newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Veracomp - de 9 ani in distributia de solutii IT VERACOMP a organizat joi, 02 iunie, evenimentul anual dedicat partenerilor, aflat la a treia editie, ”žIT OUT OF THE BOX”. Editia 2016 a avut ca slogan ”ONA 9”, compania de distributie marcand in acest fel atat 9 ani de activitate, cat si intentia sa de a mentine si dezvolta un portofoliu de solutii definite prin inovatie tehnologica.
webRelease: Volumul de facturi generat in domeniul utilitatilor este imens. Cum procedam? Statisicile publice arata ca, numai in anul 2015, la nivel global, s-au emis aproximativ 500 miliarde de facturi din care 7 miliarde pe continentul european. Un domeniu in care se factureaza intensiv este cel al utilitatilor.
webRelease: Beneficiile implementarii unui sistem ERP de la TotalSoft (Charisma) Spre deosebire alte sisteme ERP disponibile pe piata, Charisma ERP este o solutie software 100% romaneasca, care ocupa de peste 5 ani locul I in topul furnizorilor de ERP din Romania.. Principalul avantaj al acestui sistem ERP (Charisma) este legat de complexitatea solutiei, ce poate fi adaptata oricarui tip de business, indiferent de marimea, numarul de departamente sau domeniul sau de activitate.
webRelease: Gazduire.ro, locul unde incepe succesul afacerii tale online Afacerile online reprezinta fara indoiala unele dintre cele mai indraznete moduri de a ne spori considerabil castigurile, motiv pentru care tot mai multi oameni iau in considerare lansarea uneia. Chiar daca intr-o prima etapa lucrurile par cum nu se poate mai simplu, in esenta va trebui sa luam o serie de decizii cu privire la modul in care lansam aceasta afacere. Succesul unei afaceri online este determinat de numeroase aspecte, insa unele dintre cele mai importante sunt cu siguranta alegerea unui nume de domeniu potrivit, precum si alegerea unui pachet de gazduire care sa ne puna la dispozitie toate resursele necesare unei functionari corespunzatoare.
webRelease: SIVECO Romania participa la cea de-a zecea editie HR Summit Timisoara, cea mai mare comunitate dedicata industriei de Resurse Umane din Romania Nevoia de eficientizare a cheltuielilor facute cu instruirea angajatilor, impune adaptarea rapida a profesionistilor in resurse umane la aceasta tendinta. In consecinta, companiile de succes opteaza pentru o modalitate mixta de instruire (cunoscuta sub denumirea ”blended learning”).
webRelease: Gadgeturi pentru orice buzunar la GadgetWorld Anul 2016 este anul in care gadgeturile nu doar ca sunt la moda, insa ne fac si viata mai usoara si mai confortabila. Aceste mici lucruri inteligente sunt raspunzatoare pentru trendul de a fi mereu la curent cu tot ce se intampla in lumea tehnologiei.
webRelease: Pana in 2019, la nivel global, investitiile pentru securizarea datelor vor depasi 1,2 miliarde USD Auditul vulnerabilitatilor de securitate IT mentine avantajul competitiv al unei organizatii, protejandu-i confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea datelor. Traim intr-o lume in care informatia este una dintre cele mai valoroase proprietati ale unei companii. In fiecare zi se proceseaza si se combina miliarde de date cu scopul de a crea alte informatii de valoare care decid avantajul competitiv al unei organizatii fata de concurentii sai.
webRelease: Distribuitorul de unelte si scule pentru constructii, Lumy Tools, isi consolideaza afacerea cu solutiile Senior Software Distribuitorul national de scule si unelte pentru constructii, Lumy Tools, a implementat solutiile ERP, SFA si Business Intelligence de la Senior Software. Compania a obtinut astfel siguranta unui sistem informatic integrat si performant, cu ajutorul caruia isi gestioneaza intregul flux de distributie.
webRelease: Cat de importante sunt parolele sigure? 5 mai 2016 este Ziua Mondiala a Parolei. Online banking, cumparaturi online, e-mail-uri si conturi de social media - pentru toate acestea utilizatorii trebuie sa-si aminteasca o parola sau un cod PIN. Conform unui studiu realizat de BITKOM, aproximativ o treime din populatie (36%) se simte coplesita de cantitatea mare de parole pe care trebuie sa si-o aminteasca. La urma urmei, utilizatorii de Internet au, in medie, 17 parole diferite (sursa: Password Research). In această Zi Mondiala a Parolei, compania de securitate IT, G Data Software, va ofera cateva sfaturi despre cum sa ramaneti in conditii de siguranta pe web.
webRelease: Perceptie si realitate - masurand compententele digitale in Europa, Directia Generala de Cercetare si Inovare a Comisiei Europene devine centru de testare ECDLe Oamenii risca sa cada victime ale extinderii decalajului competentelor digitale, din cauza slabei constientizari a propriilor aptitudini digitale reale. Ultimul document de pozitie al ECDL Foundation analizeaza rezultatele studiilor desfasurate de Operatorii Nationali ECDL din cinci tari dezvoltate din Europa, care dovedesc ca, indiferent daca aceste tari se situeaza pe primele locuri in ceea ce priveste indicatorii de calitate a educatiei si gradul de utilizare a tehnologiilor, exista discrepante la nivelul unor competente de lucru esentiale precum editarea de text, lucrul cu foi de calcul si chiar cand vine vorba de folosirea instrumentelor online cotidiene. Intr-unul dintre studii, derulat in Austria, 94% dintre participanti au afirmat ca aptitudinile lor online sunt “medii” sau “foarte bune”, dar numai 39% dintre acestia au punctat corespunzator la testele practice. Recunoscand importanta competentelor digitale, Directia Generala de Cercetare si Inovare a Comisiei Europene de la Bruxelles a devenit Centru de Testare Acreditat ECDL.
webRelease: G DATA blocheaza un val masiv de atacuri ale troienilor bancari Furnizorul de securitate IT publica raportul malware pentru cea de-a doua jumatate a anului 2015.
webRelease: 35 de angajati ai SIVECO Romania au devenit actionari ai companiei SIVECO Romania anunta ca 35 de angajati au devenit actionari ai companiei, ca urmare a finalizarii demersului doamnei Irina Socol de retragere din actionariatul SIVECO si a distribuirii actiunilor sale, cu titlu gratuit, catre mai multe persoane din echipa de management a companiei.
SIVECO Romania conduce consortiul de firme care va realiza un nou proiect strategic pentru Comisia Europeana Consortiul condus de SIVECO va furniza Directoratului General al Comisiei Europene pentru Taxe si Vami (DG TAXUD) servicii de suport pentru programele de instruire in domeniul vamal si al taxelor, solutii de eLearning si de comunicare, care vizeaza toate cele 28 de tari membre ale UE
webRelease: Asigurarea de securitate cibernetica, o piata de aproximativ 3 miliarde de dolari in 2016 Atacurile cibernetice sunt o realitate a vietii de zi de cu zi si multe dintre acestea nu sunt indreptate doar catre companii individuale, ci asupra unor industrii intregi, precum institutii financiare sau sectorul energetic, care in SUA a fost supus unor actiuni intense de spionaj din partea Chinei, de exemplu. 
Peste 90% dintre profesori au o atitudine deschisa in ceea ce priveste utilizarea noilor tehnologii la clasa Tendinta globala in educatie este invatarea personalizata, ce pune accent pe nevoile specifice ale fiecarui elev si pe utilizarea tehnologiei ca instrument cheie
webRelease: Trend Micro Lanseaza programul de parteneri pentru Romania  Dupa ce in luna februarie Trend Micro a semnat drepturile de distributie pentru Romania, marti 26 aprilie, producatorul american sustine primul eveniment dedicat partenerilor, organizat impreuna cu distribuitorul sau in Romania, Veracomp.
webRelease: Baneasa a ales Senior Software pentru a beneficia de o solutie informatica integrata si mai bine adaptata mediului de afaceri local Companiile Baneasa Moara & Baneasa Paste - lideri pe piata din Romania in domeniul moraritului si productiei de paste fainoase, au ales sistemele ERP si Business Intelligence de la Senior Software pentru a beneficia de o solutie integrata, mai bine adaptata la legislatia si modul de lucru local. Managerii urmaresc astfel sa creasca eficienta fluxurilor de lucru si sa obtina rapiditate in analiza indicatorilor de business.
webRelease: 92 de milioane de turisti viziteaza tari din Europa Centrala si de Est In topul preferintelor vizitatorilor de muzee, Romania se afla la mijlocul clasamentului european, devansand tari cu traditie
webRelease: Fundatia Star Storage doneaza un nou echipament medical Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti in cadrul Campaniei ”Sangele este Viata” Fundatia Star Storage, persoana juridica non-profit, anunta o noua donatie Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti (CTSB), in cadrul Campaniei ”Sangele este Viata” - un congelator modern pentru plasma. Cu o capacitate de 625 litri, acesta indeplineste cele mai inalte standarde tehnologice si este absolut necesar pentru conservarea plasmei din sange in conditii optime pana la utilizarea ei in spitalele din Bucuresti.
webRelease: Uniunea Europeana isi propune ca, pana in 2020, rata abandonului scolar timpuriu sa scada sub 10% Pentru a da rezultate, procesul educational trebuie sa fie interactiv si sa se bazeze pe tehnologii de ultima ora, devenind astfel o activitate agreabila pentru elevi


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by