newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Curs de programare s™i configurare a automatelor programabile UNITRONICS destinat inginerilor de software In perioada 23-25 februarie 2016 SYSCOM WATER TECHNOLOGY in parteneriat cu UNI AUTOMATION, au organizat Cursul de programare si configurare a automatelor programabile UNITRONICS destinat inginerilor de software.Invitati speciali, in calitate de traineri, au fost domnii Liran Naftali si Ofir Levi din partea UNITRONICS Israel.
60% dintre liderii de business din Romania considera inovatia un factor decisiv pentru succes Proiectul european de cercetare-inovare ACCELERATE urmareste transformarea inteligenta a afacerilor din domeniul IT prin adoptarea masiva a celor mai recente inovatii tehnologice
webRelease:Accesoria Group utilizeaza cu succes solutiile ERP, Business Intelligence si SFA de la Senior Software Distribuitorul de accesorii pentru mobilier si sisteme pentru amenajari interioare -€“ Accesoria Group, utilizeaza de 5 ani solutiile integrate ERP, Business Intelligence si SFA de la Senior Software. Cu ajutorul acestora compania isi gestioneaza mai eficient procesele interne – de la receptia comenzilor de client pana la procesarea si livrarea lor.
webPR: Au inceput inscrierile la JSCamp, cel mai mare eveniment de JavaScript din Romania! JSCamp Romania, eveniment dedicat web developerilor locali si internationali, are loc anul acesta intre 6-7 iunie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Abordand ultimele tendinte din domeniu, in cadrul primei zile (6 iunie), evenimentul include 2 workshop-uri sustinute de James Halliday (creator Browserify)  si de Tim Ruffles (Google developer for AngularJS), avand ca teme Node JS Streams si Dezvoltarea aplicatiilor web cu ajutorul Angular 2.0.
Pe 21 martie, scolile din intreaga lume sunt invitate la Experimentul Eratosthenes! <i>Evenimentul este promovat in Romania de SIVECO, coordonator national al proiectului european Inspiring Science Education</i>
webRelease: Pot beneficia de reducere in fiecare weekend? Da, poti Toata lumea casca ochii atunci cand vede cuvintele acestea.Totusi, problema este ca nu mereu sunt pe bune. Adica atunci cand o oferta suna prea bine pentru a fi adevarata, atunci probabil ca asa si este.
Cum pot sa intre mai usor tinerii pe piata muncii? 40% dintre firmele din Uniunea Europeana au declarat ca nu gasesc oameni calificati, desi media europeana a somerilor este de peste 9%
webRelease: Proiectele de SAP Business One s-au triplat in 2015 Proiectele noi din piata locala derulate in 2015 au fost de trei ori mai numeroase fata de anul anterior, tot mai multe companii fiind interesate de o solutie ERP premium. Totodata, compania semnaleaza o crestere de peste 30% a valorii medii a proiectelor noi, clientii din Romania solicitand personalizari tot mai complexe ale solutiei SAP Business One. In 2015, System Innovation Romania  a lansat o noua versiune a solutiei si a finalizat  primul proiect de SAP Business One Hana din piata locala, la retailerul online fashiondays.ro.
webRelease: Cristian Deca, Mediator si Consilier Juridic - Fetele nevazute ale discriminarii digitale Cercetarile timpurii legate de Internet sugerau faptul ca acesta ar reduce discriminarea prin reducerea interactiunii "€žfata in fata"€. Explozia comertului online, a retelelor sociale si penetrarea Internetului in tot mai multe gospodarii prezinta, insa, efectul opus.
webRelease: Cum invatam cand ne jucam Recent s-a lansat proiectul de cercetare si inovare BEACONING (Breaking Educational Barriers with Contextualized, Pervasive and Gameful Learning), finantat prin programul european Horizon 2020. Proiectul, cofinantat de Comisia Europeana in cadrul contractului de grant nr. 687676, se va desfasura pe o perioada de 3 ani. Acesta este realizat de un consortiu format din 15 parteneri, intre care si SIVECO Romania, coordonat de Disruptive Media Learning Lab (DMLL) din cadrul Universitatii Coventry (UK).
webRelease:Technova Invest -€“ 5 ani de crestere constanta cu sprijinul sistemelor Senior Software SeniorERP si SeniorVisualBI sustin de 5 ani dezvoltarea distribuitorului de materiale pentru instalatii termice Technova Invest. In prezent, compania a depasit cifra de afaceri de 15 mil. EUR si urmareste cresterea vanzarilor prin intermediul SeniorE-commerce - magazinul online de la Senior Software.
webRelease: Philips 49PUH4900/88 televizorul Ultra HD cu raport calitate-pret exceptional De curand am cautat un televizor Ultra HD cu diagonala mare care sa indeplineasca cu succes si rolul de monitor si bineinteles sa nu trebuiasca sa fac un efort financiar prea mare. Avand in vedere pretul actual al televizorului Philips 49PUH4900/88 printr-un calcul simplu ajungem la un cost mediu de 17.74 lei/cm.
webRelease: Ce modificari aduce noul an pentru piata de retail? La inceputul anului, retailerii au fost nevoiti sa modifice in sistemele informatice de gestiune cota standard de TVA de la 24% la 20%.Exista si situatii in care se aplica mai multe cote de TVA pentru produse similare. Astfel, gestiunea aspectelor fiscale pe intreg lantul de distributie a devenit o activitate mult mai complexa care necesita instrumente tot mai performante de lucru, retailul fiind una dintre cele mai dinamice piete in economia actuala.
webRelease:Secretul companiilor de succes: instruirea continua a angajatilor Folosind platforma AeL de instruire, dezvoltata de SIVECO Romania, timpul petrecut de angajati in procesul de instruire se poate reduce cu 40%
webRelease: MWC 2016: Solutii smart security pentru iOS si Android G DATA prezinta Mobile Internet Security la Barcelona.
webRelease: Kruger&Matz lanseaza Style, un nou smartwatch elegant si performant Kruger&Matz, producatorul polonez de IT&C, lanseaza Style, un nou model de smartwatch, compatibil cu telefoanele care ruleaza Android 4.4 si iOS7 sau versiuni mai noi. Ceasul inteligent poate fi conectat cu usurinta la smartphone prin intermediul modulului Bluetooth 4.0 incorporat, iar designul sau elegant si clasic, impreuna cu cele patru tipuri de ceas, trei tipuri de teme si doua variante de culori, il fac potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati, indiferent de garderoba sau de ocazie.
webRelease: Ctrl-D Joburi: Noul serviciu gratuit dedicat promovarii joburilor entry-level din development, digital si design Peste 85% dintre studenti si absolventi sustin ca ar fi dispusi sa se angajeze intr-un alt domeniu decat cel al specializarii lor, conform unui studiu realizat de Ctrl-D. Pentru a le oferi o ocazie in plus de a-si gasi un job in domeniul lor, Ctrl-D (platforma dedicata comunitatii digitale) lanseaza acum un nou serviciu gratuit: Ctrl-D Joburi. Scopul acestuia este de a stimula piata ofertelor de munca dedicate celor aflati la inceput de drum in design, development si digital.
webRelease: Cum pot fermele agricole sa-si sporeasca rentabilitatea Utilizand solutii informatice, fermele agricole isi pot reduce costurile si creste productivitatea. Pentru orice manager de societate agricola care gestioneaza suprafete de teren este important sa detina controlul afacerii. Acesta se poate realiza cel mai eficient prin accesul rapid la informatiile relevante pentru procesul decizional. Unul dintre efectele imediate il reprezinta reducerea costurilor, cu implicatii directe in cresterea profitabilitatii operatiunilor.
webRelease: Porsche Romania isi gestioneaza bugetele cu solutia CPM de la Senior Software Porsche Romania, cel mai mare importator auto din tara, a implementat solutia CPM de la Senior Software pentru a-si optimiza procesele de bugetare si raportare interna.
webRelease: Patru tendinte care vor transforma frontiera digitala in 2016 De la robotica si inteligenta artificiala la realitatea virtuala, anul acesta, inovatiile digitale vor evolua intr-un ritm accelerat


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by