newsletter rss
HotNews.ro
Comunitatea PALETTE creste! Proiectul european PALETTEV2 propune un mediu online cu servicii care ajuta persoanele varstnice sa se mentina active in societate, in special prin actiuni lucrative
Care sunt costurile de montare a unui sistem de supraveghere Montarea unui sistem de supraveghere interior necesita rabdare si pricepere, deoarece camerele trebuie amplasate fara a deteriora finisajele existente.
Comisia Europeana adopta o noua strategie de instruire a propriilor angajati SIVECO Romania este liderul consortiului de firme care proiecteaza si dezvolta solutii de e-learning destinate instruirii personalului CE in utilizarea sistemelor informatice.
Noi televizoare SMART in oferta Kruger&Matz Primele televizoare au aparut in portofoliul Kruger&Matz in 2014. De atunci, oferta s-a extins constant, incluzand noi modele cu ecran mare de 65 inch si rezolutie Ultra HD. Au aparut modificari si in ceea ce priveste locul de productie. Astfel, de la inceputul lui 2017, asamblarea televizoarelor Kruger&Matz se face in Polonia. Acum mergem un pas mai departe si introducem in oferta modele SMART si cu diagonala de pana la 75 inch. 
Schimbare majora in soft-ul de bugetare al Retelei de sanatate Regina Maria Cu o singura solutie software, compania de servicii medicale private isi gestioneaza mai usor si mai rapid bugetele si rapoartele financiare. Este vorba despre sistemul CPM de la Senior Software, implementat de Reteaua de sanatate Regina Maria, solutie care integreaza functionalitati de bugetare, planificare si Business Intelligence intr-o singura platforma.
Competentele digitale sporesc decisiv sansele tinerilor pe piata muncii SIVECO Romania face parte din consortiul care realizeaza proiectul european ECOKT2015, menit sa contribuie la cresterea competentelor digitale
SID 2018: O mai mare securitate IT pe Internet G DATA ofera sfaturi pentru utilizarea sigura a retelelor sociale si nu numai. Anul trecut, utilizatorii de Internet din Germania au petrecut aproape 2,5 ore pe zi in fiecare zi (sursa: studiu online ARD/ZDF). In special, tinerii petrec mult timp pe retele sociale si pe serviciile de mesagerie.
Inteligenta artificiala sprijina strategia digitala de marketing a companiilor SIVECO Romania participa la proiectul european de cercetare SoMeDi in cadrul caruia se dezvolta instrumente de analiza inteligenta a continutului publicat in social media
Platforma Wand Education lanseaza in Marea Britanie la BETT 2018 primele pachete de continut educational Wand Education va lansa in premiera la actuala editie a Targului BETT din Londra primele pachete de continut educational aliniat la programa scolara britanica.
Cel mai nou magazin online pentru bebelusi expediaza 80% din comenzi in aceeasi zi, cu ajutorul unei solutii software WMS Cel mai nou magazin online din Romania, dedicat parintilor de copii sub trei ani, foloseste un sistem software care ii permite sa proceseze comenzile chiar si in 15 minute. Este vorba despre solutia WMS de la Senior Software pentru optimizarea spatiului de depozitare si automatizarea fluxurilor de lucru dintr-un depozit.
€žCoborarea standardelor de securitate este extrem de periculoasa G DATA sustine mentinerea unor standarde inalte de securitate. Acestea nu trebuie sa fie slabite de nimeni, nici macar de catre un guvern.
De ce este important sa montezi camere de supraveghere in parcarea business-ului tau Chiar daca ti se pare mai important sa instalezi dispozitive de monitorizare la intrarea in cladire si in interiorul acesteia, este o idee buna sa montezi camere de supraveghere si in parcare. Acesta este locul in care unii hoti prefera sa actioneze, nu doar pentru a fura masini, ci si pentru a jefui persoane.
GDPR: Compania americana Forcepoint vine cu solutii pentru protectia datelor personale, prin Power Net Consulting Power Net Consulting Romania a devenit Partener Gold al Forcepoint - companie americana care ofera servicii de securitate web, e-mail, date si solutii de securitate mobile. Parteneriatul a fost realizat de Power Net Consulting pentru a putea oferi clientilor sai cele mai noi si eficiente solutii de securitate, un set complet de instrumente, resurse si suport, marca Forcepoint, in vederea implementarii noilor prevederi impuse de noul Regulament 679/2016, pentru protectia datelor personale, pe scurt  GDPR.
"€žDatele mele raman in Europa." Interzicerea software-ului de securitate strain in SUA si Rusia a reaprins discutiile despre activitatile FSB / KGB si NSA si despre backdoor-urile din software-urile de securitate. Expertul in securitate IT din Germania isi demonstreaza independenta in cea mai recentaƒ campanie.
G DATA Generation 2018: Securitatea IT a facut un pas inainte "Incredere in securitatea germana": Noua versiune de securitate pentru utilizatorii privati, cu noi functii pentru securitatea completa a datelor. Banking, emailing, cumparaturi online sau retele sociale - acestea sunt servicii online cunoscute tuturor utilizatorilor de Internet. Fiecare dintre ele implica circulatia datelor personale si confidentiale.
G DATA Layered Security - concept sofisticat de securitate IT Portofoliul de securitate al furnizorului german ofera protectie impotriva amenintarilor cibernetice printr-un concept cuprinzator de securitate. Nivelul programelor malware este in continua crestere. G DATA se asteapta la un total de aproape noua milioane de tulpini malware noi pana la sfarsitul acestui an.
TaxBuilds your future! - o initiativa comunitara care ii invata pe tinerii europeni ce sunt impozitele si taxele si cum le influenteza viata de zi cu zi TAXUD a lansat proiectul pilot "€žEducatia Fiscala Digitala pentru Tineri Europeni"
Nivelul amenintarilor de Android este in crestere G DATA a publicat statisticile pentru cel de-al treilea trimestru. Situatia actuala a amenintarilor pentru dispozitivele mobile cu Android devine din ce in ce mai riscanta. Expertii in domeniul securitatii datelor de la G DATA au inregistrat 810.965 de fisiere malware noi in al treilea trimestru al anului 2017.
Noile tendinte in media & marketing se anunta la Future of Media!
Future of Media, conferinta dedicata celor mai noi tendinte in media, digital si marketing, revine pe 23 noiembrie, la Ramada Parc Hotel, Bucuresti. Cea de-a cincea editie a conferintei se va desfasura pe parcursul unei zile intregi si va aduce mult know-how cu relevanta locala, idei noi si abordari proaspete in marketing si mediul online.
SIVECO Romania se afla pe locul I in Topul National al Firmelor 2017, la categoria "Cercetare-Dezvoltare si High-Tech"€ Topul National al Firmelor este un clasament al celor mai performante companii din Romania, organizat anual de Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR)


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by