newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Cum poate ajuta IT-ul jucatorii din piata de retail? SIVECO Applications 2020 este o solutie de management care contribuie la imbunatatirea proceselor de lucru si la cresterea vanzarilor in retail. Retailul este una dintre cele mai competitive piete peste tot in lume. Aceasta caracteristica impune o capacitate de adaptare si de reactie ridicata la schimbarea rapida a cerintelor numeroase si din ce in ce mai sofisticate ale cumparatorilor.
webRelease: AV-TEST: Punctaj maxim pentru G Data internet security for android Institutul de cercetare AV-TEST a analizat 25 de aplicatii de securitate pentru Android. G DATA INTERNET SECURITY for Android a primit note maxime si a impresionat testerii cu detectia completa si us™urinta in utilizare. Organizatorii au creat un scenariu de testare realist si au indreptat solutiile de securitate impotriva amenintarilor actuale. G DATA INTERNET SECURITY for Android a performat in fiecare categorie si a fost distins cu mult ravnita certificare AV-TEST.
webRelease: Cum pot determina angajatii succesul afacerii dumneavoastra Platforma de instruire AeL, dezvoltata de SIVECO Romania, contibuie la cresterea performantei angajatilor si a eficientei companiilor din orice industrie. Specialistii in resurse umane spun ca performanta si motivatia angajatilor a crescut de cand folosesc AeL, platforma online de instruire a angajatilor, de la SIVECO. Aceasta ofera flexibilitate, un mediu de lucru personalizat si tranfer de informatii rapid, la costuri mai reduse decat in cazul instruirii traditionale.
webRelease: Peste 80% dintre utilizatorii de Android folosesc un sistem de operare neactualizat Sisteme de operare neactualizate ruleaza pe mai mult de 80% din smartphone-urile si tabletele cu Android. Doar aproximativ 20% din utilizatori folosesc un sistem de operare Android actualizat. Acesta este rezultatul unui sondaj efectuat in octombrie 2015 in randul utilizatorilor de solutii de securitate G Data pentru dispozitive Android. Acest fapt se intampla fie din cauza intarzierilor lungi cu care producatorii isi lanseaza update-urile, fie pentru ca aceste actualizari nu sunt disponibile pentru dispozitivele mai vechi. Analize suplimentare si cifre actuale pot fi gasite in ultimul raport G DATA Mobile Malware pentru Q3/2015, care este acum disponibil online.
webPR: Branch Track, startup care creeaza simulari interactive pentru pregatirea angajatilor, a castigat How to Web Startup Spotlight Branch Track, startup-ul care creeaza simulari interactive pentru pregatirea angajatilor in vanzari si alte domenii conexe, a castigat How to Web Startup Spotlight, competitie si program de mentorat cu premii in valoare de 20.000 USD. Pe locul al doilea s-a clasat Jaboo, set de bratari inteligente care accelereaza si imbunatatesc tehnica sportivilor prin masurarea vitezei, a fortei si a caracteristicilor antrenamentelor. Cea de a patra editie Startup Spotlight a avut loc intre 25 si 27 noiembrie in Bucuresti, in cadrul How to Web Conference 2015.
webRelease: 5 motive pentru a alege o platforma eLearning pentru instruirea angajatilor Succesul unei companii depinde in mare masura de gradul de inovare, de adaptarea la cerintele actuale ale pietei, dar mai ales de profesionalismul angajatilor. Tocmai pentru ca pregatirea angajatilor are impact direct asupra performantelor unei companii, tot mai multi manageri si directori HR sunt preocupati de instruirea continua a acestora, cu ajutorul unor solutii informatice de tip eLearning.
webRelease: GiftSolution, liderul pietei de cadouri corporate, isi gestioneaza afacerea cu SeniorERP si SeniorVisualBI GiftSolution -€“ liderul pietei locale de cadouri corporate, a ales sa isi gestioneze activitatea cu sistemele integrate ERP si Business Intelligence de la Senior Software. Caracterul sezonier al afacerii a impus implementarea unei solutii software performante, capabila sa sustina volumul ridicat de activitate din perioadele de varf, sa ofere capabilitati de previzionare a vanzarilor si nu numai.
webRelease: Risc major pentru tineri. Ce e de facut? Exista o tendinta observata la nivel international ca educatia in Informatica sa fie in pericol de a fi orientata exclusiv spre programare. Aceasta directie ar putea lasa tinerii fara competentele de care au nevoie pentru a progresa la scoala, in studiile ulterioare si la locul de munca. Acesta este mesajul cheie al noului Document de pozitie lansat de ECDL Foundation la un eveniment organizat sub egida Parlamentului European de la Bruxelles.Documentul â€œInformatica si Alfabetizarea digitala. Apel pentru o abordare integrata” investigheaza diferitele metode de predare a competentelor digitale in scoli si solicita ca elevii si studentii sa aiba oportunitatea de a invata bazele informaticii, incluzand programarea, in completarea competentelor ce tin de alfabetizarea digitala si tehnologia informatiei.
webPR: 400 de specialisti si pasionati de programare se reunesc la cel mai provocator Hackathon, DevHacks 2015 Specialisti IT si pasionati de domeniu se vor reuni pe 21-22 noiembrie la Biblioteca Nationala la unul dintre cele mai provocatoare hackathon-uri din tara. Timp de 24 de ore, 400 de profesionisti IT si dezvoltatori software vor lucra la realizarea unor aplicatii intr-unul dintre domeniile: Sanatate & Fitness, Educatie, Smart City (oras inteligent, tehnologizat), iar la final, un juriu format din mentori si reprezentanti ai companiilor vor alege echipa castigatoare. Marele premiu este de 2500 de euro.
webPR: How to Web Conference 2015 - produse inovatoare si oportunitati de networking cu actori relevanti din industrie Axosuits, exoscheletul medical pentru persoanele cu dizabilitati, Codie, robotul interactiv care ajuta copiii sa descopere lumea tehnologiei, Scooterson, primul scuter electric inteligent, Bitdefender Box, dispozitivul care protejeaza toate aparatele conectate la Internet, sau Vector Watch, ceasul inteligent cu o autonomie de 30 de zile, se numara printre produsele tech inovatoare care vor fi expuse anul acesta la How to Web Conference 2015, eveniment care va aduce impreuna peste 1000 de profesionisti in domeniul tehnologiei din regiune. Biletele de tip Early Bird sunt disponibile pana marti, 17 noiembrie, pe site-ul conferintei.
Cum poate fi redus consumul de hartie in organizatii Prin folosirea unei solutii informatizate de gestionare a documentelor, consumul de hartie poate scadea la jumatate, iar circuitul documentelor se poate reduce de la saptamani la ore
webRelease: Cum poate fi redus consumul de hartie in organizatii Prin folosirea unei solutii informatizate de gestionare a documentelor, consumul de hartie poate scadea la jumatate, iar circuitul documentelor se poate reduce de la saptamani la ore.
webPR: 100 de companii au planuri de recrutare in cadrul targului virtual Angajatori de TOP Saptamana aceasta, pana duminica 15 noiembrie, are loc cea de-a 6 a editie a evenimentului Angajatori de TOP Virtual, proiect de recrutare online care reuneste 100 de angajatori si 4000 de oportunitati de cariera. Evenimentul a inceput pe 2 noiembrie, iar dupa prima saptamana au fost inregistrate 88.641 de vizite. Cei care au accesat targul de cariera Angajatori de TOP Virtual, provin din orase precum: Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Ploiesti, Constanta, Pitesti, Craiova, Oradea.
webPR: RICOH si MGT incep un parteneriat pentru distributie în Romania Compania RICOH, jucator global din domeniul tehnologiei specializat in echipamente de imagistica pentru business, solutii de imprimare, sisteme de management al documentelor si servicii IT, isi extinde operatiunile de distributie în Romania printr-un nou parteneriat incheiat cu MGT Educational. Potrivit acordului incheiat de cele doua companii, MGT Educational va distribui gama de imprimante si multifuncţionale RICOH, pentru SoHo si SME, oferind servicii cu valoare adaugata retailerilor si resellerilor de pe teritoriul tarii.
webRelease: Premiu international de business Stevie Award pentru Samsung si CCC Samsung Electronics Austria si Elvetia alaturi de Competence Call Center GmbH (CCC) au castigat trofeul de aur la categoria ”Customer Service of the Year”€ pentru parteneriatul de succes din acest an. Business Stevie Award este unul din cele mai ravnite premii de afaceri din intreaga lume. 
Firmele pot lua cele mai bune decizii daca folosesc un sistem de prognoza informatizat Intr-un mediu impredictibil, este nevoie de strategii bazate pe informatii care sa avertizeze managmentul asupra evolutiilor deficitare, dar si a realizarilor deosebite
webPR: Oportunitati de cariera pentru studenti la Career Innovation Week - Technology Day Brasov! Technology Day Brașov va avea loc pe 12 noiembrie, la Hotel Aro Palace. Evenimentul isi propune să reunească 100 de studenți pasionaţi de IT şi inginerie care vor participa la o serie de workshop-uri şi sesiuni de interacţiune cu reprezentanţii companiilor. Aceștia vor afla  despre ultimele noutăți în materie de tehnologie și inovații în inginerie și vor avea șansa de a afla ce poziții sau programe de internship sunt disponibile în cadrul companiilor.
webPR: Schimbă realitatea locală și câștigă 2 500 euro la DevHacks. Timp de 24 de ore participanții la hackathon-ul DevHacks vor coda pentru a găsi soluții inovatoare pentru societate DevHacks este un hackathon dedicat celor care vor să schimbe mediul local prin soluții smart și originale. Evenimentul se va desfășura între 21-22 noiembrie, la Biblioteca Națională din București. Timp de 24 de ore, 400 de profesioniști IT și dezvoltatori software vor lucra la realizarea unor aplicații într-unul dintre domeniile: Sănătate & Fitness, Educație, Smart City (oraș inteligent, tehnologizat). Tema și direcția spre care vor fi dezvoltate soluțiile va fi stabilită în dimineața evenimentului. Vor fi alese 78 echipe și participanții vor fi îndrumați de specialiști IT din companii de top. La final, un juriu format din mentori și reprezentanți ai companiilor vor alege o echipă câștigătoare. Marele premiu este de 2 500 de euro, iar toți cei care aleg să participe vor primi alte premii și suport din partea companiilor pentru a-și implementa soluțiile.
webPR: Investitori activi, mentori remarcabili si potentiali parteneri de distributie vor discuta cu finalistii How to Web Startup Spotlight In luna noiembrie, How to Web Startup Spotlight aduce fata in fata 32 de startup-uri cu potential din regiune si 50+ investitori activi, reprezentanti ai unora dintre cele mai cunoscute programe de accelerare la nivel international, mentori cu experienta relevanta si posibili parteneri comerciali. Startup-urile care vor sa incheie deal-uri si sa concureze pentru premiile in valoare totala de 20.000 USD oferite de IXIA, partener principal al programului, sunt invitate sa aplice pana vineri, 30 octombrie, pe site-ul programului http://startupspotlight.co
webRelease: Aventura culinara incepe cu Rombiz Esti pasionat de cooking? Rombiz te sustine. Cumpara orice produs Gorenje si poti castiga un robot de bucatarie.Gatitul este o arta in sine. Fiecare preparat culinar gatit in bucataria proprie poate deveni o capodopera daca ai ingredientele potrivite si electrocasnicele cele mai bune. Drumul de la un preparat banal la unul extraordinar este lung si presarat cu suisuri si coborasuri. Rombiz si Gorenje te ajuta sa iti incepi aventura realizarii unei capodopere culinare cu un concurs special in care poti castiga robotul de bucatarie Gorenje MMC800W Masterchef, 800 W, in valoare de 750 lei (TVA inclus).


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by