newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Leo Burnett & Target semneaza noua campanie Bergenbier Fresh Leo Burnett a lansat o noua campanie pentru Bergenbier Fresh, care invita prietenii sa redescopere bucuria de a impartasi povesti frumoase si sa experimenteze senzatia racoritoare oferita de Bergenbier Fresh. Campania comunica toate cele trei variante, Bergenbier Fresh Lemon, Bergenbier Fresh Grapefruit si Bergenbier Fresh Grapefruit fara alcool, care vor insoti prietenii in aventura lor din vara aceasta.
webRelease: Voua cum va place cascavalul? Muller si Jazz au o propunere pentru voi Muller si Jazz va aduc in atentie noul Das Kaskaval. Cu ce este diferit de restul produselor de pe piata? "MullerDas Kaskaval este rezultatul a 2 ani de munca si a numeroase studii de piata pe care le-am facut pentru a lansa un produs cu un gust deosebit adresat celor care apreciaza si isi doresc calitate. Este un cascaval care se potriveste preferintelor consumatorilor romani, produs din ingrediente naturale, fara conservanti sau coloranti. Venim pe piata si cu alte inovatii si anume: conceptul de maturare, ambalajul special care se resigileaza cat si designul premium. In plus, Das Kaskaval este fabricat in Romania, exclusiv din materie prima romaneasca, cu forta de munca romaneasca respectand standardele germane de calitate", ne povesteste Laura Simionescu, Brand Manager Muller Das Kaskaval.
webRelease: Connected consumer insights la Marketing Research Conference 2014 Pe 25 si 26 iunie, la UniCredit Tower, noul consumator conectat la tot mai multe canale media este in centrul atentiei. La Marketing Research Conference 2014, 25 de speakeri se vor intrece sa ofere insight-uri relevante din research pentru optimizarea advertisingului livrat catre connected consumer. Informatii despre speakerii confirmati pana acum, program si inscriere pot fi gasite pe site-ul evenimentului. Pana pe 15 iunie este disponibil un discount de early bird, de 20%.
webRelease: Digital Star cauta interni pentru departamentul de social media Digital Star lanseaza un program de internship destinat tinerilor pasionati de social media. Cei doi recruti urmeaza sa lucreze, pe parcursul a trei luni, in cadrul departamentului de social media al agentiei, pentru implementarea si evaluarea strategiilor destinate retelelor sociale. Internship-ul se poate transforma intr-o colaborare pe termen lung cu Digital Star.
webRelease: Brandul de bere Noroc va urma o noua directie de comunicare Bergenbier S.A. si Leo Burnett & Target au conceput noua directie de comunicare a Noroc. Brandul de bere vorbeste acum despre o lume in care descoperim ca norocul nu este intamplator, el trebuie mestesugit cu pricepere. Iar atunci cand lucrul mestesugit iese desavarsit, e vremea pentru un Noroc rece.
webRelease: Infourban.ro - Eficienta, precizie si calitate la superlativ! Intr-o lume aflata in plina miscare si care se dezvolta intr-un ritm trepidant, calitatea, valoarea si exactitatea informatiei constituie atributele esentiale ale dezvoltarii unei afaceri de calitate. Cum poate, insa, o afacere care are potential extraordinar de dezvoltare sa se faca cunoscuta, daca nu este promovata asa cum trebuie?
webRelease: AsociatieUmanitara.ro - portal de promovare al asociatiilor si fundatiilor umanitare Asociatie-Umanitara.ro este un site la nivel national al carui scop este de a facilita legatura intre asociatii, fundatii umanitare si persoanele sau companiile care doresc sa se implice activ in activitati de ajutor comunitar. Ne dorim sa gazduim pe acest portal cele mai serioase asociatii umanitare din tara carora sa le oferim o buna vizibilitate si pozitionare in mediul online.
webRelease: HoteluriVilePensiuni.ro - portal de promovare al unitatilor de cazare HoteluriVilePensiuni.ro este un portal la nivel national care are ca scop promovarea unitatilor de cazare si turism din Romania. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre unitatile de cazare si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a unitatilor care isi doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul unitatilor de cazare partenere cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestora.
webRelease: SalonDeUnghii.ro - portal de promovare al saloanelor de infrumusetare SalonDeUnghii.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor din Romania care ofera servicii de manichiura, dar si servicii de infumusetare, coafura si cosmetica. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre saloanele de manichiura si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a saloanelor care isi doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul saloanelor de infumusetare partenere cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestora.
webRelease: Firma Transport - website national de promovare a firmelor de transport Firma-Transport.com este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor din Romania specializate transportul. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre firmele de transport si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a firmelor care si doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul firmelor de transport partenere cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestora.
webRelease: Stomatologul.com - portal national de promovare a cabinetelor stomatologice Stomatologul.com este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea cabinetelor stomatologice din Romania. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre medicii stomatologi si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a cabinetelor care si doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul cabinetul stomatologic partener cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestuia. Credem in profesionalism si in grija pentru sanatate.
webRelease: Cabinet Ginecologic - portal national de promovare a cabinetelor de ginecologie Cabinet-Ginecologic.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea cabinetelor de obstetrica si ginecologie din Romania. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre medicii ginecologi si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a cabinetelor care si doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul cabinetelor de ginecologie partenere cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestora. Credem in profesionalism si in grija pentru sanatate.
webRelease: Veterinarul.com -website national de promovare al cabinetelor veterinare Veterinarul.com este un portal la nivel national care isi propune sa vina in ajutorul cabinetelor si clinicilor veterinare din Romania oferind  o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online.  Portalul are ca scop facilitarea conexiunii  dintre cabinetele care ofera servicii veterinare si proprietarii de animale din Romania. Mijlocim contactul  cu cate un cabinet veterinar din majoritatea oraselor unde profesează medici veterinari dedicati meseriei lor si cu experienta. Credem in profesionalism si in grija pentru animale.
webRelease: Firma-Securitate.ro - website national de promovare a firmelor de securitate Firma-Securitate.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor din Romania care ofera servicii de paza, protectie si securitate personala, transport valori, interventie rapida in eventualitatea unui eveniment si ativitati de investigatie. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre firmele de securitate si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a firmelor care si doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul firmelor de securitate partenere cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestora. Credem in profesionalism si in grija pentru siguranta persoanelor si a bunurilor acestora.
webRelease: Comunicat de Presa Cabinet Psihologie Cabinet-Psihologie.com este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea cabinetelor de psihologie / psihiatrie din Romania. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre psihologi si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a cabinetelor care si doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul cabinetul de psihologie partener cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestuia.
webRelease: ProTV, Petrom si Leo Burnett cauta impreuna cu Mariana Bitang si Octavian Bellu viitoarea campioana olimpica a Romaniei. Sigur nu o cunosti? Gimnastica e singurul sport in care romanii s-au intrecut si se intrec in continuare de la egal la egal cu marile puteri ale lumii: americanii, rusii si chinezii. De la Nadia la Andreea Raducan, de la Lavinia Milosovici la Sandra Izbasa, toate campioanele din gimnastica sunt un motiv de mandrie pentru romani. Greutatea tuturor medaliilor de aur castigate de gimnastica romaneasca probabil e mult mai mare decat cea a trofeului Campionatului Mondial de fotbal. Romanii traiesc cu intensitate emotiile fiecarei sarituri, acrobatii, medalii, realizari ale gimnasticii romanesti.
webRelease: Cu BlitzApp trimiti anunturi de pe mobil pe cele 300 de ecrane amplasate in statiile de metrou Aplicatia de mobil BlitzApp, dezvoltata de iLeo si Breeze Mobile, a fost premiata cu Silver la categoria Best Use of Mobi Advertising in cadrul celei de-a doua editii Mobilio Awards. BlitzApp este prima aplicatie mobila sincronizata cu reteaua de televiziune Blitz TV prezenta in statiile de metrou. Folosind aplicatia, utilizatorii pot transmite anunturi direct de pe telefonul mobil pe cele 300 de ecrane amplasate in statiile de metrou.
webRelease: Competitia de blogging creativ SuperBlog, la finalul celei de-a 8-a editii Din cei 118 bloggeri inscrisi in Spring SuperBlog 2014, 98 au participat efectiv, iar 57 au parcurs toate cele 16 probe ale competitiei, redactand si publicand pe blogurile proprii 1130 articole. Bloggerii au putut participa doar la probele preferate, cele mai ridicate punctaje fiind rasplatite cu premii, iar finalistii au castigat bani, produse si servicii in functie de implicarea lor si de locul ocupat in clasament; astfel, s-au acordat in total peste 200 de premii. Cel mai mare castig este insa comunitatea formata in jurul acestui proiect, care a avut prilejul sa petreaca un week-end impreuna – mai intai, la un workshop DoctorDeco, apoi la party in Spice Club si, in cele din urma, sa primeasca felicitarile si aplauzele binemeritate la gala Spring SuperBlog 2014.
webRelease: Afla care sunt cele mai eficiente strategii de promovare in mobile Doua treimi dintre romanii care utilizeaza Facebook isi acceseaza contul folosind telefonul mobil. Rata de penetrare a telefoniei mobile este in momentul de fata 112,3%. Este evident ca asistam la o revolutie in mediul mobil, un adevarat boom al noilor tehnologii. Consumatorul se adapteaza permanent schimbarilor, iar companiile trebuie sa tina cont de acest aspect si sa foloseasca inteligent noile modalitati de promovare.
webRelease: Andrei Cohn este Managing Director la CohnandJansen JWT Incepand cu luna aprilie, Andrei Cohn devine Managing Director CohnandJansen JWT, preluand atributiile Alinei Tudose si pastrand in acelasi timp si functia de Creative Director. Departamentul de creatie va fi condus impreuna cu Alex Negoescu, Deputy Creative Director. Andrei are o experienta de peste 17 ani in managerierea relatiei cu clienti multinationali si locali, activi in diverse domenii, de la FMCG la servicii financiare, media, retail si pana, bineinteles, la telecom.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by