newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Bancpost imbraca o noua platforma grafica in comunicare, creata de Jazz Jazz a creat noua platforma grafica destinata comunicarii produselor si serviciilor de retail ale Bancpost, platforma care se va regasi in toata comunicarea de acum inainte, indiferent de forma ei de exprimare - materiale printate, online sau video. "Aveam nevoie de o schimbare care sa reflecte stilul nostru de comunicare din ultimii ani: mai deschis, mai prietenos, mai apropiat de clienti. Ne doream o solutie grafica simpla si calda, care sa ne permita sa punem in evidenta mai bine produsul si toate informatiile relevante pentru client, dar care sa transmita totodata valori precum transparenta, flexibilitatea si disponibilitatea la dialog. Diferentierea cromatica pe categorii de produse si bula de comunicare translucida propuse de JAZZ au raspuns intocmai cautarilor noastre, iar integrarea lor a dat nastere unui concept grafic cu personalitate, usor de identificat, care sustine ambele obiective propuse"€, a declarat Stefania Cristescu, Head of Retail Banking Marketing.
O noua editie SEM Days va avea loc pe 24-25 septembrie, la Bucuresti Pentru al treilea an consecutiv, cele mai noi tendinte din Search Engine Marketing se discuta la Bucuresti, timp de 2 zile, in cadrul celui mai important eveniment de SEO si PPC din Europa de Sud-Est. SEM Days 2014 va fi cel mai mare eveniment de profil din regiune, organizat de SEO monitor si 2Parale, care va oferi informatii de actualitate din domeniu, pentru peste 500 de budget owners, manageri de marketing si brand, online marketing manageri, coordonatori de business-uri si antreprenori online.
Cele mai in voga trenduri pentru advertisingul livrat consumatorului conectat, in discutie la Marketing Research Conference 2014 Marketing Research Conference 2014 are loc pe 25 si 26 iunie. Cele mai in voga teme pentru brandurile care vor sa tina pasul cu consumatorul conectat la tot mai multe canale media, eficientizand in acelasi timp bugetul de advertising vor fi dezbatute de cei 25 de traineri prezenti. Inscrierile la eveniment sunt deschise pana pe 25 iunie.
Engrosist.ro - anunta startul inscrierilor pe portal, cu NOUL abonament anual redus, pentru toti Engrosistii din Romania. Engrosist.ro - anunta startul inscrierilor pe portal, cu NOUL abonament anual redus, pentru toti Engrosistii din Romania.
webRelease: Jazz puncteaza doua EFFIE din doua inscrieri Eficienta maxima pentru Jazz luni la decernarea premiilor EFFIE. Agentia de publicitate a castigat doua premii Bronze Effie pentru "€œSeiful Lays"€ in categoria "Snacks, Confectionary & Deserts"€ si pentru campania "€œCand este important pentru tine", client Provident, in categoria "€œFinancial Services"€. Astfel, agentia a dovedit o eficienta maxima prin castigarea a doua trofee din tot atatea campanii inscrise. Premiile sunt cu atat mai importante pentru Jazz cu cat marcheaza si prima participare a agentiei la EFFIE Awards, festival ce premiaza eficienta in comunicare. 
webRelease: Rezultatele unui manifest pentru creativitate, initiat de Starcom MediaVest si Digital Star pentru Samsung Starcom MediaVest si Digital Star au dezvoltat campania Samsung "Manifest pentru creativitate". Lansata in octombrie 2013, campania a avut drept obiective incurajarea creativitatii in randul tinerilor parte din sistemul educational, schimbarea perceptiei parintilor si profesorilor cu privire la meseriile care intrebuinteaza creativitatea si pozitionarea Samsung ca facilitator a ei.
webRelease: CohnandJansen JWT castiga un Silver si un Bronze la Effie 2014 O seara plina de reusite pentru CohnandJansen JWT la gala Effie 2014. Agentia de publicitate a obtinut un Silver Effie pentru Aqua Carpatica - "Return To Purity" in categoria "Sustaind Success"€ si un Bronze Effie pentru Tassimo - "Tassimo Woman's Day"€, in categoria Durables. Victoria pentru Aqua Carpatica este cu atat mai frumoasa cu cat vine dupa un Gold Effie in categoria David & Goliath cu "Vote for purity"€, obtinut anul trecut, si un Bronze Effie in 2011 la categoria "€œNew product"€. CohnandJansen JWT lucreaza de 4 ani de zile pentru contul Aqua Carpatica, pornind cu brandul de la zero si realizand intreaga strategie de brand si de comunicare. 
webRelease: Leo Burnett & Target semneaza noua campanie Bergenbier Fresh Leo Burnett a lansat o noua campanie pentru Bergenbier Fresh, care invita prietenii sa redescopere bucuria de a impartasi povesti frumoase si sa experimenteze senzatia racoritoare oferita de Bergenbier Fresh. Campania comunica toate cele trei variante, Bergenbier Fresh Lemon, Bergenbier Fresh Grapefruit si Bergenbier Fresh Grapefruit fara alcool, care vor insoti prietenii in aventura lor din vara aceasta.
webRelease: Voua cum va place cascavalul? Muller si Jazz au o propunere pentru voi Muller si Jazz va aduc in atentie noul Das Kaskaval. Cu ce este diferit de restul produselor de pe piata? "MullerDas Kaskaval este rezultatul a 2 ani de munca si a numeroase studii de piata pe care le-am facut pentru a lansa un produs cu un gust deosebit adresat celor care apreciaza si isi doresc calitate. Este un cascaval care se potriveste preferintelor consumatorilor romani, produs din ingrediente naturale, fara conservanti sau coloranti. Venim pe piata si cu alte inovatii si anume: conceptul de maturare, ambalajul special care se resigileaza cat si designul premium. In plus, Das Kaskaval este fabricat in Romania, exclusiv din materie prima romaneasca, cu forta de munca romaneasca respectand standardele germane de calitate", ne povesteste Laura Simionescu, Brand Manager Muller Das Kaskaval.
webRelease: Connected consumer insights la Marketing Research Conference 2014 Pe 25 si 26 iunie, la UniCredit Tower, noul consumator conectat la tot mai multe canale media este in centrul atentiei. La Marketing Research Conference 2014, 25 de speakeri se vor intrece sa ofere insight-uri relevante din research pentru optimizarea advertisingului livrat catre connected consumer. Informatii despre speakerii confirmati pana acum, program si inscriere pot fi gasite pe site-ul evenimentului. Pana pe 15 iunie este disponibil un discount de early bird, de 20%.
webRelease: Digital Star cauta interni pentru departamentul de social media Digital Star lanseaza un program de internship destinat tinerilor pasionati de social media. Cei doi recruti urmeaza sa lucreze, pe parcursul a trei luni, in cadrul departamentului de social media al agentiei, pentru implementarea si evaluarea strategiilor destinate retelelor sociale. Internship-ul se poate transforma intr-o colaborare pe termen lung cu Digital Star.
webRelease: Brandul de bere Noroc va urma o noua directie de comunicare Bergenbier S.A. si Leo Burnett & Target au conceput noua directie de comunicare a Noroc. Brandul de bere vorbeste acum despre o lume in care descoperim ca norocul nu este intamplator, el trebuie mestesugit cu pricepere. Iar atunci cand lucrul mestesugit iese desavarsit, e vremea pentru un Noroc rece.
webRelease: Infourban.ro - Eficienta, precizie si calitate la superlativ! Intr-o lume aflata in plina miscare si care se dezvolta intr-un ritm trepidant, calitatea, valoarea si exactitatea informatiei constituie atributele esentiale ale dezvoltarii unei afaceri de calitate. Cum poate, insa, o afacere care are potential extraordinar de dezvoltare sa se faca cunoscuta, daca nu este promovata asa cum trebuie?
webRelease: AsociatieUmanitara.ro - portal de promovare al asociatiilor si fundatiilor umanitare Asociatie-Umanitara.ro este un site la nivel national al carui scop este de a facilita legatura intre asociatii, fundatii umanitare si persoanele sau companiile care doresc sa se implice activ in activitati de ajutor comunitar. Ne dorim sa gazduim pe acest portal cele mai serioase asociatii umanitare din tara carora sa le oferim o buna vizibilitate si pozitionare in mediul online.
webRelease: HoteluriVilePensiuni.ro - portal de promovare al unitatilor de cazare HoteluriVilePensiuni.ro este un portal la nivel national care are ca scop promovarea unitatilor de cazare si turism din Romania. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre unitatile de cazare si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a unitatilor care isi doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul unitatilor de cazare partenere cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestora.
webRelease: SalonDeUnghii.ro - portal de promovare al saloanelor de infrumusetare SalonDeUnghii.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor din Romania care ofera servicii de manichiura, dar si servicii de infumusetare, coafura si cosmetica. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre saloanele de manichiura si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a saloanelor care isi doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul saloanelor de infumusetare partenere cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestora.
webRelease: Firma Transport - website national de promovare a firmelor de transport Firma-Transport.com este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor din Romania specializate transportul. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre firmele de transport si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a firmelor care si doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul firmelor de transport partenere cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestora.
webRelease: Stomatologul.com - portal national de promovare a cabinetelor stomatologice Stomatologul.com este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea cabinetelor stomatologice din Romania. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre medicii stomatologi si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a cabinetelor care si doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul cabinetul stomatologic partener cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestuia. Credem in profesionalism si in grija pentru sanatate.
webRelease: Cabinet Ginecologic - portal national de promovare a cabinetelor de ginecologie Cabinet-Ginecologic.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea cabinetelor de obstetrica si ginecologie din Romania. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre medicii ginecologi si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a cabinetelor care si doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul cabinetelor de ginecologie partenere cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestora. Credem in profesionalism si in grija pentru sanatate.
webRelease: Veterinarul.com -website national de promovare al cabinetelor veterinare Veterinarul.com este un portal la nivel national care isi propune sa vina in ajutorul cabinetelor si clinicilor veterinare din Romania oferind  o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online.  Portalul are ca scop facilitarea conexiunii  dintre cabinetele care ofera servicii veterinare si proprietarii de animale din Romania. Mijlocim contactul  cu cate un cabinet veterinar din majoritatea oraselor unde profesează medici veterinari dedicati meseriei lor si cu experienta. Credem in profesionalism si in grija pentru animale.

Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by