newsletter rss
HotNews.ro
webRelease:November Dream - Urban Pause 2015 In perioada 3-15 noiembrie 2015 Points of You Romania da startul primei Pauzei urbane din Romania printr-o serie de training-uri si workshop-uri dedicate cunoasterii conceptului, metodei si instrumentelor Points of You, care culmineazaƒ cu November Dream: Urban Pause 2015, conferinta internationala Points of You, gazduita de co-fondatorii Efrat Shani si Yaron Golan.
webRelease:Points of You Romania lanseaza agendele anuale inspirationale 2016 Points of You Romania lanseaza Agendele anuale inspirationale 2016 in limba romana. Bazate pe metode eficiente de coaching si pe principiile foto terapiei, agendele aduc numeroase beneficii in viata fiecarei persoane, sprijinind-o in exercitiul zilnic de stabilire si prioritizare a obiectivelor personale si a target-urilor profesionale. Mai mult, fiecare luna are cate o tema specifica si un card foto care faciliteazaƒ procesul de introspectie si incurajeaza comunicarea interpersonala.
webRelease: Incepe cea de-a treia editie Actelier, singurul curs de tehnici de actorie aplicate in business La finalul lunii noiembrie, Actelier da startul celei de-a treia editii de sesiuni de actorie destinate mediului de afaceri. Actelier este unicul studio din Romania care preia exercitii din pregatirea unui actor profesionist, pentru a facilita adaptarea mai rapida la provocarile comunicarii din mediul business.
webRelease: Ariston Thermo SSC, in cautarea viitorului angajat al anului la Targul Angajatori de Top ”Scopul nostru principal la acest targ este recrutarea oamenilor care demonstreaza atat cunostiinte lingvistice de engleza, germana,  franceza, spaniola, olandeza, italiana, cat si competente in domeniul financiar-contabil, pentru a ocupa functii de Accounts Payables, Treasury Officer si Business Analysts. Am ales sa participam la Targul Angajatori de Top pentru ca este foarte greu, in acest moment, sa gasim pe piata muncii persoane care sa intruneasca cele de mai sus si, speram, ca in acest fel sa putem identifica candidatii care sa se potriveasca”€, a declarat Simona Vasilescu, Head of Ariston Thermo SSC.
webRelease: WORKSHOP Pasiunile tale de azi pot deveni cariera ta de maine! Workshop-urile se vor organiza, la sediul Universitat›ii Romano - Americane, Bd. Expozit›iei, Nr.1B, Facultatea de Drept, in zilele de 21 octombrie s™i 22 octombrie 2015, intre orele 12 -€“ 16.Evenimentele propun o dezbatere ce are ca scop identificarea nevoilor de pregaƒtire la stagile de practicaƒ ale studentilor la drept pentru urmarea unei profesii in domeniul juridic, prin consultareareprezentanarilor organizatiilor partenere de practicaƒ - procurori, judecaƒtori, avocat›i, notari, etc
webRelease: Curs in domeniul incluziunii sociale pentru functionarii publici din judetul Buzau In perioada 15-17 octombrie 2015 se desfasoara la Magura, in judetul Buzau, sesiunea de formare din cadrul proiectului Guvernare Incluziva, implementat de Asociatia ”€žAsistenta si Programe pentru Dezvoltare Durabila - Agenda 21”€ in parteneriat cu Agentia Nationala a Functionarilor Publici, cu organizatii neguvernamentale si institutii/ autoritati publice locale.
webRelease: Participa gratuit la a patra editie a conferintei Mama si copilul Woman2Woman.ro te invita la a IV-a editie a conferintei “Mama si copilul”, eveniment adresat parintilor, viitorilor parinti, bunicilor si tuturor celor care sunt direct implicati in cresterea, ingrijirea si educarea copiilor. Conferinta are loc marti, 20 octombrie, la Premier Palace Hotel & Spa, incepand cu ora 10.

webRelease:1 an de Asociatia Indiana

Asociatia Indiana a implinit un an de activitate, prin care urmareste zi de zi sa contribuie la imbunatatarirea vietii copiilor ce provin din medii defavorizate, oferindu-le un sprijin real in dezvoltarea lor personala.
webRelease: Scheffal and Scheffal lanseaza programul Academia Vietii Scheffal and Scheffal anunta lansarea programului Academia Vietii, cursuri teoretice si practice desfasurate saptamanal, in fiecare zi de sambata cu exceptia vacantelor, pe durata a doi ani. Cursurile se tin in Bucuresti si sunt menite sa-i invete pe elevii claselor VI si IX tot ceea ce au nevoie pentru a se descurca in viata: de la comunicare, inteligenta emotionala, dezvoltare personala, bune maniere, la cunostinte de baza in domeniile juridic, economic, fiscal si financiar- bancar, resurse umane, pana la domeniile politic, geo-politic, cultura europeana, negociere si vanzari. Cursurile sunt tinute de specialisti in aceste domenii, juristi, absolventi MBA, formatori autorizati si persoane cu experienta in educatie, consiliere, comunicare, mentorat si mediere. Inscrierile se fac in perioada 1-15 octombrie 2015.
webRelease:Alege provocari noi in Octombrie la Fundatia Calea Victoriei Ti-ar placea sa inveti lucruri noi toamna aceasta? Sa cunosti oameni prietenosi, deschisi sa experimenteze domenii originale? Sa te relexezi si sa iti stimulezi creativitatea, umorul si inspiratia?  
webPR: Cele mai importante motive pentru care sa participi in acest weekend la World Education Fair, cel mai mare targ de consultanta educationala, care are loc la Bucuresti Odata cu inceperea anului scolar reprezentantii celor mai bune universitati din strainatate vin la Bucuresti sa isi prezinte programele universitare de licenta, Master sau MBA., la World Education Fair. Cel mai mare targ de consultanta educationala din Romania are loc anul acesta pe 26 si 27 septembrie in Bucuresti, la Athenee Palace Hilton. Care sunt motivele pentru care studentii si familiile acestora ar trebui sa isi faca timp pentru a participa?
webPR: Cum poate un tanar roman sa ajunga sa studieze la o facultate de top din strainatate? - interviu cu Sabina Negut, studenta la Universitatea din Huddersfield, Marea Britanie Studenta in anul 4 la Universitatea din Huddersfield, specializarea Law and Business, Sabina Alexandra Negut este si Presedinta Asociatiei Studentilor Romani a facultatii la care studiaza si promoveaza imaginea Romaniei atat in cadrul evenimentelor studentesti, cat si in afara acestora. Considera ca tinerii romani care si-ar dori sa studieze la o facultate din strainatate pot sa faca acest lucru foarte usor daca folosesc, cum a facut si ea, cateva informatii esentiale care sa ii ajute sa isi alcatuiasca dosarul de admitere si sa identifice cea mai buna specializare si modalitate de finantare a studiilor in strainatate. Care sunt aceste informatii si ce pasi este necesar sa urmezi ca sa studiezi la facultatea pe care ti-o doresti ne-a spus in interviul de mai jos.
webRelease: Incepe scoala cu ECDL! Elevii pot sa faca un pas inainte si sa isi obtina Permisul ECDL (European Computer Driving Licence). Astfel, competentele lor digitale sunt recunoscute la nivel international si certificate pe termen nelimitat, elevii avand oportunitatea de a echivala proba de Competente digitale din cadrul Bacalaureatului cu ECDL PROFIL BAC. Mai mult, daca se inscriu si sustin cel putin un examen ECDL in perioada 14 septembrie - 18 decembrie 2015, pot castiga unul dintre premiile IT oferite de Fundatia ECDL ROMANIA.
webRelease: Bunele maniere si eticheta in societate Fundatia Cale Victoriei va invita incepand de miercuri, 16 septembrie, ora 19:00,  la un atelier interactiv si aplicat pe situatii practice care sa va ajute sa fiti o prezenta placuta in societate, sa va insusiti eticheta de la mesele festive, precum si regulile care fac mai armonioasa relatia de cuplu.- Bunele maniere si eticheta in societate.  
webPr: 7 motive practice sa-ti antrenezi gandirea vizuala Suntem de acord cu totii ca un infografic de-o pagina, de exemplu, bate trei pagini de cuvinte. Mesajul e transmis mai repede, privitorul intelege mai bine si retine mai mult. La fel, un proiect explicat vizual e mai usor de digerat decat unul exprimat doar in cuvinte. Saltul din taramul cuvintelor in cel vizual nu e pe-atat de dificil pe cat pare - ABC-ul se invata in cateva zile. De ce n-ati incerca sa-l deprindeti?
webRelease: Regina Maria si ”€œCasele sale de vis” Fundatia Calea Victoriei va invita simbata, 26 septembrie, de la ora 11:00, la un nou eveniment cu istoricul Georgeta FILITTI. Vom povesti despre PALATELE SI LOCUINTELE in care a trait Regina Maria si ne vom bucura de elegantul decor de la Grand Hotel Continental, una dintre cele mai bine conservate cladiri de patrimoniu ale orasului.
webRelease: Invata machiajul ochilor verzi numai la cursurile de make up de la DallesGO Culoarea verde a ochilor face din ochii verzi sa fie unii dintre cei mai frumosi si doriti ochi din lume, iar pentru a le gasi machiajul perfect nu este un lucru chiar atat de simplu precum ar parea. Poti invata cum sa machiezi ochii verzi la cursurile de make up specializate din Bucuresti.
webRelease: FOTOgrafia, un nou curs al Asociatiei Nationale pentru Arte Vizuale Contemporane, din 1 octombrie, la Gallery Meda Popea Arts & Events anunta un nou proiect al Asociatiei Nationale pentru Arte Vizuale Contemporane (A.N.A.V) dedicat celor pasionati de fotografie. Intitulat ”FOTOgrafia„€, cursul se va desfasura in perioada 1 octombrie- 28 noiembrie 2015 la Gallery, strada Leonida 9-11.
webRelease: Ocazie unicaƒ de a deveni trainer acreditat Action Centred Leadership! Pentru prima data in Romania, Axioma Solutions ofera oportunitatea de a deveni trainer acreditat Action Centred Leadership! Axioma Solutions este singura companie din Romania care ofera acreditare Action Centred Leadership in colaborare cu Adair International. Dupa organizarea celei mai mari conferinte despre leadership - How to Grow Leaders - Romania, in toamna anului trecut, Axioma Solutions trece la etapa urmatoare si aduce pentru formatorii romani un curs unic in care se vor deslusi tainele celui mai longeviv si eficient program de leadership ale carui baze au fost puse cu 40 de ani in urma, de catre John Adair. John Adair este parintele leadership-ului, cel care a demonstrat ca leadership-ul nu este o calitate innascuta, ci o abilitate ce poate fi invata.
webRelease: Ziua Portilor Deschise la Gradinita Tonys, marti, 8 septembrie 2015! Marti, 8 septembrie 2015, intre orele 14:00-20:00, Gradinita & After School Tonys isi deschide portile pentru parinti si copii, permitandu-le sa vada cu ochii lor salile de clasa si facilitatile oferite, sa discute cu educatorii si sa descopere cum poate gradinita sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by