newsletter rss
HotNews.ro
INOVAGRIA, aplicatia performanta a SIVECO pentru gestiunea eficienta a fermelor Agricultura romaneasca se dezvolta, dar este loc de mai bine. Potentialul extraordinar al Romaniei continua sa fie subexploatat.
Senior Software anunta cresterea cu 20% a cifrei de afaceri si lansarea unei noi divizii Senior Software a inregistrat o crestere cu 20% a cifrei de afaceri in 2016, comparativ cu anul precedent. Tot in 2016 compania a obtinut un profit mai mare cu peste 44% fata de 2015 si a deschis un nou punct de lucru la Iasi. De asemenea, la inceputul lui 2017, Senior Software a lansat itDepot, o platforma B2B pentru echipamente si consumabile.
LetItFlow - un proiect european de cercetare care sustine prelungirea activitatii profesionale a personalului medical de peste 50 de ani In cadrul conferintei organizate recent la Sectia de Neurologie din Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, SIVECO a prezentat intr-un mod atractiv si intuitiv elementele informatice specifice ale solutiei LetItFlow
Ce presupune un serviciu de gazduire web ales in mod corespunzator? Serviciile de gazduire sunt extrem de raspandite astazi in intreaga lume pe fondul ascensiunii impresionante a Internetului din ultimul deceniu.
350 de noi aplicatii malware de Android pe ora Expertii G DATA avertizeaza cu privire la cresterea nivelului de amenintari pentru dispozitive mobile cu Android.
SIVECO Romania s-a alaturat misiunii ”€Calculeaza amprenta de carbon” Datorita colectarii selective a deseurilor, compania a redus amprenta de carbon cu 548 kg CO2
O noua tulpina malware a fost descoperita la fiecare 4,2 secunde in Q1 2017 Expertii G DATA publica statisticile malware pentru 2016 si primul trimestru al anului 2017.
Pret pliante publicitare ieftine Bucuresti Imprimarea de pliante este un mod foarte puternic si foarte economic prin care puteti sa va promovati serviciile sau produsele. Cele mai bune pliante au un design care poate sa atraga atentia clientilor asupra firmei sau asupra brandului pe care il aveti. In momentul in care imprimati pliante cu scop de mareketing noi va recomandam sa le combinati si cu un design care sa va poata capta atentia. Pentru insipiratie aici sunt cinci idei ce ne-au atras atentia si care pot sa fie folosite pentru a face grafica de pe pliante.
Un proiect cu impact major in scolile romanesti primeste recunoasterea comunitatii CSR din Romania, fiind premiat pentru Inovare Digitala Evenimente-fenomen, Conferintele Nationale si Internationale de Invatamant Virtual, sunt sustinute de SIVECO din 2003
Cumperi bilet electronic si calatoresti mai comod Proiectul ETS propune o solutie pentru a calatori mai usor cu mijloacele de transport public oriunde te-ai afla in Europa
SIVECO Romania impreunaƒ cu Camera Agricolaƒ Mehedinti prezintaƒ INOVAGRIA - Solut›ia fermelor romanes™ti INOVAGRIA este cea mai nouaƒ solut›ie IT de management al fermelor, realizata special pentru a raƒspunde nevoilor s™i problemelor fermierilor
Softistii romani cuceresc din nou medalia de AUR la World Summit Awards, cea mai importanta competitie mondiala a profesionistilor IT Castigand pentru a treia oara World Summit Awards, competitie desfaurata sub egida ONU, SIVECO reuseste un record unic in istoria competitiei si pune Romania in topul elitei mondiale in inovatie digitala
Noul sistem audio de la Kruger&Matz - sunet de calitate intr-un design plin de stil Din portofoliul de produse Kruger&Matz fac parte acum noi sisteme audio, modelul KM 1908 fiind unul deosebit, cu un design ce te va impresiona cu siguranta. Astfel, tuburile de preamplificare aramii (cu duble triode ECC83 / 12AX7) se armonizeaza perfect cu boxele din lemn si unitatea centrala din aluminiu mat.
Servicii profesionale pentru creare site de stiri Serviciile profesionale pentru creare site de stiri oferite de ADAD Company 365 va ofera posibilitatea de a va bucura mereu de eficienta si calitate.
European IT and Software Excellence Awards 2017 si-a desemnat finalistii SIVECO Romania este singura participanta la competitie care a primit 5 nominalizari. Revista IT Europa a dat recent publicitatii lista finalistilor European IT & Software Excellence Awards 2017 (www.iteawards.com), una dintre principalele competitii europene destinate furnizorilor independenti de software (ISV), integratorilor de sisteme si solutii, partenerilor si distribuitorilor acestora.
Navigator 100 - primul ceas sport din oferta Kruger&Matz Ceasurile de tip smartwatch fac parte din oferta Kruger&Matz de cativa ani. Navigator 100 este un ceas sport cu centura telemetrica, fiind un dispozitiv dedicat in totalitate celor care vor sa-si monitorizeze activitatea fizica. Ceasul este compatibil cu aplicatiile populare pentru sportivi si cu aplicatia pentru computer Sport Traks.
Cu o saptamana inainte de depunerea cererilor unice, SIVECO Romania lanseaza versiunea GRATUITA a simulatorului de subventii pentru zootehnie Simulatorul va fi disponibil incepand de duminica, 26 februarie 2017, ora 12:00, pe site-ul INOVAGRIA, http://www.inovagria.ro INOVAGRIA, softul performant realizat de SIVECO Romania pentru managementul fermelor agricole, permite fermierilor sa calculeze, in mod GRATUIT, valoarea estimata a subventiilor si sa depuna corect cererile unice de plata la APIA, atat pentru culturile vegetale, cat si pentru zootehnie.
Kruger&Matz prezinta trei noi modele de smartphone din seria FLOW 4 Kruger&Matz iti extinde din nou oferta de dispozitive mobile. Din portofoliul brandului fac parte acum trei noi modele de smartphone din seria FLOW 4. Telefoanele difera prin parametrii tehnici, ca si prin pret. FLOW 4 si 4S se incadreaza sub nivelul de pret de 500 Ron. Pe de alta parte, modelul FLOW 4+ are specificatii tehnice mai avansate, pretul fiind de 899 Ron.
webRelease: F5 lanseaza Herculon, la scurt timp dupa gama iSeries F5 a anuntat recent lansarea unei noi game de solutii, Herculon, menite sa ofere un nivel superior de securitate aplicatilor si datelor utilizatorilor. Lansarea gamei Herculon vine la scurt timp dupa lansarea gamei iSeries, indicand pentru F5 un an 2017 plin de inovatii in portofoliul sau de solutii. 
webRelease: Temad Co, distribuitorul de produse auxiliare pentru constructii, a crescut productivitatea angajatilor cu SeniorERP si SeniorVisualBI Temad Co, unul dintre principalii distribuitori nationali de produse auxiliare pentru constructii, a crescut productivitatea angajatilor si a redus timpul de procesare si livrare a comenzilor prin utilizarea sistemelor ERP si Business Intelligence de la Senior Software pentru managementul fluxurilor de lucru si a proceselor de analiza si raportare.  


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by