newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Caravana educationala de film eco Guerilla Verde cauta ecologisti de guerilla Marti, 23 martie, incepe la Bucuresti cea de a treia editie a caravanei educationale de film eco, Guerilla Verde. ‘Inrolarile’ incep inca din prima zi prin proiectii de film eco, dezbateri si concursuri. In perioada 23 – 30 martie Guerilla Verde se va opri in Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Galati, Braila si Constanta. Printre filmele ce vor fi proiectate atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, se numara “Wall - E”, “Ice Age 2” , “Home”, “An Inconvenient Truth” dar si “Copiii Uraniului”*, film romanesc lansat recent. Intrarea este libera.
webRelease: Vanatoarea de monstri incepe in 90 de scoli din Romania Elevii din 90 de scoli din Romania vor avea posibilitatea sa participe la "Vanatoarea de monstri", o campanie cu premii derulata de organizatia Ecotic impreuna cu Junior Achievement (JARO) pentru educarea tinerilor in ceea ce priveste reciclarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) si implicarea acestora in activitatea de colectare.
webRelease: Conferinta BISMUN 2010 - ceremonie de deschidere de mare anvergura Asociatia BISMUN (Bucharest International Student Model United Nations) va asteapta in ziua de 25 martie 2010, la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, ceremonia de deschidere a Conferintei BISMUN 2010, cea mai mare conferinta de tip Model United Nations din Romania. Ceremonia de deschidere se vesteste a fi cea mai importanta din cadrul unei conferinte de tip MUN (Model United Nations), deoarece aduna atat studenti de pe intregul teritoriu al Europei, cat si personalitati importante din Romania.
webRelease: Paradoxurile timpului in management  Paradoxul managementului timpului este ca, in cele mai multe cazuri, problema nu este propriu-zis legata de timp. De fapt, nimeni nu are nici mai mult, nici mai putin de 24 de ore in fiecare zi. Fie ca esti CEO-ul unei companii multinationale sau managerul local al unei mici echipe foarte active, poti simti ca o zi este mult prea scurta pentru a duce totul la bun sfarsit sau, dimpotriva, ca poti aloca mult timp liber pentru odihna sau gandire strategica - ultimele fiind adesea una si aceeasi.
webRelease: Ziua Portilor Deschise la Microsoft, un eveniment de succes Asociatia Young Goldfish, in parteneriat cu Asociatia SIS,  a organizat miercuri, 10 martie 2010, incepand cu ora 16.00, "Ziua Portilor Deschise", la sediul Microsoft Romania din Piata Presei Libere, Bucuresti. Pentru a celebra Ziua Femeii, Microsoft Romania a dedicat acest eveniment "Carierei femeii in IT".
webRelease: A inceput  Best Young Speakers - primul concurs national de discursuri Primul concurs national de discursuri "Best Young Speakers", cu tema "Cenzura", se va desfasura pe scena teatrului Nottara si are ca premii 3 vizite la Parlamentul European de la Bruxelles. Termenul limita de inscriere in concurs este 18 martie 2010. Din juriu fac parte Cristian Pirvulescu, Mircea Diaconu, Mihaela Nicola, Dumitru Bortun, Gelu Trandafir.
webRelease: La eSkills Week 2010, elevii si studentii pot vedea tehnologia la ea acasa In cadrul eSkills Week 2010, 35 de elevi si studenti si sase companii reprezentative din industria IT vor avea oportunitatea de a interactiona pentru intelegerea mai clara a realitatilor din industria Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor. Scopul campaniei este de a familiariza tinerii cu noutatile tehnologice si oportunitatile de cariera oferite de industria IT&C locala.
webRelease: 225 de profesori vor absolvi cursul Instruirea in societatea cunoasterii O noua serie de cadre didactice participante la cursul "Instruirea in societatea cunoasterii" este gata sa dea examenul de absolvire. Profesorii provin atat din mediul urban, cat si din mediul rural, din invatamantul primar, secundar si tehnic din Braila, Buzau, Constanta, Galati si Tulcea.
webRelease: Profesorii invata noi metode de pedagogie prin proiectului Instruirea in societatea cunoasterii Profesorii care integreaza tehnologia IT&C in procesul de educatie ajuta elevii sa-si dezvolte competentele de gandire si invatare. Acest rezultat asteptat si dorit deopotriva de profesori, elevi si parinti, este posibil gratie programului "Modalitati de consolidare a carierei in societatea bazata pe cunoastere in regiunea B-IF", aflat in cea de-a 11 luna de implementare.
webRelease: Profesorii din Regiunea Sud Muntenia isi dezvolta cariera Profesorii din Ialomita, Calarasi, Teleorman, Dambovita, Prahova si Giurgiu care au participat la programul "Progresul carierei didactice in societatea cunoasterii adaptat la regiunea Sud Muntenia" intra in evaluarea finala. Pe parcursul celor 4 luni de formare, cele 225 de cadre didactice participante la curs au invatat sa profite de multiplele avantaje ale utilizarii computerelor si internetului ca instrumente de cercetare, comunicare si dezvoltare a creativitatii elevilor.
webRelease: 180 de profesori intra in examene dupa absolvirea cursului Instruirea in societatea cunoasterii O noua promotie de absolventi ai cursului "Instruirea in societatea cunoasterii" vor fi examinati de formatorii care i-au pregatit de-a lungul a patru luni. Aproape 180 de cadre didactice vor sustine evaluarea finala, iar cei care vor obtine certificarea vor primi un atestat de competente profesionale cu 25 de credite transferabile.
webRelease: Profesorii invata cum sa sporeasca atractivitatea orelor de curs In aceasta luna, 255 de cadre didactice care au participat la cursul "Instruirea in societatea cunoasterii" vor fi evaluate si vor primi un certificat de competente. Aceasta este cea de-a doua sesiune de formare din cadrul programului POSDRU 19/1.3/G/15719 Cariera didactica in societatea cunoasterii adaptata la regiunea NV - Maramures, Salaj, Satu Mare, Cluj si Bistrita Nasaud.
webRelease: 225 de cadre didactice din regiunea SV Oltenia au absolvit cursul de dezvoltare a competentelor IT In cadrul programului "Oportunitati de consolidare a carierei in societatea cunoasterii in regiunea SV Oltenia" profesorii au invatat sa utilizeze metode interactive de predare-invatare pentru stimularea interesului tinerilor pentru studiu. Aceasta este cea de-a doua sesiune de instruire, din cele patru care vor fi realizate pana in octombrie 2010.
webRelease: Cursuri de dans contentemporan Centrul National al Dansului - Bucuresti (CNDB) continua cursurile de dans contemporan. In luna martie se organizeaza noi cursuri de dans contemporan la CNDB. Profesorii ce vor conduce cursurile sunt: Carmen Cotofana si Farid Fairuz - module incepatori, Andreea Novac - modul intermediari, Madalina Dan - modul avansati si Andreea Belu - contact improvisation incepatori.
webRelease: Conferinta BISMUN 2010 - cel mai ambitios proiect de simulare ONU din Romania Entuziasm pentru promovarea valorilor ONU si ambitie de a evolua catre o lume mai buna veti gasi intre 25- 29 martie la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, unde va avea loc cea mai mare conferinta de tip Model United Nations din Romania.
webRelease: Little London prezinta oferta educationala pentru anul 2010 - 2011 Pe 20 februarie scola Little London organizeaza o intalnire in cadrul Complexului Greenfield. In acest spatiu urmeaza sa se desfasoare cursurile scolii,copiii fiind astfel  expusi la o mare varietate de activitati si experiente.
webRelease: Comisia Fulbright din Romania lanseaza bursa Fulbright Science and Technology pentru SUA International Fulbright Science and Technology Award 2011, pentru burse de doctorat in domeniile inginerie, tehnologie si stiinte exacte, la universitati de elita din SUA, pentru studenti in an terminal, absolventi si masteranzi romani.
webRelease: Prima editie a Targului European de Educatie are loc pe 20-21 februarie International Education Center anunta prima editie a Targului European de Universitati. Peste doua saptamani reprezentanti universitari din Europa vin la Bucuresti pentru a se intalni cu tinerii romani tentati sa-si continue studiile superioare in strainatate. Delegatii din Marea Britanie, Danemarca, Finlanda, Franta, Italia, Spania, Germania, Elvetia si-au confirmat deja participarea la evenimentul educational din 20-21 februarie ce va avea loc la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti.
webRelease: Burse de merit pentru elevii Scolii Generale Little London Little London isi propune sa incurajeze rezultatele deosebite, mai ales atunci cand sunt insotite sau generate de un comportament pozitiv, inspirational pentru ceilalti elevi. Bursele  se adreseaza atat actualilor elevi ai Little London, cat si celor care doresc sa se inscrie la scoala noastra.
webRelease: Reafirmarea profesionala individuala pusa in valoare de ITOL ITOL, The Institute of Training and Occupational Learning, si-a deschis pe 24 ianuarie 2010 la Bucuresti biroul sau pentru Balcani. ITOL aduce in Romania o experienta  de peste cinci decenii in domeniul training & learning.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by