newsletter rss
HotNews.ro
Cu o saptamana inainte de depunerea cererilor unice, SIVECO Romania lanseaza versiunea GRATUITA a simulatorului de subventii pentru zootehnie Simulatorul va fi disponibil incepand de duminica, 26 februarie 2017, ora 12:00, pe site-ul INOVAGRIA, http://www.inovagria.ro INOVAGRIA, softul performant realizat de SIVECO Romania pentru managementul fermelor agricole, permite fermierilor sa calculeze, in mod GRATUIT, valoarea estimata a subventiilor si sa depuna corect cererile unice de plata la APIA, atat pentru culturile vegetale, cat si pentru zootehnie.
Kruger&Matz prezinta trei noi modele de smartphone din seria FLOW 4 Kruger&Matz iti extinde din nou oferta de dispozitive mobile. Din portofoliul brandului fac parte acum trei noi modele de smartphone din seria FLOW 4. Telefoanele difera prin parametrii tehnici, ca si prin pret. FLOW 4 si 4S se incadreaza sub nivelul de pret de 500 Ron. Pe de alta parte, modelul FLOW 4+ are specificatii tehnice mai avansate, pretul fiind de 899 Ron.
webRelease: F5 lanseaza Herculon, la scurt timp dupa gama iSeries F5 a anuntat recent lansarea unei noi game de solutii, Herculon, menite sa ofere un nivel superior de securitate aplicatilor si datelor utilizatorilor. Lansarea gamei Herculon vine la scurt timp dupa lansarea gamei iSeries, indicand pentru F5 un an 2017 plin de inovatii in portofoliul sau de solutii. 
webRelease: Temad Co, distribuitorul de produse auxiliare pentru constructii, a crescut productivitatea angajatilor cu SeniorERP si SeniorVisualBI Temad Co, unul dintre principalii distribuitori nationali de produse auxiliare pentru constructii, a crescut productivitatea angajatilor si a redus timpul de procesare si livrare a comenzilor prin utilizarea sistemelor ERP si Business Intelligence de la Senior Software pentru managementul fluxurilor de lucru si a proceselor de analiza si raportare.  
webRelease: Anul 2017 va fi anul in care companiile romanesti vor face investitii pe partea de software Numai facand acest tip de investitii, business-urile cu mai multi angajati si cu multe intrari-iesiri pot face fata concurentei si pot supravietui in piata. A centraliza informatia care circula in interiorul companiei intr-un sistem specific, a lua mult mai rapid decizii informate si a REVOLUTIONA in mod POZITIV modul in care se traseaza noi reguli si proceduri, mult mai eficiente si mai simplificate, tine de informatizare.
webRelease: TREND MICRO, lider pe segmentul solutiilor de email security  Studiile indica faptul ca peste 76% din atacurile de securitate tintite, cum ar fi cele de tip ransom sau alte amenintari persistente, folosesc ca mijloc de propagare e-mailul. Solutiile Trend Micro, sustinute de o intreaga retea de inteligenta si expertiza in domeniul securitatii cibernetice (Trend Micro Smart Protection Network), retea care poate procesa pana la 100 terabytes de date zilnic, confera utilizatorilor confortul de a fi fereti de cele peste 250 milioane de amenintari zilnic blocate.
webRelease: Lansare aplicatie android Amenajari Gradina pentru dispozitive mobile Compania Odin Media anunta lansarea aplicatiei Amenajari Gradina pentru dispozitive mobile cu sistem de operare android, avand ca scop prezentarea in randul publicului prezent in mediul online a firmelor de amenajari gradini prezentate pe website-ul https://www.AmenajariGradina.com.
webPR: Raportul de Sustenabilitate SIVECO Romania castiga faza nationala a competitiei Deloitte Green Frog Award 2016 Juriul a apreciat ”€žprogresul semnificativ in ceea ce priveste raportarea, cat si referirile la contextul si la problemele locale”€, si a decis ca raportul SIVECO este cel mai bun dintre cele care s-au inscris in competitia din Romania.
webRelease: Somajul atinge cote alarmante in randul tinerilor europeni, afectand peste 15 milioane de persoane sub 30 de ani SIVECO face parte din consortiul selectat de Comisia Europeana pentru implementarea proiectul pilot ECOKT2015 menit sa sporeasca sansele tinerilor pe piata muncii, prin cresterea competentelor lor digitale
SIVECO Belgia anunta lansarea Wand.education™ - platforma care ii ajuta pe profesori sa creeze usor lectii interactive SIVECO Belgia, filiala din Bruxelles a SIVECO Romania S.A., anunta lansarea pe piata a Wand.education™.
webPR: Adfaber, castigatoare la Google Rise Awards in 2016 Adfaber.org, organizatia ce isi propune sa creeze un club de tehnologie in fiecare scoala si liceu din Romania, a anuntat astazi ca este printre castigatorii Google Rise Awards 2016, pentru efortul depus in scopul facilitarii accesului tinerilor la educatia in tehnologie si stiinte informatice.
Pana in 2050, peste doua miliarde de oameni vor avea peste 60 de ani Proiectul european STAGE propune o solutie moderna de mentinere a unei vieti culturale active pentru persoanele de varsta a treia
Webinar GRATUIT despre cum integram cu succes generatia Millenials in organizatie Li se spune Millenials, generatia Y sau generatia ”€žDe ce?„€. Pentru ca au competente care ii diferentiaza puternic de toate generatiile anterioare. Poti afla ”€žCum sa motivezi si sa instruiesti generatia digitala” participand la webinar-ul GRATUIT din 17 noiembrie, organizat pe CloudLearning.ro
Proiectul pan-european de cercetare-inovare ACCELERATE ajuta intreprinzatorii sa se lanseze si sa se promoveze pe piata globala In cadrul acestui proiect SIVECO dezvolta Acceleratorul de Business Inteligent
SIVECO Romania lanseaza INOVAGRIA, cea mai noua solutie de management performant al fermelor Cu ajutorul ei, fermierii vor putea sa calculeze valoarea estimata a subventiilor si sa depuna corect cererile unice de plata la APIA
webRelease: SIVECO continua sa domine Topului Firmelor High Tech din Bucuresti Metodologia de realizare a topului CCIB are in vedere cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta utilizarii capitalului angajat
webRelease: Charisma ERP, solutia pentru administrarea eficienta a stocurilor In orice companie ce isi desfasoara activitatea in zona de retail si nu numai, strategia operationala de dezvoltare trebuie sa includa si investitia intr-un program de gestiune a stocurilor, care sa ajute la un management eficient al costurilor directe si indirecte.  
webRelease: Meet Magento, cea mai importanta serie de conferinte eCommerce reuneste pe 28 si 29 octombrie la Cluj-Napoca numerosi comercianti, lideri de opinie dar si dezvoltatori Magento Meet Magento reprezinta la ora actuala cea mai importanta serie de conferinte eCommerce din lume. Conferinta are loc anual in peste 20 de tari. In Romania, va avea loc in data de 28 si 29 octombrie la Cluj-Napoca. Meet Magento reuneste in fiecare an atat comercianti, precum si diversi lideri de opinie sau dezvoltatori Magento. Meet Magento Romania reprezinta o oportunitate unica atat pentru proprietarii de magazine online cat si pentru furnizorii de servicii de a interactiona cu numerosi experti din domeniul eCommerce din lume.
Evenimentelor DevAfterWork se redeschid cu ING, saptamana aceasta, 5 octombrie DevAfterWork dă startul celei de a doua ediții cu tema „Cum tehnologia redefinește Trading Room”, organizată cu sprijinul ING Software Development Center, miercuri, 5 octombrie, de la ora 19:00, la Point Art Hub din București. DevAfterWork este un eveniment care facilitează interacţiunea dintre specialiştii IT într-un cadru informal și încurajează schimbul de idei și dezbaterea pe teme din diferite zone precum Telecom, BI, Big Data, Cloud, Mobile, Web, UX, Embedded Software, Fintech, Gaming etc.
webRelease: G DATA Password Manager face ordine in jungla parolelor O parola pentru fiecare - conturi de e-mail, conturi de social media, smartphone-uri, ATM-uri, magazine online. Acest lucru apasa pe umerii multor persoane. Conform unui studiu realizat de agentia digitala Bitkom, 36% dintre germani se simt coplesiti de numarul de parole. Un manager de parole ajuta la organizarea numeroaselor parole si, in acelasi timp, asigura mai multa securitate. Un modul Password Manager, usor de utilizat, a fost integrat in G DATA Total Protection. Functia cripteaza datele sensibile, cum ar fi numele de utilizator si parolele, intr-o baza de date de pe hard disk.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by