newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: HoteluriVilePensiuni.ro - portal de promovare al unitatilor de cazare HoteluriVilePensiuni.ro este un portal la nivel national care are ca scop promovarea unitatilor de cazare si turism din Romania. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre unitatile de cazare si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a unitatilor care isi doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul unitatilor de cazare partenere cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestora.
webRelease: SalonDeUnghii.ro - portal de promovare al saloanelor de infrumusetare SalonDeUnghii.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor din Romania care ofera servicii de manichiura, dar si servicii de infumusetare, coafura si cosmetica. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre saloanele de manichiura si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a saloanelor care isi doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul saloanelor de infumusetare partenere cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestora.
webRelease: Firma Transport - website national de promovare a firmelor de transport Firma-Transport.com este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor din Romania specializate transportul. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre firmele de transport si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a firmelor care si doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul firmelor de transport partenere cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestora.
webRelease: Stomatologul.com - portal national de promovare a cabinetelor stomatologice Stomatologul.com este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea cabinetelor stomatologice din Romania. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre medicii stomatologi si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a cabinetelor care si doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul cabinetul stomatologic partener cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestuia. Credem in profesionalism si in grija pentru sanatate.
webRelease: Cabinet Ginecologic - portal national de promovare a cabinetelor de ginecologie Cabinet-Ginecologic.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea cabinetelor de obstetrica si ginecologie din Romania. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre medicii ginecologi si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a cabinetelor care si doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul cabinetelor de ginecologie partenere cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestora. Credem in profesionalism si in grija pentru sanatate.
webRelease: Veterinarul.com -website national de promovare al cabinetelor veterinare Veterinarul.com este un portal la nivel national care isi propune sa vina in ajutorul cabinetelor si clinicilor veterinare din Romania oferind  o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online.  Portalul are ca scop facilitarea conexiunii  dintre cabinetele care ofera servicii veterinare si proprietarii de animale din Romania. Mijlocim contactul  cu cate un cabinet veterinar din majoritatea oraselor unde profesează medici veterinari dedicati meseriei lor si cu experienta. Credem in profesionalism si in grija pentru animale.
webRelease: Firma-Securitate.ro - website national de promovare a firmelor de securitate Firma-Securitate.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor din Romania care ofera servicii de paza, protectie si securitate personala, transport valori, interventie rapida in eventualitatea unui eveniment si ativitati de investigatie. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre firmele de securitate si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a firmelor care si doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul firmelor de securitate partenere cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestora. Credem in profesionalism si in grija pentru siguranta persoanelor si a bunurilor acestora.
webRelease: Comunicat de Presa Cabinet Psihologie Cabinet-Psihologie.com este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea cabinetelor de psihologie / psihiatrie din Romania. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre psihologi si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a cabinetelor care si doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul cabinetul de psihologie partener cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestuia.
webRelease: ProTV, Petrom si Leo Burnett cauta impreuna cu Mariana Bitang si Octavian Bellu viitoarea campioana olimpica a Romaniei. Sigur nu o cunosti? Gimnastica e singurul sport in care romanii s-au intrecut si se intrec in continuare de la egal la egal cu marile puteri ale lumii: americanii, rusii si chinezii. De la Nadia la Andreea Raducan, de la Lavinia Milosovici la Sandra Izbasa, toate campioanele din gimnastica sunt un motiv de mandrie pentru romani. Greutatea tuturor medaliilor de aur castigate de gimnastica romaneasca probabil e mult mai mare decat cea a trofeului Campionatului Mondial de fotbal. Romanii traiesc cu intensitate emotiile fiecarei sarituri, acrobatii, medalii, realizari ale gimnasticii romanesti.
webRelease: Cu BlitzApp trimiti anunturi de pe mobil pe cele 300 de ecrane amplasate in statiile de metrou Aplicatia de mobil BlitzApp, dezvoltata de iLeo si Breeze Mobile, a fost premiata cu Silver la categoria Best Use of Mobi Advertising in cadrul celei de-a doua editii Mobilio Awards. BlitzApp este prima aplicatie mobila sincronizata cu reteaua de televiziune Blitz TV prezenta in statiile de metrou. Folosind aplicatia, utilizatorii pot transmite anunturi direct de pe telefonul mobil pe cele 300 de ecrane amplasate in statiile de metrou.
webRelease: Competitia de blogging creativ SuperBlog, la finalul celei de-a 8-a editii Din cei 118 bloggeri inscrisi in Spring SuperBlog 2014, 98 au participat efectiv, iar 57 au parcurs toate cele 16 probe ale competitiei, redactand si publicand pe blogurile proprii 1130 articole. Bloggerii au putut participa doar la probele preferate, cele mai ridicate punctaje fiind rasplatite cu premii, iar finalistii au castigat bani, produse si servicii in functie de implicarea lor si de locul ocupat in clasament; astfel, s-au acordat in total peste 200 de premii. Cel mai mare castig este insa comunitatea formata in jurul acestui proiect, care a avut prilejul sa petreaca un week-end impreuna – mai intai, la un workshop DoctorDeco, apoi la party in Spice Club si, in cele din urma, sa primeasca felicitarile si aplauzele binemeritate la gala Spring SuperBlog 2014.
webRelease: Afla care sunt cele mai eficiente strategii de promovare in mobile Doua treimi dintre romanii care utilizeaza Facebook isi acceseaza contul folosind telefonul mobil. Rata de penetrare a telefoniei mobile este in momentul de fata 112,3%. Este evident ca asistam la o revolutie in mediul mobil, un adevarat boom al noilor tehnologii. Consumatorul se adapteaza permanent schimbarilor, iar companiile trebuie sa tina cont de acest aspect si sa foloseasca inteligent noile modalitati de promovare.
webRelease: Andrei Cohn este Managing Director la CohnandJansen JWT Incepand cu luna aprilie, Andrei Cohn devine Managing Director CohnandJansen JWT, preluand atributiile Alinei Tudose si pastrand in acelasi timp si functia de Creative Director. Departamentul de creatie va fi condus impreuna cu Alex Negoescu, Deputy Creative Director. Andrei are o experienta de peste 17 ani in managerierea relatiei cu clienti multinationali si locali, activi in diverse domenii, de la FMCG la servicii financiare, media, retail si pana, bineinteles, la telecom.
webRelease: Lay's, Lay's, Lay's baga bani, bani, bani - Cel mai nou single Lay'€™s & Jazz Salut! Sunt Alexandra Mitoi, copywriter Jazz Communication si o sa va povestesc cum s-a intamplat cea mai recenta campanie Lay's, Baga bani. Mai intai brieful. Campania Lay's Bani in punga de anul acesta a inceput cu obiective foarte clare in vanzari si provocari si mai mari in creatie. Pe scurt, pentru editia a treia trebuia sa gasim un concept si mai destept si mai frumos si mai cu vino-ncoace.
Nikon D4S, noul varf de gama FX SKIN, unic importator Nikon in Romania,  anunta astazi modelul Nikon D4S,  noul varf de gama FX si primul aparat DSLR din lume care atinge ISO 409.600. Impreuna cu el, Nikon anunta si Capture NX - D (versiunea Beta), o aplicatie gratuita care va inlocui programul actual Capture NX 2. Senzorul reproiectat al aparatului foto si noul procesor EXPEED 4 fac posibila selectarea celei mai ridicate valori ISO din industrie, 409.600.  Perfectionarile aduse focalizarii automate au imbunatatit punerea la punct si urmarirea subiectelor la 11 fps, oferind in plus un control mult mai fin asupra zonei AF, prin intermediul noului mod Zona AF grup
webRelease: Creativitatea prinde aripi in competitia de blogging Spring SuperBlog 2014 A inceput competitia de blogging Spring SuperBlog 2014 si, pana in prezent, s-au inscris deja 100 de bloggeri dornici sa-si arate potentialul creativ pe teme dintre cele mai diverse, cu scopul de a se face remarcati de sponsori, de a castiga recunoastere si premii. Ajunsa la a opta editie, competitia este binecunoscuta atat bloggerilor, cat si companiilor ce se promoveaza in blogosfera.
webRelease: Bucurestenii isi vor putea comanda mancare din statiile de metrou foodpanda, platforma online pentru comenzi de mancare sustinuta de Rocket Internet, cel mai mare incubator de afaceri online din lume, a lansat o campanie ampla de indoor advertising la metroul din Bucuresti, prin care isi propune sa atraga atentia asupra faptului ca nicio masa nu este optionala, bucurestenii posesori de smartphone sau tablete putand sa isi comande mancarea preferata rapid si simplu prin aplicatia foodpanda, disponibila gratuit in AppStore si Google Play.
webRelease: Httpool deschide un departament de Search Marketing Aurora Toma, unul din veteranii pietei de Search Marketing din Romania, se alatura echipei Httpool in pozitia de Managing Director Search Division pentru a dezvolta un nou departament indreptat catre partea de Performance. Nevoile crescute ale clientilor, precum si exigentele din ce in ce mai ridicate au condus spre decizia de a crea un departament de Performance specializat pe Search Marketing, in special Google AdWords, insa  si alte  sisteme PPC ca Facebook Ads, Linkedin Ads, departament care va servi ca sursa externalizata atat pentru agentii, cat si pentru clientii directi. ​
webRelease: www.CabinetParticular.ro - anunta startul inscrierilor pe portal, cu NOUL abonament anual redus, pentru profesiile liberale din Romania. www.CabinetParticular.ro anunta startul inscrierilor pe portal, cu NOUL abonament anual redus, pentru profesiile liberale din Romania. www. cabinetparticular.ro  ofera un singur loc, pe fiecare categorie pentru orasul dumneavoastra (un singur avocat/mediator/consilier juridic, etc.).
webRelease: www.nuntas.ro - anunta startul inscrierilor pe portal, cu NOUL abonament anual redus, pentru afacerile conexe nuntilor din Romania. www.nuntas.ro anunta startul inscrierilor pe portal, cu NOUL abonament anual redus, pentru afacerile conexe nuntilor din Romania. Nuntas.ro  ofera un singur loc, pentru fiecare categorie de afaceri din localitatea dumneavoastra (un singur interpret/o singura cofetarie/singura agentie de organizare evenimente, etc.).


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by