newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Pot beneficia de reducere in fiecare weekend? Da, poti Toata lumea casca ochii atunci cand vede cuvintele acestea.Totusi, problema este ca nu mereu sunt pe bune. Adica atunci cand o oferta suna prea bine pentru a fi adevarata, atunci probabil ca asa si este.
Cum pot sa intre mai usor tinerii pe piata muncii? 40% dintre firmele din Uniunea Europeana au declarat ca nu gasesc oameni calificati, desi media europeana a somerilor este de peste 9%
webRelease: Proiectele de SAP Business One s-au triplat in 2015 Proiectele noi din piata locala derulate in 2015 au fost de trei ori mai numeroase fata de anul anterior, tot mai multe companii fiind interesate de o solutie ERP premium. Totodata, compania semnaleaza o crestere de peste 30% a valorii medii a proiectelor noi, clientii din Romania solicitand personalizari tot mai complexe ale solutiei SAP Business One. In 2015, System Innovation Romania  a lansat o noua versiune a solutiei si a finalizat  primul proiect de SAP Business One Hana din piata locala, la retailerul online fashiondays.ro.
webRelease: Cristian Deca, Mediator si Consilier Juridic - Fetele nevazute ale discriminarii digitale Cercetarile timpurii legate de Internet sugerau faptul ca acesta ar reduce discriminarea prin reducerea interactiunii "€žfata in fata"€. Explozia comertului online, a retelelor sociale si penetrarea Internetului in tot mai multe gospodarii prezinta, insa, efectul opus.
webRelease: Cum invatam cand ne jucam Recent s-a lansat proiectul de cercetare si inovare BEACONING (Breaking Educational Barriers with Contextualized, Pervasive and Gameful Learning), finantat prin programul european Horizon 2020. Proiectul, cofinantat de Comisia Europeana in cadrul contractului de grant nr. 687676, se va desfasura pe o perioada de 3 ani. Acesta este realizat de un consortiu format din 15 parteneri, intre care si SIVECO Romania, coordonat de Disruptive Media Learning Lab (DMLL) din cadrul Universitatii Coventry (UK).
webRelease:Technova Invest -€“ 5 ani de crestere constanta cu sprijinul sistemelor Senior Software SeniorERP si SeniorVisualBI sustin de 5 ani dezvoltarea distribuitorului de materiale pentru instalatii termice Technova Invest. In prezent, compania a depasit cifra de afaceri de 15 mil. EUR si urmareste cresterea vanzarilor prin intermediul SeniorE-commerce - magazinul online de la Senior Software.
webRelease: Philips 49PUH4900/88 televizorul Ultra HD cu raport calitate-pret exceptional De curand am cautat un televizor Ultra HD cu diagonala mare care sa indeplineasca cu succes si rolul de monitor si bineinteles sa nu trebuiasca sa fac un efort financiar prea mare. Avand in vedere pretul actual al televizorului Philips 49PUH4900/88 printr-un calcul simplu ajungem la un cost mediu de 17.74 lei/cm.
webRelease: Ce modificari aduce noul an pentru piata de retail? La inceputul anului, retailerii au fost nevoiti sa modifice in sistemele informatice de gestiune cota standard de TVA de la 24% la 20%.Exista si situatii in care se aplica mai multe cote de TVA pentru produse similare. Astfel, gestiunea aspectelor fiscale pe intreg lantul de distributie a devenit o activitate mult mai complexa care necesita instrumente tot mai performante de lucru, retailul fiind una dintre cele mai dinamice piete in economia actuala.
webRelease:Secretul companiilor de succes: instruirea continua a angajatilor Folosind platforma AeL de instruire, dezvoltata de SIVECO Romania, timpul petrecut de angajati in procesul de instruire se poate reduce cu 40%
webRelease: MWC 2016: Solutii smart security pentru iOS si Android G DATA prezinta Mobile Internet Security la Barcelona.
webRelease: Kruger&Matz lanseaza Style, un nou smartwatch elegant si performant Kruger&Matz, producatorul polonez de IT&C, lanseaza Style, un nou model de smartwatch, compatibil cu telefoanele care ruleaza Android 4.4 si iOS7 sau versiuni mai noi. Ceasul inteligent poate fi conectat cu usurinta la smartphone prin intermediul modulului Bluetooth 4.0 incorporat, iar designul sau elegant si clasic, impreuna cu cele patru tipuri de ceas, trei tipuri de teme si doua variante de culori, il fac potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati, indiferent de garderoba sau de ocazie.
webRelease: Ctrl-D Joburi: Noul serviciu gratuit dedicat promovarii joburilor entry-level din development, digital si design Peste 85% dintre studenti si absolventi sustin ca ar fi dispusi sa se angajeze intr-un alt domeniu decat cel al specializarii lor, conform unui studiu realizat de Ctrl-D. Pentru a le oferi o ocazie in plus de a-si gasi un job in domeniul lor, Ctrl-D (platforma dedicata comunitatii digitale) lanseaza acum un nou serviciu gratuit: Ctrl-D Joburi. Scopul acestuia este de a stimula piata ofertelor de munca dedicate celor aflati la inceput de drum in design, development si digital.
webRelease: Cum pot fermele agricole sa-si sporeasca rentabilitatea Utilizand solutii informatice, fermele agricole isi pot reduce costurile si creste productivitatea. Pentru orice manager de societate agricola care gestioneaza suprafete de teren este important sa detina controlul afacerii. Acesta se poate realiza cel mai eficient prin accesul rapid la informatiile relevante pentru procesul decizional. Unul dintre efectele imediate il reprezinta reducerea costurilor, cu implicatii directe in cresterea profitabilitatii operatiunilor.
webRelease: Porsche Romania isi gestioneaza bugetele cu solutia CPM de la Senior Software Porsche Romania, cel mai mare importator auto din tara, a implementat solutia CPM de la Senior Software pentru a-si optimiza procesele de bugetare si raportare interna.
webRelease: Patru tendinte care vor transforma frontiera digitala in 2016 De la robotica si inteligenta artificiala la realitatea virtuala, anul acesta, inovatiile digitale vor evolua intr-un ritm accelerat
25 de ani de CORDIS, Portalul de Cercetare al Uniunii Europene SIVECO asigura servicii de mentenanta si dezvoltare pentru portalul CORDIS, un proiect ambitios al Comisiei Europene, ce urmareste diseminarea si optimizarea rezultatelor activitatilor de cercetare si dezvoltare catre cetatenii din intreaga Europa
webRelease: Distribuitorul de piese auto Ipercomp Exim si-a eficientizat fluxurile de lucru cu SeniorERP si SeniorVisualBI Ipercomp Exim - importator si distribuitor de piese auto, a ales sa isi gestioneze activitatea cu solutiile integrate ERP si Business Intelligence de la Senior Software. Cele doua sisteme acopera intregul flux de lucru al companiei, de la aprovizionare pana la vanzare, si ajuta totodata managerii sa obtina o imagine clara asupra evolutiei afacerii, prin urmarirea vanzarilor pe fiecare agent, zona sau gama de produse.
webRelease: Doua tinere pasionate au castigat premiile de cate 15.000 de lei, oferite de Kruger&Matz! Ana Maria Apostescu si Sofia Dumitrescu sunt marile castigatoare ale concursului national "Traieste-ti viata, urmeaza-ti pasiunea", organizat de Kruger&Matz, cu sustinerea lui What's UP si a Oanei Tache. Cele doua norocoase vor primi cate o bursa de 15.000 de lei brut, cu ajutorul careia isi pot transforma pasiunile intr-un mod de viata!
Proiectele eLearning romanesti, exemple de buna practica in cea mai importanta comunitate europeana de educatie Scientix, portalul european dedicat educatiei stiintifice recunoaste proiectele eLearning implementate de SIVECO, ce au ca scop imbunatatirea invatamantului
webRelease: Tiertime lanseaza noul model UP Mini 2 la CES 2016 Tiertime este unul din cei mai mari producatori de echipamente de printare 3D. Gama sa de produse este compusa din seria de printere industriale Inspire si seria de printere desktop UP. Fiind o companie orientata spre inovatie, Tiertime lanseaza astazi a doua generatie de printere UP Mini la expozitia internationala CES ce are loc in Las Vegas.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by