newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Un nou tip de ransomware ameninta dispozitivele cu Android Programele ransomware sunt o amenintare tot mai mare pentru utilizatorii de Android. Expertii G DATA au prezis o crestere suplimentara a programelor malware de Android ce va depasi valorile valorile din 2015. Pe de alta parte, campaniile de atacuri actuale au atins un nou nivel al calitatii. Pana acum, aplicatiile rau intentionate aveau succes pe un dispozitiv mobil, datorita utilizatorilor care instalau o aplicatie - in general, din surse nesigure. Infractorii cibernetici au descoperit o modalitate de contrabanda cu ransomware si alte tipuri de malware care nu presupune niciun fel de interactiune din partea utilizatorulului. Vizitarea unui site manipulat este tot ce trebuie. Atunci cand se intampla acest lucru, are loc o infectie drive-by si un program daunator este instalat pe dispozitivul mobil. Expertii in securitate explica noua metoda de infectare in actualul G DATA Mobile Malware Raport, care este disponibil online.
webRelease: Sistemele de securitate, un plus de siguranta pentru locuinte si firme Instalarea unui sistem ”€œBig Brother”€ personal ajuta considerabil la pastrarea sigurantei locuintei sau spatiului rezervat unor companii, precum si la pazirea spatiului privat. Magazinul online Comenzi ofera posibilitatea clientilor sai de a achizitiona sisteme de sercuritate, camere de supraveghere si diferite tipuri de kit camera de supraveghere, cu sau fara microfon.
Inundatiile consuma 2,1% din PIB-ul Romaniei Proiectul de cercetare si dezvoltare FLOOD-serv isi propune sa previna efectele catastrofale ale inundatiilor prin utilizarea retelelor sociale si a tehnologiilor inteligente. SIVECO Romania este coordonatorul proiectului, la nivel european
webRelease: Alege un pachet de web hosting de la www.gazduire.ro si bucura-te de beneficiile pe care le primesti Orice afacere online necesita un pachet de gazduire web pentru a putea fi accesibil utilizatorilor de internet. Pentru cei mai multi dintre web masteri, alegerea acestor pachete devine o sarcina extrem de dificila pe fondul existentei unui numar tot mai mare companii care ofera astfel de servicii. Existenta unui site online insa este strict conditionata de duoa elemente deosebit de importante: gazduire web si respectiv un nume de domeniu inregistrat. Fara existenta acestor elemente, un site nu poate fi accesat de catre utilizatori.
webRelease: G DATA analizeaza atacul asupra jucatorilor de World of Warcraft Furtul si vanzarea de monede sau articole din joc, sunt un subiect fierbinte in comunitatea World of Warcraft, de o lunga perioada de timp. Recent, un nou tip de inselatorie ce implica elemente din joc, a facut valuri. O functie nedocumentata anterior a cadrului de script LUA, pe care se bazeaza interfata WoW, permite unui infractor sa preia controlul asupra interfetei jocului victimei, fara sa tina cont de add-on-urile instalate.
webRelease: G DATA si TeamDrive isi anunta parteneriatul strategic din domeniul securitatii IT Cei doi partenerii Microsoft Cloud Germany semneaza un acord de cooperare.
Tinerii romani prefera netul. Aproape 12 milioane de vizite si 187 de milioane de pagini afisate pe http://portal.edu.ro in luna iulie pentru rezultatele la examenele nationale Online-ul a fost si anul acesta principala sursa de informare pentru verificarea rezultatelor. Portalul educational a avansat spectaculos pe locul 2 in clasamentul general al site-urilor din Romania in iulie, fata de locul 45 in iunie
webRelease: Platile auto de pe telefonul mobil au inregistrat o crestere cu 45% in primul semestru din 2016 Pentru perioada mentionata, ritmul de crestere pe tipuri de plati a fost dupa cum urmeaza: taxa de pod - 233%, asigurari RCA - 56%, roviniete - 28%, amenzi de circluatie - 25% si asigurari de calatorie - 20%.
webRelease: Malware-ul de Android "HummingBad", a infectat milioane de smartphone-uri G Data Mobile Internet Security pentru Android protejeaza impotriva acestui malware.
webRelease: ECDL ROMANIA lanseaza Modulul ECDL 3D Printing – endorsed by ECDL Foundation. Inscrie-te acum la programul de vara ECDL 3D Printing Prima grupa de curs  si certificare internationala ECDL 3D Printing din Romania isi ocupa locurile. ECDL ROMANIA organizeaza in perioada 22 – 30 august 2016 un program de curs cu certificare ECDL 3D Printing – endorsed by ECDL Foundation. Cursul este destinat tuturor persoanelor interesate de noile tehnologii de imprimare 3D si nu necesita cunostinte anterioare de modelare sau printare 3D. La finalul training-ului, participantii au posibilitatea sa obtina certificarea ECDL 3D Printing – endorsed by ECDL Foundation.
webRelease: Pokemon Go: Backdoor descoperit intr-o aplicatie de Android Adorabilele creaturi Pokemon din anii €™90, s-au intors. Aceste mici animale japoneze au revenit sub forma unui joc virtual-realitate pentru smartphone-uri. Infractorii incearca sa profite de pe urma popularitatii acestui joc nou-nout si ii jefuiesc pe jucatorii nerabdatori care nu mai vor sa astepte ca jocul sa fie lansat oficial: a fost descoperita cel putin o versiune malware a aplicatiei. Intr-o retea de partajare de fisiere, a fost descoperita o versiune a programului de instalare al aplicatiei, ce contine un un modul control de la distanta pentru dispozitivele cu Android. Se pare ca aplicatia legitima a fost reambalata impreuna cu componente malware folosind un instrument numit “DroidJack”. Instrumentul in sine pare legitim pentru dezvoltatori, dar in acest caz, a fost folosit pentru a adauga un fragment de malware numit ”€œAndroRAT". Utilizatorii G DATA sunt protejati de aplicatia malware ce este detectata ca ”Android.Trojan.Kasandra.B”.
Modelul 70:20:10, strategia de instruire a unei companii de succes Serviciul de instruire a angajatilor, Cloud Learning, dezvoltat de SIVECO Romania, sprijina managerii si specialistii HR pe parcursul intregului proces de instruire din cadrul oricarei organizatii
webRelease? StarCapture Mobile, solutia avangardista castigatoare la Premiile EuroCloud Romania 2016 Star Storage, furnizorul global de servicii IT care dezvolta si furnizeaza solutii moderne de protectie si management al informatiilor pentru organizatii publice si private de top, anunta castigarea premiului "Cel mai bun serviciu cloud pentru piete verticale" cu solutia StarCapture Mobile.
webRelease: Sondaj de vacanta G DATA: 80% dintre turisti sunt online in vacanta Vara, soare, securitate - indiferent daca se afla pe plaja sau la munte, turistii doresc acces online atunci cand calatoresc. Din acest motiv, 74% isi iau cu ei un smartphone in vacanta, iar 31% prefera o tableta si doar unul din cinci turisti isi impacheteaza in bagaje un notebook.
webRelease: De ce sistemele ERP sunt solutia adoptata de tot mai multe companii In orice domeniu de activitate, presiunile economice si schimbarile permanente in sistem atrag nevoia implementarii unui sistem ERP modern, singura solutie, in momentul actual, de gestionare eficienta a proceselor interne ale unei companii si de imbunatatire a managementului de date intre diviziile companiei.
webRelease: S-a lansat primul curs online din Romania destinat protectiei consumatorilor Companiile isi vor putea instrui angajatii in domeniul protectiei consumatorilor in baza unui curs online elaborat de InfoCons si a Federatiei Asociatiilor de Consumatori, in parteneriat cu SIVECO Romania
webRelease: Ce noutati aduce ultima generatie a SAP Business One? Modulul de Project Management a fost extins si permite acum gestiunea comuna a aspectelor financiare si operationale si centralizeaza toate tranzactiile, documentele, resursele si activitatile unui proiect. De asemenea,  in cadrul unui proiect clientii pot defini subproiecte si faze, pentru o monitorizare mai atenta. Prin asociere cu SAP HANA, SAP Business One 9.2 aduce noi functionalitati la nivel de prognoza (Intelligent Forecast). Sunt disponibile modele predefinite bazate pe date statistice precum si pe analiza informatiilor legate de tendinte si sezonalitate. Functionalitatile noi de planificare a aprovizionarii si productiei functioneaza atat cu SAP HANA cat si cu Microsoft SQL Server. De asemenea, noua versiune aduce si o structura simplificata la nivel de interfata si administrare, care face utilizarea mai usoara si creste gradul de adoptie.
Record de vizitatori pe portalul educational national! Portalul http://evaluare.edu.ro/ a inregistrat in primele minute de la afisare un numar record de 904.000 de utilizatori simultan. Rezultatele au fost prelucrate in Cloud, pentru al doilea an consecutiv, de SIVECO Romania
webRelease:Proiectul european Inspiring Science Education promoveaza si premiaza proiectele stiintifice ale profesorilor si elevilor romani In perioada 29 iunie - 1 iulie 2016, se desfasoara la Sinaia Conferinta Nationala Inspiring Science Education (ISE), proiect in care SIVECO Romania este partener si coordonator national


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by