newsletter rss
HotNews.ro
webPR:.ro: Performanta internationala - un liceu romanesc ajunge la Forumul Inovatorilor in Educatie. Programul e sustinut de Microsoft Liceul Teoretic Grigore Moisil din Bucuresti a fost recent ales 'Scoala Pathfinder' si participa la Forumul mondial al Inovatorilor in Educatie, care se desfasoara aceasta saptamana la Salvador, Brazilia. Microsoft anunta lansarea uneia dintre cele mai mari retele de educatori din lume.
webPR:.ro: Performanta internationala - un liceu romanesc ajunge la Forumul Inovatorilor in Educatie. Programul e sustinut de Microsoft Liceul Teoretic Grigore Moisil din Bucuresti a fost recent ales 'Scoala Pathfinder' si participa la Forumul mondial al Inovatorilor in Educatie, care se desfasoara aceasta saptamana la Salvador, Brazilia. Microsoft anunta lansarea uneia dintre cele mai mari retele de educatori din lume.
webRelease: Academia de Magie - prima scoala de iluzionism din Romania Sub patronajul Teatrului de Magie, sambata, 14 noiembrie, isi va deschide portile Academia de Magie, prima scoala de iluzionism din Romania.
webRelease: Caravana Guerilla Verde a adus filme cu mesaj ecologic in liceele si universitatile din tara Bucuresti, 5 noiembrie 2009 - Caravana educationala de film ecologic Guerilla Verde s-a incheiat dupa 6 zile de proiectii in orasele: Bucuresti, Vaslui, Iasi, Piatra-Neamt, Bacau si Sibiu. Caravana s-a desfasurat in perioada 26 octombrie - 2 noiembrie si face parte dintr-un proiect mai amplu, denumit BETI (Better Education Through Innovation). Proiectul BETI isi propune sa ajute la educarea tinerei generatii prin intermediul filmului, aducand in atentia acesteia teme de interes precum protectia mediului, sanatatea si drepturile minoritatilor. Pe tot parcursul caravanei accesul tinerilor in salile de proiectie a fost liber.
webRelease: Pro sau contra cenzurii anumitor site-uri de pe internet? ARDOR provoaca intreaga comunitate educationala la dezbateri, prin campionatul de dezbateri online YouSpeak. Incepand de luni, 26 octombrie 2009 este vizibila prima serie de dezbateri de pe platforma de debate online www.YouSpeak.ro, in care peste 300 de tineri din intreaga tara si-au exprimat opinia referitor la ideea de cenzura a site-urilor de internet care pot dauna minorilor. 
webRelease: Suna clopotelul la Scoala Vocationala "A Treia Cafea" Scoala Vocationala "A Treia Cafea" si-a anuntat viziunea, misiunea si valorile, in cadrul seriei de conferinte din 24-25 septembrie sustinute de 16 invitati speciali din diferite domenii, printre care s-au enumerat personalitati precum Lia Perjovschi, George Ivascu sau Monica Tatoiu.
webRelease: Dupa o saptamana de proiectii in toata tara, caravana Guerilla Verde se incheie la Sibiu Bucuresti, 2 noiembrie 2009 - Caravana educationala de film ecologic Guerilla Verde se incheie astazi la Sibiu, dupa o saptamana de proiectii la Bucuresti (26 octombrie), Vaslui (27 octombrie), Iasi (28 octombrie), Piatra-Neamt (29 octombrie) si Bacau (30 octombrie).
webRelease: Liga Studentilor Romani din Strainatate nu adera la Miscarea Romanilor in Europa Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) doreste sa clarifice pozitia sa fata de organizatia recent infiintata, Miscarea Romanilor in Europa, ca urmare a confuziei mediatice create in ultimele zile pe marginea acestui subiect. Ne referim aici in principal la interpretarile lansate in jurul declaratiilor dnei. Ramonei Niculescu, Consilier Juridic LSRS.
webRelease: Caravana educationala de film ecologic Guerilla Verde ajunge la Piatra-Neamt Caravana educationala de film ecologic Guerilla Verde ajunge pe 29 octombrie la Piatra-Neamt, dupa trei zile de proiectii la Bucuresti (26 octombrie), Vaslui (27 octombrie) si Iasi (28 octombrie). Desfasurata in perioada 26 octombrie - 2 noiembrie, caravana va mai opri in Bacau (30 octombrie) si Sibiu (2 noiembrie).
webRelease: Caravana Guerilla Verde continua la Iasi Dupa proiectiile de la Bucuresti si Vaslui, caravana Guerilla Verde ajunge astazi la Iasi. Caravana a pornit pe 26 octombrie din Bucuresti, a ajuns ieri in Vaslui si va continua in: Iasi (28 oct), Piatra-Neamt (29 oct), Bacau (30 oct) si Sibiu (2 nov).
webRelease: Primul turneu de mentorship al unui lider de generatie continua In aceasta toamna, Tudor Chirila va relua turneul pe care l-a intiat in luna mai in cinci dintre liceele din Bucuresti. Alaturi de elevi si profesori, Tudor “incepe scoala” poposind in 15 alte licee. In cadrul proiectului “Chirila in licee” el le va vorbi elevilor despre cum pot descoperi ce vor sa faca in viata si, mai ales, despre alegerea carierei in cunostinta de cauza.
webRelease: Dupa Bucuresti, caravana Guerilla Verde ajunge la Vaslui  Pe 26 octombrie, la Bucuresti, a inceput cea de-a doua editie a caravanei educationale de film cu mesaj ecologic Guerilla Verde, care se va desfasura in perioada 26 octombrie - 2 noiembrie. Celelalte orase in care va ajunge caravana sunt: Vaslui (27 oct), Iasi (28 oct), Piatra-Neamt (29 oct), Bacau (30 oct) si Sibiu (2 nov). Cele doua proiectii din Bucuresti au fost gazduite de Colegiul National “Sf. Sava” si de FJSC in cadrul “Serilor FJSC”.
webRelease: Curs Formare de Formatori oferit de Asociatia Lumen Asociatia Lumen desfasoara in Municipiul Iasi o sesiune de Formare de Formatori in perioada 5 noiembrie - 5 decembrie 2009. Cursul va cuprinde urmatoarele module: Evaluarea nevoilor de formare, Metode si tehnici de formare si Evaluarea formarii si a formatorului.
webRelease: Un an de prezenta Toastmasters in Romania Cu ocazia implinirii unui an de la infiintare, clubul Timisoara Toastmasters va invita la o intalnire deschisa in cadrul careia va avea loc o sedinta demonstrativa de oratorie. Evenimentul se va desfasura in amfiteatrul 150 din cadrul Facultatii de Mecanica, B-dul Mihai Viteazul nr. 1, Timisoara, marti, 3 noiembrie 2009, ora 19:00.
webRelease: Cursuri gratuite prin Proiectul "Centrul Virtual de Training si Consultanta" In perioada 25 octombrie - 5 decembrie, Asociatia Lumen prin Centrul de Training si Consultanta Lumen va desfasura proiectul "Centrul Virtual de Training si Consultanta", finantat de Ministerul Tineretului si Sportului. Tinerii sunt asteptati sa participe la o serie de traininguri online precum: Branding Personal, Comunicare si Relatii Publice la nivelul organizatiei de tineret, Dezvoltare organizationala centrata pe succes si apreciere si Formare de formatori centrata pe egalitate si parteneriat intre formator si beneficiarul serviciilor de training (peer education).
webRelease: Concurs Ecopaparazzi - Guerilla Verde Ecopaparazzi este un concurs foto - video de "politie verde a bunului simt”. Imaginile surprinse vor reflecta modul in care comunitatile locale respecta, sau nu, mediul inconjurator.
webRelease: Caravana Guerilla Verde porneste din nou la drum  In perioada 26 octombrie - 2 noiembrie va avea loc cea de-a doua editie a caravanei educationale de film cu mesaj ecologic, Guerilla Verde. Caravana va porni din Bucuresti si se va opri in alte cinci orase din tara: Vaslui (27 oct), Iasi (28 oct), Piatra-Neamt (29 oct), Bacau (30 oct) si Sibiu (2 nov). Fiind un proiect educational dedicat elevilor si studentilor, accesul tinerilor in salile de proiectie este gratuit. Participantii vor avea ocazia sa discute cu reprezentantii ONG-urilor partenere pe marginea subiectelor abordate de filme ca “Home”,  “11th Hour” sau “An Inconvenient Truth”.
webRelease: Casa de Avocatura Bostina si Asociatii lanseaza Bursele Bostina – 2009  Casa de Avocatura “Bostina si Asociatii” acorda si in 2009 patru burse de merit pentru studentii din anul III si anul IV ai Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, respectiv anul IV din Universitatea A.I.Cuza din Iasi si Universitatii Babes-Bolyai din Cluj.
webRelease: Burse postdoctorale Fulbright pentru candidatii romani Comisia Fulbright din Romania anunta ca se mai primesc candidaturi in programul de burse postdoctorale Fulbright Senior 2010-2011 pana la data de 5 noiembrie 2009.
webRelease: Educatia non-formala – investitie pe termen lung sau moda?!  LEAP (Link Education And Practice) organizeaza dezbaterea: Educatia non-formala – investitie pe termen lung sau moda?! Programul se va desfasura sub forma unei dezbateri de tip panel intre reprezentanti ONG, ofertanti de educatie non-formala, ai angajatorilor si ai mediului academic. Echipa LEAP promoveaza conceptele de educatie non-formala si angajabilitate pentru complementarea educatiei primate de catre studenti in cadrul universitatilor si pentru o pregatire reala in cariera ce si-o aleg.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by