newsletter rss
HotNews.ro
SIVECO Romania lanseaza SIVADOC Lite, un soft performant care imbunatateste procesele de business din cadrul organizatiilor Cu ajutorul ei, managerii detin controlul permanent al afacerii lor si pot lua decizii bazate pe informatii corecte si usor accesibile
Kruger&Matz isi extinde portofoliul de casti fara fir cu modelele Street 2 Wireless si Wave BT Castile reprezinta o categorie importanta din portofoliul Kruger&Matz, ea crescand sistematic cu modele de casti in-ear sau pe urechi. Suntem atenti la interesul tot mai crescut al clientilor in ceea ce priveste dispozitivele wireless, care, datorita lipsei cablurilor, ofera mai multa libertate. Avand in considerare potentialul acestui segment Kruger&Matz a introdus recent doua noi modele de casti din categorii diferite de pret.
GDPR 2018 - Cat de pregatiti sunteti? Evenimentul se adreseaza companiilor si institutiilor publice din toate domeniile (energie, gaz, petrol, electricitate, transport, financiar-bancar, sanatate, utilitati publice, servicii digitale, infrastructura digitala, comert online, platforme de plati online, cloud computing, motoare de cautare online, platforme de joburi, telecom, agentii de turism si operatori in turism, administratii publice).
POLYCOM lanseaza modelul aniversar Trio 8500 Anul acesta, Polycom aniverseaza 25 de ani de la lansarea legendarului telefon tripod dedicat salilor conferinta si un sfert de veac de inovatie in domeniul colaborarii la distanta. 
Megaventory, furnizorul de solutii de inventariere in Cloud, este disponibil acum pe piata din Romania! Megaventory a inceput sa se dezvolte inca din 2008 si a ajuns acum pe piata romaneasca cu o versiune complet tradusa a software-ului, devenind disponibil pentru orice afacere mica sau medie din Romania, interesata de gestionarea comenzilor si a inventarului online.
Vine ziua cuiva drag? Te asteptam in magazinul de cadouri online GadgetWorld Daca se apropie ziua de nastere sau ziua onomastica a partenerului, a unui membru al familiei sau a unui prieten si nu esti decisa cum sa il surprinzi, o alegere foarte buna ar fi sa apelezi la un magazin de cadouri online.
Ce este si cum functioneaza un clearomizor pentru tigara electronica Industria tigarilor electronice avanseaza extrem de rapid, atat in ceea ce priveste dispozitivele, cat si in ceea ce priveste tehnologia folosita. Pentru vaperii incepatori, una dintre cele mai mari provocari este sa faca diferenta intre atomizor, cartomizor si clearomizor. Indiferent de denumire, cele trei au acelasi scop: primesc curent de la baterie si vaporizeaza e-lichidul. Ceea ce difera este modul in care acestea transfera e-lichidul in rezistenta. In acest articol ne vom concentra pe clearomizorul pentru tigara electronica.
Administratia Nationala de Meteorologie si SIVECO Romania lanseaza INOVAGRIA Meteo, aplicatia suport pentru informare si decizie privind managementul fenomenelor meteo si agrometeo din Romania Cu INOVAGRIA Meteo, fermierii vor lua deciziile adecvate si adaptate conditiilor meteo pentru protejarea productiei agricole
Administratia Nationala de Meteorologie si SIVECO Romania lanseaza INOVAGRIA Meteo, aplicatia suport pentru informare si decizie privind managementul fenomenelor meteo si agrometeo din Romania Cu INOVAGRIA Meteo, fermierii vor lua deciziile adecvate si adaptate conditiilor meteo pentru protejarea productiei agricole. Administratia Nationala de Meteorologie si SIVECO Romania lanseaza aplicatia INOVAGRIA Meteo, cea mai noua solutie IT dedicata managementului fenomenelor meteo si agrometeo din Romania.
CREDIDAM a ales solutiile de videoconferinta Lifesize CREDIDAM, asociatie nonprofit care are ca obiectiv colectarea si repartizarea banilor cuveniti artistilor interpreti romani si straini, bani proveniti din difuzarea inregistrarilor comerciale, a implementat recent un sistem de videoconferinta LifeSize cu scopul de a asigura o comunicare si o colaborare superioara intre angajatii din sediul central de la Bucuresti si inspectorii teritoriali din tara si din strainatate.
HeadPrint se mentine inovativ pentru clientii sai si in anul 2017 HeadPrint continua trendul ofertelor accesibile pentru piata de print din Romania. Furnizorul de produse si servicii de printing isi imbunatateste in permanenta portofoliul de produse, si completeaza acest comportament inovativ prin diversele promotii pe care le intocmeste si le transmite, prin newslettere periodice, catre clientela sa.
SIVECO Romania contribuie la construirea primei Retele de Centre de Stiinta din tara noastra Platforma digitala eScience Center, realizata de SIVECO in cadrul proiectului SCINET - Reteaua Centrelor de Stiinta, poate fi considerata un adevarat liant intre elevii de liceu si cercetarea stiintifica.
SIVECO lanseaza pe piata din Romania platforma de mentorat ProME - PROfessional Intergenerational Cooperation and MEntoring ProMe faciliteaza comunicarea si colaborarea intre diferite generatii profesionale, oferind persoanelor mai in varsta posibilitatea de a impartasi tinerilor din experienta lor profesionala
F64 da startul campaniei Back to Photo School F64 lanseaza campania ''Back to Photo School'', care se va desfasura in perioada 23 august - 12 septembrie 2017 cu scopul de a pune la dispozitie clientilor sai, la un pret avantajos, toate dispozitivele si gadgeturile necesare pentru acomodarea cu inceputul noului an scolar.
O noua serie de mini-cursuri de modelare si imprimare ECDL 3D FUN isi ocupa locurile Vara asta copiii isi fac singuri jucariile la imprimantele 3D. Mini-cursurile ECDL 3D FUN pentru copii isi ocupa locurile. Vino in perioada 21-31 august la ECDL EduHub din Veranda Mall. Detalii si inscrieri pe e-mail ecdl@ecdl.ro sau la telefon 021 316 99 22. Copiii cu varsta minima de 12 ani vor putea sa experimenteze gratuit realitatea virtuala la primul VR Cinema din Romania.
SIVECO Romania participa in proiectul de cercetare MASIM - "Sistem aerian multi agenti cu statie de sol portabila pentru managementul informatiilor", coordonat de Academia Fortelor Aeriene Henri Coanda Obiectivul proiectului MASIM este de a oferi suport decizional in situatii de criza, la diferite niveluri ierarhice
SIVECO Romania participa la proiectul european de cercetare PALETTEV2, care isi propune imbunatatirea calitatii vietii persoanelor varstnice cu ajutorul noilor tehnologii Proiectul de cercetare PALETTEV2 - Participative Activity and Learning Environment offering Targeted ICT Tools for the Elderly (http://www.palettev2.eu/) aduce in centrul atentiei si propune solutii pentru una dintre problemele actuale acute: accelerarea procesului de imbatranire la nivel global si cresterea ponderii populatiei varstnice in totalul populatiei.
SIVECO Romania contribuie la dezvoltarea proiectului de cercetare ESTABLISH ESTABLISH - Environmental Sensing to Act for a Better Quality of Life: Smart Health urmareste asigurarea independentei persoanelor din grupurile vulnerabile fata de personalul medical specializat in recuperare si reabilitare
SIVECO Romania sustine dezvoltarea proiectelor verzi din Romania! Pentru compensarea amprentei sale de carbon, compania a achizitionat credite din proiectul tulcean Topolog Wind Power, primul proiect din Romania care prin intermediul unui standard local, genereaza in medie 594 de credite de carbon/an.
SIVECO Romania dezvolta platforma de eLearning utilizata de Consiliul Europei pentru a face cunoscute practicile de buna guvernare la nivel local Proiectul este implementat in cadrul Parteneriatului pentru Buna Guvernare (PGG), intre Consiliul Europei si Uniunea Europeana. Ce ar trebui sa fie prioritar pentru reprezentantii alesi ai unei tari: sa faca lucrurile sa mearga sau modul in care isi ating scopul? Principiile bunei guvernari, emise de Consiliul Europei, considera ambele obiective la fel de importante, si acestea trebuie facute cunoscute la toate nivelurile administratiei.

Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by