newsletter rss
HotNews.ro
webPR 200 de angajatori din Timi��oara ��i Bucure��ti recruteaz�� intens în aceast�� toamn�� Catalyst Solutions anun���� organizarea celui mai mare targ de cariera din România – Angajatori de TOP. Edi��iile din aceast�� toamn�� vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3 evenimente: Timi��oara, Bucure��ti ��i prin edi��ia virtual�� care va avea loc la nivel na��ional.
Conferin���� interna��ional�� MYNNOVA: ���Importan��a antreprenoriatului în procesul de inovare social����� Conferin��a interna��ional�� MYNNOVA a reunit, la Bucure��ti, peste 100 de tineri ��i mentori care apreciaz�� importan��a antreprenoriatului în procesul de inovare social��. La eveniment au fost prezen��i atât reprezentan��i ai institu��iilor ��i organiza��iilor resurs�� (Ministerul Educa��iei Na��ionale, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comer�� ��i Antreprenoriat, Agen��ia Na��ional�� pentru Ocuparea For��ei de Munc��, mediul academic, organiza��ii neguvernamentale implicate în educa��ie ��i antreprenoriat social), cât ��i profesori, elevi, studen��i ��i tineri profesioni��ti.
webPR Ce trebuie s�� ��tii atunci când î��i alegi domeniul de studiu ��i facultatea în str��in��tate Se spune c�� în via���� e bine s�� faci ce-��i spune inima, s�� î��i urmezi pasiunea, visul, pentru c�� asta te face fericit la drum lung. Îns�� atunci când î��i alegi domeniul de studiu trebuie s�� ai în vedere cum îmbini pasiunea cu veniturile pe care le vei avea dup�� absolvire. Din acest motiv este este bine s�� bine s�� te asiguri c�� e��ti la curent cu ce se întâmpl�� pe pia��a muncii ��i c�� a��tept��rile tale sunt conforme cu realitatea.
webPR “Înva����-m�� s�� citesc!” – Fii voluntar pentru copiii din centre de plasament! - ���În centrele de plasament sunt mul��i copii ��i adolescen��i care au nevoie de încurajare s�� înve��e ��i s�� î��i g��seasc�� drumul în via����. Programul educa��ional Ajungem MARI caut�� pân�� pe 23 septembrie voluntari pentru 2000 de copii din Bucure��ti ��i din 24 de jude��e.
Rezultate ale echipelor de tineri din Centrul Alexandru Proca la ROSEF 2018 ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPE���CA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.
Rezultate ale echipelor de tineri din Centrul Alexandru Proca la ROSEF 2018 ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPE���CA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.
Competentele IT obligatorii la scoala. Concurs ECDL. #BackToSchool Computerele si Internetul ofera oportunitati uriase pentru o invatare mai buna. Cheia pentru a profita de aceste oportunitati sunt competentele digitale si astfel, este esential ca elevii si profesorii sa isi dezvolte abilitati ITC solide, pentru a beneficia de tehnologie.
webPR Ghidul micului astronom prin Univers, de Adrian ��onka – cea mai a��teptat�� carte de astronomie pentru copii ��i restul lumii Editura Nemi deschide c��l��toria prin Univers al��turi de astronomul Adrian ��onka ��i public�� o carte spectaculoas�� - Ghidul micului astronom prin Univers sau Astronomie pentru copii ��i restul lumii. O introducere în astronomie pentru copii ��i pentru to��i cei care vor s�� afle mai multe despre Univers.
Brand Trainers lanseaza seria workshopurilor pe segmentul branding si comunicare de marketing Pe 14 IUNIE ai acces la Smart Suport Hub!  BRAND TRAINERS si SMART Suport Hub organizeaza seminarul pe tema  "Promovarea evenimentelor in social media"
Final 5 licee 5 muzee 2018 la Muzeul Satului ECDL va invita vineri, 8 iunie 2018, ora 11:00, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, pentru a afla impreuna premiantii editiei a 11-a a proiectului 5 licee  5 muzee. Incepand cu luna februarie, elevi din alte cinci licee din capitala au vizitat gratuit cinci muzee din Bucuresti, fiind provocati la un concurs online de cultura generala.
Excelenta si investitia in educatie, alaturi de tineri antreprenori premiati la Gala JA - Investeste in Educatie! Profesorii si tinerii care participa la programele JA de educatie antreprenoriala, financiara, educatie STEM si de orientare profesionala, precum si companiile care investesc in educatie si care contribuie la dezvoltarea unor noi generatii de profesionisti si antreprenori au fost premiati la Gala JA - Investeste in Educatie, organizata de Junior Achievement (JA) Romania.
Un tanar elev din Constanta in echipa europeana castigatoare a SCI-TECH Challenge 2018  Cea de-a noua finala europeana a competitiei Sci-Tech Challenge, organizata de JA Europe si ExxonMobil, s-a desfasurat la Bruxelles, in data de 17 mai 2018. Tema din acest an a apartinut domeniului logisticii: dezvoltarea unui lant de distributie european, luand in considerare efectele produse asupra mediului.
EXELO pregateste noua generatie de manageri EXELO a derulat, in perioada 19-20 mai 2018, finala celei de-a doua editii a Competitiei Inter-universitare, Gifted Managers. Scopul evenimentului a fost acela de a crea oportunitati pentru studentii facultatilor de profil de a-si demonstra si dezvolta abilitatile si competentele de gestionare a diverselor provocari din viata unei organizatii, prin intermediul unui concurs de management. 
SOS Satele Copiilor Romania lanseaza proiectul Parasirea sistemului de protectie speciala - O abordare integrata cu privire la dezvoltarea capacitatii profesionistilor si a tinerilor SOS Satele Copiilor Romania a organizat in data de 16 mai 2018, in parteneriat cu FONPC, la sediul Spatiul Public European, conferinta de lansare a proiectului Parasirea sistemului de protectie speciala, o abordare integrata cu privire la dezvoltarea capacitatii profesionistilor si a tinerilor (Leaving Care, An Integrated Approach to Capacity Building of Professionals and Young People).
webPR Editurile Nemira ��i Nemi la Salonul Interna��ional de carte Bookfest 2018 Editurile Nemira ��i Nemi particip�� la cea de-a 13-a edi��ie a Salonului Interna��ional de Carte Bookfest, care are loc între 30 mai ��i 3 iunie, în cel mai mare spa��iu expozi��ional de la Romexpo, pavilionul B2. Standul va fi plin de nout����i editoriale ��i oferte speciale (20% reducere la toate titlurile ��i 35% reducere la pachetele cadou).
Adolescentii propun solutii pentru automobilul viitorului - bazate pe materii prime, inovare si eco-eficienta Bucuresti, 15 mai 2018 -����  72 de elevi, din 12 licee cu profile diferite, au participat la un workshop interactiv (Innovation Camp) alaturi de consultanti voluntari din comunitatea de afaceri si au propus, in echipe mixte, solutii inovatoare la tema de lucru.
500 de liceeni vor invata cum sa se pregateasca pentru o viitoare cariera in retail 500 de liceeni din Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi si Pitesti vor participa la un proiect pilot de orientare profesionala. In anul scolar urmator, va fi lansat si modulul dedicat despre meseriile din retail, care va include studii de caz si informatii aplicate domeniului. 
webPR Cum ajungi s�� câ��tigi zeci de mii de euro în industria ospitalit����ii? Ospitalitatea se înva����. Ospitalitatea nu este un dat de la natur��, a��a cum gre��it suntem tenta��i s�� credem. Percep��ia noastr�� este c�� suntem un popor ospitalier. Doar c�� ospitalitatea nu înseamn�� s�� î��i prime��ti musafirii cu pâine ��i sare. Ospitalitatea este o adev��rat�� ��tiin���� care se dobânde��te în ani de studiu ��i studiu. Acesta este poate ��i motivul pentru care de��i suntem foarte “primitori” ca popor, turismul în România este deficitar la multe capitole.
Experti de la World Economic Forum, Oxford si antreprenori romani cauta tineri cu idei de viitor pentru a-i premia cu 20.000 euro in competitia Future Makers Mai sunt cateva saptamani in care tinerii intre 20 si 29 de ani pot aplica la competitia de idei antreprenoriale, Future Makers. Inscrierile se fac pana pe 20 mai, completand formularul de pe www.futuremakers.ro, sectiunea Aplica.
Exper��i de la World Economic Forum, Oxford ��i antreprenori români caut�� tineri cu idei de viitor pentru a-i premia cu 20.000 euro în competi��ia Future Makers Mai sunt câteva s��ptâmâni în care tinerii între 20 ��i 29 de ani pot aplica la competiţia de idei antreprenoriale, Future Makers. ��nscrierile se fac pân�� pe 20 mai, completând formularul de pe www.futuremakers.ro, secţiunea Aplic��.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings