newsletter rss
HotNews.ro
webRelease:Noul an scolar bate la usa! Pintexim a pregatit cele mai bune oferte de pret pentru rechizitele necesare celor mici! In fiecare toamna, inceperea unui noi an scolar reprezinta un motiv in plus pentru ca parintii sa se confrunte cu griji si dificultati financiare! Rechizitele necesare noilor activitati scolare sunt o adevarata problema, mai ales daca vorbim despre achizitionarea lor in perioada 1-15 septembrie, moment in care in librariile fizice va exista o aglomeratie de nedescris! Pentru a evita ca parintii sa se confrunte cu aceste momente, Pintexim este fabrica de birotica si papetarie care s-a pregatit cu o colectie completa a rechizitelor necesare celor care urca treptat pe scarile o ciclurilor de invatamant!
webRelease:Expertiza elvetiana pentru accesibilizarea universitatilor de stat din Timisoara Centrul Euroregional pentru Democratie (CED) a organizat, in data de 25 iunie 2015, un atelier de lucru exploratoriu in cadrul proiectului ”Universitati all-inclusive: Proiect pentru imbunatatirea serviciilor de accesibilizare ale universitatilor, adresate studentilor cu dizabilitati”€. Atelierul a fost organizat in parteneriat cu Scoala de Management din Fribourg, Elvetia, si l-a avut ca invitat special pe Prof. Dr. Thomas Straub, expert in dezvoltarea invatamantului superior.
webRelease: Care sunt atuurile in CV-ul Juniorilor - experienta extracurriculara sau studiile? Vara este momentul oportun pentru juniori sa gaseasca un job entry-level sau un program de internship platit. Intre 15 iun si 17 aug 2015 are loc Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi ce aduna 600 de job-uri pentru candidati fara experienta sau cu pana la 3 ani experienta in domenii variante precum: Financiar-bancar, IT&C, Servicii & BPO, FMCG, Constructii, Logistica, Consultanta, Turism, Farmaceutice, Retail si Inginerie.
Studentii Universitatii Dunarea de Jos din Galati au incheiat stagiile de practica desfasurate in cadrul unui proiect pe fonduri europene Asociatia Romana a Carnii, in parteneriat cu Universitatea Dunarea de Jos din Galati si partenerul transnational din Spania, Instituto de Formacion Integral   anunta incheierea celui de al doilea stagiu de practica din cadrul proiectului "Pregateste-te pentru viitor! - stagii de practica pentru studenti in domeniul agroalimentar", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007 - 2013.  
webRelease: Guvernare incluziva prin parteneriatul public - privat  Asociatia Asistenta si Programe pentru Dezvoltare Durabila -“ Agenda 21, in parteneriat cu Agentia Nationala a Functionarilor Publici, anunta lansarea proiectului ”Guvernare Incluziva”,  in cadrul unei intalniri ce va avea loc la Bucuresti, in data de 07 iulie 2015, intre orele 10.00 -“ 14.00, la Fundatia Romano -“ Americana (str. Gina Patrichi - fosta Orlando, nr. 6, sect. 1, Bucuresti). 
webRelease: Bursele de studiu si posibilitatea de angajare dupa absolvire, printre cele mai importante criterii in alegerea unei universitati 51,2% dintre tinerii si parintii cu copii intre 16 si 23 de ani din Romania aleg universitatea in functie de sansele mari de angajare imediat dupa absolvire, se arata intr-un studiu D&D Research realizat la initiativa Universitatii Romano - Americana. Peste 400 de studenti ar putea invata fara taxa la cea mai buna universitate privata din Romania, conform aceluiasi studiu.
webPR: Peste 600 de joburi pentru tineri la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi In perioada 15 iunie - 17 august 2015 va avea loc, pe www.hipo.ro, Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi - un proiect adresat studentilor si masteranzilor care isi finalizeaza studiile universitare in aceasta vara. 36 de companii participante si peste 600 de pozitii deschise sunt cifrele care definesc evenimentul din acest an. Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi se afla la cea de-a 9 editie si reuneste angajatori care isi desfasoara activitatea in domenii precum: Financiar-bancar, IT&C, Servicii & BPO, FMCG, Constructii, Logistica, Consultanta, Turism, Farmaceutice, Retail si Inginerie.
webRelease: Scoala de vara foto-film- Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane Asociat›ia Nationalsƒ pentru Arte Vizuale Contemporane si spatiul cultural Gallery anunta  ”€œScoala de vara Foto-Film 2015”€, o serie compactaƒ de cursuri, workshopuri s™i ateliere de fotografie, scenaristicaƒ, naratologie, film si actorie.
webPR: Tabara urbana RockSchool Pe perioada vacantei de vara, incepand cu data de 29 iunie, copiii care n-au cantat niciodata la un instrument au ocazia sa se distreze o intreaga saptamana cu unul sau mai multe instrumente, ghid fiindu-le profesorii RockSchool - muzicieni profesionisti. Copiii pot alege intre chitara, pian, tobe sau voce sau, daca sunt nehotarati, vor trece pe la fiecare dintre aceste instrumente.
webRelease: Elevii sunt capabili sa tipareasca obiecte. ECDL sustine 3D Printing in scoala O alta grupa de liceeni din Bucuresti sunt absolventii cursului de 3D Printing initiat de ECDL ROMANIA, cu sprijinul ENEVO Group. Astazi, i-am felicitat pe elevii de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, impreuna cu Ministerul Educatiei, care sustine demersul de invatare a noilor tehnologii, chiar in cadrul scolii. Accesul la educatie digitala in mod formal si structurat poate sa asigure dobandirea competentelor IT de catre tineri, o conditie obligatorie pentru exploatarea tuturor oportunitatilor digitale de acum.
webRelease: Universitatea Romano - Americana lanseaza campania de comunicare ”€œInvata sa fii cineva. Pe viata.” Universitatea Romano - Americana, una dintre cele mai importante institutii de invatamant superior din Romania, demareaza campania de comunicare integrata ”€œInvata sa fii cineva. Pe viata.”€ semnata de Weapons of Public Attraction. Aceasta este sustinuta de tactici de PR, gandite si executate de agentia The Public Advisors. 
webRelease: Jocuri, dansuri si teatru pentru cei mici la Bucuresti Mall Pe 6, 7 si 13 iunie, Bucuresti Mall sarbatoreste Luna copiilor si le-a pregatit celor mici o puzderie de activitati, ce includ un joc gigant "Nu te supara frate!€", parinti in rol de paparazzi si teatru de umbre.
webRelease: Incepe vara la Fundatia Calea Victoriei Vara ta urbana debuteaza la Fundatia Calea Victoriei cu primele Scoli de Vara ale sezonului. Cateva ore, seara, rupe-te de viata orasului si vino sa ai parte de rasfatul estival pe care l-am pregatit pentru tine in salile racoroase din Popa Soare.
webRelease: Descopera Bucurestiul cultural "€žla pas"€. Plimbari pietonale imaginate de Fundatia Calea Victoriei Daca iti petreci prima luna de vara in Bucuresti, dar vrei sa explorezi locuri noi si sa afli legende din trecut, Fundatia Calea Victoriei te invita sa redescoperi Capitala si povestile sale savuroase la promenadele din zonele istorice.
webPR: Liceul Teoretic National ofera ideea si solutiile: educatie pentru viata Conceput si coordonat de prof. dr. Silvia Moraru, care a condus 15 ani Colegiul Tudor Vianu la inalta performanta demonstrata de sutele de medalii cucerite de elevi la olimpiadele nationale si internationale, Liceul Teoretic National din Bucuresti isi consolideaza pozitia de avangarda in sistemul de invatamant din Romania prin materializarea conceptului Educatie pentru viata, menit sa depaseasca radical imobilismul devenit traditional in domeniu si sa ofere elevilor sai conditii si rezultate competitive cu cele din tarile cu cea mai avansata si valoroasa experienta. Conceptul sparge cu curaj tiparele si organizarea cunoscute, curriculumul axat pe invatarea mecanica in grup a unor cunostinte teoretice.
webRelease: Invata CUM sa Inveti - ce nu afli de la scoala Speakeri de top, academicieni, profesori care antreneaza genii, psihologi, profesori, parinti, studenti precum si reprezentanti ai presei se intalnesc la Bucuresti, in cadrul Conferintei si Workshop-ului educational "Invata CUM sa Inveti". Evenimentul va avea loc pe data de 16 mai a.c., pentru a discuta modalitatile concrete prin care poti deveni mai performant, invata mai usor si depasi obstacolele aduse de noua societate informationala.
webPR Fundatia care a schimbat o generatie Intre succes si esec, intre a-ti depasi conditia sau a nu te dezvolta niciodata diferenta o face doar drumul pe care alegi sa mergi. Insa, pentru a fi sigur de reusita calatoriei tale ai nevoie de oamenii potriviti alaturi de tine. De ce doi frati care pornesc in viata din acelasi loc, cu aceleasi sanse,ajung sa aiba destine diametral opuse? Dincolo de noroc, soarta sau vointa lui Dumnezeu, raspunsul poate fi si mai simplu: alegerea personala. Doar ca aceasta poate fi dificila atunci cand esti copil, ajunge sa fie apasatoare daca esti de etnie roma si devine imposibila cand esti lipsit de mijloacele financiare necesare. Si, daca nu sunt suficiente cele enumerate, totul se complica in momentul in care nici macar statistica nu este de partea ta.
Performanta in educatie este demonstrata prin rezultate la Liceul Teoretic National din Bucuresti Evaluarea Nationala pentru elevii clasei a VIII-a a constituit un nou prilej de satisfactie pentru cursantii si profesorii de la Liceul Teoretic National din Bucuresti: procentajul de reusita a fost de 100%. In comparatie, la nivel national numai 50,68% dintre elevi au obtinut medii peste 5, iar in Bucuresti 64%, conform datelor comunicate de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice. Si elevii din clasele a XI-a si a XII-a ale liceului au avut rezultate meritorii la simularea Bacalaureatului, 95% dintre ei fiind peste pragul de promovabilitate. Obiectivul simularilor organizate la nivel national a fost acela de a familiariza elevii cu rigorile procedurale si de a stabili nivelul real de pregatire atins de cursanti cu trei luni inainte de sustinerea examenelor propriu-zise.
webPR: INFOGRAFIC Limbile straine - cea mai buna investitie in viitorul copiilor Parintii cu copii intre 7 si 18 ani sunt invitati in acest weekend la World Education Fair, singurul targ de consultanta educationala din Romania dedicat taberelor de limbi straine si invatamantului liceal si gimnazial de top din strainatate. In cadru targului participantii vor a afla care sunt posibilitatile pentru ca acestia sa mearga in tabere internationale pentru a exersa limbi straine cu vorbitori nativi, afla care sunt posibilitatile sa devina elevi la scoli si licee din strainatate sau sa se pregateasca pentru admiterea la universitati din afara.
webRelease: Ce este Iudaismul? Fundatia Calea Victoriei va invita vineri 13 martie, incepand cu ora 19:00, la evenimentul Ce este iudaismul?, sustinut de Felicia Waldman, doctor in mistica iudaica. Prima religie monoteista din istorie, iudaismul a propus norme morale de baza universal valabile, asa cum o demonstreaza nu numai preluarea lor de catre celelalte religii monoteiste care i-au urmat, crestinismul si islamul, ci si actualitatea lor pina in zilele noastre, in toate aspectele vietii.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by