newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Profesorii din Regiunea Sud Muntenia isi dezvolta cariera Profesorii din Ialomita, Calarasi, Teleorman, Dambovita, Prahova si Giurgiu care au participat la programul "Progresul carierei didactice in societatea cunoasterii adaptat la regiunea Sud Muntenia" intra in evaluarea finala. Pe parcursul celor 4 luni de formare, cele 225 de cadre didactice participante la curs au invatat sa profite de multiplele avantaje ale utilizarii computerelor si internetului ca instrumente de cercetare, comunicare si dezvoltare a creativitatii elevilor.
webRelease: 180 de profesori intra in examene dupa absolvirea cursului Instruirea in societatea cunoasterii O noua promotie de absolventi ai cursului "Instruirea in societatea cunoasterii" vor fi examinati de formatorii care i-au pregatit de-a lungul a patru luni. Aproape 180 de cadre didactice vor sustine evaluarea finala, iar cei care vor obtine certificarea vor primi un atestat de competente profesionale cu 25 de credite transferabile.
webRelease: Profesorii invata cum sa sporeasca atractivitatea orelor de curs In aceasta luna, 255 de cadre didactice care au participat la cursul "Instruirea in societatea cunoasterii" vor fi evaluate si vor primi un certificat de competente. Aceasta este cea de-a doua sesiune de formare din cadrul programului POSDRU 19/1.3/G/15719 Cariera didactica in societatea cunoasterii adaptata la regiunea NV - Maramures, Salaj, Satu Mare, Cluj si Bistrita Nasaud.
webRelease: 225 de cadre didactice din regiunea SV Oltenia au absolvit cursul de dezvoltare a competentelor IT In cadrul programului "Oportunitati de consolidare a carierei in societatea cunoasterii in regiunea SV Oltenia" profesorii au invatat sa utilizeze metode interactive de predare-invatare pentru stimularea interesului tinerilor pentru studiu. Aceasta este cea de-a doua sesiune de instruire, din cele patru care vor fi realizate pana in octombrie 2010.
webRelease: Cursuri de dans contentemporan Centrul National al Dansului - Bucuresti (CNDB) continua cursurile de dans contemporan. In luna martie se organizeaza noi cursuri de dans contemporan la CNDB. Profesorii ce vor conduce cursurile sunt: Carmen Cotofana si Farid Fairuz - module incepatori, Andreea Novac - modul intermediari, Madalina Dan - modul avansati si Andreea Belu - contact improvisation incepatori.
webRelease: Conferinta BISMUN 2010 - cel mai ambitios proiect de simulare ONU din Romania Entuziasm pentru promovarea valorilor ONU si ambitie de a evolua catre o lume mai buna veti gasi intre 25- 29 martie la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, unde va avea loc cea mai mare conferinta de tip Model United Nations din Romania.
webRelease: Little London prezinta oferta educationala pentru anul 2010 - 2011 Pe 20 februarie scola Little London organizeaza o intalnire in cadrul Complexului Greenfield. In acest spatiu urmeaza sa se desfasoare cursurile scolii,copiii fiind astfel  expusi la o mare varietate de activitati si experiente.
webRelease: Comisia Fulbright din Romania lanseaza bursa Fulbright Science and Technology pentru SUA International Fulbright Science and Technology Award 2011, pentru burse de doctorat in domeniile inginerie, tehnologie si stiinte exacte, la universitati de elita din SUA, pentru studenti in an terminal, absolventi si masteranzi romani.
webRelease: Prima editie a Targului European de Educatie are loc pe 20-21 februarie International Education Center anunta prima editie a Targului European de Universitati. Peste doua saptamani reprezentanti universitari din Europa vin la Bucuresti pentru a se intalni cu tinerii romani tentati sa-si continue studiile superioare in strainatate. Delegatii din Marea Britanie, Danemarca, Finlanda, Franta, Italia, Spania, Germania, Elvetia si-au confirmat deja participarea la evenimentul educational din 20-21 februarie ce va avea loc la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti.
webRelease: Burse de merit pentru elevii Scolii Generale Little London Little London isi propune sa incurajeze rezultatele deosebite, mai ales atunci cand sunt insotite sau generate de un comportament pozitiv, inspirational pentru ceilalti elevi. Bursele  se adreseaza atat actualilor elevi ai Little London, cat si celor care doresc sa se inscrie la scoala noastra.
webRelease: Reafirmarea profesionala individuala pusa in valoare de ITOL ITOL, The Institute of Training and Occupational Learning, si-a deschis pe 24 ianuarie 2010 la Bucuresti biroul sau pentru Balcani. ITOL aduce in Romania o experienta  de peste cinci decenii in domeniul training & learning.
webRelease: Scoala generala Little London cu oameni noi, in casa noua Ne-am suflecat manecile inca de la inceputul anului si ne pregatim sa amenajam cum se cuvine noul sediu al scolii Little London. Noul sediu este amplasat intr-unul din cele mai curate locuri din Bucuresti, langa padurea Baneasa, in cadrul ansamblului Greenfield. 
webRelease: Gala Studentilor Romani din Strainatate Cu ocazia primului an de activitate, Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS)  a organizat astazi un eveniment dedicat promovarii excelentei academice si consolidarii comunitatii studentilor romani din strainatate. Cu acest prilej, peste 300 de participanti, studenti si absolventi romani, membri LSRS din peste 20 de tari, au participat la Adunarea Generala a Ligii Studentilor Romani din Strainatate. In cadrul acestei sedinte s-a prezentat Raportul de Activitate al LSRS si s-au dezbatut o serie de subiecte importante de ordin intern.
webRelease: O echipa de tineri artisti care activeaza in diverse domenii artistice au initiat un proiect de "Babysitting Cultural" Echipa isi propune o noua modalitate de abordare a segmentului ofertelor educationale oferind pe langa serivicii specializate in divertisment, meditatii la domiciliul copiilor, diverse activitati de petrecere a timpului liber menite sa educe creativitatea individuala.
webRelease: LSRS premiaza cei mai buni studenti romani din strainatate  Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) lanseaza concursul "Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate", vizand recunoasterea si promovarea meritelor studentilor romani cu rezultate remarcabile in anul academic 2008-2009.
webRelease: Copiii de la scoala speciala nr.1 din Bucuresti - musafiri la Liberty Center Azi, 11 decembrie, Liberty Center i-a avut ca invitati pe copiii de la scoala speciala nr.1 din Bucuresti, unde sunt scolarizati copii cu deficiente mintale. Astfel, un grup de 19 copii apartinand claselor 7 si 8, cu varste cuprinse intre 14 si 17 ani, insotiti de profesori si supraveghetori, au sosit la Liberty Center, pentru a-l intalni pe Mos Craciun.
webRelease: Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii comunica rezultatele campaniei de constientizare din cadrul programului “Acces la educatie pentru grupuri dezavantajate” Joi, 26 noiembrie 2009, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii (MECI) a organizat conferinta de presa cu ocazia incheierii programului PHARE „Acces la educatie pentru grupuri dezavantajate” si a campaniei de constientizare ce s-a desfasurat in cadrul acestuia.
webRelease: "Acces la educatie pentru grupuri dezavantajate" - impact asupra educatiei romanesti Joi, 26 noiembrie 2009, Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării (MECI) a organizat conferinţa de presă cu ocazia încheierii programului PHARE „Acces la educaţie pentru grupuri dezavantajate” şi a campaniei de conştientizare ce s-a desfăşurat în cadrul acestuia.
webRelease: Au fost desemnate lucrarile castigatoare ale concursului EcoPaparazzi  Au fost desemnati castigatorii concursului foto-video EcoPaparazzi. Concursul, care s-a desfasurat in perioada 26 octombrie – 20 noiembrie, face parte din proiectul Guerilla Verde, prima caravana educationala de film cu mesaj ecologic, aflata deja la a doua editie (26 octombrie – 2 noiembrie). Prin acest concurs, participantii au fost indemnati sa surprinda intr-o fotografie sau intr-un filmulet, bune si rele practici referitoare la mediul inconjurator.
webRelease: Au mai ramas doar cateva zile pana la incheierea concursului foto-video EcoPaparazzi Tinerii mai au doar cateva zile la dispozitie pentru a se inscrie in concursul foto-video EcoPaparazzi. Lucrarile trimise trebuie sa surprinda intr-o fotografie sau intr-un filmulet bune si rele practici referitoare la mediul inconjurator. Concursul face parte din proiectul Guerilla Verde, prima caravana educationala de film cu mesaj ecologic, aflata deja la a doua editie (26 octombrie – 2 noiembrie), organizata de catre Media Image Factory.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by