newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Oferta de toamna - cursuri de limbi straine - Centrul de Limbi Straine Genesis Centrul de Limbi Straine Genesis isi imbogateste oferta educationala cu pachete special create pentru copiii dumneavoastra! Cursurile oferite de Centrul de Limbi Straine Genesis sunt caracterizate printr-un format modern, metode de predare bazate pe conceptul de "invatare diferentiata", program flexibil, materiale de studiu ce apartin celor mai prestigioase edituri din Europa (Oxford, Macmillan, Hachette, Longman etc.) si traineri atent selectati, specializati in metodica predarii cursurilor de limbi straine.
webRelease: Cursuri de arte frumoase in centrul Bucurestiului, pentru cei mari si cei mici Vineri, 22 octombrie, se deschide centrul de initiere in arta Magic Arts -  un spatiu intim si calduros in inima Bucurestiului, unde sunt invitati cei mari si cei mici dornici sa urmeze cursuri de muzica, dans, desen sau initiere in arta teatrului.
webRelease: BISMUN celebrates UN at 65 - doua zile de sabatorire a ONU Pentru a evidentia importanta aniversare la nivel mondial, Asociatia BISMUN, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, Sistemului ONU din Romania, Universitatii din Bucuresti si al Facultatii de Drept - UB, precum si al altor asociatii, institutii si companii colaboratoare, organizeaza doua zile in care ONU este sarbatorita alaturi de simpli student interesati de domeniul relatiilor internationale si al dreptului international, de diplomati din cadrul MAE, precum si de persoane reprezentative pentru mass-media din Romania.
webRelease: Tudor Giurgiu, Simona Popescu, Radu Georgescu si Vladimir Bog vorbesc despre cariera la GOmentorship Marti, 19 octombrie, de la 19.00, la Sala de Lectura a Facultatii de Litere din Bucuresti va avea loc o noua editie a conferintelor bilunare GOmentorship. Tudor Giurgiu, Simona Popescu, Radu Georgescu si Vladimir Bog ii vor inspira pe tinerii prezenti cu povestile unor cariere bogate: ce rol a avut talentul in viata lor? ce compromisuri au facut si ce drumuri noi au descoperit?
webRelease: Tu ce crezi ca isi doresc angajatorii de la tine toamna asta? De multe ori, aflat in fata unui angajator la un interviu, te-ai intrebat care sunt principalele aptitudini pe care acesta le asteapta de la candidatul ideal. Pentru ca in prezent companiile recruteaza un numar mai mic de candidati, se asteapta ca cei selectati sa fie printre cei mai buni. Astfel, creste complexitatea procesului de selectie si durata pe care acesta se intinde. Perioada in care este acum realist sa te astepti sa iti gasesti un loc bun de munca este de 6 luni, fata de 2-3 luni in trecut. Dar printr-o atitudine proactiva, iti poti mari sansele de a gasi job-ul ideal chiar mai repede de atat. Unul dintre canalele de exploatat in acest sens sunt targurile de joburi.
webRelease: Copiii vor sa-nvete. Hai sa-i ajutam! Asociatia Romana pentru Educatia Tinerilor (A.R.E.T.) lanseaza azi, 13 octombrie 2010,  Programul Sustin Educatia, un program national de micro-finantari pentru proiecte educationale, destinat in intregime cadrelor didactice.
webRelease: Ceremonie de inaugurare la Universitatea Europei de Sud-Est" Lumina" Universitatea Europei de Sud-Est "Lumina" asigura, pentru anul universitar, pregatire pentru 200 de studenti (180 de locuri cu burse de studii integrale sau partiale) in cadrul a doua facultati si anume Facultatea de Stiinte Economice si Politice (doua specializari cu 50 de locuri fiecare: Administrarea Afacerilor; Relatii Internationale si Studii Europene) si Facultatea de Stiinte Ingineresti (doua specializari cu 50 de locuri fiecare: Tehnologia Informatiei; Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii).
webRelease: E momentul ca educatia timpurie sa devina un bun public - 780 de noi locuri de tip cresa In Romania se nasc anual peste 200.000 de copii. Primele luni din viata lor sunt cel mai adesea petrecute in  familie, dar, o data trecute, faza urmatoare a educatiei lor consta in ... asteptarea gradinitei. Traditional, copiii raman acasa in primii trei ani de viata, in ingrijirea mamelor, a bunicilor sau a bonei. Psihologii avertizeaza insa ca perioada de la sase luni pana la trei ani este vitala pentru dezvoltarea psihica a copilului. O educatie adecvata inca de la aceasta varsta favorizeaza valorificarea optima a oportunitatilor de invatare ulterioare. Investitia in educatia timpurie este, astfel, cea mai rentabila investitie pe care o putem oferi copiilor nostri, avand beneficii individuale si sociale foarte mari si un cost de oportunitate redus.
webRelease: Leadership Education isi numara bobocii Pentru aceia dintre dumneavoastra carora notiunea de lider nu le este straina, fundatia LEADERS pregateste, atat pentru studentii, cat si pentru masteranzii din Bucuresti, noi traininguri in leadership si sesiuni cu lideri renumiti. Programul se va desfasura in incinta Academiei de Studii Economice, sala 2013, in perioada 2 - 30 noiembrie 2010. Inscrierile se realizeaza in perioada 1 - 25 octombrie online pe www.leadershipeducation.ro si sunt gratuite, limita participantilor fiind 100 de locuri.
webRelease: Incepe patra editie a programului "Intalnire cu energia" GDF SUEZ Energy Romania, in parteneriat cu Fundatia Chance for Life si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului lanseaza a patra editie a programului "Intalnire cu energia". Acesta este un program educational initiat de GDF SUEZ Energy Romania ce vizeaza transmiterea de informatii elevilor claselor a IV-a, despre sursele de energie in general, cu accent pe gazul natural.
webRelease: Blueprint for Organizing Foresight in Universities - solutii practice pentru invatamantul superior Blueprint for Organizing Foresight in Universities a fost realizat sub coordonarea prof. dr. ing. Adrian Curaj, prin contributia a cinci experti internationali in studii prospective: Alain Michel (Futuribles - Franta), Ozcan Saritas (University of Manchester - Marea Britanie), Pierre Rossel (Ecole Polytehniques Federale de Lausanne - Elvetia), Ilkka Tuomi (Meaning Processing Ltd. - Finlanda) si Riel Miller (Institut d'etudes poltiques de Paris - Franta) cat si a unui expert din Romania, Dan Grosu (UEFISCDI).
webRelease: Gala Scoli pentru un viitor verde, incheierea unui proiect de succes Peste 500 de copii, profesori si parinti au participat sambata, 2 octombrie,  in Aula Magna a Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir", la Gala Scoli pentru un viitor verde, evenimentul ce a marcat incheierea primei editii a concursului national initiat de CD PRESS si WWF in ianuarie 2010. Scoli pentru un viitor verde, cel mai mare concurs de educatie ecologica desfasurat in Romania in 2010, a antrenat 2315 echipe verzi provenind din scoli, licee si gradinite din toate colturile tarii.
webRelease: Testare Mensa la Iasi: 30 octombrie 2010 Mensa Romania anunta sustinerea unei sesiuni de testari in Iasi pe data de 30 octombrie 2010, incepand cu orele 15.00, la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, din Bulevardul Carol I nr.20A, corp B, etaj III, sala B-660.
webRelease: Robert Turcescu si Tiberiu Soare le vorbesc tinerilor despre pasiune in cariera Miercuri, 22 septembrie, de la 19.00, la Sala de Lectura a Facultatii de Litere din Bucuresti va avea loc primul eveniment din seria Cand voi fi mare, o componenta a platformei de educatie alternativa GOmentorship. Editia de miercuri va fi spatiul de intalnire si de schimb de idei intre tineri liceeni, studenti sau absolventi si trei apreciati profesionisti romani: Robert Turcescu, Tiberiu Soare si Cristian Ispas.
webRelease: Studentii isi reafirma pozitia cu privire la LEN In contextul in care vacanta parlamentara a luat sfarsit iar discutiile pe marginea Legii Educatiei Nationale au luat din nou amploare, studentii isi reafirma dorinta de a fi consultati cu privire la reforma in educatie.
webRelease: Burse postdoctorale Fulbright pentru candidatii romani Comisia Fulbright din Romania anunta ca mai pot fi facute inscrieri in programul de burse postdoctorale Fulbright Senior 2011-2012 pana la data de 7 noiembrie 2010. Programul se adreseaza profesorilor, cercetatorilor si profesionistilor din mediul public si privat din Romania, cu diploma de doctorat sau echivalent al acesteia, interesati de un stagiu de cercetare si predare la universitati de prestigiu din Statele Unite ale Americii.
webRelease: Angajabilitatea in Centru Pe parcursul a aproape trei ani de activitate, LEAP a colaborat cu un numar de centre de consiliere din Bucuresti, cu NBCC (National Board for Certified Counselors) precum si cu alte organizatii si companii interesate de acest domeniu. Anul acesta organizatia isi extinde reteaua de comunicare cu reprezentantii acestor centre care au acceptat invitatia de a participa la un prim eveniment de acest gen la nivel national.
webRelease: Festivitatea de deschidere a Scolii Little London: Un nou tip de scoala intr-o locatie noua In urma unei investitii majore si a unor imbunatatiri la nivel de curriculum si echipa, Scoala Little London (clasele I-VIII) si-a deschis portile in noua locatie din cadrul Complexului rezidential Greenfield (aflat langa Zoo Baneasa) marti 1 septembrie 2010, ora 4:00 pm.
webRelease: INTUITEXT si AdmitereLiceu.ro prezinta Topul Liceelor din Romania INTUITEXT, lider in produse educationale moderne, si AdmitereLiceu.ro prezinta, in premiera, topul liceelor din Romania.  Realizat dupa o metodologie stabilita impreuna cu directori ai unora dintre cele mai prestigioase licee la nivel national, topul a fost construit luand in considerare criterii relevante pentru performantele fiecarui liceu, precum media de admitere la liceu, mediile obtinute la examenul de Bacalaureat si prezenta elevilor la olimpiade.
webRelease: INTUITEXT si SuntParinte.ro anunta Ghidul Educatiei Sexuale "Mami, de unde vin copiii?". Descopera raspunsurile la intrebarile copilului tau, in noul Ghid al Educatiei Sexuale, oferit de INTUITEXT si SuntParinte.ro.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by