newsletter rss
HotNews.ro
webrelease: Saab achizitioneaza compania germana Medav Compania suedeza furnizoare de sisteme de aparare si securitate Saab a achizitionat 100% din pachetul de actiuni al companiei germane Medav -€“ specializata in procesarea semnalelor, recunoasterea pattern-urilor si tehnologia informatiei - pentru aproximativ 27 milioane de euro. Aceasta achizitie consolideaza portofoliul de produse Saab in ceea ce priveste sistemele de monitorizare radio si fuziunea informatiei si imbunatateste prezenta companiei pe piata globala si europeana.
webRelease: Praktiker Romania: "€žPeste trei sferturi din vanzarile de materiale de constructii se realizeaza in sezonul de vara"€ De altfel, perioada cea mai intensa din punct de vedere al constructiilor sŸi amenajarilor, care se intinde din martie pana in octombrie, aduce si cele mai mari vanzari pentru magazinele grupului, parchetul laminat, gresia sŸi mobilierul fiind printre cele mai cautate produse. In ceea ce privesŸte materialele de constructii, romanii achizitioneaza, in special: adezivi, gresie, faianta, gleturi, polistiren expandat sŸi extrudat, tigla, vata minerala sŸi placi gipscarton.
Noile delicii de branza proaspata de la Hochland In aceasta toamna, Hochland iti aduce “bucuria gustului” prin lansarea unei noi game de produse: branzica proaspata, disponibila in 5 sortimente. Hochland te va surprinde cu solutii rapide de gustari proaspete, sanatoase si delicioase, care vor fi pe placul intregii familii.
webRelease:  Strategia Diviziei de Service Termotehnica Bosch se axeaza pe oferirea de servicii unice pe piata romaneasca de profil Pe baza informatiilor primite de la clientii Bosch, fie ei parteneri de service, fie clienti finali (de exemplu: fabricile echipate cu cazanele sau centralele din gamele Bosch, Buderus sau Loos), Divizia de Service Termotehnica a concernului german Bosch si-a schimbat strategia de service din Romania si s-a reorganizat astfel incat sa raspunda si mai bine nevoilor clientilor sai. Astfel, pe langa un program intensiv si complex de training, concernul german ofera partenerilor si clientilor sai si servicii unice, noi pe piata de termotehnica din Romania. Bosch este singura companie din tara care este specializata in toate domeniile de service de termotehnica.
webrelease: Bosch devine o marca de referinta in tehnologia cazanelor industriale Portofoliul de produse Bosch cuprinde acum sisteme de incalzire pentru cladiri industriale, birouri, complexe rezidentiale; cazane pentru statii de furnizare a energiei termice si electrice si cazane pentru generarea caldurii in procese tehnologice. Firme de renume, precum Coca Cola,  BASF, Siemens, Ytong, Heineken, Nestle sau Esso – si nenumarate altele, mai mari sau mai mici, din intreaga lume – care au facut parte dintre clientii  Loos, vor beneficia acum de experienta tehnologica Bosch si de capacitatea de inovare a concernului german.
webRelease: Grupul Hochland implineste 85 de ani Grupul german Hochland, prezent in toate segmentele principale din piata branzeturilor, implineste luna aceasta 85 de ani de activitate. Hochland este o afacere de familie ajunsa astazi la a patra generatie, al carei renume ofera garantia unei expertize de top in domeniul in care activeaza.
webRelease: Anticoroziv - protectie pentru industrie! B-Team Consult and Services SRL, companie specializata in oferirea de solutii in domeniul protectiilor anticorozive, energiei regenerabile si a curateniei profesionale, se bucura sa anunte lansarea noului site www.anticoroziv.eu. Aparitia www.anticoroziv.eu s-a bazat pe o nevoie reala a ramurilor industriale de a garanta protejarea instalatiilor si a suprafetelor impotriva coroziunii, produsele oferite de B-Team Corrosion Protection reprezentand o componenta cheie in asigurarea rezistentei si durabilitatii acestora.
webRelease: Saab isi consolideaza pozitia in India Aceste acorduri reprezinta o etapa a strategiei Saab de a-si creste prezenta pe o piata mare si importanta cum este India si de a oferi oportunitati de afaceri pentru mai multe divizii ale organizatiei. Memorandumul de intelegere acopera o investitie de aproximativ 30,3 milioane de euro din partea Saab pe parcursul urmatoarelor luni, printr-o structura corespunzatoare, supusa tuturor aprobarilor necesare.
webRelease: Saab comenteaza asupra deciziei guvernului suedez referitoare la Gripen Next Generation Acesta este un pas important in dezvoltarea viitoarei aparari suedeze. Gripen este un avion de lupta modern care, prin intermediul utilizarii de noi tehnologii, poate indeplini misiuni avansate de recunoastere si de lupta. Gripen este proiectat pentru a satisface toate asteptarile privind amenintari actuale sau viitoare, precum si pentru a mentine costurile operationale scazute, in comparatie cu competitorii sai.
webRelease:Saab primeste o noua comanda pentru racheta RBS15 Mk3 "Comanda pentru RBS15 Mk3 este importanta pentru noi, pentru cooperarea pe termen lung cu partenerul nostru Diehl, precum si pentru dezvoltarea continua a sistemului", a declarat Tomas Samuelsson, vicepresedinte senior si seful diviziei Dynamics din cadrul Saab. "Dintr-o perspectiva mai larga, aceasta este inca o dovada a capacitatii noastre de a aplica strategia pe termen lung a Saab pentru cresterea vanzarilor in afara Suediei", a mai spus el.
webRelease: Saab primeste o comanda pentru sisteme radar si de control al focului Sistemul de control al focului si sistemul radar vor fi integrate intr-un sistem de management al luptei apartinand unei terte parti. Dezvoltarea sistemelor si livrarea lor vor avea loc in perioada 2012 - 2017.
webRelease: Motorul cu gaz GE Jenbacher 312: peste 50.000 de ore de transformare a biogazului in energie pentru fabrica de bere Bitburger din Germania Proiectul Bitburger ilustreaza cresterea gradului de utilizare a cogenerarii  in Europa. Functionarea eficienta permite economii de energie primara de 10% Prevazuta cu tehnologie pentru motoare cu gaz de la GE (NYSE: GE), o centrala de cogenerare  din cadrul fabricii de bere Bitburger Brauerei  din Germania a depasit 50.000 de ore de functionare eficienta. Actionata de un motor cu gaz Jenbacher J312 certificat ecomagination, centrala transforma biogazul in energie electrica, abur si apa calda, raspunzand astfel cerintelor procesului tehnologic al fabricii de bere.
webRelease: Syscom 18 anunta lansarea in Romania a noii game de compresoare BLUEKAT de la BOGE Unul dintre liderii mondiali in domeniul compresoarelor, compania germana Otto Boge, si Syscom 18, distribuitorul sau regional, au lansat pe piata din Romania noua gama inovatoare de compresoare BLUEKAT destinate productiei eficiente de aer comprimat curat, 100% fara ulei. Aerul comprimat curatat de ulei este absolut indispensabil in industria chimica, farmaceutica, a semiconductoarelor sau alimentara, precum si in cea medicala.
webRelease: Labormed lanseaza cea mai complexa platforma de comunicare online a unei companii farmaceutice din Romania Facilitarea accesului la informatii cat mai detaliate si la oamenii cheie ai companiei sta la baza conceptului noii platforme de comunicare online - http://www.labormed.eu/ -  lansata de Labormed. Aceasta este menita sa simplifice accesul la informatii despre companie si produsele acesteia pentru pacienti si profesionistii din domeniul sanatatii. Schimbarea marcheaza si un moment aniversar, Labormed  sarbatorind  anul acesta 20 de ani in serviciul sanatatii.
webRelease: CENIT sprijina fabricarea tortei olimpice "Torta olimpica a fost creata de firma "€œThe Premier Group' Coventry UK, prin taierea cu precizie, aplicand soft-ul FASTTRIM. In 2011, The Premier Group€, a fost desemnat producator oficial al tortei olimpice. De la inceput am folosit solutia CENIT pentru programarea offline pe masinile noastre 3D"€, explica Gez Halton, Head of Manufacturing la TPG.
webRelease: Saab va investi intr-un centru de pregatire Gripen in Africa de Sud Gripen Fighter Weapon School este o initiativa Saab, dezvoltata in colaborare cu grupul de utilizatori Gripen, si isi propune sa perfectioneze abilitatile de lupta ale pilotilor de Gripen din intreaga lume. Amplasarea acestui centru in partea de sud a continentului african va oferi o locatie excelenta pentru instruire, cu spatii aeriene extinse peste munti, deserturi si deasupra oceanelor Atlantic si Pacific. Cursurile se vor desfasura in timpul verii, ceea ce inseamna conditii meteorologice favorabile. Antrenamentul se va concentra pe diverse aspecte multirol in fiecare an, iar exercitiile aeriene avansate vor fi insotite de cursuri teoretice si cursuri de supravietuire in mediul african.
webRelease: Ametek si Syscom18 anunta lansarea in Romania a unui calibrator de presiune cu functii extinse Liderul mondial in domeniul calibratoarelor de presiune si temperatura, AMETEK Calibration Instruments, parte a grupului american AMETEK, si Syscom 18, distribuitorul sau regional, anunta extinderea capacitatilor de lucru pentru calibratorul portabil de presiune JOFRA HPC600.
webRelease: Empire Test Pilots' School din Marea Britanie extinde contractul cu Saab Recentul contract include mai multe cursuri ETPS, printre care si doua campanii de instruire, una in primavara si una in toamna, ce au loc in Suedia.
webRelease: Saab isi prezinta noul avion de supraveghere maritima Avionul Saab 340 va indeplini cele mai recente cerinte legate de securitate si siguranta maritima. Pirateria, terorismul, contrabanda, traficul, poluarea cu petrol, precum si alte activitati ilegale ameninta cresterea economica, mediul si societatea. Saab 340 MSA poate proteja apele teritoriale prin capacitatea de a raspunde rapid in fata amenintarilor din domeniul securitatii maritime.
webRelease: Turbinele eoliene GE cu rotor de peste 100 m vor intra in functiune la nivel global la sfarsitul anului 2012 Capacitatea instalata a turbinelor eoliene din seria 2.5 cu tehnologie avansata de la GE a depasit doi gigawati la nivel global, adica suficienta energie electrica ecologica pentru alimentarea unui numar de aproximativ 1,4 milioane de locuinte din Europa. Pana la sfarsitul anului, peste 2.000 de turbine eoliene GE cu rotor de peste 100 metri vor functiona in 15 tari din intreaga lume, 12 dintre acestea aflandu-se in Europa. Aproape 1.000 de astfel de turbine vor apartine seriei 2.5 MW.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by