newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: United la 15 ani: peste 2500 de campanii de marketing si comunicare United, agentie de publicitate full-service, aniverseaza 15 ani de proiecte pe piata din Romania. Cu peste 2500 de campanii de marketing si comunicare concepute si implementate pentru companii locale si multinationale, organizatii non-guvernamentale si institutii, United are o expertiza vasta pe piata romaneasca.
webRelease: Telefoanele ieftine de la Vexio: comunici eficient la costuri minime Telefoanele ieftine sunt pe buna dreptate cele mai frumoase daruri pe care ar putea sa le primeasca cineva in prag de Sarbatori. Fie ca sunt date fara nicio ocazie, ori fie ca sunt gasite sub brad, telefoanele ieftine sunt cele mai bune modalitati de a-i multumi pe cei dragi.
webPR: Investitii, oportunitati si inovatie - la Foreign Investors Summit - 6 industrii in dezbatere, 50 vorbitori de top Foreign Investors Summit, cel mai mare forum de investitii, organizat de Business Review, aduce in prim plan competitivitatea Romaniei si potentialul regional de investitii si dezvoltare, pe 26-27-28 Octombrie la  World Trade Center Bucharest, Pullman Hotel. Evenimentul dezbate sase mari industrii: IT&C, auto, infrastructura, agricultura, energie si imobiliare, in sesiuni de dezbatere generala si paneluri de discutii concentrate pe subiecte specifice fiecarei industrii in parte. Printre teme se regasesc: industriile care au contribuit la cresterea economica a Romaniei, a doua la nivelul Uniunii Europene, finantarea noilor investitii, dezvoltarea sustenabila in toate sectoarele economiei, cele mai bune oportunitati de investitii si dezvoltare a afacerilor, care sunt bunele practici in atragerea resurselor umane specializate.
webPR: Competitivitate regionala si noi investitii straine - la Foreign Investors Summit Foreign Investors Summit, evenimentul de referinta al Business Review si cel mai important forum de business al Romaniei, va avea loc pe 26-27-28 Octombrie la World Trade Center Bucharest, Pullman Hotel. Timp de trei zile, Bucurestiul devine un hub de business ce va dezbate principalele aspecte economice si sociale ale Romaniei, oportunitatile de investitii si dezvoltare a afacerilor, intr-un mediu de afaceri inspirat de unele din cele mai sonore nume care pun in fiecare zi pe roti economia tarii.
webRelease: IMAGE PR aniverseazaƒ 20 de ani pe piata de comunicare din Romania IMAGE PR, una dintre primele agentii de relat›ii publice infiint›ate in Romania, aniverseazaƒ 20 de ani de activitate pe piat›a de comunicare. IMAGE PR este o agent›ie localaƒ, independentaƒ, care s-a ment›inut permanent in topul companiilor de comunicare din Romania datoritaƒ portofoliului saƒu de client›i, serviciilor oferite, vizibilitat›ii proiectelor de comunicare realizate si rezultatelor financiare. 
webRelease: Sentience: o carte despre impactul Inteligentei Artificiale lansata de Omnicom Media Group Omnicom Media Group lanseaza Sentience: The Coming AI Revolution and the Implications for Marketing, un demers editorial ce evalueaza impactul pe care il va avea Inteligenta Artificiala asupra marketingului.
webRelease: Cum s-a vazut Festivalul ”€žGeorge Enescu” prin ochii si obiectivul lui Vlad Eftenie De la cadrele surprinse pe strada la portretele impresionante pe care le realizeazs, Eftenie a dus fotografia romaneasca la un nivel superior: anul acesta, el a fost cooptat in echipa oficiala de fotografi pentru Festivalul ”George Enescu”. Alaturi de Catallina Filip si Andrei Gandac, Vlad Eftenie a cautat sa surprinda magia muzicii si atmosfera sallii de concert in vizorul si pe senzorul aparatorului foto.
webRelease: FashionUp, prima companie care se promoveaza pe Instagram Instagram, una dintre cele mai populare ret›ele sociale, a ajuns in luna septembrie la aproximativ 400 de milioane de utilizatori.
webRelease: Pepsi este gustul nr. 1 in Romania* Intr-o initiativa fara precedent in Romania, Pepsi, unul din cele mai cool branduri de bauturi racoritoare, a invitat romanii in strada pe parcursul verii pentru a descoperi gustul de cola preferat. Sub sloganul ”Accepta Marea Provocare Pepsi”, cea mai mare campanie de activare a brandului de pana acum a reunit 100.885 de participanti, din care 61,9%* au ales, pe nevazute, gustul Pepsi
webRelease: Philly's American Grill se deschide in Plaza Romania Incepand cu 4 septembrie, clientii Plaza Romania pot savura Cheesesteak-ul, un sandvici cu traditie in SUA, la Philly's American Grill, un nou restaurant aflat in food court, la al doilea etaj al mall-ului.
webPR: Creeaza povesti cu gasca ta in competitia NESCAFE 3in1 Experiences NESCAFE 3in1 si IQads dau startul unei noi competitii de creatie video pe platforma The Creator: NESCAFE 3in1 Experiences. Concursul se desfasoara intre 24 august si 30 octombrie si ii incurajeaza pe creativi sa participe cu idei la crearea celei mai mari colectii de experiente cu gasca.
webPR: Zilele Culturale ADfel 2015 fac lumea mai bună, în mod neconvențional Saptamana de intamplari neconventionale ADfel incepe cu Zilele Culturale ADfel, in primele 3 zile: 21 - 23 septembrie. Organizatiile non-guvernamentale, asociatiile si institutiile din zona culturala, sociala, ecologica si educationala vor avea la dispozitie primele 3 zile din cadrul evenimentului pentru a-si prezenta ideile cu care vor sa schimbe lumea. 
webRelease:CCC isi extinde operatiunile in Turcia prin deschiderea unei noi locatii la Izmir Incepand din octombrie 2015, Competence Call Center (CCC) va opera in doua locatii in Turcia, respectiv Izmir si Istanbul. Intr-o prima etapa, vor fi create 150 de noi locuri de munca prin deschiderea sediului nou din Izmir, urmand ca in 2016 sa fie create 350 de locuri de munca.  
webRelease: De 6 trimestre Renania este in crestere Dupa modernizarea business-ului ca urmare a investitiei masive in tehnologie, dublata de recrutari inspirate si  o noua strategie de relationare cu clienti, furnizori si parteneri prin Renania Academy Safety Forum, Renania inregistreaza cresteri consistente.
webRelease: Aur pentru Romania la Concours Mondial du Sauvignon Jidvei, cel mai mare producator de vin alb din Romania, a castigat doua medalii de aur la cea mai importanta competitie mondiala dedicata vinurilor realizate din soiul Sauvignon Blanc, Concours Mondial du Sauvignon. Performanta este cu atat mai mare cu cat compania din podisul Tarnavelor este singurul producator din Romania premiat la faimosul concurs. Vinurile medaliate sunt Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra 2014 si Sauvignon Blanc Ana 2014.
webRelease: OMD, desemnata reteaua anului in cadrul Festival of Media Global 2015 Awards Palmaresul distinctiilor internationale ale OMD este completat de titlul œAgency Network of the Year obtinut luna aceasta in cadrul Festival of Media Global 2015 Awards. In cadrul aceleiasi gale, performanta OMD a fost recunoscuta prin alte 15 premii, dintre care 8 trofee de aur, doua de argint, patru de bronz si premiul pentru Campania Anului, pentru Penny the Pirate, derulata de OMD Australia. 
webRelease: OMD - agentia cu cele mai multe premii pentru creativitate si inovatie in media Pentru a noua oara consecutiv, Gunn Report ofera OMD Worldwide - agentie parte a Omnicom Media Group -  titlul de cea mai premiata retea. Din 2004, de la infiintarea Gunn Report -€“ topul care masoara creativitatea agentiilor de media - OMD se claseaza pe pozitia fruntasa, consolidandu-si statutul de agentie imbatabila la capitolul inovatie in media.
webRelease: TV5MONDE realizeaza o campanie mondiala TELETHON, in decembrie Anul acesta, canalul francofon TV5MONDE se asociaza pentru prima data cu Telethon-ul, unul dintre cele mai mari evenimente audiovizuale de solidaritate umana, prin care asociatia AFM-Telethon strange si doneaza bani pentru cercetarea si lupta impotriva bolilor neuromusculare, inclusiv fibroza chistica (mucoviscidoza), maladii genetice rare si progresive.
webRelease: Ministrul Florin Jianu participa la Conferinta Ziarului BURSA - Strategii pentru dezvoltarea IMM-urilor Ministrul Delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism, domnul Florin Jianu, va participa la conferinta "Strategii pentru dezvoltarea IMM-urilor" organizata cu sprijinul Departamentului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism, in data de 20 noiembrie 2014, incepand cu ora 09,30, la Jubile Primaverii, str. Amiral Constantin Balescu nr. 3, sector 1, Bucuresti.
webPR: Tendinte in tehnologie, dezvoltarea de jocuri, product management & investitii de tip angel la How to Web 2014 How to Web, cel mai important eveniment dedicat inovaţiei, tehnologiei şi antreprenoriatului din Europa de Sud-Est, va avea loc pe 20 şi 21 noiembrie în Bucureşti. Ajunsă la ediţia internaţională cu numărul 5, conferinţa are în acest an un format mai complex şi va aduce în discuţie pe scena principală teme precum antreprenoriatul şi tendinţe în tehnologie, în timp ce track-urile specializate vor oferi audienţei oportunitatea de a învăţa mai multe despre dezvoltarea de produse tech, crearea de jocuri, sau bune practici pentru investitorii de tip angel. Biletele very early bird sunt disponibile pe site-ul evenimentului până miercuri, 22 octombrie.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by