016 Points of You Romania lanseaza Agendele anuale inspirationale 2016 in limba romana. Bazate pe metode eficiente de coaching si pe principiile foto terapiei, agendele aduc numeroase beneficii in viata fiecarei persoane, sprijinind-o in exercitiul zilnic de stabilire si prioritizare a obiectivelor personale si a target-urilor profesionale. Mai mult, fiecare luna are cate o tema specifica si un card foto care faciliteazaƒ procesul de introspectie si incurajeaza comunicarea interpersonala.
webRelease: Incepe cea de-a treia editie Actelier, singurul curs de tehnici de actorie aplicate in business La finalul lunii noiembrie, Actelier da startul celei de-a treia editii de sesiuni de actorie destinate mediului de afaceri. Actelier este unicul studio din Romania care preia exercitii din pregatirea unui actor profesionist, pentru a facilita adaptarea mai rapida la provocarile comunicarii din mediul business.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by