newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Splendid Interactive reprezinta serviciile de publicitate online si internet mobil ale Vodafone Romania Incepand din noiembrie 2009, Splendid Interactive isi consolideaza portofoliul prin reprezentarea tuturor celor sapte canale de advertising ale operatorului de telefonie mobila Vodafone pe piata serviciilor pe publicitate pe mobil.
webRelease: Promotia nationala Petrom "Un plin la fiecare 15 minute" a beneficiat de o campanie de mobile advertising inovatoare, realizata de iLeo si Vodafone iLeo si Vodafone au realizat o campanie de mobile advertising pentru promotia de vara Petrom, "Un plin la fiecare 15 minute" bazata pe o idee inovatoare ce a adus rezultate foarte bune pentru Petrom.
webRelease: Marketing 360 iti redefineste strategia de marketing pentru 2010 Cea de-a doua editie a conferintei Marketing 360, ce va avea loc pe 19 noiembrie, la Crowne Plaza Hotel,  va oferi o perspectiva inovativa, practica si onesta a principalelor dificultati si provocari curente din industria locala de marketing & advertising.
webRelease: KONDIMENT lanseaza KOMBO, platforma pentru crearea si administrarea de campanii online KONDIMENT Group GmbH lanseaza KOMBO un produs inovativ pentru piata din Romania, care integreaza simultan cele mai eficiente instrumente Google pentru marketing online. KOMBO se adreseaza companiilor care doresc sa se promoveze eficient in mediul online, oferindu-le acestora posibilitatea de a avea control total asupra bugetelor investite.
webRelease: Incep inscrierile pentru AdPrint 2010 AdPrint, singurul festival care celebreaza meritele echipelor de creatie in realizarea celor mai bune printuri din Europa, anunta cea de-a 11a editie.  Anul acesta, perioada de inscriere se va derula in intervalul 2 noiembrie 2009 - 15 februarie 2010.
webRelease: COSR a ales Momentum pentru promovarea miscarii olimpice  In urma unei analize comparative a ofertelor depuse de 15 agentii, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a selectat Momentum, parte a McCann WorldGroup Romania, in vederea coordonarii serviciilor de advertising si marketing pentru promovarea in tara noastra a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.
webRelease: B(rand) Yourself! Femei de succes din Romania iti arata cum. Brandurile sunt parte din viata noastra de zi cu zi. Cum te transformi pe tine intr-un brand de succes? Vino sa afli raspunsul pe data de 12 noiembrie 2009 la B(rand) Yourself! - Personal Branding Seminar, un eveniment organizat de IAA Young Professionals, ce-si propune sa clarifice ce se ascunde de fapt in spatele conceptului de personal branding si cum se construieste acesta.
webRelease: Elevate s-a imbogatit cu 14 ani de experienta Echipa Elevate s-a marit prin recrutarea a doua colege noi in departamentul de vanzari, Oana Guiu - Sales Manager si Adriana Ion - New Business Manager. Oana si Adriana adauga companiei 14 ani de experienta de lucru relevanta. 
webRelease: The Secret Service promoveaza Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat The Secret Service promoveaza Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat organizata de ECOTIC in parteneriat cu HotNews.ro sub auspiciile Ministerului Mediului. Evenimentul rasplateste initiativele de salvare si prezervare a mediului dezvoltate de organizatii, institutii si companii pe teritoriul Romaniei.
webRelease: Eduard Petrescu, Invent Media: "Ceea ce ne provoaca cu adevarat este ce va urma" Invent Media, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata publicitatii indoor din Romania, implineste 4 ani luna aceasta. Incepand cu 1 aprilie 2009, Invent Media a introdus in premiera pe piata cladirilor de birouri din Romania, casete luminoase (totemuri) suporturi publicitare noi, elegante, ce au dimensiuni generoase pentru spatiul indoor (70x100cm).
webRelease: Doua Cresta Awards pentru Saatchi & Saatchi Campania "Soundproof City" dezvoltata de Saatchi & Saatchi Bucuresti si Saatchi & Saatchi Frankfurt pentru Sony Ericsson, in Germania, a castigat doua premii la Cresta International Advertising Awards, eveniment ce s-a desfasurat luni, 26 octombrie la New York.
webRelease: Avon si Starcom prezinta Orasul In Bloom Starcom si Avon Cosmetics, cel mai innovator brand din industria cosmeticelor, propun o viziune inflorita, sofisticata si imbogatita cu design a Bucurestiului. Astfel, cu ajutorul a doi binecunoscuti designeri - Carmen Secareanu si David Sandu, Bucurestiul are incepand din 22 Octombrie un numar de 10 lucrari amplasate in Bucuresti, in sectorul 1, in zona Teatrului National, Piata Victoriei, Piata Charles De Gaulle, Calea Dorobanti, Arcul de Triumf, precum si in mallurile Vitan si Plaza Romania. Initiativa denumita "Orasul In Bloom", face parte din campania de lansare a parfumului In Bloom by Reese Whiterspoon si se defasoara in perioada 22 octombrie - 22 noiembrie.
webRelease: HTC lanseaza prima campanie de advertising la nivel global si noua pozitionare de brand "Quietly brilliant" HTC Corporation, producator global de smartphone-uri, lanseaza astazi o campanie globala de advertising bazata pe noua sa pozitionare de brand, Quietly brilliant. Prima campanie globala de advertising pentru HTC va fi lansata in urmatoarele saptamani in 20 de tari sub sloganul "You don’t need to get a phone. You need a phone that gets you". 
webRelease: Leo Burnett si iLeo lanseaza House of Fun pentru Herbal Essences  Leo Burnett Group si Procter&Gamble au lansat pentru brandul Herbal Essences campania de comunicare House of Fun. Pornind de la ideea campaniei ATL, "The Herbal Essences Great Escape", Leo Burnett a conceput o campanie care sa faca posibila o evadare senzoriala.  
webRelease: Vodafone si McCann fac casting pe Facebook Pentru a promova oferta Vodafone pentru tinerii sub 26 de ani, McCann Erickson a folosit platforma Facebook realizand o aplicatie numita Date Casting. Tinerii sunt invitati sa iasa la intalniri si pentru asta pot face un casting acolo unde, de fapt, isi petrec mare parte din timp - adica pe internet.
webRelease: Lowe reprezinta Romania la cea de-a V-a Conferinta Internationala de Comunicare Sociala, la Milano Evenimentul va reuni cei mai mari specialisti internationali pentru o dezbatere despre responsabilitatea sociala a comunicatorilor. Agentia Lowe & Partners Romania a fost invitata la masa dezbaterilor multumita activismului social fervent din ultimii ani. Gazduita pe 27 octombrie 2009, de Universitatea din Milano, cea de-a V-a Conferinta Internationala de Comunicare Sociala este organizata de Fondazione Pubblicità Progresso. Steve Clay - Executive Creative Director la Lowe & Partners Romania, reprezinta agentia la aceasta reuniune.
webRelease: ROMNET a mizat PeApa.ro si a castigat  PeApa.ro a adus pentru ROMNET titlul de cel mai bun comerciant online la categoria timp liber si divertisment, la premiile E-Commerce.
webRelease: In premiera pe piata din Romania, Ogilvy Group lanseaza OgilvyEarth Bucuresti, 19 octombrie 2009: Ogilvy Group Romania a anuntat astazi lansarea unei noi specializari, unice pe piata locala de comunicare, OgilvyEarth, cu scopul de a sustine companiile din Romania in dezvoltarea unei viziuni sustenabile de business si a unor programe de comunicare orientate catre viitor. OgilvyEarth Romania reuneste specialisti ai grupului Ogilvy cu experienta in comunicare, relatii publice, digital, marketing, interactive, activation si este condusa de Alina Stanciu, Managing Director Ogilvy Public Relations, impreuna cu Loredana Caradimu, Business Director Ogilvy One.
webRelease: Studiu de caz  - panouri publicitare in parcarile hypermarketurilor  Anul 2009 a obligat investitorii in comunicare la inventivitate, la indrazneala de a pasi pe teritorii noi, neexplorate in trecut, la corelatii mai amanuntite intre cauza publicitara si efectul in vanzari, la evaluare meticuloasa a rezultatelor pentru fiecare euro investit. Un studiu de caz de succes pentru aceasta abordare este iaurtul Tnuva si campania acestuia din august, de obicei o luna a amortelii comerciale.
webRelease: F5 X - Media vinde publicitate pentru 3 site-uri din portofoliul Bakemono  F5 X - Media, regia de vanzari online, cross-media si proiecte neconventionale parte din F5 - compania new media Realitatea-Catavencu va administra, incepand cu aceasta saptamana, spatiile publicitare ale website-urilor Convertor.ro, PranzulDinCaserola.ro si Hohoscop.ro.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by