newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: NewsIn se alatura Diviziei Business Realitatea-Catavencu Incepand de astazi, 5 octombrie, agentia de presa NewsIn se integreaza in Divizia Business Media a trustului Realitatea-Catavencu. Agentia de presa se va alatura brandurilor Diviziei Business - postul de televiziune The Money Channel, cotidianul de afaceri Business Standard si saptamanalul Money Express.
webRelease: Concursul "Iesi (d)in tipar!" si-a desemnat castigatorii Agentiile Griffon & Swans, Creativ Pro Design, LiteBox, Spotlight si Aliria Studios sunt castigatoarele concursului de machete neconventionale “Iesi (d)in tipar !”, organizat de Business Standard si IQads.
webRelease: TVR INFO urmeaza modelul stirilor Euronews La 9 luni de la prima emisie, TVR INFO abordeaza modelul Euronews in conceptia si prezentarea stirilor. Obiectivul echipei TVR INFO este acela de informare rapida si concisa a telespectatorilor, actualizand calupurile de stiri, de cate 10 minute, din ora in ora.
webRelease: Dragos  Bucurenci revine in televiziune  In octombrie, Dragos Bucurenci revine la TVR1 cu „Buna ca viata”, o emisiune saptamanala de healthy lifestyle. Ecologist convins si adept al unui stil de viata sanatos, Dragos Bucurenci face echipa cu Laura Belecciu, care in cariera ei de fotomodel a experimentat ce inseamna sa traiesti mereu pe fuga, dintr-un avion in altul. Ei vor incerca sa convinga telespectorii ca le este la indemana sa traiasca mai bine, mai sanatos, si ca nici nu vor cheltui mai mult. 
F5 a lansat azi VoxPublica.ro - platforma de comentarii, bloguri si opinii a Realitatea.net Proiectul editorial VoxPublica va reuni, incepand de astazi, opiniile si dezbaterile initiate de zeci de jurnalisti, bloggeri si specialisti din numeroase domenii, acoperind o arie larga de categorii de subiecte.
Utv are o noua echipa de management Incepand cu luna septembrie, echipa Utv s-a intregit prin venirea lui Horia Galateanu - Director General  si a Andreei Carp - Director de Muzica si Programe. Venirea lor concorda cu rezultatele in continua crestere inregistrate de Utv in anul 2009: 33.139% cota de piata dintre televiziunile muzicale, o crestere de 80% in audientele generale ale statiei, cel mai mare numar de GRP30L dintre televiziunile de profil, o crestere de +30.78% pe TotalTV si +13.23% pe Televiziuni Muzicale.
Felix Crainicu - noua voce a Matinalului Radio Romania Actualitati Una dintre surprizele grilei de toamna ale Radio Romania Actualitati este cooptarea lui Felix Crainicu in echipa Matinalului. Incepand cu luna septembrie, vocea lui Felix va fi auzita in fiecare marti si joi dimineata, de la ora 6.00.
Business Standard si Money Express, mai aproape de cititori Incepand cu 28 septembrie, abonamentele Business Standard si Money Express, publicatiile de business editate de trustul Realitatea-Catavencu, sunt disponibile prin sistemul de plata Payzone.
Wizz Air lanseaza in premiera servicii de publicitate la bord Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low fare – low cost din Romania si  din centrul si estul Europei anunta incheierea unui contract cu OnBoard Media Group, o companie americana care va furniza servicii de publicitate pe spatarele scaunelor din aeronavele transportatorului. 
webRelease Europa FM: Detectivul de sunete din Suceva a primit 9.600 de euro premiu A doua ediţie a concursului „Sunetul Secret”  a creat din nou o nebunie printre ascultătorii Europa FM. Telefoanele sună întruna încă de la startul concursului, pe 7 septembrie.vezi toate webRelease Economie
webRelease: Spune-mi pretul si Kanal D te premiaza! Cosmin Cernat - luni, de la 19.30, la Kanal D Luni, 28 septembrie, incepand cu orele 19.30, Kanal D aduce in grila de toamna o noua emisiune concurs, un show in adevaratul sens al cuvantului, cu multe premii si distractie pe masura: “Spune-mi pretul”. In fiecare seara de la luni pana vineri, dupa jurnalul principal de stiri, Cosmin Cernat, gazda emisiunii, va asteapta cu un show in care distractia este cuvantul de ordine.vezi toate webReleases
Europa FM a fost nominalizat la Prix Europa 2009  Stirile Europa FM se fac din nou remarcate in cadrul unui concurs european. Dupa castigarea in 2007 a titlului de “Echipa Anului” la European Radio Awards, jurnalistii de la Europa FM intra acum in competitia pentru un nou premiu prestigios.   Prix Europa 2009 a nominalizat-o pe jurnalista Elena Tudor la categoria “Documentar radio” pentru reportajul "Romii din judetul Tulcea - ziua de azi conteaza".   
George Vintila si Claudiu Sara dau “Alarma” la ProFM!  Nu e lucru usor sa te trezesti de dimineata. D’apoi sa trezesti o tara intreaga. Din 21 septembrie, George Vintila si Claudiu Sara iau somnul la tranta si vin plini de viata in fiecare zi de la 6.30, de luni pana vineri, pe frecventele ProFM pentru a prezenta “Alarma”, noul program de dimineata. 


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by