newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: O noua serie din "Razboiul transportatorilor" pe HISTORY HISTORY transmite a doua serie din "Razboiul transportatorilor"€. Noua serie a avut premiera luni, 13 mai 2013, si va continua cu noi episoade. "Razboiul transportatorilor"€ urmareste cativa antreprenori independenti care au descoperit ca pot face avere transportand articole de care carausii traditionali se feresc. Fiecare episod patrunde in competitiva lume a acestor transportatori, care se lupta pentru sansa de a prelua cele mai problematice incarcaturi.
webRelease: Profi Print aniverseaza 10 ani Anul 2013 are o semnificatie aparte pentru Profi Print, implinindu-se 10 ani de la debutul sau pe piata productiei publicitare. Modelul de business implementat de Adrian Profir s-a dovedit a fi unul de succes si durabil. "€œAcum 10 ani nu ma gandeam atat de departe. Am pornit intr-o piata destul de diferita de cea de acum, in care nu existau foarte multe companii specializate in productie publicitara care sa poata oferi servicii complete si sa se remarce prin inovatie, prin solutii. Provocarile au devenit din ce in ce mai mari de-a lungul timpului, precum si exigentele clientilor."€, povesteste Adrian Profir, director general Profi Print.
webRelease: Green Pro - Conferinta finala Marti, 30 Aprilie 2013, Universitatea "€žVasile Alecsandri" Bacau, in calitate de partener lider in cadrul proiectului Green Pro -€“ Promovarea Produselor Verzi, va organiza Conferinta Finala a proiectului cu scopul de a prezenta concluziile rezultate in urma implementarii proiectului ce a avut drept obiectiv realizarea unei campanii de constientizare destinata informarii consumatorilor si producatorilor asupra produselor verzi.
webRelease: Green Pro si seminariile verzi Pana la data de 30 Aprilie 2013 vom lansa un portal verde dedicat tuturor producatorilor si distribuitorilor de produse verzi (cu exceptia celor din domeniul alimentar, farmaceutic, parfumurie) unde companiile se pot inregistra fara nici un cost pentru a-si promova produsele.
webRelease: Experiment social care schimba perceptia femeilor despre frumusete - Dove Real Beauty Sketches subliniaza diferenta majora dintre imaginea de sine si perceptia celorlalti Dove a organizat un experiment social surprins intr-un scurt film documentar, Dove Real Beauty Sketches, pentru a demonstra faptul ca modul in care se descriu femeile pe ele insele este dramatic diferit in comparatie cu maniera in care sunt vazute de ceilalti. 78% dintre romance se declara cel mai aprig critic al felului in care arata*, motiv pentru care Dove isi asuma misiunea de a crea o lume in care frumusetea este o sursa de incredere si nu de anxietate. Prin intermediul filmului, Dove, impreuna cu fostul grafician criminalistic instruit de FBI - Gil Zamora, au facut un pas important in schimbarea perceptiei femeilor despre frumusete. In doar 4 zile de la lansare, filmul a generat peste 8,400,000 de accesari.
webRelease: Bacaul e verde cu Green Pro, din nou Acest eveniment incheie seria deplasarilor in tara dupa ce campania verde a pornit in Octombrie din Bacau, a ajuns la Cluj in Ianuarie, la Sibiu in Februarie, in Martie la Timisoara, iar la inceputul lui Aprilie la Bucuresti.
webRelease: VIDEO Vita de Vie lanseaza noul album impreuna cu Gazeta Sporturilor Vineri, 5 aprilie 2013, toate chioscurile de ziare vor rasuna pe ritmuri acustice. Vita de Vie lanseaza impreuna cu Gazeta Sporturilor albumul ACUSTIC intr-o editie de colectie, un CD sub forma unei replici de vinyl. Ziarul + revista costa doar 13 lei.
webRelease: Prima editie a competitiei Romanian CSR Awards si-a desemnat castigatorii Prima editie a competitiei Romanian CSR Awards 2013 si-a desemnat castigatorii in cadrul unei Gale de premiere dedicata exclusiv companiilor. Au fost acordate 43 de premii si mentiuni speciale, unui numar de 31 de companii care au derulat proiecte de Responsabilitate Sociala in anul 2012. Pe lista castigatorilor s-au aflat atat companii mari, cu peste 500 de angajati, cat si companii cu sub 500 de angajati.
webRelease: Cursuri A_BEST pentru studiul limbilor straine preferate de europeni In perioada aprilie - iunie 2013, Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza cursuri de limbi straine la sediul sau din B-dul Dacia, nr. 39, etajul 2 (zona Piata Romana, langa ASE). Viitorii participanti la sedintele de pregatire vor beneficia de o serie de beneficii, printre care se numara organizarea avantajoasa a grupelor, dar si gratuitatea primei sedinte de curs.
webRelease: Piraeus Bank si New Age Media comunica noile carduri de credit "Rate fara dobanda" Piraeus Bank Romania invita spectatorii Cinema City Cotroceni sa isi indeplineasca o buna parte din  dorinte cu noul card de credit "Rate fara dobanda". Campania de comunicare a acestui produs se desfasoara pe parcursul a trei luni, atat prin difuzarea spotului in sala de cinema dedicata, pentru al patrulea an consecutiv, Piraeus Bank, cat si prin activari off-screen in holul si la casieria multiplexului din Afi Palace Cotroceni.
webRelease: Dove a daruit frumusete femeilor din Romania printr-o aplicatie unica de Facebook Dove a lansat aplicatia de Facebook "€Daruieste frumusete!", o initiativa ce reprezinta un pas important in misiunea brandului de a redefini feminitatea si de a da valoare frumusetii naturale, in pofida stereotipurilor de perfectiune. In contextul in care femeile sunt expuse zilnic la publicitatea negativa care le subliniaza slabiciunile si le afecteaza increderea in sine, in prima jumatate a lunii martie, aplicatia a oferit utilizatorilor de Facebook din Romania ocazia de a transmite mesaje pozitive despre frumusete, in detrimentul celor negative.
webRelease: Green Pro - Eveniment verde in Timisoara Universitatea "€žVasile Alecsandri" din Bacau in calitate de beneficiar coordonator al proiectului "€žPromoting Green Products" (LIFE+08/INF/RO/000507) -€“ Promovarea Produselor Verzi, finantat de Comisia Europeana prin programul LIFE-, impreuna cu ceilalti parteneri ai proiectului pregatesc un nou eveniment dedicat promovarii si consumului de produse verzi non-alimentare. Aceasta activitate face parte dintr-o campanie mai ampla de constientizare destinata informarii consumatorilor si producatorilor asupra produselor eco-prietenoase si a cresterii preferintei populatiei pentru produsele verzi prin demonstrarea adevaratelor lor beneficii, financiare si de mediu.
webRelease: Intalneste specialisti internationali si afla tactici eficiente de promovare online la Digital Marketing Forum Primul eveniment de promovare in mediul online din Romania, Digital Marketing Forum promite in 2013 cel mai avansat si consistent program de conferinte, dedicat practicienilor in marketing cu un nivel de know-how mediu si avansat.
webRelease: New Age Media si Romtelecom semneaza proiectul Romtelecom IMAX New Age Media Romania, regia de media a retelei Cinema City, si Romtelecom au realizat proiectul de co-branding Romtelecom IMAX, care incepe in 15 februarie. Astfel, Romtelecom devine partenerul oficial al singurei sali IMAX din Romania, asociindu-se cu cea mai moderna tehnologie cinematografica. Sala va fi denumita Romtelecom IMAX si va fi semnalizata corespunzator in interiorul si in exteriorul centrului comercial Afi Palace Cotroceni. 
webRelease: Guinness lanseaza noul spot TV "Clock", ca parte a campaniei "Made of More"€ Guinness, berea stout numarul 1 in lume, lanseaza un nou spot TV in cadrul campaniei sale de marketing "Made of More"€. Noul spot spune povestea unui ceas magic, care are puterea de a da timpul inainte sau inapoi. 
webRelease: Revista Manager Express, o nouaƒ resursaƒ de dezvoltare destinataƒ managerilor sŸi antreprenorilor romani  Revista Manager Express, destinataƒ managerilor sŸi antreprenorilor romani, va aparea de luni 11 februarie - la toate punctele de difuzare a presei. "€œMisiunea Manager Express este aceea de a sprijini managerii romani care cresc sŸi conduc oameni. IŽn paginile sale sunt gaƒzduite informatii, analize sŸi comentarii menite saƒ sustinaƒ constructia sŸi consolidarea clasei manageriale sŸi antreprenoriale romanesŸti. Oferta noastraƒ editorialaƒ se adreseazaƒ deopotrivaƒ dezvoltaƒrii personale a managerilor, dar sŸi muncii cu oamenii sŸi cu echipele pe care le conduc."€ Rodica Nicolae, redactor-sŸef revista Manager Express
webrelease: Green Pro -€“ Eveniment verde in Sibiu Un nou eveniment dedicat promovarii si consumului de produse verzi non-alimentare prin proiectul Green Pro. 
webRelease: BUCHAREST DESIGN CENTER promoveaza designul romanesc de produs la Expo Casa Mea 2013 Preocuparea pentru design s™i inovat›ie sunt semne ale evolut›iei unei t›ari. Pentru ca suntem convins™i ca produsele cu design bun sunt mai competitive s™i pentru ca alegerile publicului roman au devenit din ce in ce mai sofisticate, Expo Casa Mea 2013 s™i BUCHAREST DESIGN CENTER organizeaza in cadrul targului salonul "€œDesign made in RO"€ in cadrul caruia publicul larg dar s™i cel specialist pot intra in contact direct cu creat›iile a peste 20 de designeri de obiect.
webRelease: Asociatia Romana de Facility Management la Expo Casa Mea, editia 2013 A doua editie a Expo Casa Mea, ce va avea loc in perioada 16 – 19 mai 2013, confirmaƒ succesul primei editii prin prisma aprecierilor expozantilor de renume precum Asociatia Romana de Facility Management
webRelease: Clubul European al Oamenilor de Afaceri la Expo Casa Mea, editia 2013 A doua editie a EXPO CASA MEA, ce va avea loc in perioada 16 "€“ 19 mai 2013, confirmaƒ succesul primei editii prin prisma aprecierilor expozantilor de renume precum Clubul European al Oamenilor de Afaceri.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by