newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: O noua imagine pentru EasyCargo.ro La EasyCargo.ro ne dam silinta pentru a imbunatati serviciile oferite si pentru a face alegerea clientilor mai usoara, de aceea suntem incantati sa va informam cu privire la imbunatatirile aduse serviciile noastre.
webRelease: Kapsch furnizeaza tehnologia GSM-R pentru calea ferata din Ungaria Viena / Budapesta, 27 noiembrie 2013 - Kapsch CarrierCom va dota cu tehnologia GSM-R o portiune de peste 900 km a retelei de cai ferate din Ungaria si, ulterior, va furniza lucrarile de intretinere asociate. Beneficiarul proiectului care se ridica la un volum total de aproximativ 46 de milioane de euro este compania de stat maghiara NISZ Zrt. (Nemezeti Inforkommunikacios Szolgaltao). Proiectul este prevazut a fi finalizat la sfarsitul anului 2015.
webRelease: Black Friday, 22 noiembrie: FAN Courier a investit 3 milioane de euro in dotarea parcului auto FAN Courier, liderul de piata in domeniul serviciilor de curierat din Romania, este pregatit sa preia si sa distribuie volumul de marfa generat de Black Friday, ziua celor mai mari si mai multe reduceri din an, organizata anul acesta in data de 22 noiembrie.
webRelease: Costuri reduse pe intreaga durata de viata a vehiculelor feroviare electrice cu sistemele de racire inteligente Bosch Rexroth In toata lumea, mobilitatea si dorinta de conexiuni rapide de transport sunt in crestere. Transportul feroviar joaca un rol din ce in ce mai important in aceste demersuri, reprezentand un mijloc ecologic si rentabil de transport in masa. Tendinta actuala se indreapta spre vehiculele feroviare electrice. Acestea accelereaza mai rapid decat vehiculele diesel, fapt care reduce durata de deplasare. Un parametru important in ceea ce priveste costurile pe intreaga durata de viata si fiabilitatea - esentiale pentru operatorii feroviari -€“ este tehnologia de racire a echipamentelor de tractiune.
webRelease: Daimler Trucks isi demonstreaza capacitatea de a combate criza Sectorul vehiculelor comerciale este vizibil afectat de fluctuatiile economice. Cu toate acestea, perspectivele pe termen mediu si lung sunt foarte promitatoare. Daimler Trucks a fost pregatit pentru ciclurile fluctuante si, drept urmare, a fost in masura sa demonstreze ca sectorul vehiculelor comerciale poate obtine rezultatele solide in 2012 chiar si atunci cand vremurile sunt dificile.
webrelease: Din noiembrie, comanda o masa regala numai de la PHD! Ca urmare a succesului pe care l-a avut in restaurantele Pizza Hut, Crown Crust - cel mai apetisant blat de pizza peste ale carui margini sunt asternute 12 nestemate de branza tartinabila – poate fi comandat acum in fiecare locatie PHD din tara!
webRelease: Compania de curierat DPD Romania a finalizat primul semestru al lui 2012 cu o cifra de afaceri de peste 17,9 milioane lei DPD Romania, una dintre cele mai importante companii de coletarie si curierat expres de pe piata locala, a finalizat prima jumatate a anului in curs cu o cifra de afaceri de peste 17, 9 milioane lei, in crestere fata de perioada similara a lui 2011. Cresterea inregistrata de DPD in primul semestru confirma obiectivele propuse la inceputul anului si se datoreaza, in primul rand, investitiilor si know how-ului alocat dezvoltarii de noi produse si servicii informatizate, in special celor dedicate magazinelor online din Romania.
webRelease: Transportul feroviar de marfa din Europa, viitorul model competitiv? Ensight Management Consulting prezinta rezultatele studiului "Transportul feroviar de marfa din Europa, viitorul model competitiv?" realizat impreuna cu EUROGROUP CONSULTING.
webRelease:Scania Romania: peste 1.000 de soferi romani s-au inscris in competitia "Young European Truck Driver" Pasionatii de cai putere mai au 19  de zile pentru a se inscrie in competitia care va desemna cel mai bun sofer de camion din Romania. 39 de tari participante la editia din acest an, peste 120.000 de soferi de camion inscrisi la editiile precedente, premii senzationale puse la bataie de Scania impreuna cu partenerii sai, precum si posibilitatea de a castiga Marele Premiu, un camion Scania Seria R, si titlul de cel mai bun sofer de camion din Europa - astfel se prezinta cea de a cincea editie a celei mai mari competitii pentru soferii de vehicule grele Young European Truck Driver.
webRelease: Noua aeronava 747-8 Intercontinental de la Boeing - primul zbor pentru Lufthansa Compania Lufthansa a primit primul Boeing 747-8 Intercontinental nou, prevazut cu patru motoare GEnx-2B. Premiera celei mai lungi aeronave de pasageri din lume a fost sarbatorita cu un eveniment de rulare in hangar care a avut loc in aeroportul Frankfurt. Lufthansa a comandat in total 20 de aeronave Boeing 747-8 cu motoare GEnx-2B.
webRelease: TAROM  sustine campania "Viza pentru SUA" Compania TAROM sustine campania de informare  "Viza pentru SUA", initiata de MAE si de Ambasada SUA la Bucuresti. Informatii suplimentare referitoare la campanie si la modul de a aplica pentru o viza temporara pentru SUA pot fi regasite atat pe site-ul TAROM, rubrica "Informatii utile",  cat si in editia din aceasta luna a revistei "Insight", disponibila  gratuit pe toate cursele companiei.
webRelease: Reprezentanti de marca din industria aviatica supun dezbaterii infrastructura aeroportuara in cadrul forumului "Romania's Airports Infrastructure" Vineri, 9 septembrie 2011, la Hotel Intercontinental, Medien Conferences aduce la aceeasi masa cele mai importante personalitati implicate in domeniul aeroportuar, in cadrul forumului   Romania's Airports Infrastructure. Evenimentul sprijinit de Asociatia Aeroporturilor din Romania, isi propune sa creeze un mediu de discutie pe baza unor subiecte esentiale pentru aceasta sfera de activitate: strategiile de dezvoltare a infrastructurii, aspecte privind provocarile contextului economic global pentru operatorii aerieni, securitatea aeroportuara, finantarea, parteneriatul public privat si perspectivele privatizarii aeroporturilor din Romania.
webRelease: Scoala de zbor Carpatair este autorizata pentru pregatirea insotitorilor de bord Incepand cu luna iulie a acestui an, Scoala de zbor Carpatair Flight Training a fost autorizata de catre Autoritatea Aeronautica Civila Romana (AACR) pentru pregatirea Insotitorilor de Bord. Durata cursurilor, inclusiv obtinerea licentei de Insotitor de Bord, va fi de maximum 4 luni de la inceperea pregatirii. Pentru a fi admisi in cadrul Carpatair Flight Training, candidatii trebuie sa aiba peste 18 ani, sa detina o diploma de bacalaureat, un certificat medical Clasa a II-a si sa promoveze un test de limba engleza.
webRelease: Medien Holding Conferences supune dezbaterii infrastructura aeroportuara din Romania in cadrul forumului  Romania's Airports Infrastructure Vineri, 9 septembrie 2011, Medien Holding Conferences, divizia de evenimente a grupului Medien Holding, organizeaza forumul Romania's Airports Infrastructure. Incepand cu ora 09:00 , la Hotel Intercontinental, speakeri specializati in domeniul aeroportuar vor discuta despre problemele si potaerontialele solutii din sfera infrastructurii aeroporturilor in Romania.
webRelease: Cel mai frumos camion Scania - editia 2011 Eveniment unic pe piata autohtona, "Cel mai frumos camion Scania" aduce laolalta marile pasiuni si marile orgolii ale transportatorilor romani in cadrul unui eveniment exploziv: premii de peste 13.000 de euro, o excursie exclusivista la fabrica Scania din Brazilia, vizitarea orasului Sao Paolo, cel mai mare oras din emisfera sudica si participarea la marea defilare de la  Sao Marco, un eveniment senzational la care participa cele mai frumoase si mai puternice camioane.
webRelease: Inaugurare dealer nou Scania-Rolex in Suceava La implinirea unui an de la inceperea discutiilor privind un parteneriat cu Scania Romania si la 20 de ani de la infiintare, firma Rolex a inaugurat o noua cladire administrativa in cadrul actualei locatii din Suceava, strada Cernautilor nr. 112B si a primit oficial certificarea ca indeplineste conditiile cerute de standardele Scania. 
webRelease: Carpatair reintroduce pentru sezonul de vara zborul direct Bucuresti-Verona Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, reintroduce pentru sezonul de vara 2011 zborurile directe Bucuresti (Otopeni)-Verona. Zborurile directe Bucuresti (Otopeni) Verona vor fi operate in perioada 14 iulie - 15 septembrie, cu o frecventa de 3 zboruri/saptamana in zilele de marti, joi si sambata, conform orarului de mai jos:
webRelease: Zboruri directe Constanta - Istanbul, din 15 iunie, cu Carpatair Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, intra in operare pe piata Turciei odata cu lansarea de zboruri directe intre Constanta si Istanbul (Ataturk) incepand cu data de 15 iunie 2011. Astfel, Carpatair devine prima companie aeriana care asigura conexiunea intre cele doua orase.
webRelease: Producatorul rus Technoavia achizitioneaza motoare H80 de la GE pentru noua aeronava Risachok Producatorul rus de aeronave Technoavia a semnat cu GE Aviation un contract de vanzare si cooperare pe 10 ani pentru achizitionarea de motoare H80. Contractul este destinat recent proiectatului model Risachok, o aeronava pentru aviatie generala, cu doua motoare si 10 locuri, care va fi folosita in principal de scolile de pilotaj ale Aviatiei Civile din Rusia. Technoavia a semnat comenzi ferme de motoare pentru 30 de aeronave si are optiuni pentru alte 30 de aparate.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by