newsletter rss
HotNews.ro
WebRelease: De la Marketing In Direct pleci direct la Executive MBA City College, Facultatea Internationala a Universitatii Sheffield, ofera tuturor participantilor la Conferinta Internationala Marketing In Direct un voucher cu discount in valoare de 1.000 de euro la programul Executive MBA oferit de prestigioasa facultate.
“Summer Internship 2009”, noi specialisti in echipa Rompetrol Rompetrol Rafinare si Rompetrol Quality Control, companii membre ale Grupului Rompetrol, au selectat peste jumatate din cei 26 de participanti in cadrul programului de practica pentru studenti si absolventi, “Summer Internship 2009”, desfasurat in perioada 01 august si 30 septembrie.
webRelease: Instruirea personalului creste calitatea serviciilor Centrul National de Calificare si Instruire Feroviara – CENAFER impreuna cu SIVECO Romania au lansat proiectul „Formarea formatorilor, o necesitate pentru alinierea la standardele Uniunii Europene privind formarea profesionala din domeniul feroviar”.
Prima biblioteca Itsy Bitsy, accesibila copiilor asistati din centrul Valea Plopului Trei mii de carti, mobilier, aparatura IT si echipa Itsy Bitsy au transforat o camera goala in "Biblioteca Prieteniei Itsy Bitsy", prima biblioteca a copiilor asistati din centrul Valea Plopului. Copiii au intrat cu emotie in biblioteca si au imprumutat cu bucurie prima lor carte.
BritTeen, clubul de engleza pentru adolescenti BritTeen, clubul organizat de British Council pentru tinerii din Bucuresti, Cluj si Iasi, incepe o noua sesiune in aceasta toamna. Obiectivul principal al acestui program este de a-i ajuta pe copiii si adolescentii din clasele III-XII sa interactioneze in limba engleza si sa-si dezvolte astfel abilitatile personale si sociale.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by