newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Peste 28% din biletele Carpatair se achizitioneaza online Peste 28% din biletele Carpatair au fost achizitionate in primele noua luni ale anului prin intermediul aplicatiei E-Commerce de pe website-ul companiei. Carpatair detine astfel cel mai mare procent de vanzari online de pe piata operatorilor full service din Romania.
webRelease: Carpatair: crestere cu 5% a gradului de ocupare in primele 8 luni ale anului Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, a inregistrat in primele luni ale anului 2010 o crestere de 5 % a gradului de ocupare si de 22.5% a cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada a anului trecut. In paralel, compania a inregistrat si o crestere de 26% a numarului de pasageri transportati in luna august 2010 comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
webRelease: Happy Tour a lansat primul ghid de Corporate Travel din Romania Bucuresti, 11 august 2010 - Happy Tour, liderul calatoriilor de afaceri, a creat, in parteneriat cu agentia interactiva PlayTheBalls, primul material educativ dedicat segmentului de corporate travel din Romania. Ghidul, adresat furnizorilor de servicii turistice, companiilor care aloca bugete de travel si managerilor care doresc sa reduca costurile de acest tip, prezinta o vedere de ansamblu a ceea ce inseamna corporate travel, cu accent pe reducerea costurilor si pe solutiile de optimizare a bugetelor.
webRelease: Carpatair suplimenteaza numarul zborurilor directe din Bucuresti si Craiova spre Italia Incepand cu data de 28 august 2010 Carpatair introduce patru frecvente noi pentru zborurile directe din Bucuresti si Craiova pe destinatii din Italia. Noile frecvente sunt introduse la mai putin de 3 luni de la lansarea in perioada mai-iunie 2010 a 6 zboruri directe catre Italia de pe bazele operationale Carpatair amintite.
webRelease: Lansarea albumului "Constanta - primul pas in lunga ta calatorie" Albumul reflecta bogatia patrimoniului cultural al Municipiului Constanta, patrimoniu ce poate transforma orice vacanta  intr-o experienta spirituala,  intr-o initiere. Orasul Constanta este prezentat astfel ca locul unde se poate face primul pas in cultura europeana, atat de necesara intr-o calatorie de o viata.
webRelease: Criza ii trimite pe romani in vacante de lux Vanzarile la pachetele turistice pentru Turcia si Egipt au crescut de 2,5 ori fata de anul 2009, in ciuda contextului financiar din aceasta perioada. Tez Tour, principalul operator  pe piata autohtona, deja a trimis in vacanta 75%  din volumul total al turistilor din 2009.
webRelease: Eturia, prima agentie de turism din Romania care inglobeaza in pretul vacantelor toate "costurile ascunse" Eturia, prima agentie de turism ”tailor made” din Romania anunta ca incepand cu 15 iulie 2010 preturile  vacantelor vor deveni transparente si vor ingloba asa-zisele costuri ascunse. Toate pachetele turistice vandute vor include: costurile de cazare, biletele de avion, tururile stabilite in itinerar, mesele specificate in program, taxele de intrare la obiectivele turistice, taxele de aeroport si serviciu (care pana acum erau trecute separat).
webRelease: Peste 1.000.000 pliante gratuite pentru turisti In data de 14 iulie 2010, ora 11.00, la Sala de conferinte a Centrului de Afaceri "Euro Dobrogea" din cadrul CCINA Constanta, va avea loc lansarea proiectului "i-Tour", initiat si implementat de agentia de publicitate Groove Hour, Constanta si sustinut pe plan local de Asociatia de Promovare Litoral - Delta Dunarii.
webRelease: Athenee Palace Hilton Bucuresti, cel mai eco-friendly hotel Hilton din regiunea Europa Centrala, de Est si din Turcia Athenee Palace Hilton a reusit sa economiseasa cea mai multa energie in anul 2009, devansand toate celelalte hoteluri Hilton din Europa Centrala, de Est si din Turcia. Pentru efortul de a proteja mediul inconjurator, membrii echipei hotelului au fost premiati cu cate o bicicleta fiecare.
webRelease: De Ziua Indragostitilor, romanii pleaca la Carvanalul de la Rio Eturia, prima agentie de turism “tailor made” din Romania este pregatita sa vina in intampinarea romanilor care vor sa calatoreasca de Ziua Indragostitilor. Desi in aceasta perioada romanii nu prea se inghesuie sa plece in vacante in strainatatea pentru ca perioada este destul de scurta, sunt totusi turisti care prefera vacantele tematice.
webRelease: Turistii romani sunt invitati de Luxor si Ramses II in Egipt in luna decembrie Recomandam turistilor romani, in timpul vacantei de iarna, Luxorul. Acesta este cunoscut drept cel mai mare muzeu in aer liber din lume. Este gazda multor temple ridicate cu peste 2000 de ani in urma si a Templului din Karnak, unul dintre cele mai importante monumente ale Egiptului antic. Peste Nil se afla Valea Regilor cu peste 60 de morminte regale precum si Valea Reginelor, care include mormantul Reginei Nefertari. Acesta este al doilea dintre cele mai vizitate situri dupa Piramide.
webRelease: InfoPensiuni.ro - portalul pensiunilor din Romania Intrat pe piata turismului inca din 2004, portalul Infopensiuni.ro a crescut odata cu vizitatorii care i-au ramas fideli si cu dezvoltarea pensiunilor. Sub sloganul  "Aproape toate pensiunile din Romania" - InfoPensiuni.ro a cautat intotdeauna sa ofere servicii complete utilizatorilor sai, reorganizandu-si permanent continutul, pentru a acoperi intreaga nisa a pensiunilor si vilelor din Romania.
Air France si KLM dezvolta platforma comerciala online www.afkl.biz in inca 89 de tari Incepand cu luna octombrie, Air France si KLM pune la dispozitia agentilor de voiaj din 89 de tari, inclusiv in Romania, platforma comerciala online - www.afkl.biz. Platforma, lansata initial pentru 39 de tari in luna martie a acestui an, constituie un instrument de comunicare interactiva, rapid, disponibil nonstop, ce faciliteaza solutionarea cerintelor clientilor.
WebRelease: Perfect Tour iti indeplineste visele copilarie Primul touroperator Disneyland Paris in Romania, Perfect Tour te invita sa traiesti experiente magice impreuna cu familia in cel mai ravnit loc pentru distractii. Probabil ca Disneyland este una dintre cele mai frumoase destinatii pentru familiile cu copii, dar si pentru adulti, pentru ca este vorba despre magie, distractie, relaxare, bucurii, senzatii noi, copilarie.
Romania Turistica, prima revista online de turism Un grup de initiativa, constituit din jurnaliști de turism, au pus bazele Revistei online de turism, Romania Turistica. Pe aceasta cale avem deosebita placere sa va informam ca am lansat primul portal de turism care reuneste turismul romanesc www.romaniaturistica.ro


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by