newsletter rss
HotNews.ro
webRelease:Atelier de Dictie si Vorbire Fundatia Calea Victoriei va invita, incepand de luni, 7 septembrie, ora 19:00,la Atelierul de Dictie si de vorbire.
[P] Despre rolul familiei si al profesorilor in alegerea carierei Două studii relativ recente, unul al Institutului de Științe ale Educației – ”Cultura elevilor și învățarea” și altul al D&D Research – ”Măsurarea structurată a percepțiilor, nevoilor, atitudinilor și elementelor decizionale privind educația universitară” atrag atenția asupra rolului părinților/familiilor și profesorilor în alegerea carierei pe care tinerii o vor urma. Acest lucru se întâmplă fie pentru că părinții și/sau profesorii influențează direct decizia copiilor, fie prin faptul că aceștia reprezintă pentru tineri, un model de reusită în viață, influențând indirect opțiunile acestora. Studiul Institutului de Științe ale Educației (ISE) relevă faptul că pentru aproximativ 61% dintre elevi, modelul de reușită în viață provine din ”familia lărgită” plus ”profesori” – pondere rezultată din însumarea procentelor aferente celor două categorii.
webRelease: Copii din programele Fundatiei Inima de Copil in tabra de astronomie Deep-sky In perioada  05-11.08.2015,  in Muntii Macinului comuna Luncavita, Judetul Tulcea, a avut loc a X-a editie a taberei de astronomie - Deep-sky. In cadrul acestei editii aniversare suntem incantati de  participarea a 4 copii din programele desfasurate de Fundatia Inima de Copil.
webRelease: Taberele Fundatiei Inima de Copil au bucurat anul acesta 115 copii Taberele sunt organizate pentru copii in risc de abandon scolar provenind din medii socio-economice dificile, copii cu dizabilitati si copii cu rezultate scolare deosebite din programul €Un sat, un copil!€. Acestea au bucurat peste 115 copii din judetele Galati, Tecuci si Vrancea transformandu-le vacanta de vara intr-una de neuitat.
webRelease: Atelier de Inteligenta emotionala (17-21 august) Fundatia Calea Victoriei va invita in perioada 17-21 august sa participati la o serie de cinci intalniri dedicate Atelierului de INTELIGENTA EMOTIONALA. Lectorul Adela Iepure va va ghida prin labirintul emotiilor proprii catre o stare de calm si echilibru. 
webRelease:Curs de pictura: Arta Portretului 10-12 august Fundatia Calea Victoriei va invita in perioada 10-12 august de la ora 19:00, sa invatam despre secretele si bogatia de sens pe care o poate transmite un portret abordand lucrurile intr-o maniera relaxata la Cursul de pictura: Arta Portretului, sustinut de Maria Irina Balan.
webRelease:O vizitaƒ de studiu in Spania, premiu pentru 15 student›i ai Universitat›ii ”Dunaƒrea de Jos” Vineri, 24 iulie, au fost anunțați câștigătorii concursului dedicat celor 200 de studenți ai Universității “Dunărea de Jos” din Galați care au încheiat stagii de practică în cadrul proiectului "Pregătește-te pentru viitor! - stagii de practică pentru studenți în domeniul agroalimentar", organizat în perioada 15 - 24 iulie 2015.
webRelease: Ultimele saptamani cu Scoli de vara la Fundatia Calea Victoriei In August, luna lui Gustar, vino la Fundatia Calea Victoriei sa te bucuri de un mini-concediu in fiecare seara. Este o perioada potrivita din an sa profiti de timpul liber pe care il ai si sa explorezi subiecte dragi tie, care te reprezinta si care iti pot fi utile.  
webRelease: O sansa pentru grupurile vulnerabile In cadrul proiectului ”INCLUZIV -€“ O s™ansaƒ pentru grupurile vulnerabile” implementat de catre Louis Berger in calitate de beneficiar impreunaƒ cu partenerii: Genius Hub SRL, Asociat›ia Tinerii Unit›i,  Asociatia pentru Pastrarea Traditiilor Culinare, Directia Generalaƒ de Asistentaƒ Socialaƒ sŸi Protectia Copilului Sector 3, Forumul Tinerilor din Romania in perioada 20 ianuarie-31 decembrie 2015, printre alte activitat›i implementate, existaƒ s™i activitatea 7, denumitaƒ A7 - Crearea s™i dezvoltarea de structuri ale economiei sociale.
webRelease: Copilul tau merita o educatie buna - gradinita particulara Art & Play Odata ce cei mici cresc, mersul la gradinita reprezinta un pas inainte pentru educatia pe care urmeaza sa o aiba. Astfel, alegerea gradinitei in care cei mici incep sa deprinda abilitati si sa isi mareasca capacitatea de dezvoltare si cunoastere si vor incepe sa isi petreaca o mare parte din timp departe de parinti. De aceea, toti parintii vor o gradinita buna din Bucuresti unde copilul lor sa se simta ca acasa. Art & Play Kindergarten este cea mai potrivita gradinita pentru acest lucru.
webRelease:Noul an scolar bate la usa! Pintexim a pregatit cele mai bune oferte de pret pentru rechizitele necesare celor mici! In fiecare toamna, inceperea unui noi an scolar reprezinta un motiv in plus pentru ca parintii sa se confrunte cu griji si dificultati financiare! Rechizitele necesare noilor activitati scolare sunt o adevarata problema, mai ales daca vorbim despre achizitionarea lor in perioada 1-15 septembrie, moment in care in librariile fizice va exista o aglomeratie de nedescris! Pentru a evita ca parintii sa se confrunte cu aceste momente, Pintexim este fabrica de birotica si papetarie care s-a pregatit cu o colectie completa a rechizitelor necesare celor care urca treptat pe scarile o ciclurilor de invatamant!
webRelease:Expertiza elvetiana pentru accesibilizarea universitatilor de stat din Timisoara Centrul Euroregional pentru Democratie (CED) a organizat, in data de 25 iunie 2015, un atelier de lucru exploratoriu in cadrul proiectului ”Universitati all-inclusive: Proiect pentru imbunatatirea serviciilor de accesibilizare ale universitatilor, adresate studentilor cu dizabilitati”€. Atelierul a fost organizat in parteneriat cu Scoala de Management din Fribourg, Elvetia, si l-a avut ca invitat special pe Prof. Dr. Thomas Straub, expert in dezvoltarea invatamantului superior.
webRelease: Care sunt atuurile in CV-ul Juniorilor - experienta extracurriculara sau studiile? Vara este momentul oportun pentru juniori sa gaseasca un job entry-level sau un program de internship platit. Intre 15 iun si 17 aug 2015 are loc Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi ce aduna 600 de job-uri pentru candidati fara experienta sau cu pana la 3 ani experienta in domenii variante precum: Financiar-bancar, IT&C, Servicii & BPO, FMCG, Constructii, Logistica, Consultanta, Turism, Farmaceutice, Retail si Inginerie.
Studentii Universitatii Dunarea de Jos din Galati au incheiat stagiile de practica desfasurate in cadrul unui proiect pe fonduri europene Asociatia Romana a Carnii, in parteneriat cu Universitatea Dunarea de Jos din Galati si partenerul transnational din Spania, Instituto de Formacion Integral   anunta incheierea celui de al doilea stagiu de practica din cadrul proiectului "Pregateste-te pentru viitor! - stagii de practica pentru studenti in domeniul agroalimentar", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007 - 2013.  
webRelease: Guvernare incluziva prin parteneriatul public - privat  Asociatia Asistenta si Programe pentru Dezvoltare Durabila -“ Agenda 21, in parteneriat cu Agentia Nationala a Functionarilor Publici, anunta lansarea proiectului ”Guvernare Incluziva”,  in cadrul unei intalniri ce va avea loc la Bucuresti, in data de 07 iulie 2015, intre orele 10.00 -“ 14.00, la Fundatia Romano -“ Americana (str. Gina Patrichi - fosta Orlando, nr. 6, sect. 1, Bucuresti). 
webRelease: Bursele de studiu si posibilitatea de angajare dupa absolvire, printre cele mai importante criterii in alegerea unei universitati 51,2% dintre tinerii si parintii cu copii intre 16 si 23 de ani din Romania aleg universitatea in functie de sansele mari de angajare imediat dupa absolvire, se arata intr-un studiu D&D Research realizat la initiativa Universitatii Romano - Americana. Peste 400 de studenti ar putea invata fara taxa la cea mai buna universitate privata din Romania, conform aceluiasi studiu.
webPR: Peste 600 de joburi pentru tineri la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi In perioada 15 iunie - 17 august 2015 va avea loc, pe www.hipo.ro, Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi - un proiect adresat studentilor si masteranzilor care isi finalizeaza studiile universitare in aceasta vara. 36 de companii participante si peste 600 de pozitii deschise sunt cifrele care definesc evenimentul din acest an. Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi se afla la cea de-a 9 editie si reuneste angajatori care isi desfasoara activitatea in domenii precum: Financiar-bancar, IT&C, Servicii & BPO, FMCG, Constructii, Logistica, Consultanta, Turism, Farmaceutice, Retail si Inginerie.
webRelease: Scoala de vara foto-film- Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane Asociat›ia Nationalsƒ pentru Arte Vizuale Contemporane si spatiul cultural Gallery anunta  ”€œScoala de vara Foto-Film 2015”€, o serie compactaƒ de cursuri, workshopuri s™i ateliere de fotografie, scenaristicaƒ, naratologie, film si actorie.
webPR: Tabara urbana RockSchool Pe perioada vacantei de vara, incepand cu data de 29 iunie, copiii care n-au cantat niciodata la un instrument au ocazia sa se distreze o intreaga saptamana cu unul sau mai multe instrumente, ghid fiindu-le profesorii RockSchool - muzicieni profesionisti. Copiii pot alege intre chitara, pian, tobe sau voce sau, daca sunt nehotarati, vor trece pe la fiecare dintre aceste instrumente.
webRelease: Elevii sunt capabili sa tipareasca obiecte. ECDL sustine 3D Printing in scoala O alta grupa de liceeni din Bucuresti sunt absolventii cursului de 3D Printing initiat de ECDL ROMANIA, cu sprijinul ENEVO Group. Astazi, i-am felicitat pe elevii de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, impreuna cu Ministerul Educatiei, care sustine demersul de invatare a noilor tehnologii, chiar in cadrul scolii. Accesul la educatie digitala in mod formal si structurat poate sa asigure dobandirea competentelor IT de catre tineri, o conditie obligatorie pentru exploatarea tuturor oportunitatilor digitale de acum.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by