newsletter rss
HotNews.ro
SIVECO Romania impreunaƒ cu Camera Agricolaƒ Mehedinti prezintaƒ INOVAGRIA - Solut›ia fermelor romanes™ti INOVAGRIA este cea mai nouaƒ solut›ie IT de management al fermelor, realizata special pentru a raƒspunde nevoilor s™i problemelor fermierilor
Softistii romani cuceresc din nou medalia de AUR la World Summit Awards, cea mai importanta competitie mondiala a profesionistilor IT Castigand pentru a treia oara World Summit Awards, competitie desfaurata sub egida ONU, SIVECO reuseste un record unic in istoria competitiei si pune Romania in topul elitei mondiale in inovatie digitala
Noul sistem audio de la Kruger&Matz - sunet de calitate intr-un design plin de stil Din portofoliul de produse Kruger&Matz fac parte acum noi sisteme audio, modelul KM 1908 fiind unul deosebit, cu un design ce te va impresiona cu siguranta. Astfel, tuburile de preamplificare aramii (cu duble triode ECC83 / 12AX7) se armonizeaza perfect cu boxele din lemn si unitatea centrala din aluminiu mat.
Servicii profesionale pentru creare site de stiri Serviciile profesionale pentru creare site de stiri oferite de ADAD Company 365 va ofera posibilitatea de a va bucura mereu de eficienta si calitate.
European IT and Software Excellence Awards 2017 si-a desemnat finalistii SIVECO Romania este singura participanta la competitie care a primit 5 nominalizari. Revista IT Europa a dat recent publicitatii lista finalistilor European IT & Software Excellence Awards 2017 (www.iteawards.com), una dintre principalele competitii europene destinate furnizorilor independenti de software (ISV), integratorilor de sisteme si solutii, partenerilor si distribuitorilor acestora.
Navigator 100 - primul ceas sport din oferta Kruger&Matz Ceasurile de tip smartwatch fac parte din oferta Kruger&Matz de cativa ani. Navigator 100 este un ceas sport cu centura telemetrica, fiind un dispozitiv dedicat in totalitate celor care vor sa-si monitorizeze activitatea fizica. Ceasul este compatibil cu aplicatiile populare pentru sportivi si cu aplicatia pentru computer Sport Traks.
Cu o saptamana inainte de depunerea cererilor unice, SIVECO Romania lanseaza versiunea GRATUITA a simulatorului de subventii pentru zootehnie Simulatorul va fi disponibil incepand de duminica, 26 februarie 2017, ora 12:00, pe site-ul INOVAGRIA, http://www.inovagria.ro INOVAGRIA, softul performant realizat de SIVECO Romania pentru managementul fermelor agricole, permite fermierilor sa calculeze, in mod GRATUIT, valoarea estimata a subventiilor si sa depuna corect cererile unice de plata la APIA, atat pentru culturile vegetale, cat si pentru zootehnie.
Kruger&Matz prezinta trei noi modele de smartphone din seria FLOW 4 Kruger&Matz iti extinde din nou oferta de dispozitive mobile. Din portofoliul brandului fac parte acum trei noi modele de smartphone din seria FLOW 4. Telefoanele difera prin parametrii tehnici, ca si prin pret. FLOW 4 si 4S se incadreaza sub nivelul de pret de 500 Ron. Pe de alta parte, modelul FLOW 4+ are specificatii tehnice mai avansate, pretul fiind de 899 Ron.
webRelease: F5 lanseaza Herculon, la scurt timp dupa gama iSeries F5 a anuntat recent lansarea unei noi game de solutii, Herculon, menite sa ofere un nivel superior de securitate aplicatilor si datelor utilizatorilor. Lansarea gamei Herculon vine la scurt timp dupa lansarea gamei iSeries, indicand pentru F5 un an 2017 plin de inovatii in portofoliul sau de solutii. 
webRelease: Temad Co, distribuitorul de produse auxiliare pentru constructii, a crescut productivitatea angajatilor cu SeniorERP si SeniorVisualBI Temad Co, unul dintre principalii distribuitori nationali de produse auxiliare pentru constructii, a crescut productivitatea angajatilor si a redus timpul de procesare si livrare a comenzilor prin utilizarea sistemelor ERP si Business Intelligence de la Senior Software pentru managementul fluxurilor de lucru si a proceselor de analiza si raportare.  
webRelease: Anul 2017 va fi anul in care companiile romanesti vor face investitii pe partea de software Numai facand acest tip de investitii, business-urile cu mai multi angajati si cu multe intrari-iesiri pot face fata concurentei si pot supravietui in piata. A centraliza informatia care circula in interiorul companiei intr-un sistem specific, a lua mult mai rapid decizii informate si a REVOLUTIONA in mod POZITIV modul in care se traseaza noi reguli si proceduri, mult mai eficiente si mai simplificate, tine de informatizare.
webRelease: TREND MICRO, lider pe segmentul solutiilor de email security  Studiile indica faptul ca peste 76% din atacurile de securitate tintite, cum ar fi cele de tip ransom sau alte amenintari persistente, folosesc ca mijloc de propagare e-mailul. Solutiile Trend Micro, sustinute de o intreaga retea de inteligenta si expertiza in domeniul securitatii cibernetice (Trend Micro Smart Protection Network), retea care poate procesa pana la 100 terabytes de date zilnic, confera utilizatorilor confortul de a fi fereti de cele peste 250 milioane de amenintari zilnic blocate.
webRelease: Lansare aplicatie android Amenajari Gradina pentru dispozitive mobile Compania Odin Media anunta lansarea aplicatiei Amenajari Gradina pentru dispozitive mobile cu sistem de operare android, avand ca scop prezentarea in randul publicului prezent in mediul online a firmelor de amenajari gradini prezentate pe website-ul https://www.AmenajariGradina.com.
webPR: Raportul de Sustenabilitate SIVECO Romania castiga faza nationala a competitiei Deloitte Green Frog Award 2016 Juriul a apreciat ”€žprogresul semnificativ in ceea ce priveste raportarea, cat si referirile la contextul si la problemele locale”€, si a decis ca raportul SIVECO este cel mai bun dintre cele care s-au inscris in competitia din Romania.
webRelease: Somajul atinge cote alarmante in randul tinerilor europeni, afectand peste 15 milioane de persoane sub 30 de ani SIVECO face parte din consortiul selectat de Comisia Europeana pentru implementarea proiectul pilot ECOKT2015 menit sa sporeasca sansele tinerilor pe piata muncii, prin cresterea competentelor lor digitale
SIVECO Belgia anunta lansarea Wand.education™ - platforma care ii ajuta pe profesori sa creeze usor lectii interactive SIVECO Belgia, filiala din Bruxelles a SIVECO Romania S.A., anunta lansarea pe piata a Wand.education™.
webPR: Adfaber, castigatoare la Google Rise Awards in 2016 Adfaber.org, organizatia ce isi propune sa creeze un club de tehnologie in fiecare scoala si liceu din Romania, a anuntat astazi ca este printre castigatorii Google Rise Awards 2016, pentru efortul depus in scopul facilitarii accesului tinerilor la educatia in tehnologie si stiinte informatice.
Pana in 2050, peste doua miliarde de oameni vor avea peste 60 de ani Proiectul european STAGE propune o solutie moderna de mentinere a unei vieti culturale active pentru persoanele de varsta a treia
Webinar GRATUIT despre cum integram cu succes generatia Millenials in organizatie Li se spune Millenials, generatia Y sau generatia ”€žDe ce?„€. Pentru ca au competente care ii diferentiaza puternic de toate generatiile anterioare. Poti afla ”€žCum sa motivezi si sa instruiesti generatia digitala” participand la webinar-ul GRATUIT din 17 noiembrie, organizat pe CloudLearning.ro
SIVECO Romania lanseaza INOVAGRIA, cea mai noua solutie de management performant al fermelor Cu ajutorul ei, fermierii vor putea sa calculeze valoarea estimata a subventiilor si sa depuna corect cererile unice de plata la APIA


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by