newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Atelier de Feminitate, cel mai complex eveniment dedicat femeilor O serie de ateliere de discutii si workshop-uri practice dedicate femeii moderne urmeaza a fi sustinute in Bucuresti, spre deliciul publicului feminin. Inepand cu data de 11 August, timp de doua luni, in fiecare seara de Joi, de la ora 19.00, o echipa de tineri profesionisti isi asteapta participantele la cel mai complex eveniment dedicat in exclusivitate femeilor. 
Cursuri A_BEST de limbi straine prin predare interactiva Au inceput inscrierile pentru cursurile A_BEST de limbi straine din sesiunea de toamna. Pana pe 9 septembrie, te poti inscrie la unul din cursurile de grupa (5-7 cursanti) pe care echipa A_BEST le-a pregatit pentru perioada septembrie€ - “ noiembrie 2016. Vino la un curs de engleza, germana, portugheza, spaniola sau rusa si invata o limba straina cu entuziasm. Cursurile de limbi straine din sesiunea de toamna au loc in timpul saptamanii, dupa programul de lucru, sau in weekend (sambata).  
webPR: Post BREXIT: semnal al universitatilor britanice pentru tinerii romani, la targul educational din 18 iulie de la Bucuresti Lunea viitoare va avea loc la Hotel Sheraton, pe parcursul a 7 ore, o sesiune extraordinara de admitere pe loc pentru absolventii de BAC si  facultate, care vor sa se inscrie anul acesta la studii in Marea Britanie,  beneficiind de aceleasi oportunitati educationale si financiare oferite ca si pana acum de sistemul britanic. Targul se adreseaza atat celor care au absolvit liceul, cat si celor care sunt interesati de mastere sau MBA.
webRelease: Romania a castigat marele premiu la competitia de antreprenoriat JA Europe Enterprise Challenge 2016 Echipa Save Energy din Romania a castigat marele premiu la competitia JA Europe Enterprise Challenge 2016 cu priza inteligenta ce reduce consumul de energie electrica
Prima competitie din Romania in domeniul sigurantei ocupationale, Safety Awards, isi asteapta candidatii Create pentru a deveni un standard de excelenta, Safety Awards recunosc dedicarea specialistilor din domeniu, care se concentreaza in fiecare an pe idei si solutii noi pentru un mediu sigur la locul de munca si in afara acestuia.
DESPRE RESTAURARE. O altfel de poveste a balaurului cu sapte capete ce apara comori nepretuite Pentru ca este vara, a venit momentul sa invitam copiii la povesti. Povesti altfel, cu balauri cu sapte capete ce apara o comoara de mare pret. Nu-i Lana de Aur, nici Perla sau Apa Magica. E ceva si mai valoros, mai aproape de noi si de realitate.  Haideti sa aflam impreuna despre ce este vorba, sa descoperim comoara, sa o cunoastem si sa o pretuim! Va asteptam pe toti cei care iubiti povestile, dar mai ales pe copiii cu varste intre 7 si 12 ani, la Muzeul National al Taranului Roman din Bucuresti, Sala Acvariu, in perioada 7 - 28 iulie 2016, in fiecare zi de marti si joi, incepand cu ora 17.30.  Vom povesti cu imagini, ne vom imagina, vom picta pe traistute pe care le vom lua acasa. Atelierele sunt gratuite. Persoana de contact pentru detalii si inscrieri la atelierele de educatie culturala: Anca Dina, email: office@acs.org.ro, telefon: 0785 263 789.
webRelease: Elevi din patru judete au urmat programul de educatie rutiera Drum sigur - ABCdar rutier  Indisciplina pietonilor si viteza sunt principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse in Romania, in perioada 2010-2014 . Mai mult, conform datelor publicate de Comisia Europeana, statisticile pentru 2015 privind securitatea rutiera , arata ca Romania are cel mai mare numar de decese rutiere la un milion de locuitori din Europa, cu o crestere de 4% pentru perioada 2014-2015. 
webRelease: Acorns Nursery constienta de impactul dezvoltarii timpurii, a educatiei eficiente si starii de bine a copilului, deschide un nou sediu Inscrierea copiilor in colectivitate, de la cele mai mici varste, are beneficii atat pentru dezvoltarea limbajului, abilitătilor de relationare sociala, cat si in ceea ce priveste dobandirea si dezvoltarea increderii in sine, a independentei si a dorintei de explorare. Semnificativ este, in aceasta perioada, nivelul de stimulare corespunzatoare, in acord cu nevoile copilului mic. Existenta unui cadru organizat care sa raspunda nevoilor de siguranta, de cunoastere, prezenta personalului calificat in lucrul cu aceste grupe de varsta si a unei planificari a activitatilor sunt aspecte care primeaza in vederea conturarii unui mediu optim pentru dezvoltarea copilului mic.
webRelease: ThinkEducation a pus la aceeasi masa ministri, oameni de afaceri, reprezentanti ai sistemului de invatamant si ai societatii civile Prima editie a conferintei ThinkEducation organizata de Point Communications, parte din Point Public Affairs, in data de 9 iunie la Hotel Intercontinental, a oferit o imagine clara asupra relatiei dintre invatamantul romanesc
webRelease: Aproape 1.000 de copii au descoperit universul de fabricare a sucurilor Granini in cadrul Programului Scoala Altfel In cadrul programului Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun, aproape o mie de copii au pasit in universul Granini, pentru a afla procesul de fabricare a celor 13 sortimente de bauturi de fructe. Pentru a treia oara consecutiv, fabrica Granini si-a deschis portile, invitandu-i pe elevi sa descopere calatoria prin care fructele devin sucuri delicioase. La editia din acest an a programului ”Scoala Altfel in excursie la Granini”, desfasurata intre 18 - 21 aprilie 2016, elevii din clasele 0-VIII, insotiti de cadre didactice si parinti, au avut ocazia sa deguste sucurile proaspat imbuteliate in fabrica si sa acumuleze noi cunostinte.
webRelease: De 24 de ani, Colgate Romania invata copiii sa aiba o igiena orala corecta prin Programul Scolar Colgate In luna aprilie, Colgate-Palmolive Romania a dat startul celei de-a 24-a editii a Programului Scolar Colgate, un amplu demers educational prin intermediul caruia elevii din clasele primare invata cele mai importante reguli si sfaturi despre igiena orala. Devenit deja o traditie, Programul Scolar Colgate este de fiecare data o incantare pentru cei mici, imbinand jocul cu educatia si invatandu-i sa aiba grija de sanatatea lor orala. La nivel mondial, peste 800 de milioane de copii din 80 de tari beneficiaza de acest program. 
webRelease: Holzindustrie Schweighofer ofera 21 de burse studentilor eminenti de la facultatile de silvicultura si ingineria lemnului Educatia ca prioritate a programului Building Bridges initiat de companieCompania Holzindustrie Schweighofer, cel mai mare investitor greenfield in industria de prelucrare a lemnului din Romania s™i partener al institutiilor de invatamant academic, va acorda, in anul universitar 2016 -€“ 2017, un numar de 21 de burse lunare, studentilor cu rezultate remarcabile in domeniul silviculturii si ingineriei lemnului. Fiecare bursa este in valoare totala de 8000 de lei pentru intregul an universitar.
webRelease: Liceele din Bihor au castigat competitia nationala de educatie financiara Bani pentru scoala ta! Colegiul Tehnic Alexandru Roman Alesd din Bihor si Colegiul National Avram Iancu Stei din Bihor au castigat a treia editie a competitiei nationale de educatie financiara Bani pentru scoala ta.
TV5MONDE a oferit premiile concursului Je decouvre le francais pentru invatarea limbii franceze in gradinitele si scolile primare din Romania Trei scoli, din Floresti-Stoenesti, Bucuresti si Mangalia, au primit premiile oferite de TV5MONDE la finalul primei editii a concursului national Je decouvre le francais, proiect pedagogic care are ca scop sensibilizarea copiilor din gradinite si scoli primare (4-7 ani) in descoperirea limbii franceze intr-o maniera ludica si interactiva si sa puna la dispozitia cadrelor didactice resurse pedagogice inovatoare realizate de TV5MONDE. Premierea a avut loc in prima partea a evenimentului Le francais, un outil pour l’avenir, joi 2 iunie, gazduit de Institutul Francez din Bucuresti, sala Elvira Popescu.
TV5MONDE a oferit premiile concursului Je decouvre le francais pentru invatarea limbii franceze in gradinitele si scolile primare din Romania Trei scoli, din Floresti-Stoenesti, Bucuresti si Mangalia, au primit premiile oferite de TV5MONDE la finalul primei editii a concursului national Je decouvre le francais, proiect pedagogic care are ca scop sensibilizarea copiilor din gradinite si scoli primare (4-7 ani) in descoperirea limbii franceze intr-o maniera ludica si interactiva si sa puna la dispozitia cadrelor didactice resurse pedagogice inovatoare realizate de TV5MONDE. Premierea a avut loc in prima partea a evenimentului Le francais, un outil pour l’avenir, joi 2 iunie, gazduit de Institutul Francez din Bucuresti, sala Elvira Popescu.
webRelease: TV5MONDE a oferit premiile concursului Je decouvre le francais pentru invatarea limbii franceze in gradinitele si scolile primare din Romania Trei scoli, din Floresti-Stoenesti, Bucuresti si Mangalia, au primit premiile oferite de TV5MONDE la finalul primei editii a concursului national Je decouvre le francais, proiect pedagogic care are ca scop sensibilizarea copiilor din gradinite si scoli primare (4-7 ani) in descoperirea limbii franceze intr-o maniera ludica si interactiva si sa puna la dispozitia cadrelor didactice resurse pedagogice inovatoare realizate de TV5MONDE. Premierea a avut loc in prima partea a evenimentului Le francais, un outil pour l’avenir, joi 2 iunie, gazduit de Institutul Francez din Bucuresti, sala Elvira Popescu.
webRelease:Centrul Alexandru Proca pentru Initierea Tinerilor in Cercetarea Stiintifica a obtinut noi premii la INESPO SI INFOMATRIX 2016 ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPE–CA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.
webRelease: Proiectul Rushing Energy propus de cinci liceeni din Romania a fost desemnat castigator la cea de-a saptea finala europeana a competitiei Sci-Tech Challenge Junior Achievement (JA) Europe si ExxonMobil au organizat la Bruxelles a saptea finala europeana a competitiei Sci-Tech Challenge. Programul Sci-Tech Challenge isi propune sa inspire si sa orienteze tinerii in alegerea viitoarelor studii si a unei viitoare cariere in domeniul STEM (Stiinta, Tehnica, Inginerie, Matematica). Incurajand tinerii europeni spre profesiile din domeniul STEM, programul Sci-Tech Challenge contribuie la dezvoltarea abilitatilor de care viitoarea forta de munca are nevoie pentru a asigura inovarea si cresterea in Europa.
webRelease: Start-up-urile tinerilor romani premiate la gala JA ”Investeste in educatie” 2016 Junior Achievement (JA) Romania a premiat miercuri seara, pe scena Ateneului Roman, start-up-urile castigatoare din finala nationala a competitiei europene de antreprenoriat ”Compania Anului 2016”, in cadrul Galei JA Investeste in Educatie!, un eveniment organizat anual pentru a premia excelenta si investitia in educatie . 


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by