newsletter rss
HotNews.ro
webPR: How to Web Startup Spotlight 2015: Premii de 20.000 USD, mentorat, conexiuni valoroase si oportunitati de investitii Startup-urile tech din Europa Centrala si de Est in cautare de investitii, parteneriate de distributie, expunere media si conexiuni valoroase in industrie sunt invitate sa aplice la cea de a patra editie Startup Spotlight, competitie si program de mentorat organizat in paralel cu How to Web Conference 2015. Cele 32 de echipe finaliste vor concura pentru premiile in valoare totala de 20.000 USD oferite de IXIA, partener principal al programului, si vor beneficia de oportunitati unice de dezvoltare. Aplicatiile sunt deschise pana vineri, 30 octombrie, pe site-ul programului.
webPR: Joi si vineri are loc cel mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP Bucuresti! Ce beneficii salariale si non-salariale ofera cele 100 de companii participante? Editia cu numarul 19 Angajatori de TOP se va desfasura saptamana viitoare, joi si vineri, pe 22-23 octombrie la Sala Palatului. La eveniment vor fi prezente 100 de companii, care au deschise peste 4000 de oportunitati de cariera. Statisticile arata ca majoritatea companiilor ofera remuneratii financiare in intervalul 700–1000 € pentru pozitiile middle-level, pachete de relocare, precum si beneficii neconventionale precum organizarea de schimburi interculturale, existenta unor spatii de relaxare speciale pentru angajati, precum game rooms si biblioteci. In cadrul editiei din aceasta toamna, vizitatorii au posibilitatea sa se inscrie la 30 conferinte si workshop-uri sustinute de companiile prezente.
webPR: Ce se intampla cu CV-urile celor care aplica la standul companiilor prezente la Angajatori de TOP? La sfarsitul acestei saptamani, vineri si sambata, la Timisoara va avea loc targul de cariera Angajatori de TOP. La eveniment vor participa peste 50 de companii care ofera peste 2000 de oportunitati de cariera, joburi deschise atat pentru profesionisti, cat si pentru persoane entry-level. Oportunitatile de cariera la care pot aplica cei interesati sunt din industrii diverse de la IT&Telecom, Inginerie, Automotive, la Financiar-Bancar. Ce se intampla cu CV-urile celor care aplica la standul companiilor prezente la targul de joburi Angajatori de TOP? Ce spun cei care si-au gasit un job in urma participarii la Angajatori de TOP?
webRelease:Bugetele multinationalei Caussade Semences Est Europa sunt gestionate cu solutia CPM de la Senior Software Caussade Semences Est Europa, parte a grupului de origine franceza Caussade Semences, a implementat solutia de bugetare si raportare CPM de la Senior Software. Aceasta acopera cu succes activitatea filialelor si a departamentelor companiei, datorita functionalitatilor de consolidare financiara care au contribuit la: crearea si compararea unui numar nelimitat de scenarii de bugetare, raportarea si calculul cash flow-ului la nivel de filiala si de grup, eliminarea tranzactiilor intercompany, obtinerea unei imagini unitare asupra intregii companii si nu numai.
Rezistenta la schimbare este dusmanul oricarei organizatii Proiectele de informatizare aduc schimbarile dorite in organizatie daca sunt folosite la parametri pentru care au fost realizate
webPR: Noutate Angajatori de TOP Bucuresti: Interviuri in cele doua zile ale evenimentului cu o parte dintre reprezentantii celor 100 de companii participante. In luna octombrie se desfasoara cea de-a 19 a editie a celui mai mare targ de cariera dedicat profesionistilor si tinerilor - Angajatori de TOP Bucuresti. Cei care sunt in cautarea unui job sau vor sa afle care este situatia actuala pe piata fortei de munca, pot vizita evenimentul in perioada 23-24 octombrie, la Sala Palatului, unde pot aplica la peste 4000 de oportunitati si programe de internship, deschise in cele 100 de companii.
webPR: Comunitatea profesionistilor in tehnologie se intalneste in luna noiembrie la How to Web Conference 2015 Peste 1000 de profesionisti in domeniul tehnologiei vor participa pe 26 & 27 noiembrie la editia cu numarul sase a How to Web Conference, cel mai important eveniment dedicat inovatiei si antreprenoriatului din Europa de Sud-Est. Acestia vor avea astfel ocazia de a cunoaste profesionisti de exceptie din regiune, de a invata bune practici din experienta invitatilor, dar si de a se conecta la ecosistemul antreprenoriatului in tehnologie la nivel global. In paralel se va desfasura si cea de a patra editie Startup Spotlight, competitie si program de mentorat pentru 32 de startup-uri cu potential din CEE cu premii in valoare totala de 20.000 USD oferite de IXIA Romania.
webRelease: Kruger&Matz lanseaza tableta EDGE 1083, cu sistem de operare Windows Toamna aceasta, Kruger&Matz lanseaza noi device-uri care folosesc sistemul de operare Windows. Gadgetul care deschide seria de lansari este EDGE 1083, un dispozitiv 2 in 1, care poate fi usor adaptat nevoilor utilizatorilor, in orice situatie. De exemplu, datorita tastaturii speciale incluse in set, utlizatorul isi poate transforma rapid tableta intr-un notebook stabil si eficient.
webPR: Cei mai in voga specialisti in digital din Europa si cele mai noi gadgeturi te asteapta, la Romexpo, pe 7 si 8 octombrie Mai sunt numai cateva zile pana cand cel mai mare eveniment "business to business" din Romania dedicat solutiilor digitale, mobile si de software isi deschide portile. Internet & Mobile World 2015 (IMWorld 2015) se va desfasura, in perioada 7-8 octombrie, in Pavilionul Central al Romexpo, locul unde se aduna peste 110 dintre cei mai importanti furnizori de solutii digitale si IT din Romania si nu numai.
webRelease: DigitalComputer.ro : Pachete de monitoare second-hand, la preturi super-avantajoase! Esti in cautarea unor monitoare ergonomice si rezistente, dar nu ai indeajunsi bani pentru unele noi? Atunci fii pe faza! Digitalcomputer.ro iti pune la dispozitie o oferta speciala ideala pentru firmele care doresc sa achizitioneze un numar mare de produse.
webRelease: ABC Data Romania devine distribuitor oficial ASUS Subsidiara romanaƒ a Grupului ABC Data a incheiat un parteneriat de distribut›ie cu ASUS, lider global in industria de IT. Parteneriatul dintre ABC Data s™i ASUS se axeazaƒ pe distribut›ie de produse din gama de notebook-uri, tablete, desktop-uri s™i periferice.
webRelease: Julien Stile a redus cu 40% timpul de pregatire a comenzilor de aprovizionare cu SeniorINVENTORY Julien Stile, lider de piata in ventilatia casnica si jucator de top in domeniul distributiei de echipamente electrice si de iluminat, comercializeaza echipamente de ventilatie, climatizare, alarme si sonerii prin intermediul unei retele de 80 de magazine. Avand in vedere volumul mare de comenzi de furnizor pe care compania trebuie sa le genereze zilnic, managerii acesteia au dorit o solutie performanta de automatizare a procesului de reaprovizionare care sa reduca timpul alocat pregatirii acestora. Astfel, au ales solutia SeniorINVENTORY, cu ajutorul careia gestioneaza mult mai eficient stocul celor peste 4000 de produse din portofoliu.
webRelease: GE pune bazele GE Digital si devine prima companie industriala digitala la nivel mondial GE Digital va include Centrul Software GE, expertiza echipelor globale GE din domeniul IT si software comercial, precum si forta diviziei Wurldtech, care se ocupa cu securitatea cibernetica industriala. Noua structura va fi condusa de Bill Ruh, in calitate de Chief Digital Officer. 
webPR: Robotul dansator si bratara care controleaza de la distanta PC-ul, prezentate in premiera publicului din Romania, la IMWorld Robotul care danseaza, telefonul ECHO si bratara care permite controlul tehnologiei prin intermediul gesturilor sunt doar cateva dintre gadgeturile care vor fi prezentate si care vor putea fi testate la Internet & Mobile World 2015 (IMWorld 2015). Cel mai mare eveniment "business to business" din Romania, dedicat solutiilor digitale, mobile si de software isi va deschide portile, in perioada 7-8 octombrie, in Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti.
webRelease: Simularea situatiilor speciale, in atentia cercetatorilor Un sistem de alertare timpurie si de asistare computerizata a deciziilor, bazat pe anticiparea vulnerabilitatilor obiectivelor nucleare - acesta ar fi pe scurt obiectivul proiectului de cercetare-dezvoltare N-Watchdog.
webRelease:Cum sa extinzi durata de viata la laptop-ului tau? Laptopul este o investitie de la care ne dorim sa obtinem cat mai multe beneficii. Simpla achizitie nu este, insa, suficienta. Specialistii Laptop Garage atrag atentia asupra importantei mentenantei laptop-ului, pentru o buna functionare a acestuia timp de mai multi ani. 
webRelease: SIVECO Applications este prima aplicatie informatica actualizata potrivit prevederilor noului cod fiscal Firmele pot adopta noul sistem de plata a taxei pe valoare adaugata (TVA) valabil de la 1 ianuarie 2016 cu ajutorul aplicatiei informatice integrate SIVECO Applications de la SIVECO Romania. Intregul mecanism al aplicatiei de inregistrare si raportare TVA are in spate un microsistem dinamic ce lasa loc oricaror modificari legislative.
webRelease: Producatorul Stalinskaya isi gestioneaza bugetele cu solutia CPM de la Senior Software Prodal '94, producatorul Stalinskaya Vodka -€“ cea mai vanduta votca din Romania, a implementat solutia CPM de la Senior Software. Pentru ca integreaza intr-o platforma unica functionalitatile de Business Intelligence cu cele de management al performantei, solutia CPM permite oricarei companii sa optimizeze intregul proces decizional, de la colectarea si introducerea datelor pana la bugetare, prognoza, testarea scenariilor de business, analiza rapoartelor de profit si pierdere, cash flow, bilant contabil si nu numai.
Progresul economiei romanesti este influentat de folosirea solutiilor informatice Solutia de tip SIVECO Business Analyzer ofera mobilitate managerilor si ajuta la alinierea proceselor de afaceri la cerintele erei digitale
ABC Data Romania isi extinde echipa! Marti, 15 septembrie 2015, Bucuresti - ABC Data Distributie, una dintre cele mai mari companii de distributie IT din Romania, isi extinde echipa.  


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by