newsletter rss
HotNews.ro
G-etiquette sau cum sa iti utilizezi cu bun simt telefonul mobil Germanos Telecom Romania lanseaza G-etiquette, ghidul despre utilizarea cu bun simt a telefonului.  G-etiquette este primul ghid de bune maniere in utilizarea telefonului mobil in diferite situatii din viata publica si privata, lansat de Germanos in exclusivitate pe piata din Romania. 
Delfin, Fluture, Pantera by Orange Lansarea noului portofoliu de abonamente Orange, grupate sub simbolurile Delfin, Pantera si Fluture, este sustinuta de o campanie integrata de comunicare a ofertei.Strategia de comunicare a inclus o campanie de teasing si continua cu executii pentru promovarea noilor abonamente la TV, in presa scrisa, online, outdoor si in magazinele Orange. Titlul campaniei, “ce forma au dorintele tale?”, subliniaza ideea ca noile abonamente raspund mai bine dorintelor clientilor Orange.
eatOUT, primul serviciu de rezervari online gratuite din Romania eatOUT este primul site de rezervari online gratuite la restaurantele din Romania, el adresandu-se celor care vor sa manance in oras simplu si rapid prin confirmare instant.
Serviciul MyVodafone, mai atractiv si mai interactiv Utilizatorii Cartelei Vodafone au acum la dispozitie serviciul MyVodafone pentru administrarea contului lor personal, care le permite activarea sau dezactivarea extraoptiunilor, schimbarea planurilor tarifare, incarcarea cartelei. Abonatii Vodafone pot incarca orice cartela Vodafone, cu valori cuprinse intre 4 si 100 de Euro, platind valoarea reincarcata la factura emisa luna urmatoare.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by