newsletter rss
HotNews.ro
Felix Crainicu - noua voce a Matinalului Radio Romania Actualitati Una dintre surprizele grilei de toamna ale Radio Romania Actualitati este cooptarea lui Felix Crainicu in echipa Matinalului. Incepand cu luna septembrie, vocea lui Felix va fi auzita in fiecare marti si joi dimineata, de la ora 6.00.
Business Standard si Money Express, mai aproape de cititori Incepand cu 28 septembrie, abonamentele Business Standard si Money Express, publicatiile de business editate de trustul Realitatea-Catavencu, sunt disponibile prin sistemul de plata Payzone.
Wizz Air lanseaza in premiera servicii de publicitate la bord Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low fare – low cost din Romania si  din centrul si estul Europei anunta incheierea unui contract cu OnBoard Media Group, o companie americana care va furniza servicii de publicitate pe spatarele scaunelor din aeronavele transportatorului. 
webRelease Europa FM: Detectivul de sunete din Suceva a primit 9.600 de euro premiu A doua ediţie a concursului „Sunetul Secret”  a creat din nou o nebunie printre ascultătorii Europa FM. Telefoanele sună întruna încă de la startul concursului, pe 7 septembrie.vezi toate webRelease Economie
webRelease: Spune-mi pretul si Kanal D te premiaza! Cosmin Cernat - luni, de la 19.30, la Kanal D Luni, 28 septembrie, incepand cu orele 19.30, Kanal D aduce in grila de toamna o noua emisiune concurs, un show in adevaratul sens al cuvantului, cu multe premii si distractie pe masura: “Spune-mi pretul”. In fiecare seara de la luni pana vineri, dupa jurnalul principal de stiri, Cosmin Cernat, gazda emisiunii, va asteapta cu un show in care distractia este cuvantul de ordine.vezi toate webReleases
Europa FM a fost nominalizat la Prix Europa 2009  Stirile Europa FM se fac din nou remarcate in cadrul unui concurs european. Dupa castigarea in 2007 a titlului de “Echipa Anului” la European Radio Awards, jurnalistii de la Europa FM intra acum in competitia pentru un nou premiu prestigios.   Prix Europa 2009 a nominalizat-o pe jurnalista Elena Tudor la categoria “Documentar radio” pentru reportajul "Romii din judetul Tulcea - ziua de azi conteaza".   
George Vintila si Claudiu Sara dau “Alarma” la ProFM!  Nu e lucru usor sa te trezesti de dimineata. D’apoi sa trezesti o tara intreaga. Din 21 septembrie, George Vintila si Claudiu Sara iau somnul la tranta si vin plini de viata in fiecare zi de la 6.30, de luni pana vineri, pe frecventele ProFM pentru a prezenta “Alarma”, noul program de dimineata. 


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by