newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Intalneste specialisti internationali si afla tactici eficiente de promovare online la Digital Marketing Forum Primul eveniment de promovare in mediul online din Romania, Digital Marketing Forum promite in 2013 cel mai avansat si consistent program de conferinte, dedicat practicienilor in marketing cu un nivel de know-how mediu si avansat.
webRelease: New Age Media si Romtelecom semneaza proiectul Romtelecom IMAX New Age Media Romania, regia de media a retelei Cinema City, si Romtelecom au realizat proiectul de co-branding Romtelecom IMAX, care incepe in 15 februarie. Astfel, Romtelecom devine partenerul oficial al singurei sali IMAX din Romania, asociindu-se cu cea mai moderna tehnologie cinematografica. Sala va fi denumita Romtelecom IMAX si va fi semnalizata corespunzator in interiorul si in exteriorul centrului comercial Afi Palace Cotroceni. 
webRelease: Guinness lanseaza noul spot TV "Clock", ca parte a campaniei "Made of More"€ Guinness, berea stout numarul 1 in lume, lanseaza un nou spot TV in cadrul campaniei sale de marketing "Made of More"€. Noul spot spune povestea unui ceas magic, care are puterea de a da timpul inainte sau inapoi. 
webRelease: Revista Manager Express, o nouaƒ resursaƒ de dezvoltare destinataƒ managerilor sŸi antreprenorilor romani  Revista Manager Express, destinataƒ managerilor sŸi antreprenorilor romani, va aparea de luni 11 februarie - la toate punctele de difuzare a presei. "€œMisiunea Manager Express este aceea de a sprijini managerii romani care cresc sŸi conduc oameni. IŽn paginile sale sunt gaƒzduite informatii, analize sŸi comentarii menite saƒ sustinaƒ constructia sŸi consolidarea clasei manageriale sŸi antreprenoriale romanesŸti. Oferta noastraƒ editorialaƒ se adreseazaƒ deopotrivaƒ dezvoltaƒrii personale a managerilor, dar sŸi muncii cu oamenii sŸi cu echipele pe care le conduc."€ Rodica Nicolae, redactor-sŸef revista Manager Express
webrelease: Green Pro -€“ Eveniment verde in Sibiu Un nou eveniment dedicat promovarii si consumului de produse verzi non-alimentare prin proiectul Green Pro. 
webRelease: BUCHAREST DESIGN CENTER promoveaza designul romanesc de produs la Expo Casa Mea 2013 Preocuparea pentru design s™i inovat›ie sunt semne ale evolut›iei unei t›ari. Pentru ca suntem convins™i ca produsele cu design bun sunt mai competitive s™i pentru ca alegerile publicului roman au devenit din ce in ce mai sofisticate, Expo Casa Mea 2013 s™i BUCHAREST DESIGN CENTER organizeaza in cadrul targului salonul "€œDesign made in RO"€ in cadrul caruia publicul larg dar s™i cel specialist pot intra in contact direct cu creat›iile a peste 20 de designeri de obiect.
webRelease: Asociatia Romana de Facility Management la Expo Casa Mea, editia 2013 A doua editie a Expo Casa Mea, ce va avea loc in perioada 16 – 19 mai 2013, confirmaƒ succesul primei editii prin prisma aprecierilor expozantilor de renume precum Asociatia Romana de Facility Management
webRelease: Clubul European al Oamenilor de Afaceri la Expo Casa Mea, editia 2013 A doua editie a EXPO CASA MEA, ce va avea loc in perioada 16 "€“ 19 mai 2013, confirmaƒ succesul primei editii prin prisma aprecierilor expozantilor de renume precum Clubul European al Oamenilor de Afaceri.
webRelease Hormann si Husqvarna la Expo Casa Mea, editia 2013 A doua editie a EXPO CASA MEA, ce va avea loc in perioada 16 - 19 mai 2013, confirmaƒ succesul primei editii prin prisma aprecierilor expozantilor de renume precum HORMANN sŸi HUSQVARNA.
webRelease: Peter Stracar este noul CEO al GE pentru Europa Centrala si de Est Inainte de a se alatura companiei GE, Peter a lucrat timp de 18 ani in cadrul Hilti Corporation, unde in ultima vreme a condus divizia Asia Pacific a companiei, cu sediul in Hong Kong. De origine ceha, a obtinut diploma de master in inginerie electronica si informatica in cadrul Universitatii Tehnice din Kosice, Slovacia.  
webrelease: Green Pro -€“ Evenimente promotionale Programul stabilit de echipa de implementare pentru urmatoarea perioada vizeaza desfasurarea a cate unui eveniment la interval de doua saptamani in alte patru orase mari ale Romaniei. Urmatorul eveniment este programat pentru a avea loc la Cluj in data de 11 Ianuarie 2013, urmand apoi orasele Sibiu, Timisoara si Bucuresti. In cadrul evenimentelor vor fi distribuite pliante, ghiduri si alte materiale informative si va fi prezentat un film documentar cu durata de 30 de minute despre produsele verzi si avantajele acestora.
webRelease: Trei motive pentru care revista Academia Cat›avencu va apaƒrea pe tarabaƒ lunea Sunt trei motive atat de simple caƒ le poate pricepe panaƒ s™i un parlamentar. Sau aproape orice parlamentar - spun asta cu gandul la Gigi Becali, Mihai de la Hi-Q s™i alt›i vreo 500 de colegi de-ai lor.
webRelease: SuperBlog 2012 si-a desemnat castigatorii: 88 de bloggeri din toata tara au incheiat competitia Dupa 2 luni si peste 30 de probe parcurse in competitia de creativitate SuperBlog 2012, cei 88 de bloggeri finalisti au fost aplaudati, felicitati si premiati in cadrul galei organizate sambata, 8 decembrie 2012, la hotel NH Bucharest. Lansata in 2008, SuperBlog este cea mai dificila competitie din blogosfera romaneasca si atrage in fiecare an, la start, peste 200 de bloggeri dornici sa-si demonstreze creativitatea. La randul lor, sponsorii - companii multinationale sau locale - sustin competitia pentru a-si consolida comunicarea cu blogosfera.
webRelease: Electrolux -€“ prima companie de electrocasnice din topul celor mai cool 100 de branduri Electrolux Romania se numara printre cele mai cool 100 de branduri ale noii generatii, conform unui clasament realizat de revista Forbes Romania. Clasandu-se pe locul 77, Electrolux a devansat alte branduri de electrocasnice, nationale si internationale.
webRelease: Centrul de Limbi Straine A_BEST a sarbatorit 4 ani de activitate Sambata, 17 noiembrie 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST a sarbatorit patru ani de la infiintare. Cu acest prilej, echipa A_BEST s-a reintalnit,  impreuna cu trainerii si colaboratorii sai, intr-un cadru relaxant, cu dorinta de a trece in revista realizarile care au marcat anul 2012, dar si pentru a impartasi din planurile de viitor ale companiei A_BEST. Foarte multe persoane au raspuns invitatiei A_BEST de a lua parte la acest eveniment intern.
webRelease: Aura Ipate, Director General A_BEST, participa la intalnirile de business "Meet the WOMAN!" - un proiect Femei in Afaceri In fiecare marti, o data la doua saptamani, Directorul General al Centrului de Limbi Straine A_BEST, Aura Ipate, se alatura femeilor in afaceri din Romania, care isi dau intalnire in cadrul "Meet the WOMAN!", un proiect de business networking la feminin organizat de Asociatia Femei in Afaceri, care a implinit 3 ani de existenta in luna septembrie 2012.
webrelease: Green Pro -€“ Primul seminar pentru achizitii verzi Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Bacau in calitate de partener in cadrul proiectului "€œPromoting Green Products / Promovarea Produselor Verzi"€ (LIFE+08/INF/RO/000507), finantat de Comisia Europeana prin programul LIFE+, anunta organizarea primului seminar de instruire pentru institutii publice privind achizitiile verzi.
webRelease: Fundatia Freedom House Romania lanseaza initiativa "Grants for Investigative Journalism" Fundatia Freedom House Romania lanseaza initiativa "Grants for Investigative Journalism", cu sprijinul financiar al U.S. Department of State si al Ambasadei Frantei in Romania. Programul are ca scop sustinerea jurnalismului de investigatie independent din Romania, printr-o serie de granturi pentru jurnalistii care scriu despre coruptie, spalare de bani si frauda.
webRelease: Specialisti de renume reuniti in cadrul CSR 2012 The New Geography of CSR & Sustainability Vineri, 19 octombrie 2012, ora 09:30, Medien Conferences si Saga Business & Community organizeaza la Hotel InterContinental, Bucuresti, cel mai important eveniment CSR al anului. Ajunsa la a 7- a editie, conferinta CSR 2012 The New Geography of CSR & Sustainability isi propune sa aduca la aceeasi masa de discutii specialisti ai domeniului, astfel incat sa ofere participantilor ocazia de a dezbate studii de caz de succes,  dar si de a analiza potentiale solutii pentru provocarile din acest domeniu.
webRelease: Income Magazine revine la Antena 3 cu un nou realizator: Adrian Maniutiu - de la intervievat la intervievator Emisiunea de business Income Magazine revine la Antena 3 cu un nou realizator: Adrian Maniutiu. Cel de-al doilea sezon va debuta sambata, 15 septembrie, ora 13.00, iar pe langa suflul nou pe care-l va impune noul prezentator, productia TV va aduce si cateva schimbari inedite de continut editorial.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by