newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Fundatia GE sustine dezvoltarea abilitatilor celor mai talentati studenti din Romania Programul de burse GE Foundation Scholar-Leaders se deruleaza in Romania de zece ani. Prin acest program, care a fost implementat in Romania in 2006, iar in regiunea ECE in 2002, GE a oferit un avantaj competitiv pentru 534 de studenti talentati din regiunea ECE, ajutand la construirea unei retele regionale de lideri si contribuind la dezvoltarea capitalului uman din regiune. 
Cursul de somelier organizat de Barmania.ro in Bucuresti este un inceput bun Pentru toate persoanele care privesc vinul ca pe o arta si sunt pasionate de domeniu incat nu isi mai gasesc locul activand in altceva, Barmania.ro organizeaza cursuri de sommelieri ce se desfasoara in Bucuresti. Acesta se intinde pe parcursul a 170 de ore de teorie si practica, si este un inceput bun in cariera de sommelier, cariera care ofera posibilitati nenumarate de calatorie, de satisfactie profesionala si de lucru cu vinul intr-un mod profesionist.
webRelease: Liceenii propun idei de antreprenoriat social ca solutie la problemele din comunitatile lor 1225 elevi de liceu si 107 profesori romani au participat in anul scolar 2015-2016 in proiectul european de educatie pentru antreprenoriat social, denumit Social Enterprise 360 (SE360). In cadrul acestuia, au identificat solutii variate pentru a rezolva o parte din problemele din comunitatile locale, cum ar fi: o sera care ofera locuri de munca tinerilor cu dizabilitati intelectuale, o sala de jocuri care isi propune sa ii ajute pe cei cu probleme de integrare sociala, o sera ecologica subterana, un dispozitiv-bratara pentru persoanele dependente de insulina sau o aplicatie pentru situatii de urgenta.
Liceul Teoretic National ofera burse pentru elevi merituosi din mediul rural O sansa deosebita este oferita din aceste zile elevilor cu merite deosebite si cu ambitii pe masura din mediul rural, care pot beneficia de burse gratuite de studii la Liceul Teoretic National (LTN) din Bucuresti. Cei care vor trece in clasa a VII-a sau a VIII-a sunt invitati sa transmita aplicatii la adresa burse@liceul national.ro, dupa ce vor afla toate detaliile pe situl www.liceulnational.ro/burse sau la telefonul 0786 38 66 22. Bursele vor asigura scolarizarea pana la terminarea liceului,  cu conditia mentinerii rezultatelor foarte bune si acopera integral cheltuielile aferente (studii la liceu, manuale, imbracaminte, rechizite, alimentatie, asistenta medicala, bani de buzunar si transport acasa la inceputul si sfarsitul vacantelor).
webRelease: O echipa de liceeni dezvolta un prototip de ochelari ce vine in sprijinul persoanelor cu deficienta de vedere, in cadrul unei competitii internationale de antreprenoriat social In cadrul etapei nationale a competitiei globale Social Innovation Relay (SIR), organizata de Junior Achievement (JA) Romania, in parteneriat cu NN Romania, o echipa de liceeni din Bucuresti a propus o solutie care foloseste tehnologie de inalta performanta pentru a le permite oamenilor cu deficienta de vedere sa distinga culorile si sa aprecieze distantele.
webRelease: Curs de Vorbire in public – pentru adolescenti (12-16 ani) Fundatia Calea Victoriei invita copiii sambata 21 MAI, ora 11:00, la un curajos atelier de Vorbire pentru adolescenti (12 - 16 ani), sustinut de Iuliana Ivanov. Sper sa nu ma asculte azi profesoara. De cate ori nu v-ati auzit copilul spunand asta, desi stiati ca are tema pregatita si lectia invatata temeinic?  
O echipa de liceeni propune un sistem de monitorizare a functiilor cardiovasculare ale soferului O echipa de liceeni din Bucuresti a prezentat in etapa nationala a competitiei Skills for the Future un sistem de monitorizare a functiilor cardiovasculare ale soferului, capabil sa identifice momentul cand soferul este in urgenta medicala si sa comunice cu autoturismul pentru a decelera si a activa semnalele luminoase in scopul prevenirii accidentelor rutiere.
webRelease: Liceenii au invatat sa foloseasca imprimante 3D si vor fi felicitati de Ministrul Educatiei Marti, 10 mai 2016, ii vom felicita pe ultimii liceeni absolventi ai cursului ECDL - 3D Printing si vom testa tehnologiile de imprimare 3D alaturi de dl. Ministru al Educatiei, Adrian Curaj. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 11:30  la Colegiul Tehnic de Arhitectura si Lucrari Publice I.N. Socolescu din Bucuresti. Imprimantele 3D au ajuns din nou in scoala printr-un proiect ECDL ROMANIA, care a sustinut organizarea unui curs inovativ de 3D Printing, promovand invatarea noilor tehnologii si asimilarea competentelor IT in mod structurat de catre tineri, pentru exploatarea tuturor oportunitatilor digitale. Prin evenimentul la care va invitam, ne propunem sa aflam impactul pe care proiectul ECDL l-a avut in randul liceenilor si viziunea Ministerului Educatiei asupra actualizarii competentelor elevilor in tandem cu evolutia tehnologica inevitabila.  
webRelease: Un nou curs ECDL 3D Printing apreciat de Ministerul Educatiei Imprimantele 3D au ajuns din nou in scoala. Elevii Colegiului de Arhitectura I.N Socolescu din Bucuresti vor fi felicitati chiar de Ministrul Educatiei, dl. Adrian Curaj, pentru absolvirea cu succes a cursului inovativ de 3D Printing, sustinut de ECDL ROMANIA. Marti, 10 mai 2016, ora 11:30, vom testa tehnologiile de imprimare 3D alaturi de acesta. Invatarea noilor tehnologii este prioritara intr-o societate in continua schimbare, iar asimilarea competentelor IT in mod structurat de catre tineri este o conditie obligatorie pentru exploatarea tuturor oportunitatilor digitale. Aceasta va fi tema de dezbatere a evenimentului la care va invitam sa aflam impactul pe care proiectul ECDL l-a avut in randul liceenilor si viziunea Ministerului Educatiei asupra actualizarii competentelor elevilor in tandem cu evolutia tehnologica inevitabila.  
webRelease: Oua decorative supradimensionate pictate de peste 400 de copii expuse in Ploiesti Shopping City Peste 400 de copii din 12 unitati de invatamant din judetul Prahova, scoli si gradinite, au participat la proiectul ”Sa decoram mall-ul impreuna”, organizat de Ploiesti Shopping City. In cadrul acestuia, cei mici si-au demonstrat talentul si au pictat 13 oua supradimensionate cu o inaltime de 75 cm si 1,5 metri. Ouale fac parte din decoratiunile de Paste din Ploiesti Shopping City si vor fi expuse in centrul comercial pe toata perioada celebrarii sarbatorii crestine.
webRelease: "Scoala altfel" in cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPE–CA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare. INCDIE ICPE-CA promoveaza si intreprinde  cercetarea aplicativa in context national si international in domeniul ingineriei electrice (materiale, electrotehnologii, surse noi de energie, vibratii si echilibrari dinamice, compatibilitate electromagnetica etc.), spre folosul societatilor comerciale, private si publice, in beneficiul general al intregii societati.
webRelease: Jocul cu indrumare - workshop pentru educatori Atelier pentru educatori Va invitam si va asteptam sa participati la training-ul Jocul cu indrumare!
webRelease: Peste 1500 de copii se vor bucura de experimente distractive in Laboratorul de Stiinte Bayer, pe parcursul Saptamanii Altfel 2016 Laboratorul de Stiinte Bayer isi asteapta vizitatorii pe parcursul Saptamanii Altfel - elevi intre 6 si 12 ani, dornici sa afle mai multe despre plante si corpul uman. Numarul foarte mare de solicitari din partea profesorilor si a parintilor a facut ca anul acesta sa fie organizate nu mai putin de 100 de sesiuni, dintre care 40 in Saptamana Altfel, ce va avea loc intre 18 si 22 aprilie 2016, la ARCUB.   Calaƒtoria in universul stiintei incepe chiar de la intrare, cand micii cercetatori sunt echipati intocmai ca intr-un Laborator adevarat si continua pe parcursul a 50 de minute cu explicas£ii interesante insa adecvate varstei lor privind modul in care se hranesc plantele, ce legume sunt adevarate surse de energie sau cum functioneaza procesul de digestie.  Abordarea este una interactivă, ce imbina distractia si cunoaaterea, spre incantarea celor mici.
webRelease: ”Viitorul educatiei” sau cum sa aducem curajul in educatia din Romania Calitatea resurselor umane din educatie a fost tema care starnit cel mai mare interes printre participantii la evenimentul de lansare a lucrarii „Viitorul educatiei – 11 perspective pentru Romania”, organizat marti, 12 aprilie, de catre Federatia Coalitia pentru Educatie.   ”Romania are nevoie de profesori competenti, motivati, autonomi, respectati si incurajati sa invete! Calitatea resurselor umane este o prioritate pentru noi si, de aceea, urmatoarea acțtune a Coalitiei pentru Educatie este organizarea unei audieri publice pe tema formarii initiale a profesorilor”, a declarat Daniela Visoianu, presedinta Coalitiei pentru Educatie. Cei interesati sunt invitati sa participe si sa trimita depozitii in scris pana la data de 17 aprilie, mai multe detalii despre proces fiind prezentate pe site-ul www.coalitiaedu.ro.  
webRelease: Iepurasul ECDL e pe drum – Start Scoala care daruieste Au inceput inscrierile la Scoala care daruieste. Cu ocazia Sarbatorilor de Paste, ECDL ROMANIA promoveaza si sprijina initiativele umanitare organizate de elevi si profesori in scolile din invatamantul preuniversitar din toata tara. Inscrieri pana pe 17 aprilie 2016, inclusiv. Spuneti ce fapte bune pregatiti impreuna cu profesorii si colegii vostri pentru Sarbatorile Pascale si Iepurasul ECDL poate sa se alature evenimentului vostru! 
webRelease: Global How? Facilitarea Educatiei Globale - Un manual al formatorului Manualul formatorului ”Global How?„ este rezultatul proiectului european ”Facilitarea Educatiei Globale - Competente cheie ale membrilor organizatiilor neguvernamentale europene”, care este implementat in Germania, Portugalia si Romania, ca raspuns la nevoia evidenta de formare calitativa a facilitatorilor de Educatie Globala, care lucreaza in contextul organizatiilor societatii civile.
webRelease: Vrei sa devii un bun comunicator? Sa fii increzator cand vorbesti in public? Dezvolta-ti discursul cu LUMEN!  Toata lumea te invata sa ai incredere in tine, sa fii un bun manager, sa ai multi bani dintr-o data, si daca se poate fara munca. Ai reusit? Daca nu, inseamna ca retetele nu ti s-au potrivit. Cu siguranta un curs de comunicare bazat pe 4D Appreciative T- Methods iti va garanta un start. Fii alaturi de oameni de succes, vino la cursul LUMEN.
webRelease: Jocul senzorial in lucrul cu varsta 0-3 ani - workshop pentru educatori Obiectivul workshop-ului este acela de a oferi o perspectiva de specialitate, valoroasa punandu-se accentul exclusiv asupra varstei 0-3 ani si asupra beneficiilor activitatiilor senzoriale, a importantei jocului senzorial, cum educatorii se pot implica in astfel de activitati si cum le pot sustine. 
webRelease: Ai o pasiune pentru decor?! Vino la seria de cursuri de design interior DallesGO Te gandesti sa iti faci o cariera in acest domeniu? Vrei sa inveti tehnici si trucuri de la ce mai profesionisti oameni din domeniu? Nu mai sta pe ganduri, vino la DallesGO si inscrie-te la seria de cursuri de design interior pentru a invata multe lucruri de la cei mai buni.
webRelease: Opera FANtastica: Luminita Arvunescu in dialog cu soprana Nelly Miricioiu, 31 martie, 19:00, Palatul Cotroceni Fundatia Calea Victoriei va invita joi, 31 martie, ora 19.00, la un eveniment dedicat muzicii de opera, avand-o ca gazda pe doamna Luminita Arvunescu, apreciat realizator Radio Romania Muzical, in decorul elegant al Muzeului National Cotroceni.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by