newsletter rss
HotNews.ro
Noua versiune BitDefender 2010 – mai multa protectie, viteza si ergonomie BitDefender®, producatorul autohton de solutii de securitate IT, lanseaza oficial in Romania noua suita de produse de securitate, BitDefender 2010, in limba romana. Printre principalele noutati se remarca scanarea antivirus optimizata,  o noua tehnologie inovatoare de detectie a amenintarilor informatice, numita Active Virus Control, precum si un sistem imbunatatit de mentenanta si backup.
Tehnologia Intel şi puterea de procesare, elemente cheie pentru revoluţia TV  Procesoarele Intel® CE Media, 3-D de nivel avansat şi reţelele inteligente introduc era televiziunii interactive INTEL DEVELOPER FORUM, San Francisco – În discursul de la Intel Developer Forum 2009, directorii executivi Eric Kim şi Justin Rattner au discutat despre ce se întâmplă şi de ceea ce este nevoie atunci când Internetul face o convergenţă cu reţelele de transmitere. Directorii Intel au adus în discuţie oportunităţile, atât pe termen scurt cât şi pe lung, de a modifica experienţa TV, transformând-o în ceva mai personal şi interactiv.
Sistemul de management Kazier Zero Paper este o firma de consultanta in Business Process Management, avand ca obiect automatizarea si optimizarea activitatii unei organizatii cu ajutorul propriului nostru sistem, Kazier.
G-etiquette sau cum sa iti utilizezi cu bun simt telefonul mobil Germanos Telecom Romania lanseaza G-etiquette, ghidul despre utilizarea cu bun simt a telefonului.  G-etiquette este primul ghid de bune maniere in utilizarea telefonului mobil in diferite situatii din viata publica si privata, lansat de Germanos in exclusivitate pe piata din Romania. 
Delfin, Fluture, Pantera by Orange Lansarea noului portofoliu de abonamente Orange, grupate sub simbolurile Delfin, Pantera si Fluture, este sustinuta de o campanie integrata de comunicare a ofertei.Strategia de comunicare a inclus o campanie de teasing si continua cu executii pentru promovarea noilor abonamente la TV, in presa scrisa, online, outdoor si in magazinele Orange. Titlul campaniei, “ce forma au dorintele tale?”, subliniaza ideea ca noile abonamente raspund mai bine dorintelor clientilor Orange.
eatOUT, primul serviciu de rezervari online gratuite din Romania eatOUT este primul site de rezervari online gratuite la restaurantele din Romania, el adresandu-se celor care vor sa manance in oras simplu si rapid prin confirmare instant.
Serviciul MyVodafone, mai atractiv si mai interactiv Utilizatorii Cartelei Vodafone au acum la dispozitie serviciul MyVodafone pentru administrarea contului lor personal, care le permite activarea sau dezactivarea extraoptiunilor, schimbarea planurilor tarifare, incarcarea cartelei. Abonatii Vodafone pot incarca orice cartela Vodafone, cu valori cuprinse intre 4 si 100 de Euro, platind valoarea reincarcata la factura emisa luna urmatoare.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by