newsletter rss
HotNews.ro
BEACONING, un proiect european de cercetare si inovare care promoveaza invatarea prin joc Copiii se nasc azi cu instincte digitale, fiind aproape tot timpul prezenti in comunitatile online si pe retelele sociale
10 ani de soft SIVECO pentru APIA Peste 17 miliarde de euro distribuiti catre peste 2 milioane de fermieri, in perioada 2007-2017. SIVECO Romania aniverseaza 10 ani de la crearea si implementarea sistemului informatic pentru APIA prin care s-au distribuit peste 17 miliarde de euro pentru peste 2 milioane de fermieri inregistrati in sistem, in perioada 2007-2017.
Explore 1403 si Explore 1404 noi ultrabook-uri pe care ti le poti permite in oferta Kruger&Matz Kruger & Matz isi extinde portofoliul cu doua noi ultrabook-uri FullHD cu diagonala de 14". In conformitate cu nevoile si preferintele tale poti alege in functie de design si specificatiile tehnice, Explore 1403 si Explore 1404 diferind prin procesor si capacitatea bateriei.
Explore 1403 si Explore 1404 – noi ultrabook-uri pe care ti le poti permite in oferta Kruger&Matz Kruger & Matz isi extinde portofoliul cu doua noi ultrabook-uri FullHD cu diagonala de 14". In conformitate cu nevoile si preferintele tale poti alege in functie de design si specificatiile tehnice, Explore 1403 si Explore 1404 diferind prin procesor si capacitatea bateriei. 
Mediul de afaceri are solutii inteligente pentru agricultura, mediu, energie si orase care sa corespunda noilor nevoi urbane, dar vrea sa i se ofere posibilitatea de a le pune in practica Cel mai nou cluster pe piata de solutii inteligente - Start Inovare Bucuresti -  isi propune sa demareze proiecte bazate pe inovare impreuna cu mediul privat, dar si cu sectorul public, in vederea eficientizarii proceselor de implementare a proiectelor  de Smart City, Smart Agriculture, Smart Energy si Smart Environment. Pana in 2050, in jur de 70% din populatia lumii va locui in zone urbanizate, adica peste 6 miliarde de locuitori, conform ONU. Aceasta dinamica pune foarte multa presiune pe mediul inconjurator si implicit pe infrastructura de mediu, energie, transport, comunicatii, IT etc, ceea ce determina implicarea cat mai multor ogranizatii in a avea cadrul legal potrivit si metodele de implementare cele mai eficiente pentru asigurarea in continuare a calitatii vietii.
Inovare in domeniul kinetoterapiei si fitness-ului prin solutiile propuse de Power Net Consulting Odata cu cresterea vertiginoasa a interesului populatiei pentru "virtual & augmented reality" (tehnologii ce ameninta sa atinga o cota de 50% din piata dupa 2020), echipamentele tip "wrist-based" experimenteaza cateva inconveniente majore. Pentru consumatori, pe langa inerentele neajunsuri precum diferentele de masuratoare intre echipamente similare de la producatori diferiti sau acuratetea redusa in identificarea tipurilor de miscare, cele mai noi si importante probleme sunt functionalitatea limitata si lipsa interoperabilitatii. Cu echipamentele disponibile, care in mare parte ofera doar informatii punctuale utilizind un senzor de colectare, se simte pregnant lipsa unor scenarii de utilizare viabile, menite sa convinga un public din ce in ce mai informat si mai pretentios pe teme de dinamism si sanatate.
NEWTON aduce inovatie si tehnologie in scolile speciale Elevii de la scolile speciale pentru deficienti de auz vor invata fizica si chimie folosind tehnologia 3D, Augmented Reality si Virtual Reality. Continutul a fost dezvoltat de SIVECO Romania, in cadrul proiectului european NEWTON.
Clusterul Start Inovare se lanseaza la Bucuresti, in cadrul evenimentului Smart Infrastructure Workshop din 21 iunie Romania a oferit propriul raspuns la aceasta provocare, in contextul in care trebuie sa armonizeze legislatia nationala cu normele europene, asigurand in acelasi timp conditii pentru transferul tehnologic, intr-o era in care tehnologia inregistreaza un avans fara precedent. In tara noastra, in ultimii ani s-au inregistrat peste 85 de clustere, cu scopul de a dezvolta solutii inovative si parteneriate in diverse domenii. De fapt, modernizarea unei societati - structura sociala si infrastructura - depinde in foarte mare masura de transferul tehnologic. Iar ceea ce face cu adevarat diferenta este gradul de noutate pe care o aduce tehnologia raspandita pe scara larga in respectiva economie. Prin urmare, atat partenerii publici cat si cei privati, contribuie in egala masura la acest proces: autoritatile centrale si locale prin intermediul politicilor si a programelor investitionale pe care le promoveaza, iar entitatile private prin faptul ca sunt varful de lance al dezvoltarii si transferului tehnologic si de know-how.
Modalitati de a mentine securitatea locului de munca Munca la birou presupune solicitare si factori de risc, iar evolutia si modernizarea societatii au determinat aparitia unor noi concepte legate de protectia si securitatea muncii. Domeniul protectiei muncii este unul vast, legat strans de masurile tehnice, sanitare, juridice, organizatorice, luate pentru a asigura cele mai bune conditii de munca, dar si pentru a preveni diverse boli profesionale, diverse accidente de munca.
RED-ALERT - proiect finantat de Comisia Europeana, pentru combaterea propagandei teroriste din mediul online 90% din activitatea terorista de pe internet se desfasoara prin intermediul site-urilor de socializare
O singura solutie software gestioneaza bugetele si rapoartele Romcarbon Romcarbon a implementat solutia CPM de la Senior Software pentru a-si gestiona in mod integrat fluxurile de bugetare si raportare specifice celor 7 centre distincte de productie. Compania a reusit astfel sa reduca timpul dedicat procesarii datelor, in favoarea analizelor si deciziilor de management.
Wand.education: Revolutia creata de SIVECO in domeniul lectiilor interactive Cand accesul la informatie este mijlocit de tehnologie de la varste tinere, sistemul educational nu poate decat sa tina pasul cu inovatia.
Cum sa preventi intreruperile costisitoare din cadrul retelei G DATA Network Monitoring permite monitorizarea sistemelor informatice. Intreruperile in reteaua IT sunt pe cat de suparatoare, pe atat de costisitoare. Pentru companii, acestea pot atrage rapid costuri ridicate in cazul in care, de exemplu, un magazin web nu mai este disponibil online. Cu toate acestea, este posibil sa se previna din timp acest lucru. Cu G DATA Network Monitoring, administratorii au o imagine de ansamblu a intregii infrastructuri IT si pot raspunde la orice intreruperi costisitoare inca de la inceputul procesului. Acest instrument puternic este disponibil ca modul de add-on pentru toate solutiile de business ale producatorului german G DATA.
INOVAGRIA, aplicatia performanta a SIVECO pentru gestiunea eficienta a fermelor Agricultura romaneasca se dezvolta, dar este loc de mai bine. Potentialul extraordinar al Romaniei continua sa fie subexploatat.
Senior Software anunta cresterea cu 20% a cifrei de afaceri si lansarea unei noi divizii Senior Software a inregistrat o crestere cu 20% a cifrei de afaceri in 2016, comparativ cu anul precedent. Tot in 2016 compania a obtinut un profit mai mare cu peste 44% fata de 2015 si a deschis un nou punct de lucru la Iasi. De asemenea, la inceputul lui 2017, Senior Software a lansat itDepot, o platforma B2B pentru echipamente si consumabile.
LetItFlow - un proiect european de cercetare care sustine prelungirea activitatii profesionale a personalului medical de peste 50 de ani In cadrul conferintei organizate recent la Sectia de Neurologie din Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, SIVECO a prezentat intr-un mod atractiv si intuitiv elementele informatice specifice ale solutiei LetItFlow
Ce presupune un serviciu de gazduire web ales in mod corespunzator? Serviciile de gazduire sunt extrem de raspandite astazi in intreaga lume pe fondul ascensiunii impresionante a Internetului din ultimul deceniu.
350 de noi aplicatii malware de Android pe ora Expertii G DATA avertizeaza cu privire la cresterea nivelului de amenintari pentru dispozitive mobile cu Android.
SIVECO Romania s-a alaturat misiunii ”€Calculeaza amprenta de carbon” Datorita colectarii selective a deseurilor, compania a redus amprenta de carbon cu 548 kg CO2
O noua tulpina malware a fost descoperita la fiecare 4,2 secunde in Q1 2017 Expertii G DATA publica statisticile malware pentru 2016 si primul trimestru al anului 2017.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by