newsletter rss
HotNews.ro
GDPR: Compania americana Forcepoint vine cu solutii pentru protectia datelor personale, prin Power Net Consulting Power Net Consulting Romania a devenit Partener Gold al Forcepoint - companie americana care ofera servicii de securitate web, e-mail, date si solutii de securitate mobile. Parteneriatul a fost realizat de Power Net Consulting pentru a putea oferi clientilor sai cele mai noi si eficiente solutii de securitate, un set complet de instrumente, resurse si suport, marca Forcepoint, in vederea implementarii noilor prevederi impuse de noul Regulament 679/2016, pentru protectia datelor personale, pe scurt  GDPR.
"€žDatele mele raman in Europa." Interzicerea software-ului de securitate strain in SUA si Rusia a reaprins discutiile despre activitatile FSB / KGB si NSA si despre backdoor-urile din software-urile de securitate. Expertul in securitate IT din Germania isi demonstreaza independenta in cea mai recentaƒ campanie.
G DATA Generation 2018: Securitatea IT a facut un pas inainte "Incredere in securitatea germana": Noua versiune de securitate pentru utilizatorii privati, cu noi functii pentru securitatea completa a datelor. Banking, emailing, cumparaturi online sau retele sociale - acestea sunt servicii online cunoscute tuturor utilizatorilor de Internet. Fiecare dintre ele implica circulatia datelor personale si confidentiale.
G DATA Layered Security - concept sofisticat de securitate IT Portofoliul de securitate al furnizorului german ofera protectie impotriva amenintarilor cibernetice printr-un concept cuprinzator de securitate. Nivelul programelor malware este in continua crestere. G DATA se asteapta la un total de aproape noua milioane de tulpini malware noi pana la sfarsitul acestui an.
TaxBuilds your future! - o initiativa comunitara care ii invata pe tinerii europeni ce sunt impozitele si taxele si cum le influenteza viata de zi cu zi TAXUD a lansat proiectul pilot "€žEducatia Fiscala Digitala pentru Tineri Europeni"
Nivelul amenintarilor de Android este in crestere G DATA a publicat statisticile pentru cel de-al treilea trimestru. Situatia actuala a amenintarilor pentru dispozitivele mobile cu Android devine din ce in ce mai riscanta. Expertii in domeniul securitatii datelor de la G DATA au inregistrat 810.965 de fisiere malware noi in al treilea trimestru al anului 2017.
Noile tendinte in media & marketing se anunta la Future of Media!
Future of Media, conferinta dedicata celor mai noi tendinte in media, digital si marketing, revine pe 23 noiembrie, la Ramada Parc Hotel, Bucuresti. Cea de-a cincea editie a conferintei se va desfasura pe parcursul unei zile intregi si va aduce mult know-how cu relevanta locala, idei noi si abordari proaspete in marketing si mediul online.
SIVECO Romania se afla pe locul I in Topul National al Firmelor 2017, la categoria "Cercetare-Dezvoltare si High-Tech"€ Topul National al Firmelor este un clasament al celor mai performante companii din Romania, organizat anual de Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR)
SIVECO Romania a primit o noua recunoastere europeana In cadrul competitiei Technology Innovator Awards 2017, SIVECO a primit distinctia Best Business Software Development Company
SIVECO Romania a obtinut recent recertificarea sistemului de management de mediu in conformitate cu versiunea din 2015 a standardului ISO 14001 Sistemul de management de mediu a fost certificat de catre TUV Austria, un lider mondial in domeniul certificarilor de sisteme de management. SIVECO este constant preocupata si implicata in protejarea si conservarea mediului, abordare care se regaseste in strategia de dezvoltare a companiei.
Fabrica de morarit si panificatie Pambac isi automatizeaza depozitele, iar investitia va fi amortizata intr-un an si jumatate Pambac, una dintre cele mai mari fabrici de morarit si panificatie din Romania, isi automatizeaza activitatile din depozite cu solutia WMS de la Senior Software. Compania estimeaza ca investitia va fi recuperata in maximum un an si jumatate. Dupa implementarea noului sistem, Pambac va procesa comenzile mult mai rapid, trasabilitatea marfurilor se va face automat, iar acuratetea livrarilor va creste pana la 99%.
Raportul de Sustenabilitate SIVECO Romania pentru 2016 a fost elaborat conform Standardelor Global Reporting Initiative (GRI) Acordand pentru a doua oara consecutiv Materiality Disclosures Service organizational mark (Marca de Materialitate), GRI a validat in totalitate, in mod formal si oficial, conformitatea Raportului de Sustenabilitate SIVECO cu recomandarile sale privind procesul de consultare al stakeholderilor si implicit cu Standardele GRI.
15 ani de performanta in invatamantul virtual romanesc "€žFenomenul" conferintelor de invatamant virtual, inclus de anul acesta si in agenda UE, dovedeste ca educatia romaneasca inca poate propune, pentru intreaga lume, modele
SIVECO Romania ramane si in 2017 locul 1 in Topul Firmelor High Tech din Bucuresti Topul Firmelor din Bucuresti realizat de Camera de Comert si Industrie Bucuresti (CCIB) este singurul clasament al companiilor bucurestene realizat conform unei metodologii complexe, implementate unitar la nivel national
Spark Consult lanseaza proiectul Platforma Integrata Spark Onedata SPARK CONSULT S.R.L., cu sediul in Municipiul Focsani, strada Vrancei nr. 39C, judetul Vrancea, este beneficiar in contractul de finantare incheiat in luna august 2017 cu Ministerul Comunicatilor si Societatii Informationale, in calitate de Organism Intermediar in numele si pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Competitivitate (POC).
Smartphone: 3 motive pentru care ar trebui sa folosesti carcasa In ziua de azi, smartphone-ul a devenit un obiect indispensabil, fara de care poate fi destul de dificil sa iti duci la bun sfarsit sarcinile zilnice. Tocmai din acest motiv, ar trebui sa acorzi mai multa atentie felului in care il utilizezi, astfel incat acesta sa nu cedeze in cele mai importante momente. De asemenea, este esential sa folosesti huse si folii protectoare. Citeste acest articol si afla care sunt principalele trei motive pentru care ar trebui sa optezi pentru utilizarea unei carcase care sa iti protejeze telefonul.
SIVECO Romania participa la INDAGRA, cel mai important eveniment agricol din Romania! In standul 48 din pavilionul C6, vizitatorii vor putea testa si achizitiona INOVAGRIA, singura aplicatie 100% romaneasca pentru managementul fermelor
G DATA - Versiunea business 14.1: caracteristici de protectie imbunatatite Noua generatie de business cu protectie Ransomware integrata. Atacurile Ransomware au crescut semnificativ in acest an - troienii folositi pentru rascumparare, Petna si WannaCry, au demonstrat intr-un mod impresionant acest lucru. Companii mari, cum ar fi Maersk si Beiersdorf, au suferit pierderi de ordinul milioanelor.
De ce designul web este important pentru magazinul tau online Multi cred ca este suficient sa ai o pagina web pentru ca vanzarile magazinului sau afacerii tale sa creasca. Fals. Web designul unui magazin online joaca unul dintre cele mai importante roluri in reusita vanzarilor.
5 motive pentru care ai nevoie de sisteme de alarma pentru casa sau afacerea ta Cand vine vorba de familia, casa sau afacerea ta, siguranta ar trebui sa fie preocuparea ta numarul unu. Instalarea unor sisteme de alarma la domiciliu sau la birou poate fi costisitoare, insa daca nu optezi pentru astfel de dispozitive, pagubele te pot costa mai mult.

Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by