newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Primul turneu de mentorship al unui lider de generatie continua In aceasta toamna, Tudor Chirila va relua turneul pe care l-a intiat in luna mai in cinci dintre liceele din Bucuresti. Alaturi de elevi si profesori, Tudor “incepe scoala” poposind in 15 alte licee. In cadrul proiectului “Chirila in licee” el le va vorbi elevilor despre cum pot descoperi ce vor sa faca in viata si, mai ales, despre alegerea carierei in cunostinta de cauza.
webRelease: Dupa Bucuresti, caravana Guerilla Verde ajunge la Vaslui  Pe 26 octombrie, la Bucuresti, a inceput cea de-a doua editie a caravanei educationale de film cu mesaj ecologic Guerilla Verde, care se va desfasura in perioada 26 octombrie - 2 noiembrie. Celelalte orase in care va ajunge caravana sunt: Vaslui (27 oct), Iasi (28 oct), Piatra-Neamt (29 oct), Bacau (30 oct) si Sibiu (2 nov). Cele doua proiectii din Bucuresti au fost gazduite de Colegiul National “Sf. Sava” si de FJSC in cadrul “Serilor FJSC”.
webRelease: Curs Formare de Formatori oferit de Asociatia Lumen Asociatia Lumen desfasoara in Municipiul Iasi o sesiune de Formare de Formatori in perioada 5 noiembrie - 5 decembrie 2009. Cursul va cuprinde urmatoarele module: Evaluarea nevoilor de formare, Metode si tehnici de formare si Evaluarea formarii si a formatorului.
webRelease: Un an de prezenta Toastmasters in Romania Cu ocazia implinirii unui an de la infiintare, clubul Timisoara Toastmasters va invita la o intalnire deschisa in cadrul careia va avea loc o sedinta demonstrativa de oratorie. Evenimentul se va desfasura in amfiteatrul 150 din cadrul Facultatii de Mecanica, B-dul Mihai Viteazul nr. 1, Timisoara, marti, 3 noiembrie 2009, ora 19:00.
webRelease: Cursuri gratuite prin Proiectul "Centrul Virtual de Training si Consultanta" In perioada 25 octombrie - 5 decembrie, Asociatia Lumen prin Centrul de Training si Consultanta Lumen va desfasura proiectul "Centrul Virtual de Training si Consultanta", finantat de Ministerul Tineretului si Sportului. Tinerii sunt asteptati sa participe la o serie de traininguri online precum: Branding Personal, Comunicare si Relatii Publice la nivelul organizatiei de tineret, Dezvoltare organizationala centrata pe succes si apreciere si Formare de formatori centrata pe egalitate si parteneriat intre formator si beneficiarul serviciilor de training (peer education).
webRelease: Concurs Ecopaparazzi - Guerilla Verde Ecopaparazzi este un concurs foto - video de "politie verde a bunului simt”. Imaginile surprinse vor reflecta modul in care comunitatile locale respecta, sau nu, mediul inconjurator.
webRelease: Caravana Guerilla Verde porneste din nou la drum  In perioada 26 octombrie - 2 noiembrie va avea loc cea de-a doua editie a caravanei educationale de film cu mesaj ecologic, Guerilla Verde. Caravana va porni din Bucuresti si se va opri in alte cinci orase din tara: Vaslui (27 oct), Iasi (28 oct), Piatra-Neamt (29 oct), Bacau (30 oct) si Sibiu (2 nov). Fiind un proiect educational dedicat elevilor si studentilor, accesul tinerilor in salile de proiectie este gratuit. Participantii vor avea ocazia sa discute cu reprezentantii ONG-urilor partenere pe marginea subiectelor abordate de filme ca “Home”,  “11th Hour” sau “An Inconvenient Truth”.
webRelease: Casa de Avocatura Bostina si Asociatii lanseaza Bursele Bostina – 2009  Casa de Avocatura “Bostina si Asociatii” acorda si in 2009 patru burse de merit pentru studentii din anul III si anul IV ai Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, respectiv anul IV din Universitatea A.I.Cuza din Iasi si Universitatii Babes-Bolyai din Cluj.
webRelease: Burse postdoctorale Fulbright pentru candidatii romani Comisia Fulbright din Romania anunta ca se mai primesc candidaturi in programul de burse postdoctorale Fulbright Senior 2010-2011 pana la data de 5 noiembrie 2009.
webRelease: Educatia non-formala – investitie pe termen lung sau moda?!  LEAP (Link Education And Practice) organizeaza dezbaterea: Educatia non-formala – investitie pe termen lung sau moda?! Programul se va desfasura sub forma unei dezbateri de tip panel intre reprezentanti ONG, ofertanti de educatie non-formala, ai angajatorilor si ai mediului academic. Echipa LEAP promoveaza conceptele de educatie non-formala si angajabilitate pentru complementarea educatiei primate de catre studenti in cadrul universitatilor si pentru o pregatire reala in cariera ce si-o aleg.
WebRelease: De la Marketing In Direct pleci direct la Executive MBA City College, Facultatea Internationala a Universitatii Sheffield, ofera tuturor participantilor la Conferinta Internationala Marketing In Direct un voucher cu discount in valoare de 1.000 de euro la programul Executive MBA oferit de prestigioasa facultate.
“Summer Internship 2009”, noi specialisti in echipa Rompetrol Rompetrol Rafinare si Rompetrol Quality Control, companii membre ale Grupului Rompetrol, au selectat peste jumatate din cei 26 de participanti in cadrul programului de practica pentru studenti si absolventi, “Summer Internship 2009”, desfasurat in perioada 01 august si 30 septembrie.
webRelease: Instruirea personalului creste calitatea serviciilor Centrul National de Calificare si Instruire Feroviara – CENAFER impreuna cu SIVECO Romania au lansat proiectul „Formarea formatorilor, o necesitate pentru alinierea la standardele Uniunii Europene privind formarea profesionala din domeniul feroviar”.
Prima biblioteca Itsy Bitsy, accesibila copiilor asistati din centrul Valea Plopului Trei mii de carti, mobilier, aparatura IT si echipa Itsy Bitsy au transforat o camera goala in "Biblioteca Prieteniei Itsy Bitsy", prima biblioteca a copiilor asistati din centrul Valea Plopului. Copiii au intrat cu emotie in biblioteca si au imprumutat cu bucurie prima lor carte.
BritTeen, clubul de engleza pentru adolescenti BritTeen, clubul organizat de British Council pentru tinerii din Bucuresti, Cluj si Iasi, incepe o noua sesiune in aceasta toamna. Obiectivul principal al acestui program este de a-i ajuta pe copiii si adolescentii din clasele III-XII sa interactioneze in limba engleza si sa-si dezvolte astfel abilitatile personale si sociale.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by