newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: VIDEO Vita de Vie lanseaza noul album impreuna cu Gazeta Sporturilor Vineri, 5 aprilie 2013, toate chioscurile de ziare vor rasuna pe ritmuri acustice. Vita de Vie lanseaza impreuna cu Gazeta Sporturilor albumul ACUSTIC intr-o editie de colectie, un CD sub forma unei replici de vinyl. Ziarul + revista costa doar 13 lei.
webRelease: Prima editie a competitiei Romanian CSR Awards si-a desemnat castigatorii Prima editie a competitiei Romanian CSR Awards 2013 si-a desemnat castigatorii in cadrul unei Gale de premiere dedicata exclusiv companiilor. Au fost acordate 43 de premii si mentiuni speciale, unui numar de 31 de companii care au derulat proiecte de Responsabilitate Sociala in anul 2012. Pe lista castigatorilor s-au aflat atat companii mari, cu peste 500 de angajati, cat si companii cu sub 500 de angajati.
webRelease: Cursuri A_BEST pentru studiul limbilor straine preferate de europeni In perioada aprilie - iunie 2013, Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza cursuri de limbi straine la sediul sau din B-dul Dacia, nr. 39, etajul 2 (zona Piata Romana, langa ASE). Viitorii participanti la sedintele de pregatire vor beneficia de o serie de beneficii, printre care se numara organizarea avantajoasa a grupelor, dar si gratuitatea primei sedinte de curs.
webRelease: Piraeus Bank si New Age Media comunica noile carduri de credit "Rate fara dobanda" Piraeus Bank Romania invita spectatorii Cinema City Cotroceni sa isi indeplineasca o buna parte din  dorinte cu noul card de credit "Rate fara dobanda". Campania de comunicare a acestui produs se desfasoara pe parcursul a trei luni, atat prin difuzarea spotului in sala de cinema dedicata, pentru al patrulea an consecutiv, Piraeus Bank, cat si prin activari off-screen in holul si la casieria multiplexului din Afi Palace Cotroceni.
webRelease: Dove a daruit frumusete femeilor din Romania printr-o aplicatie unica de Facebook Dove a lansat aplicatia de Facebook "€Daruieste frumusete!", o initiativa ce reprezinta un pas important in misiunea brandului de a redefini feminitatea si de a da valoare frumusetii naturale, in pofida stereotipurilor de perfectiune. In contextul in care femeile sunt expuse zilnic la publicitatea negativa care le subliniaza slabiciunile si le afecteaza increderea in sine, in prima jumatate a lunii martie, aplicatia a oferit utilizatorilor de Facebook din Romania ocazia de a transmite mesaje pozitive despre frumusete, in detrimentul celor negative.
webRelease: Green Pro - Eveniment verde in Timisoara Universitatea "€žVasile Alecsandri" din Bacau in calitate de beneficiar coordonator al proiectului "€žPromoting Green Products" (LIFE+08/INF/RO/000507) -€“ Promovarea Produselor Verzi, finantat de Comisia Europeana prin programul LIFE-, impreuna cu ceilalti parteneri ai proiectului pregatesc un nou eveniment dedicat promovarii si consumului de produse verzi non-alimentare. Aceasta activitate face parte dintr-o campanie mai ampla de constientizare destinata informarii consumatorilor si producatorilor asupra produselor eco-prietenoase si a cresterii preferintei populatiei pentru produsele verzi prin demonstrarea adevaratelor lor beneficii, financiare si de mediu.
webRelease: Intalneste specialisti internationali si afla tactici eficiente de promovare online la Digital Marketing Forum Primul eveniment de promovare in mediul online din Romania, Digital Marketing Forum promite in 2013 cel mai avansat si consistent program de conferinte, dedicat practicienilor in marketing cu un nivel de know-how mediu si avansat.
webRelease: New Age Media si Romtelecom semneaza proiectul Romtelecom IMAX New Age Media Romania, regia de media a retelei Cinema City, si Romtelecom au realizat proiectul de co-branding Romtelecom IMAX, care incepe in 15 februarie. Astfel, Romtelecom devine partenerul oficial al singurei sali IMAX din Romania, asociindu-se cu cea mai moderna tehnologie cinematografica. Sala va fi denumita Romtelecom IMAX si va fi semnalizata corespunzator in interiorul si in exteriorul centrului comercial Afi Palace Cotroceni. 
webRelease: Guinness lanseaza noul spot TV "Clock", ca parte a campaniei "Made of More"€ Guinness, berea stout numarul 1 in lume, lanseaza un nou spot TV in cadrul campaniei sale de marketing "Made of More"€. Noul spot spune povestea unui ceas magic, care are puterea de a da timpul inainte sau inapoi. 
webRelease: Revista Manager Express, o nouaƒ resursaƒ de dezvoltare destinataƒ managerilor sŸi antreprenorilor romani  Revista Manager Express, destinataƒ managerilor sŸi antreprenorilor romani, va aparea de luni 11 februarie - la toate punctele de difuzare a presei. "€œMisiunea Manager Express este aceea de a sprijini managerii romani care cresc sŸi conduc oameni. IŽn paginile sale sunt gaƒzduite informatii, analize sŸi comentarii menite saƒ sustinaƒ constructia sŸi consolidarea clasei manageriale sŸi antreprenoriale romanesŸti. Oferta noastraƒ editorialaƒ se adreseazaƒ deopotrivaƒ dezvoltaƒrii personale a managerilor, dar sŸi muncii cu oamenii sŸi cu echipele pe care le conduc."€ Rodica Nicolae, redactor-sŸef revista Manager Express
webrelease: Green Pro -€“ Eveniment verde in Sibiu Un nou eveniment dedicat promovarii si consumului de produse verzi non-alimentare prin proiectul Green Pro. 
webRelease: BUCHAREST DESIGN CENTER promoveaza designul romanesc de produs la Expo Casa Mea 2013 Preocuparea pentru design s™i inovat›ie sunt semne ale evolut›iei unei t›ari. Pentru ca suntem convins™i ca produsele cu design bun sunt mai competitive s™i pentru ca alegerile publicului roman au devenit din ce in ce mai sofisticate, Expo Casa Mea 2013 s™i BUCHAREST DESIGN CENTER organizeaza in cadrul targului salonul "€œDesign made in RO"€ in cadrul caruia publicul larg dar s™i cel specialist pot intra in contact direct cu creat›iile a peste 20 de designeri de obiect.
webRelease: Asociatia Romana de Facility Management la Expo Casa Mea, editia 2013 A doua editie a Expo Casa Mea, ce va avea loc in perioada 16 – 19 mai 2013, confirmaƒ succesul primei editii prin prisma aprecierilor expozantilor de renume precum Asociatia Romana de Facility Management
webRelease: Clubul European al Oamenilor de Afaceri la Expo Casa Mea, editia 2013 A doua editie a EXPO CASA MEA, ce va avea loc in perioada 16 "€“ 19 mai 2013, confirmaƒ succesul primei editii prin prisma aprecierilor expozantilor de renume precum Clubul European al Oamenilor de Afaceri.
webRelease Hormann si Husqvarna la Expo Casa Mea, editia 2013 A doua editie a EXPO CASA MEA, ce va avea loc in perioada 16 - 19 mai 2013, confirmaƒ succesul primei editii prin prisma aprecierilor expozantilor de renume precum HORMANN sŸi HUSQVARNA.
webRelease: Peter Stracar este noul CEO al GE pentru Europa Centrala si de Est Inainte de a se alatura companiei GE, Peter a lucrat timp de 18 ani in cadrul Hilti Corporation, unde in ultima vreme a condus divizia Asia Pacific a companiei, cu sediul in Hong Kong. De origine ceha, a obtinut diploma de master in inginerie electronica si informatica in cadrul Universitatii Tehnice din Kosice, Slovacia.  
webrelease: Green Pro -€“ Evenimente promotionale Programul stabilit de echipa de implementare pentru urmatoarea perioada vizeaza desfasurarea a cate unui eveniment la interval de doua saptamani in alte patru orase mari ale Romaniei. Urmatorul eveniment este programat pentru a avea loc la Cluj in data de 11 Ianuarie 2013, urmand apoi orasele Sibiu, Timisoara si Bucuresti. In cadrul evenimentelor vor fi distribuite pliante, ghiduri si alte materiale informative si va fi prezentat un film documentar cu durata de 30 de minute despre produsele verzi si avantajele acestora.
webRelease: Trei motive pentru care revista Academia Cat›avencu va apaƒrea pe tarabaƒ lunea Sunt trei motive atat de simple caƒ le poate pricepe panaƒ s™i un parlamentar. Sau aproape orice parlamentar - spun asta cu gandul la Gigi Becali, Mihai de la Hi-Q s™i alt›i vreo 500 de colegi de-ai lor.
webRelease: SuperBlog 2012 si-a desemnat castigatorii: 88 de bloggeri din toata tara au incheiat competitia Dupa 2 luni si peste 30 de probe parcurse in competitia de creativitate SuperBlog 2012, cei 88 de bloggeri finalisti au fost aplaudati, felicitati si premiati in cadrul galei organizate sambata, 8 decembrie 2012, la hotel NH Bucharest. Lansata in 2008, SuperBlog este cea mai dificila competitie din blogosfera romaneasca si atrage in fiecare an, la start, peste 200 de bloggeri dornici sa-si demonstreze creativitatea. La randul lor, sponsorii - companii multinationale sau locale - sustin competitia pentru a-si consolida comunicarea cu blogosfera.
webRelease: Electrolux -€“ prima companie de electrocasnice din topul celor mai cool 100 de branduri Electrolux Romania se numara printre cele mai cool 100 de branduri ale noii generatii, conform unui clasament realizat de revista Forbes Romania. Clasandu-se pe locul 77, Electrolux a devansat alte branduri de electrocasnice, nationale si internationale.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by