newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Maguay iese in online cu un nou site de prezentare si configurare de produse  Maguay, producator, integrator si distribuitor de sisteme IT, ataca segmentul online cu un nou site de prezentare si configurare de produse cu functionalitati de comert electronic, pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a alege intre mai multe componente la configurarea echipamentului IT solicitat – server, desktop, portabile.
webRelease: Orange premiaza studentii bursieri de la Universitatea Politehnica din Bucuresti Orange Romania a organizat joi, 19 noiembrie, ceremonia de premiere a 20 de studenti de la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, care au absolvit Orange Education Program. Pe parcursul anului universitar 2008-2009 acestia au beneficiat de burse in valoare totala de 40.000 de euro si au asistat la 76 de ore de cursuri in domeniul telecom, tinute de 28 de specialisti ai liderului de telefonie mobila din Romania. 
webRelease: SIVECO Romania se claseaza pe primul loc in Topul firmelor din sectorul 1 La cea de a X-a editie a Topului firmelor din sectorul 1 al Capitalei, SIVECO Romania s-a clasat pe locul intai. Evenimentul organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) a avut ca obiectiv evidentierea celor mai performanti operatori economici. In aceasta competitie au intrat 1.221 de firme, cu aproape 10% mai multe fata de editia precedenta. Sectorul 1 concentreaza peste 45% din investitiile realizate la nivelul Bucurestiului si circa 40% din cifra de afaceri a firmelor din intreaga Capitala.
webRelease: Romtelecom le da cuvantul doamnelor si domnisoarelor. In plus, le rasfata cu surprize colorate. Romtelecom a lansat, in premiera in domeniul telecom, un concept special de voce "Pentru ea".  Produsul de voce oferit in cadrul acestui concept este abonamentul Voce Fix Nelimitat, care contine minute nelimitate gratuite, oricand, in reteaua Romtelecom si catre orice destinatie nationala fixa. Promotia Romtelecom este disponibila incepand cu 16 noiembrie pentru noile cliente, dar si pentru cele existente.
webRelease: IIRUC Service va furniza noi licente software catre ANAF ca urmare a unei licitatii Furnizorul de servicii informatice IIRUC Service, parte a grupului IT austriac Raiffeisen Informatik, va furniza licentele software IBM catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), ca urmare a unei licitatii publice organizate de institutia fiscala in luna octombrie a acestui an. Contractul de furnizare a licentelor IBM aferente solutiilor software din infrastructura informatica a ANAF a fost atribuit consortiului format din IIRUC Service, PC Ware Romania si PC Ware Germany, si este in valoare de 2.1 milioane Euro. Aceasta este prima actiune comuna a celor 3 companii ca parte integranta din grupul austriac Raiffeisen Informatik Vienna.
webRelease: Xerox lanseaza Enterprise Print Services Compania Xerox, lider mondial in externalizarea serviciilor de management al documentelor si flotei de echipamente, lanseaza si in Romania serviciul Enterprise Print Services (EPS). Aceasta are rolul de a ajuta companiile sa isi gestioneze mai eficient fluxul documentelor, atat interne, cat si comerciale, in cadrul infrastructurii de imprimare.
webRelease: SIVECO Romania dezvolta un portal pentru cercetarea cancerului Proiectul ACGT urmareste dezvoltarea unei infrastructuri de folosire a expertizei clinice si genomice in cercetarea cancerului.
webRelease: GfK lanseaza primul proiect de cercetare de piata in Second Life GfK Romania este primul institut local de market research care lanseaza un proiect de cercetare in Virtual Bucharest, pe platforma de socializare Second Life. GfK Romania a implementat acest prim focus grup pentru a cerceta opiniile, atitudinile, motivatiile, asteptarile si stilul de viata in cadrul Second Life al utilizatorilor acestei platforme.
webRelease: EnterpriseDB face parteneriate pentru viitor EnterpriseDB, o companie printre ai carei investitori se numara IBM si fondul de investitii Charles River Ventures, dezvolta baze de date ce isi au originea in PostgreSQL, cea mai avansata baza de date open source din lume, oferind performante egale sau superioare bazelor de date proprietare, la o fractiune din cost. 
webRelease: Top 10 amenintari informatice ale lunii octombrie in Romania BitDefender, producatorul autohton de solutii de securitate, a publicat astazi lista celor mai raspandite amenintari informatice din luna octombrie in Romania.  Pe primul loc al clasamentului identificam Trojan.AutorunInf.Gen, un mecanism generic care raspandeste malware prin intermediul dispozitivelor periferice, precum stickuri USB, carduri de memorie sau hard discuri externe.
webRelease: SIVECO Applications 2011, suita AeL si SIVADOC sunt compatibile cu Microsoft Windows 7 Prin asigurarea compatibilitatii produselor sale de referinta cu aceasta noua platforma tehnologica, SIVECO Romania vine in sprijinul clientilor care folosesc Microsoft Windows 7. 
webRelease: SAP Business All-in-One eficientizeaza activitatea in sectorul IMM SAP Romania, lider al pietei romanesti de software si servicii, conform IDC, anunta implementarea intr-un interval de timp record, de 4 luni, la distribuitorul de utilaje de constructii Arox Equipment din judetul Maramures, a solutiei Business All-in-One. Intregul proces de implementare a fost realizat impreuna cu LASTING System, din Timisoara, ca partener SAP de implementare.
webRelease: Sony Ericsson anunta noul Xperia X10 Sony Ericsson XPERIA™ X10 reprezinta varful de gama al unei familii de telefoane care vor fi disponibile pe piata incepand cu prima jumatate a anului viitor. X10 va fi accesibil utilizatorilor incepand cu trimestrul I al 2010. Telefonul va folosi o platforma UX(User Experience) care permite utilizatorilor sa-si organizeze aplicatiile intr-o maniera intuitiva, usor de folosit.
webRelease: Concluzii How To Web 2009: tinerii sunt interesati de antreprenoriat Sambata, 31 octombrie, a avut loc conferinta educationala destinata pasionatilor de web, How To Web 2009. Interesul studentilor pentru ce inseamna antreprenoriatul in online si tehnologiile web-ului a intrecut asteptarile organizatorilor, cele 150 de locuri disponibile fiind epuizate in doar o saptamana de la punerea in vanzare a biletelor.
webRelease: IIRUC Service realizeaza infrastructura IT a fabricii PepsiAmericas din Romania Bucuresti, 2 noiembrie 2009 - Furnizorul de servicii informatice IIRUC Service, parte a grupului IT austriac Raiffeisen Informatik din ianuarie 2008, va finaliza pana in decembrie 2009 partea de consultanta si implementare a solutiilor IT pentru infrastructura fabricii inaugurate de PepsiAmericas Romania anul acesta in localitatea Dragomiresti Vale, judetul Ilfov. Suma contractului de realizare a infrastructurii IT pentru fabrica PepsiAmericas din Romania se ridica la 500.000 de dolari.
webRelease: UPC ofera trei luni cadou pentru fiecare abonament nou UPC Romania, compania de comunicatii prin cablu, lanseaza o oferta speciala pentru clientii sai – 3 luni cadou pentru orice abonament nou. Oferta este disponibila pentru clientii noi dar si pentru cei existenti. 
webRelease: Epicor a lansat cea mai noua versiune a solutiei pentru afaceri iScala iScala sprijina de acum si mai mult cresterea globala a afacerilor si aduce un plus de scalabilitate, flexibilitate si control. Proiectata pentru afaceri globale, iScala 2.3 SR2 include functionalitatile suplimentare de care organizatiile au acum nevoie pentru a putea sa faca fata recesiunii economice actuale si, in paralel, pentru a se pregati sa isi fructifice avantajele o data cu redresarea pietelor si inceperea cresterii economice.  
webRelease: Siveco Romania organizeaza cel mai important eveniment academic al anului La Iasi, au loc doua manifestari stiintifice care promoveaza tehnologii si metodologii inovative in educatie: Conferintei Nationale de Invatamant Virtual si Conferintei Internationale de Invatamant Virtual. Cele doua manifestari stiintifice sunt organizate de Universitatea din Bucuresti in parteneriat cu Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi, Siveco Romania si Intel.
webRelease: WizSalary proceseaza unul din cinci salarii in mediul privat WizSalary a depasit pragul de jumatate de milion de salariati procesati lunar prin aplicatia sa.  Astfel, la implinirea a 10 ani de activitate, WizSalary isi confirma statutul de cel mai mare furnizor de solutii software de salarizare pe criteriul numarului de salarii gestionate. "Vom marca cei zece ani cu o conferinta, la finele lunii noiembrie, la care ne vom invita toti cei 1.547 de clienti precum si orice companie care cauta eficienta si constanta in acest domeniu”, a declarat Richardo Turcu.
webRelease: America de Nord si China gazduiesc peste jumatate din website-urile infectate la nivel global Canada se situeaza pe primul loc in gazduirea de URL-uri infectate, cu un procent de 21% din totalul site-urilor de acest fel din intreaga lume, urmata de Statele Unite ale Americii (16%) si China (15%), informeaza un studiu realizat de expertii Kaspersky Lab pe durata lunii septembrie 2009. 


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by