newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: In premiera in Romania, Nokia N97 mini, disponibil in oferta Vodafone  Vodafone Romania are placerea sa anunte ca Nokia N97 mini, varianta cu dimensiuni mai reduse a binecunoscutului model Nokia N97, unul dintre cele mai apreciate modele de pe piata in acest moment, va fi disponibil in oferta sa, incepand de joi, 26 noiembrie. 
webRelease: Look proaspat si capabilitati avansate: au fost lansate noile telefoane Nokia 6700 slide si Nokia 7230 Nokia a lansat  doua noi telefoane glisante 3G, Nokia 6700 slide si Nokia 7230, create pentru utilizatorii care pun accent pe design si optimizate pentru socializare si impartasire de continut cu cei apropiati. Disponibile in diverse culori vii si oferind functii avansate destinate imaginilor si acces rapid la retele sociale populare, Nokia 6700 slide si Nokia 7230 se evidentiaza prin eleganta.
webRelease: Evensys lanseaza in premiera in Romania evenimentul Launch48! In perioada 7-9 decembrie, Evensys organizeaza cea de-a treia editie NetCamp, cel mai asteptat eveniment local dedicat tendintelor si strategiilor de business in mediul online.
webRelease: In 2010, unul din trei romani va accesa Internetul folosind un telefon mobil! In Romania, numarul de utilizatori mobili a crescut spectaculos in 2009, iar companiile care vor sa comunice cu acestia trebuie sa isi dezvolte o prezenta pe mobile web adaptata la multitudinea de terminale folosite de consumatorii lor, conform unei analize realizate de Voxline Communication, companie ce furnizeaza servicii integrate de mobile marketing.
webRelease: Peste 70% din firmele de productie conteaza pe suportul IT specializat Un studiu realizat de SIVECO Romania printre 330 de companii din tara, care au activitati in sfera productiei, arata ca acestea cauta solutii pentru diminuarea cheltuielilor si se bazeaza pe beneficiile aduse de implementarea solutiilor IT.
webRelease: Kaspersky Internet Security 2010 gratuit pentru clientii IMM ai UniCredit Tiriac Bank Kaspersky Lab Romania a incheiat, prin intermediul distribuitorului Punkt NET in colaborare cu MCM Serv, un parteneriat cu UniCredit Tiriac Bank pentru furnizarea a 1500 de licente de Kaspersky Internet Security 2010. UniCredit Tiriac Bank va oferi licentele gratuit primilor 1500 de clienti IMM care isi activeaza serviciul de plati online al bancii.
webRelease: S&T Romania contribuie la conservarea Fonotecii de Aur a radioului public romanesc Inregistrari de spectacole muzicale si de teatru radiofonic cu vechime de aproape un secol, vocile marilor actori si solisti, documente, inregistrari audio si manuscrise semnate de oameni de cultura si politici ai Romaniei vor fi conservate si pastrate in Arhiva Digitala Radio a Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR) prin intermediul unui sistem informatic integrat implementat de S&T Romania.
webRelease: Vodafone Romania anunta primul telefon ecologic din portofoliul sau, noul Sony Ericsson Naite  In premiera in Romania, Sony Ericsson Naite este disponibil de luni, 23 noiembrie, in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, la preturi incepand de la 79  Euro (cu TVA inclus), impreuna cu un abonament Vodafone incheiat pe o perioada de 2 ani.
webRelease: Programele antivirus false – surse de profit pentru infractorii cibernetici Expertii Kaspersky Lab atrag atentia asupra cresterii exponentiale a numarului de programe antivirus false, folosite ca surse de profit de catre infractorii cibernetici. Daca in prima jumatate a anului 2008 au fost detectate aproximativ 3000 de astfel de programe unice, in aceeasi perioada a lui 2009 au fost identificate peste 20.000.
webRelease: Maguay iese in online cu un nou site de prezentare si configurare de produse  Maguay, producator, integrator si distribuitor de sisteme IT, ataca segmentul online cu un nou site de prezentare si configurare de produse cu functionalitati de comert electronic, pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a alege intre mai multe componente la configurarea echipamentului IT solicitat – server, desktop, portabile.
webRelease: Orange premiaza studentii bursieri de la Universitatea Politehnica din Bucuresti Orange Romania a organizat joi, 19 noiembrie, ceremonia de premiere a 20 de studenti de la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, care au absolvit Orange Education Program. Pe parcursul anului universitar 2008-2009 acestia au beneficiat de burse in valoare totala de 40.000 de euro si au asistat la 76 de ore de cursuri in domeniul telecom, tinute de 28 de specialisti ai liderului de telefonie mobila din Romania. 
webRelease: SIVECO Romania se claseaza pe primul loc in Topul firmelor din sectorul 1 La cea de a X-a editie a Topului firmelor din sectorul 1 al Capitalei, SIVECO Romania s-a clasat pe locul intai. Evenimentul organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) a avut ca obiectiv evidentierea celor mai performanti operatori economici. In aceasta competitie au intrat 1.221 de firme, cu aproape 10% mai multe fata de editia precedenta. Sectorul 1 concentreaza peste 45% din investitiile realizate la nivelul Bucurestiului si circa 40% din cifra de afaceri a firmelor din intreaga Capitala.
webRelease: Romtelecom le da cuvantul doamnelor si domnisoarelor. In plus, le rasfata cu surprize colorate. Romtelecom a lansat, in premiera in domeniul telecom, un concept special de voce "Pentru ea".  Produsul de voce oferit in cadrul acestui concept este abonamentul Voce Fix Nelimitat, care contine minute nelimitate gratuite, oricand, in reteaua Romtelecom si catre orice destinatie nationala fixa. Promotia Romtelecom este disponibila incepand cu 16 noiembrie pentru noile cliente, dar si pentru cele existente.
webRelease: IIRUC Service va furniza noi licente software catre ANAF ca urmare a unei licitatii Furnizorul de servicii informatice IIRUC Service, parte a grupului IT austriac Raiffeisen Informatik, va furniza licentele software IBM catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), ca urmare a unei licitatii publice organizate de institutia fiscala in luna octombrie a acestui an. Contractul de furnizare a licentelor IBM aferente solutiilor software din infrastructura informatica a ANAF a fost atribuit consortiului format din IIRUC Service, PC Ware Romania si PC Ware Germany, si este in valoare de 2.1 milioane Euro. Aceasta este prima actiune comuna a celor 3 companii ca parte integranta din grupul austriac Raiffeisen Informatik Vienna.
webRelease: Xerox lanseaza Enterprise Print Services Compania Xerox, lider mondial in externalizarea serviciilor de management al documentelor si flotei de echipamente, lanseaza si in Romania serviciul Enterprise Print Services (EPS). Aceasta are rolul de a ajuta companiile sa isi gestioneze mai eficient fluxul documentelor, atat interne, cat si comerciale, in cadrul infrastructurii de imprimare.
webRelease: SIVECO Romania dezvolta un portal pentru cercetarea cancerului Proiectul ACGT urmareste dezvoltarea unei infrastructuri de folosire a expertizei clinice si genomice in cercetarea cancerului.
webRelease: GfK lanseaza primul proiect de cercetare de piata in Second Life GfK Romania este primul institut local de market research care lanseaza un proiect de cercetare in Virtual Bucharest, pe platforma de socializare Second Life. GfK Romania a implementat acest prim focus grup pentru a cerceta opiniile, atitudinile, motivatiile, asteptarile si stilul de viata in cadrul Second Life al utilizatorilor acestei platforme.
webRelease: EnterpriseDB face parteneriate pentru viitor EnterpriseDB, o companie printre ai carei investitori se numara IBM si fondul de investitii Charles River Ventures, dezvolta baze de date ce isi au originea in PostgreSQL, cea mai avansata baza de date open source din lume, oferind performante egale sau superioare bazelor de date proprietare, la o fractiune din cost. 
webRelease: Top 10 amenintari informatice ale lunii octombrie in Romania BitDefender, producatorul autohton de solutii de securitate, a publicat astazi lista celor mai raspandite amenintari informatice din luna octombrie in Romania.  Pe primul loc al clasamentului identificam Trojan.AutorunInf.Gen, un mecanism generic care raspandeste malware prin intermediul dispozitivelor periferice, precum stickuri USB, carduri de memorie sau hard discuri externe.
webRelease: SIVECO Applications 2011, suita AeL si SIVADOC sunt compatibile cu Microsoft Windows 7 Prin asigurarea compatibilitatii produselor sale de referinta cu aceasta noua platforma tehnologica, SIVECO Romania vine in sprijinul clientilor care folosesc Microsoft Windows 7. 


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by