newsletter rss
HotNews.ro
webReleases: Aircraft Industries achizitioneaza motoarele M601 si H80 de la GE pentru modelul L410 Aircraft Industries, producator de aeronave cu sediul in Republica Ceha, a incheiat un contract de pe o perioada de cinci ani cu GE Aviation in vederea achizitionarii motoarelor M601 si H80. Contractul pentru aceste motoare vizeaza modelul L410-UVP-E20, un aparat de zbor bimotor pentru curse regionale, cu o productie anuala de peste zece unitati.
webRelease: Coca-Cola Hellenic semneaza Carta Europeana pentru Siguranta Rutiera Carta Europeana pentru Siguranta Rutiera reprezinta o invitatie lansata de Comisia Europeana catre companii, asociatii, institutii de cercetare si autoritati publice. Toti cei implicati se angajeaza sa promoveze actiuni concrete, sa evalueze rezultatele si sa ridice gradul de constiinta cu privire la nevoia reducerii accidentelor rutiere. Semnatarii Cartei Europene pentru Siguranta Rutiera, printre care si numeroase companii nationale si multinationale, au prilejul sa impartaseasca bunele practici si parerile cu privire la metodele utilizate in scopul comun al imbunatatirii sigurantei rutiere.
webRelease: PaxOcean comanda doua nave proiectate de Rolls-Royce Rolls-Royce, compania globala de sisteme de putere, a anuntat azi o comanda din partea companiei PaxOcean, cu sediul la Singapore, pentru furnizarea proiectului, sistemelor de propulsie si echipamentului de bord pentru doua nave pentru aprovizionarea platformelor offshore.
webRelease: Siemens va livra doua locomotive diesel electrice de ultima generatie catre Cargo Trans Vagon SA La sfarsitul lunii decembrie 2010, Siemens a semnat un contract de livrare pentru doua locomotive diesel electrice de ultima generatie catre operatorul feroviar roman Cargo Trans Vagon SA. Locomotivele, de tipul ER20 BF, fac parte din familia de locomotive “EuroRunner”, deja consacrata pe plan mondial. Printre avantajele utilizarii acestui tip de locomotive se numara nivelul foarte redus de poluare, atat din punctul de vedere al noxelor, cat si din punctul de vedere al nivelului de zgomot, ele fiind cele mai silentioase locomotive diesel electrice din lume la ora actuala.
webRelease: TAROM sustine competitia de blogging SuperBlog 2010 Odata cu lansarea noii sale campanii de imagine, TAROM se alatura partenerilor SuperBlog 2010, propunand bloggerilor romani sa demonstreze impreuna ca noul sau slogan, "Drumul ne formeaza, dar destinatia ne defineste", isi gaseste adepti si in randul utilizatorilor online.
webRelease: UNTRR a sarbatorit 20 de ani de existenta UNTRR, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania, a sarbatorit 20 de ani de la inceperea activitatii.  Evenimentul a fost marcat de organizarea unui cocktail la Rin Grand Hotel din Bucuresti la care ne-au onorat cu prezenta lor oficialitati, ambasadori, jurnalisti si membri de baza ai Uniunii.
webRelease: Alinso Group lanseaza primul terminal de cale ferata Inter-Modal independent din Romania: Euro Gate Terminal Ploiesti Grupul belgian Alinso anunta lansarea Euro Gate Terminal Ploiesti, primul terminal Inter-Modal de cale ferata independent din Romania. Euro Gate Terminal Ploiesti reprezinta o investitie totala de 7 milioane euro si este amplasat la intersectia celor mai importante magistrale rutiere si feroviare din Romania, locul ideal pentru realizarea unui terminal Inter-Modal.
webRelease: Carpatair lanseaza in iarna trei noi zboruri directe din Bacau catre Roma, Torino si Milano Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, isi largeste operatiunile din Bacau prin lansarea a trei noi zboruri directe catre destinatii din Italia: Roma (Fiumicino), Torino, Milano (Bergamo). Dupa Timisoara, Bucuresti si Craiova, Bacau este cel de-al patrulea oras din tara unde Carpatair isi largeste operatiunile lansand zboruri directe spre Italia.
webRelease: Berceanu - criticat de Asociatia Salvati Dunarea si Delta si WWF pentru declaratiile referitoare la blocarea unor lucrari din cauza sturionilor Asociatia Salvati Dunarea si Delta si WWF (World Wide Fund for Nature) considera inacceptabile declaratiile ministrului Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, potrivit caruia lucrarile de imbunatatire a conditiilor navigabile pe Dunare sunt blocate din cauza sturionilor. Ministrul Berceanu sustine ca investitia privind imbunatatirea conditiilor navigabile pe sectorul Calarasi-Braila "este blocata pentru ca niste sturioni isi depun icrele acolo si se freaca de niste stanci care nu stiu ce".
webRelease: Carpatair: crestere cu 20% a cifrei de afaceri in primul semestru al anului Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, a inregistrat o crestere de 20% a cifrei de afaceri si de 10% a numarului de pasageri transportati pe zboruri regulate in primul semestru al anului fata de aceeasi perioada a anului trecut. Compania a raportat de asemenea si o crestere de 6% a gradului de ocupare pe primul semestru al anului.
webRelease: GE Aviation - Furnizorul Anului pentru Boeing GE Aviation a fost desemnata Furnizorul Anului la categoria Propulsie de catre compania Boeing. GE Aviation a fost una dintre cele 14 companii premiate pentru asumarea unui angajament exceptional de atingere a excelentei in colaborarea cu Boeing.
webRelease: Air France a realizat primul zbor verde transatlantic Air France a efectuat primul zbor transatlantic optimizat pe intregul parcurs pentru reducerea poluarii fonice si a emisiilor de carbon, cu o aeronava Boeing 747-400ER. Zborul, efectuat pe data de 6 aprilie, reprezinta rezultatul cooperarii dintre companii implicate in zboruri transatlantice precum Aeroports de Paris, Autoritatea Franceza Aeronautica DGAC, NATS, NAV Portugal, Administratia Federala a Aviatiei din SUA (FAA), organizatia europeana SESAR si Air France.
webRelease: Direct Aero Services isi mareste flota si estimeaza 40% crestere a cifrei de afaceri pentru anul 2010 Direct Aero Services, companie avand in dotare 5 aeronave disponibile pentru transportul aerian privat, dintre care un avion de lux Jet Bimotor Cessna Citation Mustang (capacitate 4 locuri), participa la singurul eveniment dedicat pietei de turism exclusivist, Kings Holiday. 
webRelease: System Alliance Europe lanseaza un nou sistem de clearing Incepand cu luna martie 2010, partenerii retelei europene de coletarie System Alliance Europe utilizeaza CargoClear, solutie de clearing bazata pe web. Astfel, cei 47 de parteneri ai retelei System Alliance Europe beneficiaza de un sistem optimizat de facturare si de mai multa transparenta in derularea proceselor. Dupa doi ani de dezvoltare, CargoClear, o solutie de clearing bazata pe web creata  pentru cerintele specifice ale derularii proceselor logistice, a fost implementata cu succes in retea.
La Protruck, vehiculele IVECO DAILY VAN au preturi incepand de la 16 900 EURO ProtruckFoto: logo ProtruckProtruck, distribuitor autorizat al vehiculelor comerciale Iveco in Romania, lanseaza in perioada 15 septembrie-15 decembrie o oferta speciala complexa pentru vehiculele Iveco Daily de 3,5 tone: preturi speciale, prima revizie gratis si finantare cu avans incepand cu 10%. Oferta este dezvoltata impreuna cu reprezentanta Iveco in Romania, beneficiind de toata sustinerea acesteia si este valabila in limita stocului disponibil.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by