newsletter rss
HotNews.ro
Preturile terenurilor, cu 15-30% mai mici ca in 2009 Piata de terenuri a fost mult mai efervescenta in 2010, interesul cumparatorilor de terenuri fiind impartit egal intre Bucuresti si tara, releva cel mai recent raport Colliers care analizeaza evolutia acestui segment pe parcursul anului 2010.
webRelease: imobiliare.ro: Topul celor mai dinamice zone rezidentiale la inceput de an www.imobiliare.ro prezinta topul celor mai dinamice zone rezidentiale din principalele orase ale tarii, in prima luna a anului. In top au fost incluse zone rezidentiale in care predomina ofertele de vanzare apartamente. Dinamica a fost calculata luand in considerare trei variabile principale: numarul total de oferte existente in piata pentru fiecare din zonele analizate, numarul ofertelor nou intrate in piata in perioada data, respectiv numarul iesirilor in aceeasi perioada, 1 - 31 ianuarie 2011.
webRelease: Conarg Real Estate a vandut 295 de apartamente in 2010 Dezvoltatorul Conarg Real Estate a vandut 295 de apartamenete in anul 2010,  cu o medie lunara de 24,5 unitati locative. "Complexul Rasarit de Soare, finalizat in 2009, a atras cumparatori pentru 260 de apartamente, in timp ce la Quadra 2 - proiect predat la finele lui 2010 - am vandut 35 de unitati", explica Romeo Cazanescu, General Manager, Conarg Real Estate.
webRelease: Coldwell Banker isi extinde reteaua cu doua noi sucursale Coldwell Banker Affiliates of Romania, cea mai mare companie locala de consultanta imobiliara si cu activitatea cea mai extinsa pe segmentul rezidential, si-a marit reteaua, in luna ianuarie, cu doua noi sucursale imobiliare, ambele in Bucuresti. "Prin aceasta extindere ne-am dorit sa ne imbunatatim acoperirea teritoriala din Bucuresti si sa cream canalul optim de vanzare a activelor care vor intra in posesia bancilor si institutiilor finantatoare", a declarat Valentin Ilie, CEO al Coldwell Banker Affiliates of Romania.
webRelease: Indicele de pret al bunurilor executate silit in luna ianuarie 2011 In prima luna a anunlui 2011, preturile bunurilor imobile executate silit , calculate de heima.ro isi mentin valorile din ultimele 2 luni ale anului 2010 cu mici modificari. In ceea ce priveste apartamentele executate silite preturile cele mai mari sunt intalnite in Bucuresti si Timis.
webRelease: DTZ Research: Volumul investitiilor imobiliare in Europa s-a dublat in 2010 fata de anul anterior, atingand 95.9 miliarde euro Investitiile in segmentul imobiliar comercial din Europa au ajuns la € 95.9 mld in 2010, reprezentand o crestere de 53% fata de valoarea de € 62 mld atinsa in anul 2009, potrivit celui mai recent studiu al  DTZ, "Investment Market Update". Volumul  investitiilor comerciale din Europa este asteptat sa se majoreze cu inca 28% in 2011, pana la - 123 mld, putin sub media europeana de € 125 mld a ultimilor zece ani.
webRelease: Coldwell Banker, desemnata manager al City Mall Coldwell Banker Affiliates of Romania, cea mai mare companie locala de consultanta imobiliara, a fost desemnata de catre Casa de Insolventa Transilvania (CITR) sa administreze proiectul comercial City Mall din Bucuresti, al carui lichidator judiciar este.
webRelease: 1, 2, 3 la perete stai ! la Green City Complexul rezidential Green City a gazduit sambata, 15 ianuarie 2011 evenimentul "Alba ca Zapada in Orasul Verde". Evenimentul s-a desfasurat in incinta restaurantului Felice, din cadrul complexului residential Green City.
webRelease: Green City Construct va prezenta planul de reorganizare in 60 de zile Compania Green City Construct, dezvoltatorul primei faze a celui mai mare cartier de vile Green City, are la dispozitie 60 de zile pentru a elabora planul de reorganizare a business-ului. "Saptamana aceasta, instanta a aprobat cererea de reorganizare judiciara depusa de dezvoltator, urmatorul pas important al procesului fiind aprobarea planului de reorganizare", au anuntat reprezentantii companiei.
webRelease: MagazinulDeCase.ro: Schimbul imobiliar: solutia anului 2010 MagazinulDeCase.ro a realizat un studiu bazat pe evolutia anunturilor imobiliare de schimb pe parcursul anului  2010. Schimbul imobiliar reprezenta in trecut o solutie pentru cei care detineau proprietati cu suprafete mari, insa in al doilea semestru al anului 2010 acesta a devenit o solutie si pentru aceia care doresc sa se mute intr-o casa mai mare insa prefera sa dea o diferenta mai mica de bani in locul unui credit la banca.
webRelease: Cartierul Green City va fi fnalizat integral in ultimul trimestru al anului Cartierul de vile Green City, amplasat in localitatea 1 Decembrie va fi finalizat integral si livrat pietei in ultimul trimestru al acestui an. Proiectul, demarat la inceputul lui 2009, cu o investitie estimata de 100 de milioane de euro, se deruleaza in trei etape.
webRelease: MagazinulDeCase.ro:  Chirii cu pana la 25 % mai mici pe segmentul apartamentelor vechi in 2010 MagazinulDeCase.ro, primul serviciu de tranzactii imobiliare directe din Romania, anunta ultimele rezultate ale analizei pietei imobiliare a chiriilor pe segmentul apartamentelor vechi, pentru anul 2010. Studiul reflecta evolutia chiriilor solicitate de proprietari, atat in Bucuresti cat si in trei orase din provincie: Cluj-Napoca, Constanta si Timisoara.
webRelease: Terenuri la 6 lei/mp conform IPBEX pe luna decembrie 2010 Daca vreti sa investiti in ceva, terenurile aflate in executare silita raman cele mai la indemana. Chiar si zona Bucuresti-Ilfov are preturile mai mici de 150 Euro/mp atat in noiembrie (507 lei/mp) cat si in decembrie (425 lei/mp). Ponderea apartamentelor ca bunuri executate silit este mai mare decat numarul caselor sau terenurilor aflate in aceasta situatie. In cazul apartamentelor executate silit preturile raman destul de mari, sunt insa mai mici decat preturile pietei de imobiliare in general de pana acum.
webRelease: MagazinulDeCase.ro: Preturi cu  30% mai mici pe segmentul apartamentelor vechi in anul 2010 MagazinulDeCase.ro, primul serviciu de tranzactii imobiliare directe din Romania, anunta ultimele rezultate ale analizei pietei imobiliare pe segmentul apartamentelor vechi, pentru anul 2010. Studiul reflecta evolutia preturilor de tranzactionare solicitate de proprietari, atat in Bucuresti cat si in trei orase din provincie: Cluj-Napoca, Constanta si Timisoara.
webRelease: CB Richard Ellis: Activitatea din 2010 pune baza unei reveniri sanatoase a pietei imobiliare Chiar daca a inregistrat un volum tranzactional mult sub nivelul anilor de boom (2006-2007), activitatea din 2010 de pe piata imobiliara locala a pus bazele unei reveniri sanatoase, conform CB Richard Ellis Romania. Segmentul de birouri a fost unul dintre cele mai active in 2010. Chiriasii au profitat de conditiile pietei (rata de neocupare mare, chirii scazute, gratuitati si facilitati considerabile) si au facut tot posibilul pentru a-si maximiza eficienta in ceea ce priveste sediul de companie - vizibilitate si calitate la costuri cat mai mici. Nivelul chiriei "prime" este de 19,5 EUR/luna, insa se obsearva o presiune descendenta asupra chiriilor nete efective.
webRelease: Festival de Cantec pentru Copii gazduit de My Green City Bucuresti, Complexul rezidential "My Green City" felicita castigatorii trofeului Festivalului de Cantec pentru copii"Flori de gheata" si pregateste o surpriza de sarbatori pentru parinti. Festivalul de Cantec pentru Copii"Flori de gheata" a fost gazduit  de My Green City in perioada 4-6 decembrie 2010 si a avut patru sectiuni : 6-8 ani (castigator: Lixandru Bianca), 9-11 ani (castigator: Ghinea Nicoleta), 12-15 ani (castigatori: Dinca Edward si Stan Diana), iar la categoria"Grupuri"trofeul a fost luat de trupa Rock Ada.
webRelease: Programul de reabilitare termica: probleme si solutii Cea mai mare organizatie din lume ce activeaza in domeniul imobiliar isi deschide o noua sucursala in cartierul Titan si organizeaza primul seminar adresat asociatiilor de locatari ce doresc o informare la zi privind reabilitarea termica a locuintelor, intitulat "Programul de reabilitare termica: probleme si solutii".
webRelease: Coldwell Banker: 2011, anul marilor insolvente si falimente in imobiliare Anul viitor vor intra in procedurile de insolventa sau faliment proiecte imobiliare locale cu o valoare de aproximativ 500 de milioane de euro, potrivit consultantilor Coldwell Banker Affiliates of Romania, cea mai mare companie locala de consultanta imobiliara si cu activitatea cea mai extinsa pe segmentul rezidential.
webRelease: Parcul Privighetorilor - cel mai bun proiect rezidential din Romania in 2010 Ansamblul rezidential Parcul Privighetorilor din Bucuresti a fost nominalizat drept cel mai bun proiect rezidential al anului 2010. Situat in cea mai buna si mai dinamica zona din nordul capitalei, langa padurea Baneasa, Parcul Privighetorilor aduce 119 apartamente de lux sub semnatura unui developer puternic cu dezvoltari importante in Europa Centrala si de Est: CORDIA parte FUTUREAL GROUP.
webRelease: Octagon a semnat un contract de antrepriza de 5 milioane Euro pentru proiectul Hermes Business Campus Octagon Contracting & Engineering S.A. antreprenor de lucrari de constructii civile si geotehnice, va executa fundatia proiectului de birouri Hermes Business Campus. Proiectul va fi construit in Bucuresti, sector 2, pe Blvd. Dimitrie Pompei 5-7.​

Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by