newsletter rss
HotNews.ro
Bocasoft si Clico Romania colaboreaza pentru servicii de consultanta si training in domeniul GDPR "Recomand companiilor sa urmareasca indicatiile oferite de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucraƒrii Datelor cu Caracter Personal, in calitate de autoritate publica centrala autonoma cu competenta generala in domeniul protectiei datelor personale si sa trateze cu maxima seriozitate si celeritate alinierea companiilor lor la GDPR"€, spune Carmen Dascalescu, Director General Bocasoft.
VERACOMP distribuie YEALINK in Romania Incepand cu luna martie a acestui an, Veracomp a devenit distribuitor oficial al Yealink in Romania, completandu-si astfel portofoliul dedicat solutiilor de comunicatii unificate cu produse audio-video cu performante superioare.
O noua aventura pentru bloggerii creativi! Competitia SuperBlog, la a 16-a editie A inceput Spring SuperBlog 2018, a 16-a editie a celei mai longevive competitii de blogging din Romania. Lansat in 2008, proiectul este cunoscut in mediul online pentru temele provocatoare, premiile atractive, dar si pentru adrenalina ce creeaza dependenta si comunitatea efervescenta, in continua extindere. Noua editie a atras deja peste 100 de bloggeri dornici sa-si demonstreze creativitatea si abilitatile de comunicatori online, iar inscrierile continua.
Stiti cat costa documentele tiparite? Noul produs lansat de SIVECO Romania, SIVADOC Lite, ajuta managerii sa-si optimizeze costul gestionarii documentelor pentru a lua decizii fundamentate pe informatii corecte si usor accesibile
Conferinta de Cloud 2018, un eveniment la mare cautare in industria IT Conferinta de Cloud este singura conferinta IT dedicata tehnologiei Microsoft cloud din Romania si revine pe 19 aprilie 2018 cu cea de a doua editie. Participantii vor avea ocazia sa vada cum se poate aborda cu succes Cloud-ul, respectiv vor avea ocazia sa isi completeze cunostintele tehnice de Microsoft Azure si Office 365.
Care vor fi cele mai cautate skill-uri pe piata muncii peste 10 ani? Cel mai mare targ de cariera din Romania -€“ Angajatori de TOP, revine in Timisoara pe 16-17 martie la Centrul Regional de Afaceri. Angajatori de TOP Timisoara reuneste 70 de companii, dintre care cei mai multi angajatori isi desfasoara activitatea in Inginerie si Productie, IT, Retail, Automotive, Servicii si BPO, FMCG.
Tehnologiile moderne conecteaza persoanele in varsta la o viata sociala activa Bazandu-se pe inovatii tehnologice, procese avansate si noi tehnologii software, proiectului european de cercetare si inovare STAGE, ofera varstnicilor acces virtual la spectacole, concerte, piese de teatru sau expozitii
SIVECO Romania lanseaza o noua versiune a aplicatiei INOVAGRIA Meteo Disponibila acum si pe dispozitivele iOS, aplicatia aduce facilitati noi pentru toti fermierii, intr-un design prietenos si foarte usor de folosit. SIVECO Romania lanseaza o noua versiune a aplicatiei INOVAGRIA Meteo, atat pe Android, cat si pe iOS, cu noi facilitati dedicate managementului fenomenelor meteo si agrometeo din Romania.
Comunitatea PALETTE creste! Proiectul european PALETTEV2 propune un mediu online cu servicii care ajuta persoanele varstnice sa se mentina active in societate, in special prin actiuni lucrative
Care sunt costurile de montare a unui sistem de supraveghere Montarea unui sistem de supraveghere interior necesita rabdare si pricepere, deoarece camerele trebuie amplasate fara a deteriora finisajele existente.
Comisia Europeana adopta o noua strategie de instruire a propriilor angajati SIVECO Romania este liderul consortiului de firme care proiecteaza si dezvolta solutii de e-learning destinate instruirii personalului CE in utilizarea sistemelor informatice.
Noi televizoare SMART in oferta Kruger&Matz Primele televizoare au aparut in portofoliul Kruger&Matz in 2014. De atunci, oferta s-a extins constant, incluzand noi modele cu ecran mare de 65 inch si rezolutie Ultra HD. Au aparut modificari si in ceea ce priveste locul de productie. Astfel, de la inceputul lui 2017, asamblarea televizoarelor Kruger&Matz se face in Polonia. Acum mergem un pas mai departe si introducem in oferta modele SMART si cu diagonala de pana la 75 inch. 
Schimbare majora in soft-ul de bugetare al Retelei de sanatate Regina Maria Cu o singura solutie software, compania de servicii medicale private isi gestioneaza mai usor si mai rapid bugetele si rapoartele financiare. Este vorba despre sistemul CPM de la Senior Software, implementat de Reteaua de sanatate Regina Maria, solutie care integreaza functionalitati de bugetare, planificare si Business Intelligence intr-o singura platforma.
Competentele digitale sporesc decisiv sansele tinerilor pe piata muncii SIVECO Romania face parte din consortiul care realizeaza proiectul european ECOKT2015, menit sa contribuie la cresterea competentelor digitale
SID 2018: O mai mare securitate IT pe Internet G DATA ofera sfaturi pentru utilizarea sigura a retelelor sociale si nu numai. Anul trecut, utilizatorii de Internet din Germania au petrecut aproape 2,5 ore pe zi in fiecare zi (sursa: studiu online ARD/ZDF). In special, tinerii petrec mult timp pe retele sociale si pe serviciile de mesagerie.
Inteligenta artificiala sprijina strategia digitala de marketing a companiilor SIVECO Romania participa la proiectul european de cercetare SoMeDi in cadrul caruia se dezvolta instrumente de analiza inteligenta a continutului publicat in social media
Platforma Wand Education lanseaza in Marea Britanie la BETT 2018 primele pachete de continut educational Wand Education va lansa in premiera la actuala editie a Targului BETT din Londra primele pachete de continut educational aliniat la programa scolara britanica.
Cel mai nou magazin online pentru bebelusi expediaza 80% din comenzi in aceeasi zi, cu ajutorul unei solutii software WMS Cel mai nou magazin online din Romania, dedicat parintilor de copii sub trei ani, foloseste un sistem software care ii permite sa proceseze comenzile chiar si in 15 minute. Este vorba despre solutia WMS de la Senior Software pentru optimizarea spatiului de depozitare si automatizarea fluxurilor de lucru dintr-un depozit.
€žCoborarea standardelor de securitate este extrem de periculoasa G DATA sustine mentinerea unor standarde inalte de securitate. Acestea nu trebuie sa fie slabite de nimeni, nici macar de catre un guvern.
De ce este important sa montezi camere de supraveghere in parcarea business-ului tau Chiar daca ti se pare mai important sa instalezi dispozitive de monitorizare la intrarea in cladire si in interiorul acesteia, este o idee buna sa montezi camere de supraveghere si in parcare. Acesta este locul in care unii hoti prefera sa actioneze, nu doar pentru a fura masini, ci si pentru a jefui persoane.

Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by