newsletter rss
HotNews.ro
Steve Clay este noul Executive Creative Director de la Lowe & Partners Premiat la D&AD, Cannes, One Show, One Show Design, CLIO, London International Awards, New York Festivals, John Caples, Communication Arts, AdFest si Spikes, Clay isi propune sa imprime un nou tonus produsului creativ Lowe.
PLEON Graffiti aduce Gradina Zoologica pe Internet Agentia PLEON Graffiti a conceput si lansat in premiera absoluta pentru Romania proiectul Digital Zoo, destinat in special copiilor si iubitorilor de animale. Realizat in parteneriat cu UPC Romania, Animal Planet si Gradina Zoologica Bucuresti, acest program se bazeaza pe un concept educational inovativ prin care stiinta este adusa mai aproape de public, prin intermediul Internetului.
Rusu+Bortun Brand Growers a adoptat Autism Romania Agentia de strategie si manifestare de brand Rusu+Bortun Brand Growers™ a adoptat Organizatia Autism Romania, alaturandu-se initiativei Adopta un ONG.
webRelease: Reteaua Spin Communications lanseaza cea de-a treia locatie: Spin Communications Cipru Spin Communications continua extinderea regionala si deschide o noua locatie, fiind prezenta in trei capitale europene: Atena, Bucuresti si Nicosia. In plus, Spin lanseaza o campanie online, dovedind ca "everything can be said if properly worded".
ADOR 2009: Agentiile romanesti au inscris 221 de lucrari 36 de agentii au inscris 221 de lucrari in cele noua categorii ale festivalului de publicitate ADOR 2009, programat in perioada 7-10 septembrie. In intervalul 7-9 septembrie, participantii in competitie vor putea sa-si expuna ideile creative care au stat in spatele executiilor inscrise. Gala de Premiere va avea loc la Fratelli Social Club, in seara zilei de 10 septembrie. Andrei Bortun, general manager Millenium Communications, identifica printre motivele nivelului mai mic de participare diminuarea bugetelor pregatite de agentii pentru festivaluri si inasprirea regulamentului ADOR.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by