newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Adama va investi in continuare in Cluj Dezvoltatorul imobiliar Adama, cu 9 proiecte rezidentiale in Bucuresti si cate unul in Iasi, Bacau, Ploiesti si Brasov, isi continua planurile de extindere in Romania, de data aceasta alegand partea de Vest a tarii. Astfel ca din primul parteneriat dintre lantul german de magazine si Adama a rezultat finalizarea celui de-al doilea magazin Plus din Cluj Napoca. Constructia centrului comercial a inceput in primavara acestui an, iar magazinul a fost inaugurat la sfarsitul lunii iulie.
webRelease: Be Igloo: Cum va arata piata imobiliara la toamna Piata imobiliara - si in special cea rezidentiala - se confrunta cu probleme cauzate atat de finantarea bancara greoaie si destul de scumpa, dar si cu nesiguranta clientilor cauzata de criza economica. De altfel, situatia economica a tarii si masurile luate atat de stat cat si de jucatorii din piata vor fi decisive pentru deblocarea sectorului vanzarii de locuinte.
webRelease: Colina Marei aduce la Regata Imobiliara ultimele tendinte in moda, pe ritmuri de jazz si flamenco Prezentari de moda, un concert de jazz si un spectacol de flamenco pe plaja, printre case, yachturi si masini de lux. Asa intelege Colina Marei sa sarbatoreasca participarea la prima editie a targului Regata Imobiliara, care va avea loc in perioada 5-8 august la Mamaia, pe plaja de la Rex.
webRelease: Greselile unor dezvoltatori In ultimii ani, multe proiecte rezidentiale s-au oprit sau au intrat in insolventa. Dezvoltatorii dau vina pe criza. Dar oare numai criza sa fie cauza? Parerile sunt impartite. Sigur ca actuala situatie economica a tarii poarta o parte din raspundere, dar si dezvoltatorii care au facut o serie de greseli inca de la inceput.
webRelease: Prima jumatate a anului 2010 a adus o revigorare a pietei de investitii imobiliare Conform Raportului de piata al CB Richard Ellis, aferent primului trimestru al acestui an, dupa ce in 2009, Romania a inregistrat cea mai mare contractie a pietei de investitii din 2005 incoace, cu tranzactii ce abia au atins 203 milioane €, prima jumatate a anului 2010 a adus o revigorare a acestui segment. Astfel, volumul de investitii din S1 2010 a fost mai mare decat intregul volum investitional din 2009 - 226,6milioane € si cu 300% mai mare decat volumul inregistrat in S1 2009.
webRelease: Cum iti poti cumpara o casa in 2010? In conditiile in care economia Romaniei se schimba in permanenta si agentii economici trebuie sa tina pasul cu aceasta. Un segment important il reprezinta piata locuintelor, unde cererea este in continuare mare, dar unde atat clientii cat si dezvoltatorii sunt mereu in cautarea celor mai bune variante de finantare. 
webRelease: IPBEX luna iunie 2010 Vrei sa stii cat te costa in medie mentrul patrat al unui imobil executat silit? IPBEX  (indicele de pret mediu pe metru patrat al bunurilor imobile executate silit) pe iunie e gata!
webRelease: S-au finalizat lucrarile la Obor Towers Compania Obor Towers, membra a grupului Digal Investment, anunta finalizarea lucrarilor la ansamblul rezidential Obor Towers, dezvoltat in zona Obor a capitalei. Dezvoltatorul se afla in plin proces de livrare, cei care au primit deja locuintele le amenajeaza, iar ansamblul va fi locuit incepand cu 1 iulie 2010.
webRelease: Evocasa Viva - finalizarea unei noi etape de constructie Adama a anuntat finalizarea unei noi etape de constructie  a proiectului Evocasa Viva din Brasov, in cadrul unei conferinte de presa desfasurata chiar cadrul complexului rezidential. Ansamblul Evocasa Viva este alcatuit din 5 blocuri, dintre care trei cu doua scari, si cuprinde apartamente de 1, 2 si 3 camere. In prezent, este finalizat primul bloc cu 10 etaje si doua scari ce insumeaza 148 de apartamente.
webRelease: Adama a finalizat prima faza de constructie a proiectului Evocasa Orizont Adama a anuntat finalizarea primei faze de constructie a proiectului Evocasa Orizont din Ploiesti in cadrul unei conferinte de presa desfasurata chiar la locatia proiectului. Dupa cum au declarat la inceputul anului reprezentantii Adama, prima faza de constructie a proiectului Evocasa Orizont este gata pentru a fi prezentata publicului.
webRelease: Adama, prezenta la primul targ de imobiliare online din Romania Adama, cel mai mare dezvoltator de imobiliare din tara noastra, participa in perioada 21-27 iunie 2010 la prima editie a proiectului Imosfera, primul targ imobiliar virtual din Romania.
webRelease: Facilitatile pe care le ofera centrele rezidentiale imbunatatesc zonele in care traim Pentru ca tot mai multe centre rezidentiale au fost ridicate in zone cunoscute pentru specificul de business, precum zona de Nord a capitalei, si care si-au pierdut ulterior caile de acces si facilitatile dimprejur, Adama, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de pe piata de imobiliare din Romania, si-a concentrat constructiile rezidentiale in zone in care se regaseste clasa medie a Bucurestiului si care dispun de toate necesitatile targetului ales: parcuri, gradinite si centre comerciale.
webRelease: Conarg anunta reluarea vanzarilor pentru proiectul Quadra 2 Dezvoltatorul Conarg Real Estate anunta reluarea vanzarilor de apartamente in proiectul Quadra 2, situat langa Universitatile Politehnica Bucuresti si Spiru Haret, in urma unei investitii de 12 milioane EUR. „Avand in vedere succesul pe care l-am avut cu apartamentele pretabile programului Prima Casa in ansamblul Rasarit de Soare, am decis sa re-pozitionam Quadra 2 in functie de cererea existenta pe piata. Astfel, in perioada urmatoare vom promova 242 de locuinte cu preturi incepand de la 39.000 EUR + TVA” a declarat Romeo Cazanescu, General Manager, Conarg Real Estate.
webRelease: Alinso Group investeste in cladiri destinate activitatilor logistice pentru IMM-uri Pana la sfarsitul acestei veri, Alinso Group, dezvoltatorul Ploiesti West Park, va incepe constructia primei cladiri dedicata activitatilor logistice pentru SME (Small & Medium Enterprises). Aceasta cladire va  raspunde nevoilor Companiilor Mici si Mijlocii. Dezvoltatorul, Alinso Group a inaugurat in data de 19 mai 2010 prima cladire din Ploiesti West Park, o constructie de 30 000 mp ce a fost deja inchiriata de Unilever.
webRelease: Gadagroup Romania se muta in Floreasca Business Park Colliers International a intermediat tranzactia prin care compania Gadagroup Romania a inchiriat un spatiu de 500 mp in cladirea de birouri Floreasca Business Park. Compania se va reloca si isi va consolida operatiunile in spatiul de la etajul 7 al cladirii de pe Calea Floreasca.
webRelease: Cel mai mare parc industrial din Europa de Est Ploiesti West Park isi inaugureaza prima cladire Alinso Group, dezvoltatorul Ploiesti West Park, a inaugurat pe 19 mai 2010, prima cladire destinata activitatilor logistice. Proiectul Ploiesti West Park a fost lansat in urma cu 10 luni iar in luna aprilie, compania Unilever, primul chirias al parcului, a luat in primire aceasta cladire. Constructia de 30 000 metri patrati are peste 11 m inaltime, structura de beton si un nivel ridicat de izolatie.
webRelease: Adama vizeaza noi proiecte imobiliare, in timp ce alti dezvoltatori au pus lacat pe ansamblurile rezidentiale Adama, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania, are in plan lansarea de noi proiecte si demonstreaza ca poate iesi cu bine din criza. Daca, potrivit celor mai noi statistici, peste 35 de proiecte din Capitala au fost anulate, sau in cel mai bun caz amanate, in ultimul an, o parte dintre dezvoltatorii locali au demonstrat ca situatia economica actuala poate fi depasita.
webRelease: Sfarsitul primaverii - anuntat de editia a saptea a Targului Imobiliar Project Expo, iar vara incepe Cea mai recenta editie Project Expo a captat interesul publicului prin oferta imobiliara  bogata. Printre principalele puncte de interes pentru vizitatori au fost noile ansambluri rezidentiale lansate, dar si casele modulare ce au fost expuse, oferind o alternativa la clasica locuinta. Vizitatorii ce au trecut pragul targului au cautat, preponderent, apartamente cu 2 camere, fiind dispusi sa achite pentru achizitionarea acestora un pret mediu de 61.478 Euro, dar si garsoniere, cu un pret mediu de 40.000 Euro.
webRelease: DMI, nominalizata la gala premiilor SEE Real Estate Awards Diana Metiu International, una dintre cele mai cunoscute agentii de PR si publicitate specializata in industria imobiliara, a fost nominalizata pentru premiul "Furnizorul de servicii profesionale al anului" in cadrul premiilor SEE Real Estate Awards pentru anul 2009.
webRelease: Vineri, 7 mai, se deschide Targul Imobiliar Project Expo Fie ca sunteti singur, in doi sau fie aveti o familie numeroasa, locuintele expuse in acest week-end in cadrul Targului Imobiliar Project Expo de la Palatul Copiilor din Bucuresti va vor satisface atat exigentele referitoare la suprafata, cat si cerintele legate de pret. Oferte precum garsoniere incepand cu pretul de 26.000 Euro, apartamente cu 2 camere cu pretul de pornire de la 51.000 Euro sau apartamente cu 3 camere ce incep de la 65.000 Euro va asteapta de astazi pana duminica in cadrul Project Expo.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by