newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Cat de mult s-au ieftinit apartamentele noi si ce poti cumpara cu 50.000 de euro Conform statisticilor publicate de portalul de ansambluri imobiliare Rezidential.net, preturile la apartamentele noi au scazut in luna noiembrie cu 5% fata de luna ianuarie a aceluiasi an. Cele mai mari scaderi au fost la preturile apartamentelor cu 2 camere, de 8% fata de inceputul anului, si la preturile apartamentelor de 3 camere, de 5.7%.
webRelease: Reduceri de pana la 70.000 euro la tIMOn, in decembrie Joi, 2 decembrie 2010, la orele 10.00, incepe cea de-a XVIII-a editie a Targului Imobiliar National tIMOn, in AFI Palace Cotroceni. Evenimentul se va desfasura in perioada 2-5 decembrie 2010 si va reuni peste 2.000 de locuinte noi si 500 de locuinte vechi. Cel mai mic pret din targ este 21.000€ pentru garsonierele off plan din ansamblul Casa Felice Mogosoaia, iar cel mai mare 420.000€ pentru un duplex din zona Primaverii. Fiind atat ultimul targ al anului cat si editia de Craciun, expozantii au promis reduceri de pana la 70.000€.
webRelease: Green City lanseaza a treia faza de constructie la tIMOn Dupa finalizarea primelor doua faze ale ansamblului din 1 Decembrie, Green City incepe constructia fazei a treia, in care se vor construi case tip Tamisa. La finalizarea lucrarilor la cartierul Tamisa, investitiile dezvoltatorului in casele, infrastructura si facilitatile din ansamblul Green City vor ajunge la 100 mil euro, iar vanzarile la noul cartier Tamisa vor incepe joi, 2 decembrie 2010, in prima zi a Targului Imobiliar National tIMOn.
webRelease: MagazinulDeCase.ro: In 2010 este mai avantajos sa cumperi o locuinta decat sa inchiriezi Este mai bine sa cumperi sau sa inchiriezi? A modificat criza raspunsul la aceasta intrebare? Magazinuldecase.ro a realizat o analiza pentru ultimii ani, in care compara rata creditului imobiliar cu chiria lunara precum si avantajele si dezavantajele pe care le au atat inchirierea cat si cumpararea unei locuinte.
webRelease: Coldwell Banker: Avem cerere pentru cateva mii de locuinte, principala problema este pretul Peste 5.000 de potentiali cumparatori analizeaza oferta rezidentiala din Bucuresti, principalul obstacol in transformarea cererilor intr-un numar similar de tranzactii fiind reprezentat de preturile solicitate de catre proprietari, potrivit consultantilor Coldwell Banker Affiliates of Romania, cea mai mare companie locala de consultanta imobiliara si cu activitatea cea mai extinsa pe segmentul rezidential.
webRelease: City Business Center se alatura luptei impotriva violentei domestice Este pentru prima oara cand in cadrul campaniei, nu doar oamenii vor purta panglica alba, simbolul luptei impotriva violentei domestice, ci si o cladire de birouri. City Business Center o sa "poarte", pe tot parcursul celor 16 zile de activism, simbolul campaniei, o panglica alba.
webRelease: Impact Developer & Contractor ofera produse adecvate puterii de cumparare actuale Impact Developer & Contractor SA (Impact SA) se focuseaza pe diversificarea activitatii, in sensul apropierii de micii investitori si adresarii catre baza piramidei veniturilor. Compania care a introdus conceptul de "ansamblu rezidential" in Romania si a lansat, an de an, solutii inovative de locuire care sa raspunda unei game cat mai variate de cerinte ale clientilor, vine acum cu oferte dedicate micilor investitori - persoane fizice si juridice.
webRelease: Colliers International: Comparatie intre nivelul chiriilor din principalele piete din regiune Colliers International a publicat astazi, in cadrul targului european de retail MAPIC de la Cannes,  o harta a pietelor de retail din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, care cuprinde nivelul chiriilor, randamentele si date despre evolutia livrarilor de centre comerciale moderne.
webRelease: Conarg a finalizat investitia de 12 milioane EUR in proiectul rezidential Quadra 2 Dezvoltatorul Conarg Real Estate anunta finalizarea lucrarilor de constructie la ansamblul Quadra 2, situat langa Universitatile Politehnica Bucuresti si Spiru Haret, in urma unei investitii de 12 milioane EUR. Target-ul dezvoltatorului este reprezentat de studentii din zona Politehnica –Regie, precum si tinerele familii din zona Militari- Drumul Taberei care au o locuinta veche si isi doresc un standard de viata ridicat, intr-o locuinta noua.  
webRelease: IPBEX luna noiembrie Conform IPBEX cel mai scump oras este Constanta. Pretul mediu pe metru patrat este de 4.327 RON. O casa mai ieftina veti gasi insa in Botosani, la 326 RON/mp.
webRelease: Cerere in crestere pe piata de birouri bucuresteana Trimestrul trei (T3) al acestui an s-a dovedit cel mai performant pentru piata de birouri de la inceputul anului 2008 pana in prezent, conform datelor din Raportul de Piata al CB Richard Ellis Romania. Cu un total de 100.000 mp tranzactionati, suma care include inchirieri, sub –inchirieri, reinnoiri si renegocieri, T3 2010 a depasit in privinta cererii chiar si cele mai optimiste scenarii.
webRelease: Epoque, un nou hotel de lux, va fi deschis in noiembrie in Bucuresti printr-o investitie de opt milioane euro Hotel Epoque, cel mai nou hotel de lux din Bucuresti, se va deschide pe data de 1 noiembrie. Hotelul se adreseaza segmentului upmarket si introduce un concept nou pe piata, atat din punct de vedere al structurii si design-ului cat si al gradului de personalizare a serviciilor.
webRelease: MagazinulDeCase.ro: Chirii cu 24 % mai mici in Bucuresti in luna octombrie 2010 MagazinulDeCase.ro a realizat o analiza bazata pe preturile de inchiriere ale imobilelor din Bucuresti in perioada 1.10 2010 - 20.10.2010, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2009. Pretul calculat pentru fiecare sector reprezinta valorile de mijloc pentru  fiecare segment de imobil (mediana statistica). Sunt eliminate astfel  valorile extreme care pot distorsiona semnificativ  calculul preturilor medii.
webRelease: Comenzi mai mari cu 40% pentru Ruukki in trimestrul trei In Europa Centrala si de Est vanzarile companiei au crescut cu 30% in trimestrul trei din acest an, pe segmentul rezidential, ca rezultat al majorarii numarului lucrarilor de renovare pentru acoperisuri. Corporatia Rautaruukki, lider european in solutii metalice, din care face parte si compania Ruukki Romania, a anuntat cresteri substatiale ale comenzilor pentru anul in curs si o imbunatatire semnificativa a profitabilitatii. Compania estimeaza un avans de 25-30% a vanzarilor pana la sfarsitul acestui an.
webRelease: Cladirile vechi de birouri se reinventeaza Cladirea de birouri clasa A aflata in centrul capitalei dispune acum de 100 de locuri de parcare proprii, pazite in permanenta. Acestea pot fi suplimentate cu locuri de parcare apartinand sectorului 3, inchiriabile lunar. Chiriasii beneficiaza de asemenea de patru lifturi Schindler si de o noua receptie.
webRelease: Un complex rezidential de 50 milioane euro, inaugurat langa Arcul de Triumf. Sub 50% din locuinte s-au vandut in doi ani Compania Alia, membra a Grupului spaniol Alius, inaugureaza Alia Apartments, un complex rezidential unic, aflat in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a Arcului de Triumf. Constructia proiectului a inceput in anul 2007, iar procesul de vanzare a fost demarat in 2008. Pana in prezent, aproape 50% din proiect este contractat, reprezentantii Alia aflandu-se in diferite faze de negociere cu noi clienti.
webRelease: Prima Casa: apartament vechi cu trei camere sau apartament nou cu doua camere www.imobiliare.ro, principalul portal de anunturi imobiliare din Romania, prezinta, pe baza ofertelor publicate, o analiza cu privire la oferta de Prima Casa din cele mai mari orase din tara, in conditiile in care aproape jumatate din anunturile din piata se refera la apartamente scoase la vanzare la un pret de pana in 60.000 de euro.
webRelease: Coldwell Banker administreaza vanzarea a peste 100 de proprietati preluate de catre banci Cateva sute de proprietati, in mare parte rezidentiale, au ajuns in posesia bancilor si a institutiilor finantatoare, dupa esuarea procesului de vanzare directa in perioada de executare silita. In viitor, numarul caselor si apartamentelor preluate de catre banci va urca la cateva mii, estimeaza consultantii Coldwell Banker Affiliates of Romania, cea mai mare companie locala de consultanta imobiliara si cu activitatea cea mai extinsa pe segmentul rezidential.
webRelease: Imobiliare.ro: cat costa sa stai cu chirie in centrul marilor orase www.imobiliare.ro, principalul portal de anunturi imobiliare din Romania, prezinta, pe baza ofertelor publicate, o analiza cu privire la preturile practicate pentru chirii in zonele centrale din cele mai mari orase din tara. Desi preturile medii solicitate pentru apartamentele scoase la inchiriat se mentin la valori relativ ridicate, exista multe oferte punctuale, la preturi atractive. 
webRelease: Green City a finalizat lucrarile la faza a doua a proiectului​ Green City a finalizat constructia celor 164 de case din faza a doua a proiectului, din care a vandut circa o treime, in vreme ce dintre cele 356 de case din prima faza au fost cumparate aproape 60%.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by