newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Companii de top recruteaza pe 30-31 martie in cadrul celui mai important targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP Peste 3000 de oportunitati de cariera sunt oferite de cele mai active companii din Romania atat candidatilor cu experienta, cat si studentilor si proaspat absolventilor. In aceasta primavara departamentele cu cele mai multe pozitii oferite de companiile participante la Angajatori de TOP sunt contabilitate, resurse umane, suport tehnic, IT, dezvoltare si mentenanta software, logistica, vanzari si relatii cu clientii.
webRelease: Saab saluta decizia Ministerului suedez al Apararii de a comanda pana la 80 de avioane Gripen noi Saab a salutat decizia Ministerului suedez al apararii, precizand ca noile avioane vor beneficia de un fuzelaj mai mare, ceea ce va permite crearea de loc suplimentar pentru arme si combustibil, fapt ce conduce la o eficienta sporita a aparatului, precum si o durabilitate mai mare. De asemenea, au fost sugerate si includerea unui radar mai bun si a unui sistem imbunatatit de alertare si contra-masuri. Versiunea modernizata este cunoscuta sub denumirea de Gripen NG sau Gripen E/F.
webRelease: Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012 Acumen Integrat anunta organizarea Forumului Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012. Forumul va avea loc la Bucuresti, in perioada 16-18 mai 2012, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel.
webRelease: Trade Marketing Congress - singurul eveniment dedicate profesionistilor in promotii Prima editie a Trade Marketing Congress cu tema "Eficientizarea investitiilor in promotii", ce va avea loc pe 22 februarie la Howard Johnson (Sala Platinum) dedicat specialistilor in trade marketing va reuni aproape 60 de companii cu performante deosebite in promovarea promotiilor si 11 speakeri fini cunoscatorii ai segmentului de trade marketing.
webRelease: Ungaria prelungeste contractul de leasing pentru Gripen In cursul zilei de astazi, Agentia Suedeza pentru Exportul Materialelor de Aparare si Securitate (FXM) a confirmat faptul ca Suedia si Ungaria au ales sa extinda cu inca 10 ani perioada colaborarii din cadrul programului Gripen. Negocierile au avut loc pe parcursul ultimelor luni, iar astazi, 30 ianuarie, noul contract a fost semnat de Directorul General al FXM, Ulf Hammarstrom, si de Gyula Keszthelyi, Directorul General al Departamentului pentru Armament si Logistica din cadrul Ministerului Apararii din Ungaria.
webRelease: Saab a primit o comanda din partea FMV pentru servicii de suport al sistemelor tehnice Aceste servicii includ sprijinirea Fortelor Armate Suedeze si a FMV sub diverse forme: suport operational si tehnic, monitorizarea echipamentului, propunerea de modificari, actualizari continue sau tehnologii de mediu.
webRelease: Saab semneaza cu Sikorsky un contract pentru servicii de suport Acest contract este de fapt un acord-cadru care stabileste modul in care Saab si Sikorsky Aerospace Services vor sprijini armata suedeza. Cele doua parti au convenit ca prima in transa a acordului sa fie livrate servicii de intretinere pentru elicopterele Black Hawk UH-60M apartinand Fortelor Armate suedeze. In Suedia, elicopterele UH-60M Black Hawk sunt utilizate ca HKP 16.
webRelease: Saab selectata de Administratia Federala a Aviatiei Americane pentru supravegherea suprafetelor aeroporturilor Prin intermediul ASSC, Saab Sensis se va baza pe programul sau de succes ASDE-X, precum si pe relatia stransa cu FAA, pentru a spori siguranta a noua aeroporturi din SUA.
webRelease: Saab primeste o noua comanda de la guvernul suedez pentru dezvoltarea sistemului Gripen Saab va desfasura lucrari de intretinere si actualizari ale sistemului de avioane Gripen C/D, respectand planurile pe termen lung ale Fortelor Aeriene Suedeze pentru sistemul Gripen, si va elabora studii privind dezvoltarea ulterioara a acestuia.
webRelease: Saab va moderniza sistemele de comanda si control aerian suedeze Saab este principala companie de aparare si securitate din Suedia, cunoscuta pentru inalta calitate si performanta a sistemelor pe care le produce, cum sunt avionul de lupta multirol Gripen JAS-39, avioane de supraveghere Erieye AEW pe platformele Saab 2000 si Saab 340, dar si sisteme terestre si solutii de securitate.
webRelease: Saab semneaza un contract pentru livrari ale sistemului Carl-Gustaf Sistemul Carl-Gustaf are o lunga istorie de succes si inca se dovedeste a fi un sistem de armament terestru extrem de modern si capabil.  Aceasta (comanda) dovedeste din nou capabilitatea sistemului Carl-Gustaf, care a fost vandut pana acum catre 40 de clienti din intreaga lume, a declarat Tomas Samuelsson, Vicepresedinte Senior si Sef al Diviziei Dynamics.
webRelease: Cum contribuie transformarea reziduurilor organice de porcine in petrol la promovarea durabilitatii intr-o lume aglomerata Naturii i-au trebuit zeci de milioane de ani pentru a transforma plantele moarte si alte materii organice in carbune si titei. Acum,  GE si-a unit fortele cu cercetatorii Universitatii din Illinois care, folosind reziduuri organice de porcine, pot face acelasi lucru in laborator in doar 10 minute.
webRelease: Aeronava Boeing 787 Dreamliner, dotata motoare Genx, stabileste un nou record de viteza si distanta in urma unui zbor in jurul lumii Aeronava 787 ZA006, propulsata de motoare GEnx-1B de la GE, a decolat de la baza Boeing din Seattle la ora 11:02 in data de 6 decembrie si a stabilit recordul de distanta pentru clasa sa (220 - 275 tone) cu un zbor de 10.710 mile nautice (nmi), adica 19.834 km, catre Dhaka, Bangladesh, acreditata pentru 10.337 nmi (19.144 km). Acest record a fost detinut pana acum de Airbus A330, cu un zbor de 9.127 nmi (16.903 km) in 2002.
webRelease: Festivalul PROVINO - evenimente dedicate vinului, artei si gastronomiei la Cluj si Iasi In 2012, compania ABplus Events organizeaza Festivalul PROVINO - Vin, Arta, Gastronomie la Cluj (15 - 18 martie, Grand Hotel Napoca) si Iasi (1 - 4 noiembrie, Centrul Expozitional). Conceput sub forma unui eveniment expozitional in jurul caruia a fost creata o retea de activitati conexe care promoveaza cultura vinului prin asociere cu arta si gastronomia, PROVINO este un festival inovativ pentru industria viniviticola din Romania.
webRelease: Uniunea Europeana sprijina dezvoltarea resurselor umane din industria prelucratoare A avut loc lansarea oficiala a proiectului Cresterea competitivitatii si productivitatii organizatiilor prin calificarea resurselor umane in domeniul "Tehnician Metrolog", un amplu proiect cofinantat din Fondul Social European: 300 de angajati din Industria Prelucratoare vor deveni Tehnicieni Metrologi Specialisti pana la finalul anului 2013.
webRelease: Armata Statelor Unite lanseaza o prima comanda pentru sistemul Carl-Gustaf produs de Saab Saab, compania furnizoare de sisteme de aparare si securitate, a semnat un contract cu armata SUA pentru livrarea sistemului portabil de arma Carl-Gustaf. Aceasta este prima data cand armata americana cumpara arma fara recul, cu calibrul de 84mm. Armata si Comandamentul de Operatiuni Speciale al Statelor Unite au plasat o comanda comuna ce ajunge la o valoare totala de 31,5 milioane de dolari.
webRelease: Olympus lanseaza, in premiera pentru piata alimentara din Romania, ambalajul inscriptionat in limbaj Braille Olympus, cel mai mare producator de lactate din Romania, lanseaza primul ambalaj inscriptionat in limbaj Braille pentru un produs alimentar de pe piata, adresat atat nevazatorilor, cat si publicului larg. Ambalajul, folosit pentru imbutelierea laptelui de consum Oly, este prevazut cu un capac inscriptionat in Braille, astfel incat nevazatorii sa poata citi cu usurinta tipul produsului.
webRelease: Alexis Karklins-Marchay, The Bucharest Summit - mai mult decat agricultura si turism Mai mult decat agricultura si turism: in noua economie, Romania trebuie sa concureze in energie regenerabila, tehnologie si productie. Alexis Karklins-Marchay, Lider al Centrului Ernst & Young pentru piete emergente din Londra, a vorbit in cadrul Bucharest Summit despre branding-ul de tara pentru investitorii internationali si despre perspectivele Romaniei de crestere in noua economie.
webRelease: Nunta - cel mai profitabil eveniment pentru restaurantele din Romania 90% dintre evenimentele organizate de restaurantele romanesti sunt nunti si petreceri pentru diferite organizatii, botezurile fiind pe locul trei in topul evenimentelor pe care consumatorii romani aleg sa le organizeze in afara casei. Cele mai profitabile evenimente pentru restaurante raman nuntile in toate cele cinci zone ale tarii* unde Unilever Food Solutions, divizia specializata de solutii gastronomice a companiei Unilever, a analizat dinamica evenimentelor din portofoliul restaurantelor.
webRelease: Corcova Roy & Damboviceanu isi "premiaza" clientii cu o noua gama: Dealul Racoveanu In urma cu ceva mai mult de un an, numele Corcova era cunoscut unui cerc restrans de specialisti, acestia salutand revenirea unei faimoase, candva, denumiri de origine controlata in universul oenologic autohton. Astazi, dupa lansarea unui numar impresionant de sortimente intr-un timp atat de scurt, de la deja "clasicul" Cabernet Sauvignon - Merlot pana la surprinzatorul Muscat Ottonel si de la vinul alb dulce pana la Rosé Magnum, Corcova a devenit o referinta nu doar pentru profesionisti, ci si pentru toti amatorii de vinuri de calitate.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by