newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Bunele maniere si eticheta in societate Fundatia Cale Victoriei va invita incepand de miercuri, 16 septembrie, ora 19:00,  la un atelier interactiv si aplicat pe situatii practice care sa va ajute sa fiti o prezenta placuta in societate, sa va insusiti eticheta de la mesele festive, precum si regulile care fac mai armonioasa relatia de cuplu.- Bunele maniere si eticheta in societate.  
webPr: 7 motive practice sa-ti antrenezi gandirea vizuala Suntem de acord cu totii ca un infografic de-o pagina, de exemplu, bate trei pagini de cuvinte. Mesajul e transmis mai repede, privitorul intelege mai bine si retine mai mult. La fel, un proiect explicat vizual e mai usor de digerat decat unul exprimat doar in cuvinte. Saltul din taramul cuvintelor in cel vizual nu e pe-atat de dificil pe cat pare - ABC-ul se invata in cateva zile. De ce n-ati incerca sa-l deprindeti?
webRelease: Regina Maria si ”€œCasele sale de vis” Fundatia Calea Victoriei va invita simbata, 26 septembrie, de la ora 11:00, la un nou eveniment cu istoricul Georgeta FILITTI. Vom povesti despre PALATELE SI LOCUINTELE in care a trait Regina Maria si ne vom bucura de elegantul decor de la Grand Hotel Continental, una dintre cele mai bine conservate cladiri de patrimoniu ale orasului.
webRelease: Invata machiajul ochilor verzi numai la cursurile de make up de la DallesGO Culoarea verde a ochilor face din ochii verzi sa fie unii dintre cei mai frumosi si doriti ochi din lume, iar pentru a le gasi machiajul perfect nu este un lucru chiar atat de simplu precum ar parea. Poti invata cum sa machiezi ochii verzi la cursurile de make up specializate din Bucuresti.
webRelease: FOTOgrafia, un nou curs al Asociatiei Nationale pentru Arte Vizuale Contemporane, din 1 octombrie, la Gallery Meda Popea Arts & Events anunta un nou proiect al Asociatiei Nationale pentru Arte Vizuale Contemporane (A.N.A.V) dedicat celor pasionati de fotografie. Intitulat ”FOTOgrafia„€, cursul se va desfasura in perioada 1 octombrie- 28 noiembrie 2015 la Gallery, strada Leonida 9-11.
webRelease: Ocazie unicaƒ de a deveni trainer acreditat Action Centred Leadership! Pentru prima data in Romania, Axioma Solutions ofera oportunitatea de a deveni trainer acreditat Action Centred Leadership! Axioma Solutions este singura companie din Romania care ofera acreditare Action Centred Leadership in colaborare cu Adair International. Dupa organizarea celei mai mari conferinte despre leadership - How to Grow Leaders - Romania, in toamna anului trecut, Axioma Solutions trece la etapa urmatoare si aduce pentru formatorii romani un curs unic in care se vor deslusi tainele celui mai longeviv si eficient program de leadership ale carui baze au fost puse cu 40 de ani in urma, de catre John Adair. John Adair este parintele leadership-ului, cel care a demonstrat ca leadership-ul nu este o calitate innascuta, ci o abilitate ce poate fi invata.
webRelease: Ziua Portilor Deschise la Gradinita Tonys, marti, 8 septembrie 2015! Marti, 8 septembrie 2015, intre orele 14:00-20:00, Gradinita & After School Tonys isi deschide portile pentru parinti si copii, permitandu-le sa vada cu ochii lor salile de clasa si facilitatile oferite, sa discute cu educatorii si sa descopere cum poate gradinita sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor.
webPR: Doua ore de voluntariat pot schimba viata unui copil institutionalizat! Conform statisticilor Politiei Romane, 90% dintre tinerii disparuti provin din centre de plasament si dispar in timpul iesirilor din centre cu bilete de voie. Pentru a reduce aceasta rata, dar si altele la fel de ingrijoratoare cu privire la abandonul scolar si angajabilitate, copiii si tinerii institutionalizati au mare nevoie de incurajare, de indrumare si de modele care sa ii ghideze.Voluntarii programului educational Ajungem MARI ii viziteaza saptamanal timp de doua ore in care le transmit prin joc si metode interactive cunostinte si valori ca sa Ajunga MARI, oameni educati, responsabili si independenti. Copiii si tinerii din centre de plasament participa astfel la mai multe cursuri si ateliere creative cu ajutorul carora descopera la ce sunt buni, ce le place si ce vor sa faca mai departe.
webRelease: Scoala incepe cu jocuri si ateliere la Bucuresti Mall Ateliere de confectionat semne de carte, coperti colorate si orare, jocuri creative, parada modei si multe alte surprize ii asteapta pe cei mici la Bucuresti Mall, in prag de an scolar.
webRelease:Centrul de educatie da Vinci vine la Cluj de la 1 septembrie Toamna se numara bobocii si vestile bune si pentru centrul de educatie da Vinci. Dupa succesul obtinut in Bucuresti, incepand cu data de 1 septembrie 2015 centrul va avea o locatie si la  Cluj, oras renumit la nivel international pentru cultura si standardele educationale inalte.
webRelease:Atelier de Dictie si Vorbire Fundatia Calea Victoriei va invita, incepand de luni, 7 septembrie, ora 19:00,la Atelierul de Dictie si de vorbire.
[P] Despre rolul familiei si al profesorilor in alegerea carierei Două studii relativ recente, unul al Institutului de Științe ale Educației – ”Cultura elevilor și învățarea” și altul al D&D Research – ”Măsurarea structurată a percepțiilor, nevoilor, atitudinilor și elementelor decizionale privind educația universitară” atrag atenția asupra rolului părinților/familiilor și profesorilor în alegerea carierei pe care tinerii o vor urma. Acest lucru se întâmplă fie pentru că părinții și/sau profesorii influențează direct decizia copiilor, fie prin faptul că aceștia reprezintă pentru tineri, un model de reusită în viață, influențând indirect opțiunile acestora. Studiul Institutului de Științe ale Educației (ISE) relevă faptul că pentru aproximativ 61% dintre elevi, modelul de reușită în viață provine din ”familia lărgită” plus ”profesori” – pondere rezultată din însumarea procentelor aferente celor două categorii.
webRelease: Copii din programele Fundatiei Inima de Copil in tabra de astronomie Deep-sky In perioada  05-11.08.2015,  in Muntii Macinului comuna Luncavita, Judetul Tulcea, a avut loc a X-a editie a taberei de astronomie - Deep-sky. In cadrul acestei editii aniversare suntem incantati de  participarea a 4 copii din programele desfasurate de Fundatia Inima de Copil.
webRelease: Taberele Fundatiei Inima de Copil au bucurat anul acesta 115 copii Taberele sunt organizate pentru copii in risc de abandon scolar provenind din medii socio-economice dificile, copii cu dizabilitati si copii cu rezultate scolare deosebite din programul €Un sat, un copil!€. Acestea au bucurat peste 115 copii din judetele Galati, Tecuci si Vrancea transformandu-le vacanta de vara intr-una de neuitat.
webRelease: Atelier de Inteligenta emotionala (17-21 august) Fundatia Calea Victoriei va invita in perioada 17-21 august sa participati la o serie de cinci intalniri dedicate Atelierului de INTELIGENTA EMOTIONALA. Lectorul Adela Iepure va va ghida prin labirintul emotiilor proprii catre o stare de calm si echilibru. 
webRelease:Curs de pictura: Arta Portretului 10-12 august Fundatia Calea Victoriei va invita in perioada 10-12 august de la ora 19:00, sa invatam despre secretele si bogatia de sens pe care o poate transmite un portret abordand lucrurile intr-o maniera relaxata la Cursul de pictura: Arta Portretului, sustinut de Maria Irina Balan.
webRelease:O vizitaƒ de studiu in Spania, premiu pentru 15 student›i ai Universitat›ii ”Dunaƒrea de Jos” Vineri, 24 iulie, au fost anunțați câștigătorii concursului dedicat celor 200 de studenți ai Universității “Dunărea de Jos” din Galați care au încheiat stagii de practică în cadrul proiectului "Pregătește-te pentru viitor! - stagii de practică pentru studenți în domeniul agroalimentar", organizat în perioada 15 - 24 iulie 2015.
webRelease: Ultimele saptamani cu Scoli de vara la Fundatia Calea Victoriei In August, luna lui Gustar, vino la Fundatia Calea Victoriei sa te bucuri de un mini-concediu in fiecare seara. Este o perioada potrivita din an sa profiti de timpul liber pe care il ai si sa explorezi subiecte dragi tie, care te reprezinta si care iti pot fi utile.  
webRelease: O sansa pentru grupurile vulnerabile In cadrul proiectului ”INCLUZIV -€“ O s™ansaƒ pentru grupurile vulnerabile” implementat de catre Louis Berger in calitate de beneficiar impreunaƒ cu partenerii: Genius Hub SRL, Asociat›ia Tinerii Unit›i,  Asociatia pentru Pastrarea Traditiilor Culinare, Directia Generalaƒ de Asistentaƒ Socialaƒ sŸi Protectia Copilului Sector 3, Forumul Tinerilor din Romania in perioada 20 ianuarie-31 decembrie 2015, printre alte activitat›i implementate, existaƒ s™i activitatea 7, denumitaƒ A7 - Crearea s™i dezvoltarea de structuri ale economiei sociale.
webRelease: Copilul tau merita o educatie buna - gradinita particulara Art & Play Odata ce cei mici cresc, mersul la gradinita reprezinta un pas inainte pentru educatia pe care urmeaza sa o aiba. Astfel, alegerea gradinitei in care cei mici incep sa deprinda abilitati si sa isi mareasca capacitatea de dezvoltare si cunoastere si vor incepe sa isi petreaca o mare parte din timp departe de parinti. De aceea, toti parintii vor o gradinita buna din Bucuresti unde copilul lor sa se simta ca acasa. Art & Play Kindergarten este cea mai potrivita gradinita pentru acest lucru.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by