newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: "Toate panzele sus" in regia Lowe PR si AEG by Electrolux Brandul AEG by Electrolux a fost sponsorul echipajului de yachting al lui Lucian Mindruta si partener oficial al Regattei Romaniei 2009. Prin acest proiect implementat de echipa Lowe PR, brandul AEG a fost prezent la toate momentele importante ale Regattei Romaniei, de la Skippers Briefing si competitia propriu-zisa, pana la festivitatea de inmanare a premiilor si petrecerea ce a urmat. Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux Romania, a inmanat premiul Overall al Regattei Romania echipajului Magic Time.
webRelease: Cri8 a regizat campania Festivalului International de Film din Romania Cri8 a realizat campania de imagine pentru Festivalul International de Film din Romania, creand totodata si identitatea vizuala si de brand a evenimentului.
webRelease: Inima Copiilor castiga aur la PR Award 2009 Asociatia Inima Copiilor a castigat Golden Award for Excellence la editia a 7-a a PR Award. Realizata de echipa Asociatiei Inima Copiilor impreuna cu prieteni din presa scrisa, online, TV, Radio, PR etc. aceasta a primit „Golden Award for Excellence” la categoria „Buget -/ Creativitate +”, una dintre cele mai disputate sectiuni ale competitiei.
Lowe PR, 100% rata de succes la PR Award 2009 ...si ne straduim mai mult! Cu 4 lucrari înscrise în concurs, Lowe PR a fost de 4 ori nominalizata si a primit 4 premii în cadrul Galei PR Award 2009: 3 Silver Excellence Awards si un Golden PR Award for Excellence.
webPR.ro: Premiile Romanian PR Awards. The Practice - desemnata Agentia de PR a Anului in Romania The Practice a fost desemnata miercuri seara Agentia Anului 2009, in cadrul Galei Romanian PR Award, competitia locala a industriei de relatii publice. Trasplateste meritele acelor organizatii care au contribuit semnificativ, prin creativitatea, eficienta si constanta lor, la dezvoltarea pietei autohtone de relatii publice.
webRelease: Steve Clay, noul Executive Creative Director de la Lowe & Partners  „Cred ca exista un standard world-class in advertising care ne ofera sansa unui start egal indiferent daca gandim campanii pentru Statele Unite, Asia sau Europa Centrala, pentru piete supradezvoltate sau pentru piete emergente. Acest standard este eficienta. Subscriu unei strategii creative business oriented fundamentata pe nevoile clientului si focalizata pe dezvoltarea business-ului. Clientii care cresc prin munca noastra creativa sunt cel mai mare reward; iar succesul lor se rasfrange, evident, in succesul nostru.” spune Steve Clay.  
webRelease: PLEON Graffiti aduce Gradina Zoologica pe Internet! Agentia PLEON Graffiti a conceput si lansat in premiera absoluta pentru Romania proiectul Digital Zoo, destinat in special copiilor si iubitorilor de animale. Realizat in parteneriat cu UPC Romania, Animal Planet si Gradina Zoologica Bucuresti, acest program se bazeaza pe un concept educational inovativ prin care stiinta este adusa mai aproape de public, prin intermediul Internetului.
"Etica in Relatii Publice" la Romanian PR Week La PR Week afli in premiera rezultatele primei cercetari despre practicile media in raporturile PR-media: "Media Transparency and Media Practices in Romania: Results of a Nation-wide Survey of Practitioners". Studiul a fost realizat de Forum for International Communications dupa metodologia prestigiosului US Institute for Public Relations. Cercetatoarea Katerina Tsetsura, autoarea metodologiei studiului, va participa la PR Week, fiind unul dintre cei doi cercetatori coordonatori ai proiectului Global Media Transparency.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by