newsletter rss
HotNews.ro
NEWTON aduce inovatie si tehnologie in scolile speciale Elevii de la scolile speciale pentru deficienti de auz vor invata fizica si chimie folosind tehnologia 3D, Augmented Reality si Virtual Reality. Continutul a fost dezvoltat de SIVECO Romania, in cadrul proiectului european NEWTON.
Clusterul Start Inovare se lanseaza la Bucuresti, in cadrul evenimentului Smart Infrastructure Workshop din 21 iunie Romania a oferit propriul raspuns la aceasta provocare, in contextul in care trebuie sa armonizeze legislatia nationala cu normele europene, asigurand in acelasi timp conditii pentru transferul tehnologic, intr-o era in care tehnologia inregistreaza un avans fara precedent. In tara noastra, in ultimii ani s-au inregistrat peste 85 de clustere, cu scopul de a dezvolta solutii inovative si parteneriate in diverse domenii. De fapt, modernizarea unei societati - structura sociala si infrastructura - depinde in foarte mare masura de transferul tehnologic. Iar ceea ce face cu adevarat diferenta este gradul de noutate pe care o aduce tehnologia raspandita pe scara larga in respectiva economie. Prin urmare, atat partenerii publici cat si cei privati, contribuie in egala masura la acest proces: autoritatile centrale si locale prin intermediul politicilor si a programelor investitionale pe care le promoveaza, iar entitatile private prin faptul ca sunt varful de lance al dezvoltarii si transferului tehnologic si de know-how.
Modalitati de a mentine securitatea locului de munca Munca la birou presupune solicitare si factori de risc, iar evolutia si modernizarea societatii au determinat aparitia unor noi concepte legate de protectia si securitatea muncii. Domeniul protectiei muncii este unul vast, legat strans de masurile tehnice, sanitare, juridice, organizatorice, luate pentru a asigura cele mai bune conditii de munca, dar si pentru a preveni diverse boli profesionale, diverse accidente de munca.
RED-ALERT - proiect finantat de Comisia Europeana, pentru combaterea propagandei teroriste din mediul online 90% din activitatea terorista de pe internet se desfasoara prin intermediul site-urilor de socializare
O singura solutie software gestioneaza bugetele si rapoartele Romcarbon Romcarbon a implementat solutia CPM de la Senior Software pentru a-si gestiona in mod integrat fluxurile de bugetare si raportare specifice celor 7 centre distincte de productie. Compania a reusit astfel sa reduca timpul dedicat procesarii datelor, in favoarea analizelor si deciziilor de management.
Wand.education: Revolutia creata de SIVECO in domeniul lectiilor interactive Cand accesul la informatie este mijlocit de tehnologie de la varste tinere, sistemul educational nu poate decat sa tina pasul cu inovatia.
Cum sa preventi intreruperile costisitoare din cadrul retelei G DATA Network Monitoring permite monitorizarea sistemelor informatice. Intreruperile in reteaua IT sunt pe cat de suparatoare, pe atat de costisitoare. Pentru companii, acestea pot atrage rapid costuri ridicate in cazul in care, de exemplu, un magazin web nu mai este disponibil online. Cu toate acestea, este posibil sa se previna din timp acest lucru. Cu G DATA Network Monitoring, administratorii au o imagine de ansamblu a intregii infrastructuri IT si pot raspunde la orice intreruperi costisitoare inca de la inceputul procesului. Acest instrument puternic este disponibil ca modul de add-on pentru toate solutiile de business ale producatorului german G DATA.
INOVAGRIA, aplicatia performanta a SIVECO pentru gestiunea eficienta a fermelor Agricultura romaneasca se dezvolta, dar este loc de mai bine. Potentialul extraordinar al Romaniei continua sa fie subexploatat.
Senior Software anunta cresterea cu 20% a cifrei de afaceri si lansarea unei noi divizii Senior Software a inregistrat o crestere cu 20% a cifrei de afaceri in 2016, comparativ cu anul precedent. Tot in 2016 compania a obtinut un profit mai mare cu peste 44% fata de 2015 si a deschis un nou punct de lucru la Iasi. De asemenea, la inceputul lui 2017, Senior Software a lansat itDepot, o platforma B2B pentru echipamente si consumabile.
LetItFlow - un proiect european de cercetare care sustine prelungirea activitatii profesionale a personalului medical de peste 50 de ani In cadrul conferintei organizate recent la Sectia de Neurologie din Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, SIVECO a prezentat intr-un mod atractiv si intuitiv elementele informatice specifice ale solutiei LetItFlow
Ce presupune un serviciu de gazduire web ales in mod corespunzator? Serviciile de gazduire sunt extrem de raspandite astazi in intreaga lume pe fondul ascensiunii impresionante a Internetului din ultimul deceniu.
350 de noi aplicatii malware de Android pe ora Expertii G DATA avertizeaza cu privire la cresterea nivelului de amenintari pentru dispozitive mobile cu Android.
SIVECO Romania s-a alaturat misiunii ”€Calculeaza amprenta de carbon” Datorita colectarii selective a deseurilor, compania a redus amprenta de carbon cu 548 kg CO2
O noua tulpina malware a fost descoperita la fiecare 4,2 secunde in Q1 2017 Expertii G DATA publica statisticile malware pentru 2016 si primul trimestru al anului 2017.
Pret pliante publicitare ieftine Bucuresti Imprimarea de pliante este un mod foarte puternic si foarte economic prin care puteti sa va promovati serviciile sau produsele. Cele mai bune pliante au un design care poate sa atraga atentia clientilor asupra firmei sau asupra brandului pe care il aveti. In momentul in care imprimati pliante cu scop de mareketing noi va recomandam sa le combinati si cu un design care sa va poata capta atentia. Pentru insipiratie aici sunt cinci idei ce ne-au atras atentia si care pot sa fie folosite pentru a face grafica de pe pliante.
Un proiect cu impact major in scolile romanesti primeste recunoasterea comunitatii CSR din Romania, fiind premiat pentru Inovare Digitala Evenimente-fenomen, Conferintele Nationale si Internationale de Invatamant Virtual, sunt sustinute de SIVECO din 2003
Cumperi bilet electronic si calatoresti mai comod Proiectul ETS propune o solutie pentru a calatori mai usor cu mijloacele de transport public oriunde te-ai afla in Europa
SIVECO Romania impreunaƒ cu Camera Agricolaƒ Mehedinti prezintaƒ INOVAGRIA - Solut›ia fermelor romanes™ti INOVAGRIA este cea mai nouaƒ solut›ie IT de management al fermelor, realizata special pentru a raƒspunde nevoilor s™i problemelor fermierilor
Softistii romani cuceresc din nou medalia de AUR la World Summit Awards, cea mai importanta competitie mondiala a profesionistilor IT Castigand pentru a treia oara World Summit Awards, competitie desfaurata sub egida ONU, SIVECO reuseste un record unic in istoria competitiei si pune Romania in topul elitei mondiale in inovatie digitala
Noul sistem audio de la Kruger&Matz - sunet de calitate intr-un design plin de stil Din portofoliul de produse Kruger&Matz fac parte acum noi sisteme audio, modelul KM 1908 fiind unul deosebit, cu un design ce te va impresiona cu siguranta. Astfel, tuburile de preamplificare aramii (cu duble triode ECC83 / 12AX7) se armonizeaza perfect cu boxele din lemn si unitatea centrala din aluminiu mat.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by