newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Bergenbier lanseaza programul national dedicat Zilei Barbatului Cu ocazia Zilei Barbatului, Bergenbier da startul programului national de activare a consumatorilor, in cadrul caruia pune in joc peste 500.000 de premii! Acest program, impreuna cu lansarea Q-Pack-ului de 1L si 2L cu design special dedicat fotbalului fac parte din campania de promovare a Zilei Barbatului 2010.
webRelease: Bosch lanseaza campania Skil iti demonstreaza cat e de util Bosch lanseaza "Skil iti demonstreaza cat e de util!", o noua campanie pentru promovarea brandului de sculele electrice Skil. Bosch continua "ofensiva cadourilor"  cu o promotie organizata in parteneriat cu lantul de magazine Praktiker. Astfel, in data de 10 si 17 aprilie 2010, clientii Praktiker care cumpara scule electrice Skil in intervalul demonstatiilor, vor primi automat cate un premiu.
webRelease: Heaven Hill Distilleries intra pe piata romaneasca prin Grupul Prodal Heaven Hill Distilleries Inc, cel mai mare producator si distribuitor independent de bauturi spirtoase din SUA, intra in acest an pe piata romaneasca prin intermediul Grupului Prodal. Prin divizia sa de bauturi de import, Grupul Prodal va introduce si comercializa branduri internationale de top apartinand celebrei companii americane, incepand cu Evan Williams Kentucky Straight Bourbon Whiskey.
webRelease: Tetra Pak a inregistrat vanzari de 8,95 miliarde de euro in 2009 Laussane (15 martie 2010) -  Tetra Pak, liderul mondial in solutii de procesare si ambalare, a anuntat astazi o crestere a profitului net de 1,2% fata de aceeasi perioada a anului 2008, cu vanzari totale de 8,95 miliarde de euro. Solutiile de ambalare au atins si in 2009 vanzari nete de 8 miliarde de euro, in crestere cu 1,8% fata de 2008, in timp ce vanzarile solutiilor de procesare au scazut cu 3,8% fata de 2008, la 917 milioane de euro.
webRelease: Avioane fara pilot Hermes 450 - un succes mondial Avioanele fara pilot (Unmanned Air Vehicles - UAV) joaca un rol important in tacticile de razboi. Israelul a fost pionierul in dezvoltarea acestor echipamente de lupta moderne.Statele Unite au folosit avioane fara pilot (UAVs) inca din Vietnam dar majoritatea proiectelor s-au stins dupa incheierea razboiului. Israelul a inceput atunci dezvoltarea acestor echipamente si este in acest moment liderul incontestabil in producerea si folosirea lor.
webRelease: In 2010, Labormed estimeaza vanzari de peste 4 milioane de euro din produse fitoterapeutice  Pe o piata a produselor naturiste estimata la aproximativ 117 milioane de euro in 2009 (conform Studiului Visionwise Daedalus Millward Brown din iulie 2009), cu 8% in crestere fata de 2008, LaborMed Pharma isi propune sa obtina pozitia de lider in cateva categorii care conduc in topul cresterii vanzarilor, prin lansarea diviziei Ozone Natural. 
webRelease: Bergenbier – de la nume de brand la nume de companie Incepand cu 1 martie 2010, InBev Romania, unul dintre cei mai importanti producatori de bere din Romania, devine Bergenbier S.A., preluand astfel numele celui mai popular brand din portofoliu. Compania isi va pastra structura organizationala si de business, precum si gama de produse.
webRelease: Sticla de Stalinskaya de aproape 2 m si ambalaje tip blistere Grupul Prodal, detinatorul marcilor Stalinskaya (lider pe piata de vodca)  si Wembley Dry Gin (cea mai mare cota de piata pe segmentul gin), a lansat in premiera noi modalitati de prezentare si de ambalare a produselor sale. In supermarket-urile si magazinele mari de cartier care comercializeaza vodca Stalinskaya, cumparatorii vor putea achizitiona sticlele de vodca direct dintr-un stand de prezentare cu o inaltime de aproape 2 metri ce reproduce fidel sticla celebrei bauturi spirtoase.
webRelease: Constructie unica in Romania: cel mai mare siloz de clincher tip dom din lume a fost realizat de Lafarge Pe 19 noiembrie 2009 Lafarge Ciment (Romania) a inaugurat la uzina sa din Medgidia, judetul Constanta, cel mai mare siloz tip dom din lume, cu o capacitate de 250.000 de metri cubi de clincher, o investitie de 16,5 milioane de euro.Proiectul a fost realizat sub conducerea unui sef de proiect din cadrul Lafarge Ciment (Romania), a beneficiat de coordonarea tehnica a expertilor Lafarge de la Centrul Tehnic din Viena si s-a implementat prin contributia directa a unei echipe de specialisti de la Dome Tehnology, inventatorii sistemului de siloz tip dom din Statele Unite ale Americii.
webRelease: Wembley London Dry Gin: Un nou design made in England si un parteneriat cu Schweppes La finalul unui an in cursul caruia a castigat numeroase premii internationale pentru calitatea sa, Wembley London Dry Gin, cel mai apreciat gin de pe piata romaneasca, se relanseaza intr-un nou ambalaj care poarta semnatura unor celebri designeri din Anglia.
webRelease: Murfatlar Romania anunta productie record  Dupa finalizarea campaniei de recoltare, Murfatlar Romania anunta o productie record de vin, din recolta anului 2009, in crestere cu 37% fata de anul trecut. Productia de vin din 2008 care se ridica la 22 de milioane de litri de vin, va avea un salt semnificativ in 2009, cand se vor produce 30 de milioane de litri de vin, dintre care 9 milioane de litri de vin rosu si 21 de milioane de litri de vin alb.  
webRelease: Halewood prezinta ultimele vinuri premiate international De la sfarsitul lunii septembrie sunt disponibile pentru consumatori vinuri noi in gama Prahova Valley Reserve, care se imbogateste cu 2 vinuri proaspete, premiate la nivel international,  Pinot Noir 2008 si Chardonnay 2008. Pinot Noir 2008 a obtinut medalia de argint la editia 2009 a Concursului Mondial de la Bruxelles si mentiunea juriului la Concursul Decanter 2009 desfasurat in Londra. Chardonnay 2008, a castigat medalia de argint la cea de-a 16-a editie a concursului international „Le Chardonnay du Monde”, care s-a desfasurat in martie 2009, in Franta.
webRelease: Viflor a lansat noua colectie de pantofi pentru barbati. Noua colectie Viflor se distinge prin calitatea materialelor folosite si deosebita grija pentru detalii a designerilor . Deoarece Viflor s-a gandit si la sanatatea clientilor, pantofii au fost creati special pentru a asigura confortul. Talpile sunt flexibile si usoare, iar pielea natura permite piciorului sa respire.
webRelease: Dexion Hi-Lo lanseaza solutiile automate de depozitare in Romania. Solutiile automate de depozitare, cunoscute sub numele de "masini" sunt reprezentate de sistemele de depozitare si preluare manuala Tornado, Paternoster si Carusel Orizontal. "Masinile" reprezinta o gama de produse dezvoltate de catre compania-sora din Finlanda a Dexion, de asemeni membru al Constructor Group, care a petrecut peste 20 de ani proiectand si producand sisteme de depozitare automate.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by