newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Brokerii de date personale, companiile care stiu mai multe despre tine decat Google Brokerii de date personale sunt companii care colecteaza date despre consumatori dintr-o gama larga de surse, cu scopul de a crea profiluri detaliate ale acestora si de a le vinde catre alte companii. Brokerii de date personale pot fi numiti si furnizori de date sau brokeri de informatii. Pe langa datele de identificare, precum nume, adresa, numar de telefon, email, acesti brokeri de date personale colecteaza si date sensibile, precum date de nastere, numere de identificare personale, date publice referitoare la credite bancare, status marital, inregistrarile voturilor, date furnizate de mediile sociale, cat de des utilizam social media, cat de influenti suntem, tipul postarilor, dar si ce fel de cumparaturi efectuam in mediul online sau offline, la ce tipuri de evenimente mergem, etc.
webRelease:Secom isi gestioneaza stocurile cu solutiile WMS si Inventory Optimisation de la Senior Software Secom a implementat solutiile Inventory Optimisation si WMS de la Senior Software, cu ajutorul carora isi gestioneaza in mod integrat stocurile de marfa, fluxurile de lucru din depozit si procesele de business conexe. In 2015, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 12,2 milioane EUR, in crestere cu 19% fata de anul anterior.
webRelease: Kairos Planet - un mod simplu de a castiga bani prin inchirierea spatiului liber de pe hard disk Din acest an, utilizatorii romani de internet pot sa se inscrie in sistemul de servicii online Kairos Planet. Luand parte la acest program, participantii pot sa ajunga la castiguri anuale de peste 2700 de dolari prin simpla inchiriere a unui anumit spatiu de pe calculatorul propriu. Conditiile de inscriere, aplicare si recompensare sunt prezentate din aceasta luna si pe site-ul kairosromania.ro - Kairos Planet.
5 avantaje competitive dobandite de companiile petroliere prin utilizarea aplicatiilor informatice de ultima generatie SIVECO Romania propune o suita completa de aplicatii informatice pentru gestiunea activitatilor specifice companiilor petroliere si operatorilor portuari de produse petroliere
webRelease:Star Storage primeste premiul pentru Best EMC Storage Partner Star Storage, furnizor de top de solutii de stocare, arhivare si management al informatiilor pentru organizatii publice si private din Romania, primeste pentru al doilea an consecutiv premiul ”Best EMC Storage Partner”. Distinctia obtinuta anul acesta in cadrul evenimentului desfasurat de Avnet Technology Solutions, in Poiana Brasov, la finalul lunii februarie, reprezinta o recunoastere a obiectivelor indeplinite in domeniul solutiilor de stocare si a bunei relatii de colaborare cu liderul pietei, producatorul EMC.
Pe 21 martie, peste 150 de scoli din Romania participa la Experimentul Eratosthenes! Evenimentul este organizat in cadrul proiectului european Inspiring Science Education, in care SIVECO Romania este partener si coordonator national
IT Europa a desemnat finalistii competitiei European IT & Software Excellence Awards 2016 Proiectul Arhiva Diplomatica - Biblioteca Digitala, dezvoltat de consortiul format din firmele SIVECO, QBS si SMART CONTROL pentru Ministrul Afacerilor Externe din Romania, a intrat in cursa pentru marele premiu al competitiei
webRelease: Profesorii pot crea de acum jocuri educationale in mai putin de 5 minute In cadrul targului GESS Dubai desfasurat in perioada 1-3 martie, SIVECO a lansat Wand, o aplicatie menita sa ajute profesorii in realizarea propriilor lectii digitale, adaptate la nevoile de invatare ale fiecarui elev. Practic, profesorii pot crea orice activitate de invatare in doar cateva minute, de la prezentarea de diagrame si ilustratii pe tabla interactiva, pana la jocuri educationale livrate direct pe dispozitivele mobile ale elevilor.
webRelease: Romanii din nou pe ultimul loc in UE. Ignoranta costa Raportul de tara 2016 publicat de Comisia Europeana arata ca in Romania, desi avem conexiune si o viteza a Internetului de invidiat, angajatii inca detin cel mai slab nivel de abilitati IT din UE. La aceeasi concluzie a ajuns si raportul DESI 2016, care plaseaza tara noastra pe ultimul loc, cu cel mai scazut Indice al economiei si societatii digitale din Europa. Exista un cost asociat unei forte de munca fara competente solide si, cu siguranta este adevarat ca mediul de afaceri si institutiile se confrunta cu un pericol real cauzat de decalajul abilitatilor digitale. Studiile dovedesc ca ignoranta digitala duce la pierderi anuale de mii de euro pentru fiecare angajat nepregatit IT.
webRelease: Veracomp este acum distribuitorul Trend Micro in Romania Trend Micro, lider mondial in solutii de securitate, a semnat recent un parteneriat cu Veracomp care vizeaza drepturile de distributie. Contractul ofera dreptul de a distribui intregul portofoliu de produseTrend Micro, de la antivirus pana la solutii enterprise,  pe teritoriul Romaniei.
webRelease: VPK Packaging obtine 15% economii cu software ORTEC In urma cu patru luni, producatorul de carton ondulat VPK Packaging a inceput sa lucreze cu solutia software ORTEC Load Building. Compania a inregistrat deja o reducere a costurilor de 10-15%. Acest nou sistem a optimizat activitatea de incarcare pentru 30-40 de camioane/ zi, care livreaza 700 de comenzi/ luna in Romania si Ungaria.
webRelease: Curs de programare s™i configurare a automatelor programabile UNITRONICS destinat inginerilor de software In perioada 23-25 februarie 2016 SYSCOM WATER TECHNOLOGY in parteneriat cu UNI AUTOMATION, au organizat Cursul de programare si configurare a automatelor programabile UNITRONICS destinat inginerilor de software.Invitati speciali, in calitate de traineri, au fost domnii Liran Naftali si Ofir Levi din partea UNITRONICS Israel.
60% dintre liderii de business din Romania considera inovatia un factor decisiv pentru succes Proiectul european de cercetare-inovare ACCELERATE urmareste transformarea inteligenta a afacerilor din domeniul IT prin adoptarea masiva a celor mai recente inovatii tehnologice
webRelease:Accesoria Group utilizeaza cu succes solutiile ERP, Business Intelligence si SFA de la Senior Software Distribuitorul de accesorii pentru mobilier si sisteme pentru amenajari interioare -€“ Accesoria Group, utilizeaza de 5 ani solutiile integrate ERP, Business Intelligence si SFA de la Senior Software. Cu ajutorul acestora compania isi gestioneaza mai eficient procesele interne – de la receptia comenzilor de client pana la procesarea si livrarea lor.
webPR: Au inceput inscrierile la JSCamp, cel mai mare eveniment de JavaScript din Romania! JSCamp Romania, eveniment dedicat web developerilor locali si internationali, are loc anul acesta intre 6-7 iunie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Abordand ultimele tendinte din domeniu, in cadrul primei zile (6 iunie), evenimentul include 2 workshop-uri sustinute de James Halliday (creator Browserify)  si de Tim Ruffles (Google developer for AngularJS), avand ca teme Node JS Streams si Dezvoltarea aplicatiilor web cu ajutorul Angular 2.0.
Pe 21 martie, scolile din intreaga lume sunt invitate la Experimentul Eratosthenes! <i>Evenimentul este promovat in Romania de SIVECO, coordonator national al proiectului european Inspiring Science Education</i>
webRelease: Pot beneficia de reducere in fiecare weekend? Da, poti Toata lumea casca ochii atunci cand vede cuvintele acestea.Totusi, problema este ca nu mereu sunt pe bune. Adica atunci cand o oferta suna prea bine pentru a fi adevarata, atunci probabil ca asa si este.
Cum pot sa intre mai usor tinerii pe piata muncii? 40% dintre firmele din Uniunea Europeana au declarat ca nu gasesc oameni calificati, desi media europeana a somerilor este de peste 9%
webRelease: Proiectele de SAP Business One s-au triplat in 2015 Proiectele noi din piata locala derulate in 2015 au fost de trei ori mai numeroase fata de anul anterior, tot mai multe companii fiind interesate de o solutie ERP premium. Totodata, compania semnaleaza o crestere de peste 30% a valorii medii a proiectelor noi, clientii din Romania solicitand personalizari tot mai complexe ale solutiei SAP Business One. In 2015, System Innovation Romania  a lansat o noua versiune a solutiei si a finalizat  primul proiect de SAP Business One Hana din piata locala, la retailerul online fashiondays.ro.
webRelease: Cristian Deca, Mediator si Consilier Juridic - Fetele nevazute ale discriminarii digitale Cercetarile timpurii legate de Internet sugerau faptul ca acesta ar reduce discriminarea prin reducerea interactiunii "€žfata in fata"€. Explozia comertului online, a retelelor sociale si penetrarea Internetului in tot mai multe gospodarii prezinta, insa, efectul opus.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by