newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Realizatorii filmului #selfie69 organizeaza un atelier-curs de scenaristica, de la idee la pitch Cristina Iacob, regizorul succesului de public #selfie69 - comedia romaneasca ce a adus un numar record de peste 150.000 de spectatori la cinema - si fondatorul Asociatiei Scenaristilor Romani (ASCER) va organiza atelierul de scriere a unui scenariu cinematografic De la idee... la scenariu, sustinut de profesorul Tudor Potra, scenarist, regizor si advertising creative director, unul dintre scenaristii #selfie69. Atelierul se va desfasura timp de sase luni (9 martie - 10 august) in mansarda Carturesti Verona, in fiecare joi, de la ora 19:00 la ora 21:00. Vor fi selectati 15 participanti, iar pretul este de 1200 de lei.  
webPR: Peste 100 de institutii de invatamant din intreaga lume vor fi prezente la Bucuresti la World Education Fair In perioada 18 - 23 februarie tinerii romani care isi doresc sa studieze in afara tarii vor avea ocazia sa se intalneasca cu reprezentantii unor prestigioase institutii de invatamant universitar si liceal din intreaga lume, in cadrul celui mai important targ educational al anului, World Education Fair. Aflat la cea de-a 26-a editie, targul va prezenta ofertele a peste 100 de institutii din intreaga lume - scoli generale, licee, universitati si tabere educationale.  Targul va fi organizat la Bucuresti in perioada 18 - 19 februarie la Hotel Radisson Blu, urmat de doua sesiuni la Craiova si Constanta (21 si 23 februarie).
webRelease: Copiii si tinerii exploreaza lumea digitala la ECDL EduHub din Veranda Mall ECDL ROMANIA, operatorul licentei European Computer Driving Licence la nivel national, a lansat in parteneriat cu Veranda Mall din capitala programul pilot pentru crearea unui Hub de utilizare a noilor tehnologii IT.Incepand cu luna februarie, la ECDL EduHub, cei mici vor putea participa la cursuri IT interactive gratuite, elevii isi vor testa gratuit competentele digitale pentru Bacalaureat cu simularile ECDL si, cu totii vor putea experimenta noile tehnologii prin demonstratii 3D Printing, avand acces la imprimante 3D.
webRelease: Cursuri de teatru si imbunatatirea comunicarii pentru copii si adolescenti Scoala de Arte si Maniere deschide inscrierile la cursurile de teatru si dezvoltare personala pentru copii si adolescenti.   Socializarea, exprimarea libera, fara timiditate, a gandurilor si dorintelor personale, joaca si creativitatea sunt lucruri pe care le incurajam la atelierele de actorie, vorbire in public pentru adolescenti, storytelling sau improvizatie. Vei gasi in programul nostru activitati relaxante, care stimuleaza imaginatia, dezvolta vocabularul si obisnuinta de a comunica dezinvolt cu cei din jur. 
webRelease: Certificare Points of You Train The Trainer, 18 martie 2017 Points of You Romania organizeaza o noua Certificare Train the Trainer pe 18 martie 2017, la Hotel Marshal Garden, București. Workshop-ul este  conceput pentru traineri, manageri, profesori, coachi, psihologi, terapeuti, lideri de echipa, facilitatori, formatori, consultanti organizaționali care isi doresc o extindere a trusei lor de instrumente profesionale si sunt interesati de introducerea unor elemente noi si neasteptate in activitatea lor profesionala.
webRelease: Mindfulness - introducere in arta de a trai constient Fundatia Calea Victoriei te invita de vineri, 24 februarie, de la ora 19.00, la cursul Mindfulness - introducere in arta de a trai constient, sustinut de Anca Coman. Probabil nu stiai, dar in 2015 Parlamentul Britanic a devenit prima tara care adopta un program de Mindfulness la nivel guvernamental. Vrei sa afli cum ar putea functiona aceasta practica si pentru tine?
webRelease: JA Europa si Citi Foundation aniverseaza 30 de ani de parteneriat in sprijinul educatiei antreprenoriale pentru tineri din Europa JA Europa si Fundatia Citi colaboreaza pentru a dezvolta abilitatile antreprenoriale si a spori gradul de alfabetizare financiara a elevilor de liceu din 19 tari europene. In cadrul initiativei ”Pathways to Progress”, JA Europa si Citi Foundation vor instrui peste 48.000 de tineri (cu varste intre 15 si 18 ani), in anul scolar 2016-2017, prin programul JA Fii Antreprenor si prin Certificatul de Competente Antreprenoriale (Entrepreneurial Skills PassTM ESP).
webRelease: Abilitati pentru viata si cariera dezvoltate la gimnaziu si liceu Junior Achievement (JA) Romania lanseaza inscrierile pentru anul scolar 2017-2018 la programele internationale de educatie pentru viata si cariera, prin Curriculum la Decizia Scolii (CDS) sau Curriculum in Dezvoltare Locala (CDL), in toate institutiile de invatamant preuniversitar, pentru clasele 0-XII. Elevii si profesorii, prin programele Junior Achievement (JA), participa la proiecte nationale si internationale unde intalnesc antreprenori si profesionisti voluntari din comunitatea de afaceri.Elevii inscrisi la programele de antreprenoriat beneficiaza gratuit de webinarii si mentorat de la profesionisti din sectorul de business si au acces la burse si competitii la nivel national si european.Compania JUNIOR, programul central de antreprenoriat al Junior Achievement, ce se desfasoara in peste 100 de tari ale lumii, a fost declarat BEST PRACTICE, de catre Comisia Europeana.
webRelease: Business Flex genereaza productivitate in mediul de afaceri Points of You Romania a introdus, incepand cu anul 2017, programul Business Flex dedicat mediului de afaceri, al carui scop principal este acela de a eficientiza productivitatea echipelor din cadrul companiilor si de a facilita comunicarea din mediul de business. Activitatile training-ului exercita un impact semnificativ asupra participantilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a descoperi noi modalitati de utilizare a resurselor interne si externe ale mediului profesional.
Sedinte individuale pentru implementarea metodei Points of You Incepand cu 2017, Points of You Romania a introdus un element de noutate in cadrul certificarilor Train the Trainer: 3 sesiuni individuale, a cate o ora fiecare (pe Skype), de consultanta pentru integrarea conceptului Points of You in activitatea profesionala a fiecarui participant. Aceasta schimbare s-a produs pe fondul nevoii participantilor la certificare de a internaliza metoda Points of You si de a identifica modalitati practice prin care vor putea folosi instrumentele (Punctum si The Coaching Game) si aplica tehnicile dobandite, fie ca este vorba despre rezolvarea conflictelor in familie sau despre eficientizarea comunicarii in departamentul de vanzari din companie. 
webPR: Ti-ai trimite copilul de 5 ani intr-o tabara in Elvetia? Cererile pentru tara cantoanelor s-au triplat in 2016 Elvetia este destinatia momentului pentru taberele dedicate copiilor si adolescentilor. Numarul familiilor care isi trimit copiii in tabere in afara tarii creste de la an la an, iar cererile pentru Elvetia s-au triplat fata de 2015. "In ceea ce priveste Elvetia, intervalul de varsta al tinerilor care aleg aceasta destinatie este de 11-16 ani. Cu toate acestea, in ofertele organizatorilor de tabere din Elvetia exista si oportunitati pentru copii mai mici, incepand chiar de la 3 ani. Un exemplu sunt taberele de aventuri si limbi straine Altitude, organizate in statiunea montana Verbier si care au organizate grupe de copii pe varste 3-5 ani, 6-14 ani si 15+", precizeaza Alexandra Piha, consultant IntegralEdu.
webRelease: Comportamentul utilizatorilor ce se pregatesc online pentru permisul de conducere Odat.ro a creat si publicat o serie de informatii sub forma unui infografic care prezinta utilizatorilor statistici relevante privind comportamentul persoanelor care acceseaza site-ului. Infograficul realizat contine procente si informatii structurate privind subiecte precum locul si tara din care site-ul este accesat, platformele de pe care utilizatorii acceseaza site-ul, rata de succes la completarea chestionarelor, procentele de utilizatori din diverse tari sau judete si procentul de utilizatori care folosesc anumite materiale sau tehnici de invatare.
webRelease: Certificare Points of You Train The Trainer, 21 ianuarie 2017 Points of You Romania organizeaza o noua Certificare Train the Trainer pe 21 ianuarie 2017, la Hotel Novotel, București. Workshop-ul este  conceput pentru traineri, manageri, profesori, coachi, psihologi, terapeuti, lideri de echipa, facilitatori, formatori, consultanti organizaționali care isi doresc o extindere a trusei lor de instrumente profesionale si sunt interesati de introducerea unor elemente noi si neasteptate in activitatea lor profesionala
webRealese:3.000 de elevi au beneficiat la clasa de programul european de incluziune financiara ”Schimbam vieti” Programul ”€žSchimbam vieti”€ (LifeChanger), sustinut de Metropolitan Life si Junior Achievement Romania, a sprijinit la nivel national peste 3.000 de elevi de gimnaziu, din 20[1] localitati din Romania, sa dobandeasca notiuni elementare de educatie financiara si, astfel, sa isi dezvolte abilitatile financiare necesare vietii de adult.
Castigatorii Galei 5 licee - 5 teatre Saptamana aceasta, Teatrului National I.L. Caragiale din Bucuresti a gazduit Gala 5 licee - 5 teatre. Proiectul a fost initiat de catre Fundatia ECDL ROMANIA si a ajuns acum la editia a 6-a. Cinci trupe de teatru din cinci licee din capitala au urcat pe scena TNB pentru a prezenta piesele pregatite pe parcursul proiectului, derulat in perioada octombrie - decembrie 2016.
webRelease: Elevii romani si programarea creativa la cel mai mare eveniment de gandire computationala La prima etapa a Concursului Bebras Romania 2016 au participat 11.222 de elevi si 470 de profesori din 266 de unitati scolare. ECDL este organizatorul national al concursului de gandire computationala Bebras, desfasurat in 41 de tari din intreaga lume. Bebras Challenge isi propune sa introduca elevii de toate varstele in domeniul gandirii algoritmice si sa ii atraga spre domeniul informatic.
webPR:Taberele educationale in UK, primul pas pentru a ajunge student la Oxford, Cambridge sau Londra Doua dintre cele mai prestigioase licee din Marea Britanie vor porni intr-un tur de scouting in tara vizand  tineri potriviti si interesati  de sistemul educational britanic, fie ca vorbim de scoli, licee sau universitati.
webRelease: Mosul ECDL e pe drum. Au inceput inscrierile la Scoala care daruieste Au inceput inscrierile la Scoala care daruieste. Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, ECDL ROMANIA promoveaza si sprijina initiativele umanitare organizate de elevi si profesori in scolile din invatamantul preuniversitar din toata tara. Inscrieri pana pe 12 decembrie 2016. Spuneti ce fapte bune pregatiti de Sarbatori impreuna cu profesorii si elevii vostri si Mosul ECDL poate sa vi se alature! 
webPR:Industria ospitalitatii: de ce sunt tot mai cautate studiile academice din domeniu? In universitatile specializate in domeniul hospitality, tinerii sunt pregatiti sa devina profesionisti in satisfacerea clientilor din industria turismului, management si business international. Schimbarile social-economice din ultimul secol au facut ca tot mai multi oameni sa-si permita suportarea costurilor pentru o calatorie in strainatate. Asta a condus implicit la cresterea concurentei in domeniul turistic, iar lanturile hoteliere au fost obligate sa ofere servicii tot mai profesioniste pentru a-si mentine pozitiile. Asa s-au dezvoltat studiile de hospitality la nivel academic.
webRelease: Tinerii trebuie indrumati pentru a ajunge sa-si faca din profesie o pasiune Cine este BookVader? Pornind de la unul dintre simbolurile Romei, "La Bocca della Verità" sau "Gura Adevarului", adus in contemporaneitate cu ajutorul personajului de film Darth Vader, Book Vader este carligul prin care proiectul Bookland Evolution isi propune sa ii atraga pe liceeni si studenti, sa ii aduca mai aproape de cultura si sa le deschida orizontul cunoasterii in ceea ce priveste viitorul lor profesional. Pentru aducerea la viata a personajului Darth Vader sub forma "Gurii Adevarului BookLand zice" au lucrat artistii Teatrului Tandarica si Paul Badea, tanarul CEO Badsi, impreuna cu echipa HUBS compusa din Sorina si Silvia. Daca in secolul al XVII-lea "Gura Adevarului" avea rol de detector de minciuni, astazi, BookVader prezice viitorul si le spune tinerilor ce trebuie sa faca pentru a atinge succesul. Nimeni nu isi pierde niciun deget daca introduce mana in gura personajului de film adus in fata elevilor, in schimb cei care o fac primesc din partea lui sfaturi utile si mesaje motivationale, inspirate din bibliografia scolara si citate de impact.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by