newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Centrul istoric al Bucurestiului, noul "Hot Spot" pentru cafenele, baruri si restaurante Cu un trafic de invidiat si conditii bune pentru desfasurarea afacerilor, centrul vechi a devenit in 2010 noul "hot spot" pentru cafenele, baruri si restaurante, arata o analiza a CB Richard Ellis Romania.
webRelease: Europa Centrala si de Est inregistreaza cea mai importanta crestere pe piata de investitii in trimestrul al treilea Europa Centrala si de Est (CEE) a atras un volum de 1,5 miliarde EUR de investitii imobiliare in trimestrul al treilea (Q3) din acest an, inregistrand cea mai mare crestere din Europa in aceasta perioada, anunta CB Richard Ellis. Fata de trimestrul al doilea (Q2) al acestui an cresterea este de aproximativ 60%, iar fata de Q3 2009, cresterea este de 119%.
webRelease: Zilele Carierei in Imobiliare (V) Cea mai mare organizatie din lume ce activeaza in domeniul imobiliar, anunta desfasurarea celei de-a cincea editii a Targului de Job-uri in Imobiliare din Romania, in perioada 6 - 7 octombrie 2010. Cei interesati de o cariera in imobiliare sau cei ce doresc venituri suplimentare dintr-un al doilea job, sunt invitati la sediul central al Century 21 Romania, situat in strada Aleea Alexandru nr. 32, Sectorul 1, unde accesul va fi liber in ambele zile ale evenimentului.
webRelease: MagazinulDeCase.ro a devenit site-ul imobiliar  cu cele mai multe vizualizari lunare raportat la numarul de oferte listate Incepand cu luna septembrie 2010, site-ul destinat exclusiv proprietarilor, www.magazinuldecase.ro, beneficiaza de date de trafic furnizate de catre SATI.  In urma monitorizarii de catre www.sati.ro, MagazinulDeCase.ro reuseste sa sa impuna ca lider in topul site-urilor de imobiliare, cu 1.988.504 de afisari pe luna septembrie, respectiv cu aproximativ 285 de afisari per oferta listata, in crestere cu 20 % fata de luna august.
webRelease: www.imobiliare.ro isi schimba modelul de business si adopta strategia "plata per anunt" www.imobiliare.ro, principalul portal imobiliar din Romania, a eliminat abonamentele de tip flat-fee care permiteau publicarea unui numar nelimitat de anunturi si introduce, astfel, pentru prima data in tara noastra, conceptul de plata per anunt pentru agentiile imobiliare. Daca pana acum un agent putea lista pe site un numar nelimitat de oferte in schimbul unui abonament lunar in valoare de 40 de euro, de acum incolo costurile vor varia in functie de numarul de anunturi.
webRelease: Locuintele noi din Bucuresti, mai ieftine, in medie, cu 15% decat apartamentele vechi din apropiere Preturile medii de vanzare pe metrul patrat ale apartamentelor noi din Bucuresti au ajuns, in unele cazuri, cu 15% mai mici fata de cele ale locuintelor din blocurile construite dupa 1977 situate in aceeasi zona. Fondul norvegian de investitii Romania Invest, proprietarul a peste 800 de apartamente in Bucuresti si in tara, a realizat un studiu care analizeaza diferenta dintre preturile de vanzare ale locuintelor noi si cele vechi localizate la o raza de 500 de metri de acestea, din sectoarele 3 si 6 ale Capitalei.
webRelease: Cushman & Wakefield a fost desemnat agent exclusiv pentru inchirierea a 6.000 mp spatii de birouri din Twin Towers Barba Center Cu o investitie de peste 60 milioane euro, suprafata total construita de 60000  mp distribuita pe 14 nivele, Barba Business Center este una dintre cele mai complexe dezvoltari din Romania. Cele doua turnuri indeplinesc cele mai exigente conditii pentru cladiri spatii de birouri clasa „A”: podea suprainaltata, inaltime libera de 2,70 m, cladirea este dotata cu sistem de incalzire, ventilare, si racire cu aport de aer proaspat. Locurile de parcare disponibile pentru birouri sunt  la o ratie de  1/60, un loc de parcare la 60 mp spatiu birouri.
webRelease: Numar record de oferte de inchiriere si preturi in scadere Daca ani la rand ne-am obisnuit ca toamna sa aduca cresterea chiriilor, mai ales din cauza afluxului mare de studenti, iata ca 2010 este al doilea an in care luna septembrie vine cu o crestere semnificativa a numarului de apartamente scoase la inchiriat si cu o reducere a chiriei solicitate de proprietari.
webRelease: Preturile locuintelor au scazut cu 10% in ultimele luni ca urmare a masurilor de austeritate Preturile de tranzactionare pentru locuintele din Bucuresti au inregistrat o scadere medie de 10% in ultimele patru luni, potrivit Coldwell Banker Affiliates of Romania, cea mai mare companie locala de consultanta imobiliara si cu activitatea cea mai extinsa pe segmentul rezidential.
webRelease: Preturile terenurilor, cu 30% mai mici fata de 2009 Primul semestru al anului 2010 a adus o evolutie pozitiva a pietei. Multi dintre potentialii cumparatori au considerat preturile terenurilor suficient de mici pentru ca viitoarele proiecte sa fie fezabile, ceea ce a condus la reluarea negocierilor si chiar la finalizarea anumitor tranzactii.
webRelease: CBRE Romania a intermediat in primul semestru tranzactii in valoare de 26 milioane euro pe segmentul birouri CB Richard Ellis Romania a intermediat, in primele sase luni ale acestui an, tranzactii in valoare de 26 milioane EUR pe segmentul de birouri. Suprafata tranzactionata de companie in contracte de inchiriere, renegociere sau prelungiri de contracte este de 28.600 mp.
webRelease: Redescoperirea proportiilor ideale rezidentiale: 34 - 56 - 67 - 78, casa pe care ti-o permiti Majoritatea bucurestenilor care doreau apartamente de „peste 100 mp”, acum adopta stilul rational de locuire si cauta 40-60 mp, potrivit analizelor realizate de Impact Developer&Contractor SA. Adancirea crizei economice a determinat schimbarea radicala a preferintelor bucurestenilor in materie de spatii de locuire. Nu se mai cauta apartamentele foarte mari, de sute de metri patrati, ci cele de 40-60 mp, dupa modelul vest-european.
webRelease: Profilul cumparatorului bucurestean de apartamente Dupa targurile imobiliare ale acestei toamne, dezvoltatorii au reusit sa contureze mai bine si mai exact profilul celor interesati de apartamente in acest moment in capitala. Cererea de case este inca foarte mare si o mare parte din dezvoltatori s-au adaptat  nevoilor cumparatorilor, bugetelor reduse ale acestora dar si efectelor negative ale crizei.
webRelease: Terenurile, la minime istorice! Un moment bun pentru o casa Daca avem timp si nervi tari, putem sa ne construim casa singuri. E mai ieftin pentru ca si materialele de constructie si mana de lucru sunt mai ieftine. Ne trebuie, in primul rand, terenul, apoi timp, bani si implicare sa o ridicam pe cont propriu. Acum, la doi ani de la inceputul crizei, facem bilantul. Galaxy Imob va propune o analiza a pietei de terenuri din Bucuresti si Ilfov.
webRelease: tIMOn septembrie – bilant preliminar Editia a XVII-a tIMOn se incheie cu un bilant preliminar de 8000 de vizitatori, numarati duminica, la ora 14.00, 67% dintre acestia fiind clienti care nu au mai vizitat targuri imobiliare si care nu au mai interogat piata de real estate pana acum. 1600 dintre acestia au vizionat, deja, locuintele dorite in perioada targului, iar alti 3000 au programari de vizionare in cursul saptamanii viitoare. Expozantii au anuntat 20 de contracte de rezervare semnate in perioada targului si estimeaza ca se vor inchide alte cateva sute in saptamana urmatoare.
webRelease: Oferte premiante la tIMOn pentru cumparatorii Adama Toamna aceasta vine cu semne bune si oferte premiante  din partea dezvoltatorilor imobiliari. Si ce prilej mai bun pentru a le prezenta decat un targ imobiliar. Intre 9 si 12 septembrie in Piata Constitutiei va avea loc cea de a 16-a editie a TIMON, ocazie pentru dezvoltatori de a-i intampina pe cumparatori cu oferte dintre cele mai variate.
webRelease: MagazinulDeCase.ro: Cele mai scumpe si cele mai ieftine locuinte vandute in vara MagazinulDeCase.ro a reusit sa detina pana in acest moment un numar considerabil de anunturi de vanzare si in acelasi timp sa ajute la tranzactionarea lor intr-o perioada cat mai scurta de timp. In acest sens, MagazinulDeCase.ro a realizat un studiu bazat pe cele mai scumpe si pe cele mai ieftine locuinte care s-au vandut de pe site in perioada iunie-august 2010.
webRelease: A inceput tIMOn. Zece proiecte noi lansate in cadrul targului si reduceri de 10.000€ Dupa doi ani de stagnare a pietei rezidentiale, in prima zi de tIMOn au loc zece lansari de proiecte noi. Dezvoltatorii iau din ce in ce mai mult in calcul pretentiile clientilor si cauta sa vina in intampinarea lor. Preturile sunt mai mici, clientii isi pot configura casa, iar confortul si optiunile aflate la dispozitia lor cresc.Toate proiectele lansate azi la tIMOn vor fi dezvoltate din bugetele proprii ale dezvoltatorilor si nu vor putea fi cumparate off-plan.
webRelease: Romanii din diaspora investesc in piata imobiliara autohtona Desi la inceputul anului cei peste 500.000 de romani aflati la munca peste hotare refuzau sa se intoarca pe piata muncii din Romania, iata ca acum nu mai gandesc la fel. Ei au decis ca sumele castigate in afara sa fie investite tot in tara. Dintre domeniile alese de acestia, se remarca cel imobiliar.
webRelease: Planul cincinal neindeplit in Titan Pentru dezvoltatorii imobiliari Bucurestiul a fost unul dintre punctele cele mai importante in derularea afacerilor. Dovada sta cartierul Titan, devenit una dintre cele mai active zone rezidentiale ale capitalei. Si nu este de mirare, tinand cont de faptul ca in ultimii 5 ani a fost anuntata constructia a nu mai putin de 10 proiecte imobiliare noi, ce cuprindeau peste 5.000 de locuinte.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by