newsletter rss
HotNews.ro
SIVECO Romania conduce consortiul de firme care va realiza un nou proiect strategic pentru Comisia Europeana Consortiul condus de SIVECO va furniza Directoratului General al Comisiei Europene pentru Taxe si Vami (DG TAXUD) servicii de suport pentru programele de instruire in domeniul vamal si al taxelor, solutii de eLearning si de comunicare, care vizeaza toate cele 28 de tari membre ale UE
webRelease: Asigurarea de securitate cibernetica, o piata de aproximativ 3 miliarde de dolari in 2016 Atacurile cibernetice sunt o realitate a vietii de zi de cu zi si multe dintre acestea nu sunt indreptate doar catre companii individuale, ci asupra unor industrii intregi, precum institutii financiare sau sectorul energetic, care in SUA a fost supus unor actiuni intense de spionaj din partea Chinei, de exemplu. 
Peste 90% dintre profesori au o atitudine deschisa in ceea ce priveste utilizarea noilor tehnologii la clasa Tendinta globala in educatie este invatarea personalizata, ce pune accent pe nevoile specifice ale fiecarui elev si pe utilizarea tehnologiei ca instrument cheie
webRelease: Trend Micro Lanseaza programul de parteneri pentru Romania  Dupa ce in luna februarie Trend Micro a semnat drepturile de distributie pentru Romania, marti 26 aprilie, producatorul american sustine primul eveniment dedicat partenerilor, organizat impreuna cu distribuitorul sau in Romania, Veracomp.
webRelease: Baneasa a ales Senior Software pentru a beneficia de o solutie informatica integrata si mai bine adaptata mediului de afaceri local Companiile Baneasa Moara & Baneasa Paste - lideri pe piata din Romania in domeniul moraritului si productiei de paste fainoase, au ales sistemele ERP si Business Intelligence de la Senior Software pentru a beneficia de o solutie integrata, mai bine adaptata la legislatia si modul de lucru local. Managerii urmaresc astfel sa creasca eficienta fluxurilor de lucru si sa obtina rapiditate in analiza indicatorilor de business.
webRelease: 92 de milioane de turisti viziteaza tari din Europa Centrala si de Est In topul preferintelor vizitatorilor de muzee, Romania se afla la mijlocul clasamentului european, devansand tari cu traditie
webRelease: Fundatia Star Storage doneaza un nou echipament medical Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti in cadrul Campaniei ”Sangele este Viata” Fundatia Star Storage, persoana juridica non-profit, anunta o noua donatie Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti (CTSB), in cadrul Campaniei ”Sangele este Viata” - un congelator modern pentru plasma. Cu o capacitate de 625 litri, acesta indeplineste cele mai inalte standarde tehnologice si este absolut necesar pentru conservarea plasmei din sange in conditii optime pana la utilizarea ei in spitalele din Bucuresti.
webRelease: Uniunea Europeana isi propune ca, pana in 2020, rata abandonului scolar timpuriu sa scada sub 10% Pentru a da rezultate, procesul educational trebuie sa fie interactiv si sa se bazeze pe tehnologii de ultima ora, devenind astfel o activitate agreabila pentru elevi
webRelease: Comenzi primite pe email ce se dovedesc a fi atacuri de phishing Cazul programului ransomware Locky nu a fost prima incercare de atac efectuata prin e-mail, 54 de milioane de mesaje spam sunt trimise in fiecare zi, in intreaga lume (sursa: Eleven). Acestea nu implica doar atacuri in masa, ci si unele foarte bine directionate. In cazul de fata avem de-a face cu o inselatorie care are tendinta de a viza companii. Procedura este noua. Destinatarii e-mailului pot constata ca aceasta este o incercare de frauda doar in cazul in care sunt foarte atenti. Solutiile de securitate G Data identifica atasamentul ca Script.Trojan-Stealer.Phish.AG. Expertii de securitate de la G DATA Security Labs au dezbatut noua inselatorie in cea mai recenta intrare de pe blog. 
webRelease: Brokerii de date personale, companiile care stiu mai multe despre tine decat Google Brokerii de date personale sunt companii care colecteaza date despre consumatori dintr-o gama larga de surse, cu scopul de a crea profiluri detaliate ale acestora si de a le vinde catre alte companii. Brokerii de date personale pot fi numiti si furnizori de date sau brokeri de informatii. Pe langa datele de identificare, precum nume, adresa, numar de telefon, email, acesti brokeri de date personale colecteaza si date sensibile, precum date de nastere, numere de identificare personale, date publice referitoare la credite bancare, status marital, inregistrarile voturilor, date furnizate de mediile sociale, cat de des utilizam social media, cat de influenti suntem, tipul postarilor, dar si ce fel de cumparaturi efectuam in mediul online sau offline, la ce tipuri de evenimente mergem, etc.
webRelease:Secom isi gestioneaza stocurile cu solutiile WMS si Inventory Optimisation de la Senior Software Secom a implementat solutiile Inventory Optimisation si WMS de la Senior Software, cu ajutorul carora isi gestioneaza in mod integrat stocurile de marfa, fluxurile de lucru din depozit si procesele de business conexe. In 2015, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 12,2 milioane EUR, in crestere cu 19% fata de anul anterior.
webRelease: Kairos Planet - un mod simplu de a castiga bani prin inchirierea spatiului liber de pe hard disk Din acest an, utilizatorii romani de internet pot sa se inscrie in sistemul de servicii online Kairos Planet. Luand parte la acest program, participantii pot sa ajunga la castiguri anuale de peste 2700 de dolari prin simpla inchiriere a unui anumit spatiu de pe calculatorul propriu. Conditiile de inscriere, aplicare si recompensare sunt prezentate din aceasta luna si pe site-ul kairosromania.ro - Kairos Planet.
5 avantaje competitive dobandite de companiile petroliere prin utilizarea aplicatiilor informatice de ultima generatie SIVECO Romania propune o suita completa de aplicatii informatice pentru gestiunea activitatilor specifice companiilor petroliere si operatorilor portuari de produse petroliere
webRelease:Star Storage primeste premiul pentru Best EMC Storage Partner Star Storage, furnizor de top de solutii de stocare, arhivare si management al informatiilor pentru organizatii publice si private din Romania, primeste pentru al doilea an consecutiv premiul ”Best EMC Storage Partner”. Distinctia obtinuta anul acesta in cadrul evenimentului desfasurat de Avnet Technology Solutions, in Poiana Brasov, la finalul lunii februarie, reprezinta o recunoastere a obiectivelor indeplinite in domeniul solutiilor de stocare si a bunei relatii de colaborare cu liderul pietei, producatorul EMC.
Pe 21 martie, peste 150 de scoli din Romania participa la Experimentul Eratosthenes! Evenimentul este organizat in cadrul proiectului european Inspiring Science Education, in care SIVECO Romania este partener si coordonator national
IT Europa a desemnat finalistii competitiei European IT & Software Excellence Awards 2016 Proiectul Arhiva Diplomatica - Biblioteca Digitala, dezvoltat de consortiul format din firmele SIVECO, QBS si SMART CONTROL pentru Ministrul Afacerilor Externe din Romania, a intrat in cursa pentru marele premiu al competitiei
webRelease: Profesorii pot crea de acum jocuri educationale in mai putin de 5 minute In cadrul targului GESS Dubai desfasurat in perioada 1-3 martie, SIVECO a lansat Wand, o aplicatie menita sa ajute profesorii in realizarea propriilor lectii digitale, adaptate la nevoile de invatare ale fiecarui elev. Practic, profesorii pot crea orice activitate de invatare in doar cateva minute, de la prezentarea de diagrame si ilustratii pe tabla interactiva, pana la jocuri educationale livrate direct pe dispozitivele mobile ale elevilor.
webRelease: Romanii din nou pe ultimul loc in UE. Ignoranta costa Raportul de tara 2016 publicat de Comisia Europeana arata ca in Romania, desi avem conexiune si o viteza a Internetului de invidiat, angajatii inca detin cel mai slab nivel de abilitati IT din UE. La aceeasi concluzie a ajuns si raportul DESI 2016, care plaseaza tara noastra pe ultimul loc, cu cel mai scazut Indice al economiei si societatii digitale din Europa. Exista un cost asociat unei forte de munca fara competente solide si, cu siguranta este adevarat ca mediul de afaceri si institutiile se confrunta cu un pericol real cauzat de decalajul abilitatilor digitale. Studiile dovedesc ca ignoranta digitala duce la pierderi anuale de mii de euro pentru fiecare angajat nepregatit IT.
webRelease: Veracomp este acum distribuitorul Trend Micro in Romania Trend Micro, lider mondial in solutii de securitate, a semnat recent un parteneriat cu Veracomp care vizeaza drepturile de distributie. Contractul ofera dreptul de a distribui intregul portofoliu de produseTrend Micro, de la antivirus pana la solutii enterprise,  pe teritoriul Romaniei.
webRelease: VPK Packaging obtine 15% economii cu software ORTEC In urma cu patru luni, producatorul de carton ondulat VPK Packaging a inceput sa lucreze cu solutia software ORTEC Load Building. Compania a inregistrat deja o reducere a costurilor de 10-15%. Acest nou sistem a optimizat activitatea de incarcare pentru 30-40 de camioane/ zi, care livreaza 700 de comenzi/ luna in Romania si Ungaria.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by