newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Patru tendinte care vor transforma frontiera digitala in 2016 De la robotica si inteligenta artificiala la realitatea virtuala, anul acesta, inovatiile digitale vor evolua intr-un ritm accelerat
25 de ani de CORDIS, Portalul de Cercetare al Uniunii Europene SIVECO asigura servicii de mentenanta si dezvoltare pentru portalul CORDIS, un proiect ambitios al Comisiei Europene, ce urmareste diseminarea si optimizarea rezultatelor activitatilor de cercetare si dezvoltare catre cetatenii din intreaga Europa
webRelease: Distribuitorul de piese auto Ipercomp Exim si-a eficientizat fluxurile de lucru cu SeniorERP si SeniorVisualBI Ipercomp Exim - importator si distribuitor de piese auto, a ales sa isi gestioneze activitatea cu solutiile integrate ERP si Business Intelligence de la Senior Software. Cele doua sisteme acopera intregul flux de lucru al companiei, de la aprovizionare pana la vanzare, si ajuta totodata managerii sa obtina o imagine clara asupra evolutiei afacerii, prin urmarirea vanzarilor pe fiecare agent, zona sau gama de produse.
webRelease: Doua tinere pasionate au castigat premiile de cate 15.000 de lei, oferite de Kruger&Matz! Ana Maria Apostescu si Sofia Dumitrescu sunt marile castigatoare ale concursului national "Traieste-ti viata, urmeaza-ti pasiunea", organizat de Kruger&Matz, cu sustinerea lui What's UP si a Oanei Tache. Cele doua norocoase vor primi cate o bursa de 15.000 de lei brut, cu ajutorul careia isi pot transforma pasiunile intr-un mod de viata!
Proiectele eLearning romanesti, exemple de buna practica in cea mai importanta comunitate europeana de educatie Scientix, portalul european dedicat educatiei stiintifice recunoaste proiectele eLearning implementate de SIVECO, ce au ca scop imbunatatirea invatamantului
webRelease: Tiertime lanseaza noul model UP Mini 2 la CES 2016 Tiertime este unul din cei mai mari producatori de echipamente de printare 3D. Gama sa de produse este compusa din seria de printere industriale Inspire si seria de printere desktop UP. Fiind o companie orientata spre inovatie, Tiertime lanseaza astazi a doua generatie de printere UP Mini la expozitia internationala CES ce are loc in Las Vegas.
webRelease: Cum poate ajuta IT-ul jucatorii din piata de retail? SIVECO Applications 2020 este o solutie de management care contribuie la imbunatatirea proceselor de lucru si la cresterea vanzarilor in retail. Retailul este una dintre cele mai competitive piete peste tot in lume. Aceasta caracteristica impune o capacitate de adaptare si de reactie ridicata la schimbarea rapida a cerintelor numeroase si din ce in ce mai sofisticate ale cumparatorilor.
webRelease: AV-TEST: Punctaj maxim pentru G Data internet security for android Institutul de cercetare AV-TEST a analizat 25 de aplicatii de securitate pentru Android. G DATA INTERNET SECURITY for Android a primit note maxime si a impresionat testerii cu detectia completa si us™urinta in utilizare. Organizatorii au creat un scenariu de testare realist si au indreptat solutiile de securitate impotriva amenintarilor actuale. G DATA INTERNET SECURITY for Android a performat in fiecare categorie si a fost distins cu mult ravnita certificare AV-TEST.
webRelease: Cum pot determina angajatii succesul afacerii dumneavoastra Platforma de instruire AeL, dezvoltata de SIVECO Romania, contibuie la cresterea performantei angajatilor si a eficientei companiilor din orice industrie. Specialistii in resurse umane spun ca performanta si motivatia angajatilor a crescut de cand folosesc AeL, platforma online de instruire a angajatilor, de la SIVECO. Aceasta ofera flexibilitate, un mediu de lucru personalizat si tranfer de informatii rapid, la costuri mai reduse decat in cazul instruirii traditionale.
webRelease: Peste 80% dintre utilizatorii de Android folosesc un sistem de operare neactualizat Sisteme de operare neactualizate ruleaza pe mai mult de 80% din smartphone-urile si tabletele cu Android. Doar aproximativ 20% din utilizatori folosesc un sistem de operare Android actualizat. Acesta este rezultatul unui sondaj efectuat in octombrie 2015 in randul utilizatorilor de solutii de securitate G Data pentru dispozitive Android. Acest fapt se intampla fie din cauza intarzierilor lungi cu care producatorii isi lanseaza update-urile, fie pentru ca aceste actualizari nu sunt disponibile pentru dispozitivele mai vechi. Analize suplimentare si cifre actuale pot fi gasite in ultimul raport G DATA Mobile Malware pentru Q3/2015, care este acum disponibil online.
webPR: Branch Track, startup care creeaza simulari interactive pentru pregatirea angajatilor, a castigat How to Web Startup Spotlight Branch Track, startup-ul care creeaza simulari interactive pentru pregatirea angajatilor in vanzari si alte domenii conexe, a castigat How to Web Startup Spotlight, competitie si program de mentorat cu premii in valoare de 20.000 USD. Pe locul al doilea s-a clasat Jaboo, set de bratari inteligente care accelereaza si imbunatatesc tehnica sportivilor prin masurarea vitezei, a fortei si a caracteristicilor antrenamentelor. Cea de a patra editie Startup Spotlight a avut loc intre 25 si 27 noiembrie in Bucuresti, in cadrul How to Web Conference 2015.
webRelease: 5 motive pentru a alege o platforma eLearning pentru instruirea angajatilor Succesul unei companii depinde in mare masura de gradul de inovare, de adaptarea la cerintele actuale ale pietei, dar mai ales de profesionalismul angajatilor. Tocmai pentru ca pregatirea angajatilor are impact direct asupra performantelor unei companii, tot mai multi manageri si directori HR sunt preocupati de instruirea continua a acestora, cu ajutorul unor solutii informatice de tip eLearning.
webRelease: GiftSolution, liderul pietei de cadouri corporate, isi gestioneaza afacerea cu SeniorERP si SeniorVisualBI GiftSolution -€“ liderul pietei locale de cadouri corporate, a ales sa isi gestioneze activitatea cu sistemele integrate ERP si Business Intelligence de la Senior Software. Caracterul sezonier al afacerii a impus implementarea unei solutii software performante, capabila sa sustina volumul ridicat de activitate din perioadele de varf, sa ofere capabilitati de previzionare a vanzarilor si nu numai.
webRelease: Risc major pentru tineri. Ce e de facut? Exista o tendinta observata la nivel international ca educatia in Informatica sa fie in pericol de a fi orientata exclusiv spre programare. Aceasta directie ar putea lasa tinerii fara competentele de care au nevoie pentru a progresa la scoala, in studiile ulterioare si la locul de munca. Acesta este mesajul cheie al noului Document de pozitie lansat de ECDL Foundation la un eveniment organizat sub egida Parlamentului European de la Bruxelles.Documentul â€œInformatica si Alfabetizarea digitala. Apel pentru o abordare integrata” investigheaza diferitele metode de predare a competentelor digitale in scoli si solicita ca elevii si studentii sa aiba oportunitatea de a invata bazele informaticii, incluzand programarea, in completarea competentelor ce tin de alfabetizarea digitala si tehnologia informatiei.
webPR: 400 de specialisti si pasionati de programare se reunesc la cel mai provocator Hackathon, DevHacks 2015 Specialisti IT si pasionati de domeniu se vor reuni pe 21-22 noiembrie la Biblioteca Nationala la unul dintre cele mai provocatoare hackathon-uri din tara. Timp de 24 de ore, 400 de profesionisti IT si dezvoltatori software vor lucra la realizarea unor aplicatii intr-unul dintre domeniile: Sanatate & Fitness, Educatie, Smart City (oras inteligent, tehnologizat), iar la final, un juriu format din mentori si reprezentanti ai companiilor vor alege echipa castigatoare. Marele premiu este de 2500 de euro.
webPR: How to Web Conference 2015 - produse inovatoare si oportunitati de networking cu actori relevanti din industrie Axosuits, exoscheletul medical pentru persoanele cu dizabilitati, Codie, robotul interactiv care ajuta copiii sa descopere lumea tehnologiei, Scooterson, primul scuter electric inteligent, Bitdefender Box, dispozitivul care protejeaza toate aparatele conectate la Internet, sau Vector Watch, ceasul inteligent cu o autonomie de 30 de zile, se numara printre produsele tech inovatoare care vor fi expuse anul acesta la How to Web Conference 2015, eveniment care va aduce impreuna peste 1000 de profesionisti in domeniul tehnologiei din regiune. Biletele de tip Early Bird sunt disponibile pana marti, 17 noiembrie, pe site-ul conferintei.
Cum poate fi redus consumul de hartie in organizatii Prin folosirea unei solutii informatizate de gestionare a documentelor, consumul de hartie poate scadea la jumatate, iar circuitul documentelor se poate reduce de la saptamani la ore
webRelease: Cum poate fi redus consumul de hartie in organizatii Prin folosirea unei solutii informatizate de gestionare a documentelor, consumul de hartie poate scadea la jumatate, iar circuitul documentelor se poate reduce de la saptamani la ore.
webPR: 100 de companii au planuri de recrutare in cadrul targului virtual Angajatori de TOP Saptamana aceasta, pana duminica 15 noiembrie, are loc cea de-a 6 a editie a evenimentului Angajatori de TOP Virtual, proiect de recrutare online care reuneste 100 de angajatori si 4000 de oportunitati de cariera. Evenimentul a inceput pe 2 noiembrie, iar dupa prima saptamana au fost inregistrate 88.641 de vizite. Cei care au accesat targul de cariera Angajatori de TOP Virtual, provin din orase precum: Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Ploiesti, Constanta, Pitesti, Craiova, Oradea.
webPR: RICOH si MGT incep un parteneriat pentru distributie în Romania Compania RICOH, jucator global din domeniul tehnologiei specializat in echipamente de imagistica pentru business, solutii de imprimare, sisteme de management al documentelor si servicii IT, isi extinde operatiunile de distributie în Romania printr-un nou parteneriat incheiat cu MGT Educational. Potrivit acordului incheiat de cele doua companii, MGT Educational va distribui gama de imprimante si multifuncţionale RICOH, pentru SoHo si SME, oferind servicii cu valoare adaugata retailerilor si resellerilor de pe teritoriul tarii.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by