newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Saab si FMV semneaza un acord de suport si dezvoltare a sistemului Gripen Acordul este format din mai multe parti: o solutie de suport si mentenanta bazata pe performante, resurse logistice bazate pe performante, precum si resurse auxiliare de intretinere, aflate la sol. Acordul mai include si o completare a pachetului de dezvoltare Gripen (MS20), precum si studii si activitati pentru dezvoltarea continua a sistemului Gripen.
webRelease: Linde a inaugurat noua unitate de separare a aerului la combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati "Aceasta inaugurare oficiala a fabricii confirma succesul afacerii noastre in Romania, si totodata pozitia noastra de lider de piata in Europa de Est", a declarat Dr. Hans-Hermann Kremer, Head of RBU Eastern Europe & Middle East. "Noua unitate de separare a aerului, cea mai avansata din punct de vedere tehnologic, ofera o livrare foarte eficienta a gazelor si creste in mod semnificativ siguranta aprovizionarii pentru ArcelorMittal, unul dintre clientii nostri cei mai importanti, aici in Romania."
webRelease: Comandamentul de operatiuni speciale al SUA comanda inca un sistem Carl-Gustaf de la Saab Faptul ca acest sistem se afla in serviciul Comandamentului de operatiuni speciale al SUA si ca a fost testat in lupta este inca o dovada a increderii pe care acest client o are in compania si in produsele noastre, a declarat Dan-Ake Enstedt, Presedinte Saab America de Nord.
webRelease: Sistemul de dispersoare de contramasuri BOL produs de Saab a inregistrat un prim zbor incununat de succes Integrarea sistemului de dispersoare de contramasuri BOL face parte din programul Hornet Mid Life Upgrade 2 (MLU2) desfasurat de Fortele Aeriene Finlandeze, iar Saab a castigat inca din septembrie 2009 contractul pentru productia si integrarea acestui sistem
webRelease: Saab va intretine sistemul radar Erieye apartinand Suediei 'Suntem mandri de faptul ca FMV are in continuare incredere in noi si asteptam cu nerabdare dezvoltarea sistemului radar Erieye impreuna cu clientul nostru suedez', a declarat Micael Johansson, Directorul diviziei Electronic Defence Systems din cadrul Saab.
webRelease: Saab modernizeaza reteaua de radare meteorologice a Suediei Conform acestui contract, Saab va actualiza toate radarele din cele 12 statii meteorologice din Suedia, instaland sistemul Dual Polarised Doppler. Noua tehnologie ofera posibilitatea de a furniza prognoze meteo mult mai precise.
webRelease: 20 de ani de Ewopharma in Romania In cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la Hotel Intercontinental, joi, 24 mai, reprezentanta din Romania a companiei elvetiene Ewopharma AG a celebrat 20 de ani de existenta, ocazie cu care a anuntat cifre si bilanturi mai mult decat pozitive.
webRelease: Dohler: produse inovative de cea mai buna calitate! Datorita proprietatilor sanatoase si naturale pe care le are, aceasta bautura moderna a fost acceptata usor de multi consumatori din foarte multe tari precum: Iran, Orientul Mijlociu, Africa si o parte din tarile Europei de Vest.
webRelease: Syscom 18 a primit codul NATO de agent economic La inceputul lunii mai 2012, companiei Syscom 18 i-a fost alocat Codul NATO 0074L de agent economic, astfel ca Syscom 18 va putea fi unul dintre furnizorii Ministerului Apararii Nationale.
webRelease: Pilotii elvetieni au testat avionul Gripen E/F in Suedia Pe 30 noiembrie 2011, Consiliul Federal din Elvetia a selectat Gripen E/F ca varianta optima pentru inlocuirea flotei de avioane Northrop F-5E/F Tiger cu care sunt inzestrate Fortele Aeriene Elvetiene. Departamentul de Aparare, Protectie Civila si Sport (DDPS) din Elvetia a fost mandatat sa inceapa discutiile cu Saab si Guvernul suedez pentru a optimiza oferta Saab. Negocierile se desfasoara conform planului, iar zborurile de incercare din Suedia fac parte din acest proces.
webRelease: Rina Simtex a certificat SIF Transilvania pentru Sistemul de Management al Securitatii Informatiei Organismul de certificare Rina Simtex a certificat, la jumatatea lunii aprilie, Societatea de Investitii Financiare (SIF) Transilvania pentru Sistemul de Management al Securitatii Informatiei (SMSI), in conformitate cu standardul SR ISO/IEC 27001:2006.
webRelease: Saab semneaza prelungirea contractului de servicii furnizate Armatei Britanice Saab livreaza acest serviciu Armatei Britanice inca din august 2009. Compania suedeza ofera suport tehnic si operational grupurilor tactice care desfasoara antrenamente in conditiile dure din Kenya.
webRelease: Airbus prelungeste contractul cu Saab Saab a livrat eleroane pentru aripile de Airbus din gama A320 inca din anul 2000. In acest sens, Saab a desfasurat activitati complexe care au avut ca scop reducerea costurilor de productie prin intermediul unui design nou si inovator si prin procesele de fabricatie a eleroanelor din material compozit. Saab a dezvoltat tehnologii CFRP (carbon-fiber-reinforced polymer) de ultima ora, concept ce a redus cu peste jumatate numarul de piese necesare fabricarii unui eleron.
webRelease: Doua noi dulceturi originale - de catina si de topinambur - marca "Topoloveana" vor fi lansate pe piata in premiera absoluta la tiargurile de Florii In luna aprilie 2012, gama de dulceturi "Topoloveana" fara zahar adaugat si fara conservanti a fost imbogatita cu doua produse originale. Pentru prima data in Romiania, topinamburul si catina sunt utilizate ca ingredient principal in dulceturi, in beneficiul sanatatii consumatorilor, aceste doua ingrediente fiind recunoscute pentru calitatile lor terapeutice.In luna aprilie 2012, gama de dulceturi "Topoloveana" fara zahar adaugat si fara conservanti a fost imbogatita cu doua produse originale. Pentru prima data in Romiania, topinamburul si catina sunt utilizate ca ingredient principal in dulceturi, in beneficiul sanatatii consumatorilor, aceste doua ingrediente fiind recunoscute pentru calitatile lor terapeutice.
webRelease: Zi istorica pentru Saab Saab a fost fondata pe 2 aprilie 1937, in baza unei decizii a Parlamentului suedez conform careia Suedia ar trebui sa aiba capacitatea de a-si produce singura avioanele de lupta. De atunci, Saab a fost un jucator important in dezvoltarea industriei suedeze, extrem de puternica din punct de vedere al inovatiei.
webRelease: Combat System Engineering Group in India: oportunitatea de afaceri trece repede de la concept la executie Fortele Maritime din India deruleaza un program ce se intinde pe parcursul urmatorului deceniu si care are in vedere constructia si modernizarea navelor, insa au fost intampinate greutati in ceea ce priveste imbunatatirea ingineriei de sistem a navelor si a submarinelor din linia intai. Dar cu ajutorul experientei Saab, CSEG va elimina acest decalaj tehnologic.
webRelease: Vineri si sambata te invitam la cel mai mare eveniment de cariera, Angajatori de TOP Oferta oportunitatilor de cariera acopera toate ariile iar TOP 6 industrii in functie de numarul companiilor care participa la Angajatori de TOP este: IT  - 24 companii participante, Outsourcing  11 companii participante, Inginerie10 companii participante, Bunuri de larg consum  9 companii participante, Consultanta  8 companii participante, Telecom 6 companii participante.
webRelease: Saab a primit din partea FMV inca o comanda referitoare la sistemul Gripen Conform comenzii facute de FMV, Saab va livra servicii de mentenanta si actualizari continue ale sistemului Gripen C/D, in conformitate  cu planurile pe termen lung pe care armata suedeza le are pentru Gripen.
webRelease: Peste 90 de companii fac angajari in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP Pentru cele 3000 de oportunitati de cariera angajatorii cauta profesionisti cu experienta relevanta si pasionati de industriile IT&C, outsourcing, consultanta, bancar, inginerie, bunuri de larg consum si retail si care cunosc o a doua limba straina europeana, iar in ceea ce priveste profilul candidatilor entry-level, companiile au in vedere tineri cu rezultate academice remarcabile si implicati in activitati extracurriculare.
webRelease: Armata britanica prelungeste contractul semnat cu Saab pentru sistemul de antrenament Counter-IED Aceasta prelungire va permite personalului armatei britanice sa se antreneze in continuare in cele mai bune conditii din Marea Britanie si din strainatate. Prin simularea indeaproape a unei situatii ce implica IED (dispozitiv explozibil artizanal) in cadrul antrenamentelor, indivizii si grupurile pot detecta mai usor un astfel de dispozitiv si pot reactiona mai bine in fata acestuia. Prelungirea acestui contract reprezinta o dovada a increderii de care beneficiaza Saab din partea Ministerul Apararii din Marea Britanie.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by