newsletter rss
HotNews.ro
Junior Achievement in parteneriat cu Orange Romania sustine educatia digitala prin lansarea unui nou modul de blended learning pentru elevi 500 de liceeni din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara vor beneficia in mod gratuit de educatie pentru orientare profesionala, prin intermediul modulului Profesii digitale, dezvoltat ca parte a programului national JA de orientare profesionala.
webPR: Programul Special de vizitare al Muzeului Antipa în perioada 27 aprilie - 1 mai 208 Muzeul Na��ional de Istorie Natural�� "Grigore Antipa" a preg��tit o surpriz�� tuturor celor care vor dori s��-��i petreac�� în mod util ��i pl��cut minivacan��a de 1 mai la Muzeu, ��i a preg��tit un program special de vizitare. Astfel, în perioada 27 aprilie - 1 mai 2018 ne pute��i vizita în urm��torul interval orar:
45.000 de pahare din cafenelele "5 to go" promoveaz�� pl��cerea lecturii de Ziua C��r��ii ���Editura Nemira ��i lan��ul de cafenele 5 To Go s��rb��toresc Ziua Interna��ional�� a C��r��ii printr-o campanie inedit�� de încurajare a cititului, parte integrant�� a parteneriatului Nemira - 5 TO GO pentru promovarea pl��cerii lecturii în rândul tinerilor.
webPR: Ziua ADN la Muzeul Antipa Muzeul Na��ional de Istorie Natural�� "Grigore Antipa" marcheaz�� pe 25 aprilie Ziua Interna��ional�� a ADN printr-o serie de activit����i destinate atât publicului larg cât ��i unui segment specific de public, liceenii, conform urm��torului program: începând cu orele 10.00, 12.00, 14.00 ��i 16.00, elevii de liceu vor putea participa gratuit la vizitele organizate în cadrul Laboratorului de Biologie Molecular�� al Muzeului, iar începând cu ora 17.00, pasiona��ii de ��tiin���� de orice vârst�� sunt invita��i în Sala Atelier pentru o scurt�� incursiune în istoria geneticii.
Muzeul Na��ional de Istorie Natural�� „Grigore Antipa” te invit�� la atelierul "Despre P��mân��el" De Ziua P��mântului, pe 22 aprilie 2018, Muzeul Na��ional de Istorie Natural�� „Grigore Antipa” ��i Terra Magazin v�� invit�� s�� participa��i la atelierul „Despre P��mân��el”, sus��inut de Cristina Posner - specialist al muzeului.
Ga��ca Zurli ajut�� copiii în dificultate sprijini��i de Funda��ia CID, prima organiza��ie caritabil�� din România Ga��ca Zurli sus��ine copiii în dificultate de la Funda��ia CID. Este vorba de peste 100 de copii care au nevoie de îngrijiri speciale pentru c�� sufer�� de boli incurabile sau în faz�� terminal��, sunt infesta��i cu HIV/SIDA, au tulbur��ri din spectrul autist sau sunt abandona��i.
webPR Cum se face un Univers? Cu ocazia Zilei Astronomiei, Muzeul Na��ional de Istorie Natural�� "Grigore Antipa" ��i Editura PANDORA M îi invit�� pe copii sâmb��t��, 21 aprilie 2018 începând cu ora 10:30, la atelierul intitulat "Cum se face un Univers?". La întâlnire va participa scriitorul Alex Doppelgänger, care le va explica micu��ilor câteva dintre misterele Universului.
Premii obtinute de elevi din Centrul Alexandru Proca la concursuri internationale si nationale de proiecte de cercetare ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPE-CA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.
Cel de-al treilea castigator al primei editii Preparation Centre Awards organizate de Cambridge Assessment English este Scoala Gimnaziala Nr. 7 Sfanta Maria, Timisoara Dintre cele peste 140 de scoli din cursa pentru aceasta prima editie a Preparation Centre Awards din Romania, Scoala Gimnaziala Nr. 7 Sfanta Maria, Timisoara a fost desemnata cel mai bun centru de pregatire la categoria ���nou venit���. Acest premiu recunoaste calitatea pregatirii elevilor pentru examenele de limba engleza Cambridge English.
25 ani de Junior Achievement in Romania cu Profesori de miloane! Junior Achievement incepe sarbatorirea a 25 de ani in Romania alaturi de PROFESORI DE MILIOANE!
JUNIOR ACHIEVEMENT ROMANIA SI HONEYWELL LANSEAZA PROIECTUL iTECH SKILLS AND CHALLENGE PENTRU A INVATA ELEVII DE GIMNAZIU SA COMUNICE CU TEHNOLOGIA Mai mult de 1.400 de elevi, din peste cincisprezece scoli din Bucuresti, vor invata programare si isi vor dezvolta abilitatile digitale si gandirea logica cu ajutorul unui program educational sustinut de Honeywell Romania.
Cel de-al doilea castigator al primei editii Preparation Centre Awards organizate de Cambridge Assessment English este Centrul de Limbi Straine Belle Languages, Ploiesti Dintre cele peste 140 de scoli din cursa pentru aceasta prima editie a Preparation Centre Awards din Romania, Centrul de Limbi Straine Belle Languages, Ploiesti a fost desemnat <<cel mai bun centru de pregatire>> la categoria ���utilizare a materialelor oficiale de pregatire publicate de Cambridge University Press���. Acest premiu recunoaste calitatea pregatirii elevilor pentru examenele de limba engleza Cambridge English.
webPR: Taberele educa��ionale - mod�� sau necesitate? În ultimii ani, din ce în ce mai mul��i tineri aleg s�� î��i petreac�� vacan��ele în tabere din str��in��tate. La prima vedere poate p��rea doar ceva cool, ca la 13 ani s�� alegi s�� mergi în UK într-o tabar��, s�� joci fotbal cu antrenori de la Chelsea. Sigur c�� este cool pentru c�� vei avea ce povesti colegilor ��i prietenilor despre experien��ele tale unice din vacan����, îns�� nu e doar atât.
5 elevi creativi din Constanta selectati sa reprezinte Romania la Finala Europeana a competitiei Sci-Tech Challenge 2018 din Bruxelles 104 elevi au participat la sesiunea nationala a competitiei Sci-Tech Challenge 2018.  Cinci elevi din Constanta s-au calificat in finala europeana a competitiei Sci-Tech Challenge 2018, organizata de Junior Achievement (JA) Romania cu sprijinul ExxonMobil Romania. 
Primul castigator al primei editii "����Preparation Centre Awards"���� organizate de Cambridge Assessment English este English Kids Academy (International House), Bucuresti Din cele peste 140 de scoli din cursa pentru aceasta prima editie a Preparation Centre Awards din Romania, English Kids Academy (International House), Bucuresti a fost desemnat "cel mai bun centru de pregatire"���� la categoria "����abordare pas-cu-pas"����. Acest premiu recunoaste calitatea pregatirii elevilor pentru examenele de limba engleza Cambridge English.
Peste 13.000 de vizitatori au trecut pragul Muzeului Antipa în perioada 27-30 martie 2018 Peste 13.000 de vizitatori au trecut pragul Muzeului Na��ional de Istorie Natural�� „Grigore Antipa” în perioada 27 – 30 martie 2018. În decurs de patru zile, în perioada programului na��ional „��coala Altfel - S�� ��tii mai multe, s�� fii mai bun!”, peste 250 grupuri de elevi din toat�� ��ara înso��i��i de profesorii lor au ales s��-��i îmbog����easc�� cuno��tin��ele despre natur�� ��i biodiversitate la Muzeu, dar ��i s�� petreac�� momente de relaxare în afara clasei.
2 diplome de excelenta si medalii de aur cu mentiune speciala si 1 diploma de excelenta obtinute de ICPE-CA la Pro Invent 2018 ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPE - ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.
Muzeul Antipa anun���� trecerea la programul de var�� Muzeul Na��ional de Istorie Natural�� "Grigore Antipa" anun���� prelungirea programului de vizitare, începând din 1 aprilie 2018. Astfel, odat�� cu trecerea la programul de var��, Muzeul poate fi vizitat de mar��i pân�� duminic�� între orele 10:00 ��i 20:00 (ultimul vizitator având acces în muzeu la ora 19:00).
5 pasi simpli pentru a avea orase mai curate! Conform World Economic Forum, 90 de miliarde de tone de resurse sunt extrase, anual, la nivel mondial, pentru a raspunde cerintelor societatii iar estimarile arata ca acest numar va fi mai mult decat dublu pana in anul 2050. Una dintre provocarile majore ale acestui volum de consum tine de modul in care returnam materialele pe care le luam din mediu, pe care natura nu le poate resorbi.
Program pentru ameliorarea simptomelor din spectrul autist Program pentru ameliorarea simptomelor din spectrul autist ca parte a procesului de integrare a copiilor cu aceast�� tulburare în sistemul ��colar din România. ATCA (Asocia��ia de Terapie Comportamental�� Aplicat��), cu sus��inerea Profi Food, a demarat proiectul „Autism Solutions – Recuperare ��i integrare” care vizeaz�� cei 170 de copii cu tulbur��ri din spectrul autist din cele dou�� centre de terapie ale organiza��iei non-guvernamentale.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings