newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: De ce sistemele ERP sunt solutia adoptata de tot mai multe companii In orice domeniu de activitate, presiunile economice si schimbarile permanente in sistem atrag nevoia implementarii unui sistem ERP modern, singura solutie, in momentul actual, de gestionare eficienta a proceselor interne ale unei companii si de imbunatatire a managementului de date intre diviziile companiei.
webRelease: S-a lansat primul curs online din Romania destinat protectiei consumatorilor Companiile isi vor putea instrui angajatii in domeniul protectiei consumatorilor in baza unui curs online elaborat de InfoCons si a Federatiei Asociatiilor de Consumatori, in parteneriat cu SIVECO Romania
webRelease: Ce noutati aduce ultima generatie a SAP Business One? Modulul de Project Management a fost extins si permite acum gestiunea comuna a aspectelor financiare si operationale si centralizeaza toate tranzactiile, documentele, resursele si activitatile unui proiect. De asemenea,  in cadrul unui proiect clientii pot defini subproiecte si faze, pentru o monitorizare mai atenta. Prin asociere cu SAP HANA, SAP Business One 9.2 aduce noi functionalitati la nivel de prognoza (Intelligent Forecast). Sunt disponibile modele predefinite bazate pe date statistice precum si pe analiza informatiilor legate de tendinte si sezonalitate. Functionalitatile noi de planificare a aprovizionarii si productiei functioneaza atat cu SAP HANA cat si cu Microsoft SQL Server. De asemenea, noua versiune aduce si o structura simplificata la nivel de interfata si administrare, care face utilizarea mai usoara si creste gradul de adoptie.
Record de vizitatori pe portalul educational national! Portalul http://evaluare.edu.ro/ a inregistrat in primele minute de la afisare un numar record de 904.000 de utilizatori simultan. Rezultatele au fost prelucrate in Cloud, pentru al doilea an consecutiv, de SIVECO Romania
webRelease:Proiectul european Inspiring Science Education promoveaza si premiaza proiectele stiintifice ale profesorilor si elevilor romani In perioada 29 iunie - 1 iulie 2016, se desfasoara la Sinaia Conferinta Nationala Inspiring Science Education (ISE), proiect in care SIVECO Romania este partener si coordonator national
webRelease: Z SPOT MEDIA lanseaza un nou concept de afaceri la cheie Z Spot Media, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii pentru productia publicitara si cea industriala, vine in ajutorul clientilor sai prin lansarea un nou concept de afaceri la cheie, bazat pe modelul planurilor de business.
webRelease: Doi romani au pus bazele unei academii de elita pentru creatorii de tehnologie In toamna anului 2013, Paul si Lucian au dat startul unui curs de programare in limbajul Ruby, in Bucuresti. Acest prim curs a avut 15 participanti si a fost tinut de doi mentori, seniori in practicarea acestei tehnologii. Desi aveau experienta de cativa ani buni in tech si training, Paul si Lucian nu si-au dat seama cat de departe poate ajunge initiativa lor. Povestea DevAcademy a pornit de la o nevoie clara – cei doi observasera ca tinerii programatori nu aveau la dispozitie un loc in care sa aprofundeze tehnologiile in care facusera primii pasi iar companiile aveau dificultati in a recruta talente in domeniu. Trei ani mai tarziu, prin DevAcademy au trecut peste 300 de tineri romani, care au avut la dispozitie 7 cursuri tinute de 23 mentori seniori. In DevAcademy s-au petrecut un total de 10 000 de ore de invatare intensiva, au avut loc 2 hackatoane si s-au creat 2 aplicatii de mobil functionale. Echipa DevAcademy numara acum 62 de membri care lucreaza in regim de voluntariat si este singura academie non formala din Bucuresti care ofera cursuri avansate si gratuite in creatia de tehnologie.
webRelease: Despre digitalizarea globala la Forumul International ECDL Romania a fost intre cele peste 45 de tari din intreaga lume reprezentate la Forumul International ECDL, ce a avut loc la Budapesta, saptamana trecuta. Evenimentul anual reuneste delegati ECDL de pe toate continentele lumii cu factori de decizie politica si oficiali guvernamentali, pentru a impartasi informatiile si exemplele de buna practica referitoare la dezvoltarea aptitudinilor IT si promovarea alfabetizarii digitale globale. ECDL ROMANIA a castigat premiul Runner-up la categoria Educatie a Best Practice Awards ECDL 2016, pentru primul proiect de la noi din tara care a adus imprimantele 3D in scoli.
webRelease: Veracomp - de 9 ani in distributia de solutii IT VERACOMP a organizat joi, 02 iunie, evenimentul anual dedicat partenerilor, aflat la a treia editie, ”žIT OUT OF THE BOX”. Editia 2016 a avut ca slogan ”ONA 9”, compania de distributie marcand in acest fel atat 9 ani de activitate, cat si intentia sa de a mentine si dezvolta un portofoliu de solutii definite prin inovatie tehnologica.
webRelease: Volumul de facturi generat in domeniul utilitatilor este imens. Cum procedam? Statisicile publice arata ca, numai in anul 2015, la nivel global, s-au emis aproximativ 500 miliarde de facturi din care 7 miliarde pe continentul european. Un domeniu in care se factureaza intensiv este cel al utilitatilor.
webRelease: Beneficiile implementarii unui sistem ERP de la TotalSoft (Charisma) Spre deosebire alte sisteme ERP disponibile pe piata, Charisma ERP este o solutie software 100% romaneasca, care ocupa de peste 5 ani locul I in topul furnizorilor de ERP din Romania.. Principalul avantaj al acestui sistem ERP (Charisma) este legat de complexitatea solutiei, ce poate fi adaptata oricarui tip de business, indiferent de marimea, numarul de departamente sau domeniul sau de activitate.
webRelease: Gazduire.ro, locul unde incepe succesul afacerii tale online Afacerile online reprezinta fara indoiala unele dintre cele mai indraznete moduri de a ne spori considerabil castigurile, motiv pentru care tot mai multi oameni iau in considerare lansarea uneia. Chiar daca intr-o prima etapa lucrurile par cum nu se poate mai simplu, in esenta va trebui sa luam o serie de decizii cu privire la modul in care lansam aceasta afacere. Succesul unei afaceri online este determinat de numeroase aspecte, insa unele dintre cele mai importante sunt cu siguranta alegerea unui nume de domeniu potrivit, precum si alegerea unui pachet de gazduire care sa ne puna la dispozitie toate resursele necesare unei functionari corespunzatoare.
webRelease: SIVECO Romania participa la cea de-a zecea editie HR Summit Timisoara, cea mai mare comunitate dedicata industriei de Resurse Umane din Romania Nevoia de eficientizare a cheltuielilor facute cu instruirea angajatilor, impune adaptarea rapida a profesionistilor in resurse umane la aceasta tendinta. In consecinta, companiile de succes opteaza pentru o modalitate mixta de instruire (cunoscuta sub denumirea ”blended learning”).
webRelease: Gadgeturi pentru orice buzunar la GadgetWorld Anul 2016 este anul in care gadgeturile nu doar ca sunt la moda, insa ne fac si viata mai usoara si mai confortabila. Aceste mici lucruri inteligente sunt raspunzatoare pentru trendul de a fi mereu la curent cu tot ce se intampla in lumea tehnologiei.
webRelease: Pana in 2019, la nivel global, investitiile pentru securizarea datelor vor depasi 1,2 miliarde USD Auditul vulnerabilitatilor de securitate IT mentine avantajul competitiv al unei organizatii, protejandu-i confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea datelor. Traim intr-o lume in care informatia este una dintre cele mai valoroase proprietati ale unei companii. In fiecare zi se proceseaza si se combina miliarde de date cu scopul de a crea alte informatii de valoare care decid avantajul competitiv al unei organizatii fata de concurentii sai.
webRelease: Distribuitorul de unelte si scule pentru constructii, Lumy Tools, isi consolideaza afacerea cu solutiile Senior Software Distribuitorul national de scule si unelte pentru constructii, Lumy Tools, a implementat solutiile ERP, SFA si Business Intelligence de la Senior Software. Compania a obtinut astfel siguranta unui sistem informatic integrat si performant, cu ajutorul caruia isi gestioneaza intregul flux de distributie.
webRelease: Cat de importante sunt parolele sigure? 5 mai 2016 este Ziua Mondiala a Parolei. Online banking, cumparaturi online, e-mail-uri si conturi de social media - pentru toate acestea utilizatorii trebuie sa-si aminteasca o parola sau un cod PIN. Conform unui studiu realizat de BITKOM, aproximativ o treime din populatie (36%) se simte coplesita de cantitatea mare de parole pe care trebuie sa si-o aminteasca. La urma urmei, utilizatorii de Internet au, in medie, 17 parole diferite (sursa: Password Research). In această Zi Mondiala a Parolei, compania de securitate IT, G Data Software, va ofera cateva sfaturi despre cum sa ramaneti in conditii de siguranta pe web.
webRelease: Perceptie si realitate - masurand compententele digitale in Europa, Directia Generala de Cercetare si Inovare a Comisiei Europene devine centru de testare ECDLe Oamenii risca sa cada victime ale extinderii decalajului competentelor digitale, din cauza slabei constientizari a propriilor aptitudini digitale reale. Ultimul document de pozitie al ECDL Foundation analizeaza rezultatele studiilor desfasurate de Operatorii Nationali ECDL din cinci tari dezvoltate din Europa, care dovedesc ca, indiferent daca aceste tari se situeaza pe primele locuri in ceea ce priveste indicatorii de calitate a educatiei si gradul de utilizare a tehnologiilor, exista discrepante la nivelul unor competente de lucru esentiale precum editarea de text, lucrul cu foi de calcul si chiar cand vine vorba de folosirea instrumentelor online cotidiene. Intr-unul dintre studii, derulat in Austria, 94% dintre participanti au afirmat ca aptitudinile lor online sunt “medii” sau “foarte bune”, dar numai 39% dintre acestia au punctat corespunzator la testele practice. Recunoscand importanta competentelor digitale, Directia Generala de Cercetare si Inovare a Comisiei Europene de la Bruxelles a devenit Centru de Testare Acreditat ECDL.
webRelease: G DATA blocheaza un val masiv de atacuri ale troienilor bancari Furnizorul de securitate IT publica raportul malware pentru cea de-a doua jumatate a anului 2015.
webRelease: 35 de angajati ai SIVECO Romania au devenit actionari ai companiei SIVECO Romania anunta ca 35 de angajati au devenit actionari ai companiei, ca urmare a finalizarii demersului doamnei Irina Socol de retragere din actionariatul SIVECO si a distribuirii actiunilor sale, cu titlu gratuit, catre mai multe persoane din echipa de management a companiei.

Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by