newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Philips 49PUH4900/88 televizorul Ultra HD cu raport calitate-pret exceptional De curand am cautat un televizor Ultra HD cu diagonala mare care sa indeplineasca cu succes si rolul de monitor si bineinteles sa nu trebuiasca sa fac un efort financiar prea mare. Avand in vedere pretul actual al televizorului Philips 49PUH4900/88 printr-un calcul simplu ajungem la un cost mediu de 17.74 lei/cm.
webRelease: Ce modificari aduce noul an pentru piata de retail? La inceputul anului, retailerii au fost nevoiti sa modifice in sistemele informatice de gestiune cota standard de TVA de la 24% la 20%.Exista si situatii in care se aplica mai multe cote de TVA pentru produse similare. Astfel, gestiunea aspectelor fiscale pe intreg lantul de distributie a devenit o activitate mult mai complexa care necesita instrumente tot mai performante de lucru, retailul fiind una dintre cele mai dinamice piete in economia actuala.
webRelease:Secretul companiilor de succes: instruirea continua a angajatilor Folosind platforma AeL de instruire, dezvoltata de SIVECO Romania, timpul petrecut de angajati in procesul de instruire se poate reduce cu 40%
webRelease: MWC 2016: Solutii smart security pentru iOS si Android G DATA prezinta Mobile Internet Security la Barcelona.
webRelease: Kruger&Matz lanseaza Style, un nou smartwatch elegant si performant Kruger&Matz, producatorul polonez de IT&C, lanseaza Style, un nou model de smartwatch, compatibil cu telefoanele care ruleaza Android 4.4 si iOS7 sau versiuni mai noi. Ceasul inteligent poate fi conectat cu usurinta la smartphone prin intermediul modulului Bluetooth 4.0 incorporat, iar designul sau elegant si clasic, impreuna cu cele patru tipuri de ceas, trei tipuri de teme si doua variante de culori, il fac potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati, indiferent de garderoba sau de ocazie.
webRelease: Ctrl-D Joburi: Noul serviciu gratuit dedicat promovarii joburilor entry-level din development, digital si design Peste 85% dintre studenti si absolventi sustin ca ar fi dispusi sa se angajeze intr-un alt domeniu decat cel al specializarii lor, conform unui studiu realizat de Ctrl-D. Pentru a le oferi o ocazie in plus de a-si gasi un job in domeniul lor, Ctrl-D (platforma dedicata comunitatii digitale) lanseaza acum un nou serviciu gratuit: Ctrl-D Joburi. Scopul acestuia este de a stimula piata ofertelor de munca dedicate celor aflati la inceput de drum in design, development si digital.
webRelease: Cum pot fermele agricole sa-si sporeasca rentabilitatea Utilizand solutii informatice, fermele agricole isi pot reduce costurile si creste productivitatea. Pentru orice manager de societate agricola care gestioneaza suprafete de teren este important sa detina controlul afacerii. Acesta se poate realiza cel mai eficient prin accesul rapid la informatiile relevante pentru procesul decizional. Unul dintre efectele imediate il reprezinta reducerea costurilor, cu implicatii directe in cresterea profitabilitatii operatiunilor.
webRelease: Porsche Romania isi gestioneaza bugetele cu solutia CPM de la Senior Software Porsche Romania, cel mai mare importator auto din tara, a implementat solutia CPM de la Senior Software pentru a-si optimiza procesele de bugetare si raportare interna.
webRelease: Patru tendinte care vor transforma frontiera digitala in 2016 De la robotica si inteligenta artificiala la realitatea virtuala, anul acesta, inovatiile digitale vor evolua intr-un ritm accelerat
25 de ani de CORDIS, Portalul de Cercetare al Uniunii Europene SIVECO asigura servicii de mentenanta si dezvoltare pentru portalul CORDIS, un proiect ambitios al Comisiei Europene, ce urmareste diseminarea si optimizarea rezultatelor activitatilor de cercetare si dezvoltare catre cetatenii din intreaga Europa
webRelease: Distribuitorul de piese auto Ipercomp Exim si-a eficientizat fluxurile de lucru cu SeniorERP si SeniorVisualBI Ipercomp Exim - importator si distribuitor de piese auto, a ales sa isi gestioneze activitatea cu solutiile integrate ERP si Business Intelligence de la Senior Software. Cele doua sisteme acopera intregul flux de lucru al companiei, de la aprovizionare pana la vanzare, si ajuta totodata managerii sa obtina o imagine clara asupra evolutiei afacerii, prin urmarirea vanzarilor pe fiecare agent, zona sau gama de produse.
webRelease: Doua tinere pasionate au castigat premiile de cate 15.000 de lei, oferite de Kruger&Matz! Ana Maria Apostescu si Sofia Dumitrescu sunt marile castigatoare ale concursului national "Traieste-ti viata, urmeaza-ti pasiunea", organizat de Kruger&Matz, cu sustinerea lui What's UP si a Oanei Tache. Cele doua norocoase vor primi cate o bursa de 15.000 de lei brut, cu ajutorul careia isi pot transforma pasiunile intr-un mod de viata!
Proiectele eLearning romanesti, exemple de buna practica in cea mai importanta comunitate europeana de educatie Scientix, portalul european dedicat educatiei stiintifice recunoaste proiectele eLearning implementate de SIVECO, ce au ca scop imbunatatirea invatamantului
webRelease: Tiertime lanseaza noul model UP Mini 2 la CES 2016 Tiertime este unul din cei mai mari producatori de echipamente de printare 3D. Gama sa de produse este compusa din seria de printere industriale Inspire si seria de printere desktop UP. Fiind o companie orientata spre inovatie, Tiertime lanseaza astazi a doua generatie de printere UP Mini la expozitia internationala CES ce are loc in Las Vegas.
webRelease: Cum poate ajuta IT-ul jucatorii din piata de retail? SIVECO Applications 2020 este o solutie de management care contribuie la imbunatatirea proceselor de lucru si la cresterea vanzarilor in retail. Retailul este una dintre cele mai competitive piete peste tot in lume. Aceasta caracteristica impune o capacitate de adaptare si de reactie ridicata la schimbarea rapida a cerintelor numeroase si din ce in ce mai sofisticate ale cumparatorilor.
webRelease: AV-TEST: Punctaj maxim pentru G Data internet security for android Institutul de cercetare AV-TEST a analizat 25 de aplicatii de securitate pentru Android. G DATA INTERNET SECURITY for Android a primit note maxime si a impresionat testerii cu detectia completa si us™urinta in utilizare. Organizatorii au creat un scenariu de testare realist si au indreptat solutiile de securitate impotriva amenintarilor actuale. G DATA INTERNET SECURITY for Android a performat in fiecare categorie si a fost distins cu mult ravnita certificare AV-TEST.
webRelease: Cum pot determina angajatii succesul afacerii dumneavoastra Platforma de instruire AeL, dezvoltata de SIVECO Romania, contibuie la cresterea performantei angajatilor si a eficientei companiilor din orice industrie. Specialistii in resurse umane spun ca performanta si motivatia angajatilor a crescut de cand folosesc AeL, platforma online de instruire a angajatilor, de la SIVECO. Aceasta ofera flexibilitate, un mediu de lucru personalizat si tranfer de informatii rapid, la costuri mai reduse decat in cazul instruirii traditionale.
webRelease: Peste 80% dintre utilizatorii de Android folosesc un sistem de operare neactualizat Sisteme de operare neactualizate ruleaza pe mai mult de 80% din smartphone-urile si tabletele cu Android. Doar aproximativ 20% din utilizatori folosesc un sistem de operare Android actualizat. Acesta este rezultatul unui sondaj efectuat in octombrie 2015 in randul utilizatorilor de solutii de securitate G Data pentru dispozitive Android. Acest fapt se intampla fie din cauza intarzierilor lungi cu care producatorii isi lanseaza update-urile, fie pentru ca aceste actualizari nu sunt disponibile pentru dispozitivele mai vechi. Analize suplimentare si cifre actuale pot fi gasite in ultimul raport G DATA Mobile Malware pentru Q3/2015, care este acum disponibil online.
webPR: Branch Track, startup care creeaza simulari interactive pentru pregatirea angajatilor, a castigat How to Web Startup Spotlight Branch Track, startup-ul care creeaza simulari interactive pentru pregatirea angajatilor in vanzari si alte domenii conexe, a castigat How to Web Startup Spotlight, competitie si program de mentorat cu premii in valoare de 20.000 USD. Pe locul al doilea s-a clasat Jaboo, set de bratari inteligente care accelereaza si imbunatatesc tehnica sportivilor prin masurarea vitezei, a fortei si a caracteristicilor antrenamentelor. Cea de a patra editie Startup Spotlight a avut loc intre 25 si 27 noiembrie in Bucuresti, in cadrul How to Web Conference 2015.
webRelease: 5 motive pentru a alege o platforma eLearning pentru instruirea angajatilor Succesul unei companii depinde in mare masura de gradul de inovare, de adaptarea la cerintele actuale ale pietei, dar mai ales de profesionalismul angajatilor. Tocmai pentru ca pregatirea angajatilor are impact direct asupra performantelor unei companii, tot mai multi manageri si directori HR sunt preocupati de instruirea continua a acestora, cu ajutorul unor solutii informatice de tip eLearning.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by