newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: ETEM Systems a finalizat furnizarea de sisteme tamplarie pentru proiectul imobiliar Baneasa 1 Producatorul elen de sisteme din aluminiu, ETEM Systems a finalizat livrarile de sisteme de tamplarie PVC Q72 imitatie lemn pentru proiectul imobiliar Baneasa 1. Complexul, situat in zona de nord a Bucurestiului (Pipera), a fost demarat in ianuarie 2013 cu finalizare in decembrie 2013. Investor si antreprenor general este compania Nakatomi Development.
webRelease: Dezvoltatorul proiectului Militari Residence a investit 73 mil. euro in cel mai mare complex rezidential All Inclusive din Romania Proiectul rezidential Militari Residence, amplasat in vestul Bucurestiului, in apropiere de hipermarketul Metro, a necesitat pana in prezent o investitie totala de aproximativ 73 milioane de euro, fiind cea mai mare dezvoltare rezidentiala privata realizata pe piata locala. Complexul include 4.000 de apartamente, piscine interioare si exterioare, terase, restaurante, cluburi spa&wellness, sali de evenimente, scoala, gradinita, magazine, cabinete medicale si parcuri.
Primul campus privat, dupa patru ani de functionare: 80% dintre studenti isi prelungesc sederea in fiecare an La patru ani de la inaugurare, West Gate Studios, primul campus studentesc privat, are o rata de retentie de 80%, numarul unitatilor de locuit crescand in perioada 2009-2013 de la 375 la 925 de garsoniere si apartamente. Compania Genesis Development a inaugurat in anul 2009 primul bloc din cadrul campusului West Gate Studios, amplasat in zona de vest a Bucurestiului, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei. West Gate Studios a fost extins cu inca doua blocuri in anul 2011, respectiv 2012, in prezent campusul totalizand 925 de unitati de locuit.
webRelease: Portland Trust a donat 10.000 de euro catre Hospice Casa Sperantei Dezvoltatorul britanic Portland Trust a donat 10.000 de euro catre Hospice Casa Sperantei, actiune ce a coincis cu vizita din data de 26 iunie 2013 a Altetelor Lor Regale, contele si contesa de Wessex. Donatia va fi folosita pentru proiectarea si amenajarea unei noi gradini in curtea centrului de ingrijire paliativa. Prin plantarea copacilor, florilor si a arbustilor se va crea o oaza de liniste si relaxare pentru pacientii centrului si pentru familiile lor.
webRelease: Terenul si cladirea Hotel Ambasador, aripa dinspre Ciclop, au fost restituite in natura mostenitorilor proprietarului nationalizat Avocatii din cadrul Zamfirescu Racoti & Partners au redobandit prin hotarare judecatoreasca irevocabila Hotelul Ambasador pentru mostenitorii arhitectului ARGHIR CULINA, fostul proprietar al constructiei.  Imobilul compus din teren in suprafata de 520mp si cladire cu subsol, parter si 13 etaje, situat in Bulevardul Magheru inspre Garajul Ciclop, a fost scos de sub nationalizare prin admiterea irevocabila a actiunii in revendicare si redobandit in natura. Cladirea a fost edificata intre anii 1937-1939, fiind proiectata de catre proprietar, arhitect de profesie, si a devenit cunoscuta gazduind Hotelul Ambasador.
webRelease: 10 greseli frecvente in curatenie Va asteptati ca atunci cand faceti curatenie sa iasa totul bine, nu-i asa ? Dar daca din graba sau pentru ca nu aveti unele informatii totul iese de-a-ndoaselea ? Cati dintre cei care fac curatenie "pe cont propriu" stiu s-o faca exact ca la carte? Specialistii firmei de curatenie Everyday Cleaning din Bucuresti va ofera cateva sfaturi utile pe care le puteti folosi oricand cu succes. Pentru ca intotdeauna este mai bine sa preveniti decat sa reparati, iata care sunt cele mai comune 10 greseli din curatenie:
webRelease: tocmai.ro, cel mai mare site de anunturi din Romania, a depasit 297 de milioane de afisari lunar  tocmai.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din România conform SATI - Studiul de Audiență și Trafic Internet, a fost în ianuarie, pentru a 12-a lună consecutiv, cel mai afişat site din România.
webRelease: InCity Residences, proiectul residential dezvoltat de Anchor Grup printr-o investitie de 68 mil EUR, scoate la vanzare Anchor Grup, unul dintre cei mai mari dezvoltatori  de proiecte imobiliare din Romania, scoate la vanzare 30 de apartamente cu trei camere in ansamblul rezidential InCity Residences.Apartamentele de 3 camere se vand cu mobilier Class Living, oferit cadou de dezvoltator
webrelease: SkyTower este pregatit pentru chiriasi. Constructia celei mai inalte cladiri din Romania intra in etapa finala SkyTower, cea mai inalta cladire din Romania, se apropie cu pasi repezi de finalizare, urmand sa primeasca primii chiriasi in luna decembrie. Structura de rezistenta a fost finalizata inca din luna iulie a acestui an, iar lucrarile continua la finisajele interioare.
webRelease: RELAX. Oferta lunii Septembrie de la MobilaMall.ro Scaunul RELAX poate fi comandat cu reducere de 10% numai in luna Septembrie. Transport GRATUIT ORIUNDE in tara. Cei interesati ne pot scrie la comenzi[at]mobilamall.ro
webRelease: Top Managementul Pyramis Romania a participat in Grecia, in perioada 15-18 mai, la intrunirea bianuala a filialelor Pyramis Metallourgia. In perioada 15-18 mai, Top Managerii filialelor Pyramis Metallourgia din Germania, Romania, Italia, Polonia, Bulgaria, Anglia, Rusia au facut o analiza economica si sociala a situatiei din fiecare tara si au prezentat imaginea de ansamblu a pietelor, inclusiv a noilor tendinte locale.
webRelease: Apartamente noi, centrale la pret de Prima Casa!  Pana unde au coborit preturile apartamentelor noi, centrale? Pana la PRIMA CASA, pentru un developer care si-a facut bine un business-plan pe timp de criza! Ansamblul APARTAMENTE RADACINI este un proiect adaptat pietei, unde preturile la apartamentele de doua camere pornesc de la 53.000 euro, cu TVA inclus.
webRelease: Adama, dezvoltator imobiliar lider pe piata din Romania, s-a mutat in Victoria Park Dezvoltatorul imobiliar Adama si-a mutat sediul din Evocenter One Pipera in Victoria Park, incepand cu 26 Martie. Mutarea sediului Adama in cladirea de birouri detinuta de catre  Immofinanz, dupa o perioada de 5 ani petrecuta in Evocenter One vizeaza realizarea unei sinergii la toate nivelurile dintre cele doua companii. Adama ocupa al doilea etaj, din B3,  din Victoria Business Park, o cladire de birouri de clasa A, situata in Baneasa, suprafata totala ocupata de birourile Adama fiind de peste 900 mp.
webRelease: Program certificat Expert evaluator de proprietati imobiliare la IBR Programul Expert evaluator de proprietati imobiliare, cod COR 241702, autorizat de Ministerul Educatiei (MECTS) si Ministerul Muncii (MMFPS) prin intermediul CNFPA este oferit in parteneriat cuAsociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR), lectorii fiind experti autorizati ai ANEVAR. Deasemenea, cursul confera absolventilor competentele mentionate in standardul ocupational pentru ocupatia Expert evaluator de proprietati imobiliare, conform metodologiei CNFPA.
webRelease: Avansul pentru Prima Casa ramane neschimbat, iar Adama acorda pana la 24 de rate pentru Evocasa Armonia! In acord cu noile reglementari ale BNR din februarie 2012, conditiile programului Prima Casa raman neschimbate, programul nefiind afectat de noile restrictii privind avansul, care se aplica insa creditelor de  ipotecare. Pentru ca o parte dintre clienti  cumpara prin programul Prima Casa si nu prin credit ipotecar, Adama ofera o politica avantajoasa de achizitionare a imobilelor din Evocasa Armonia prin rate cuprinse intre 18 si 24 de luni.
webRelease: Cel mai bun negociator al Americii vine in Romania Roger Dawson vine la Bucuresti pentru a conferentia despre negociere, vanzare, succes si putere personala Roger Dawson va vorbi in fata unei audiente de aproximativ 300 de profesionisti in vanzari, resurse umane, marketing etc., pe data de 2 martie 2012, despre principiile de baza ale negocierii. Seminarul "Secretele negocierii" este organizat de compania Inter Contact Group si se va desfasura la Crystal Palace Ballrooms, sala Roma, de la ora 9.00.
webRelease: Consumatorul roman alege achizitiile imobiliare inainte de sarbatori Cum sarbatorile de iarna presupun achizitionarea de cadouri atat pentru cei dragi, cat si cadouri personale, consumatorul roman se indreapta asadar si spre investitii care la sfarsit de an sa-l faca sa se simta linistit si rasplatit. In contextul in care de-a lungul anului a pus bani deoparte, acesta investeste in  obiecte de mobilier sau electrocasnice, intr-o masina sau de ce nu, un apartament.
webRelease: Viitorul pietei de Real Estate discutat la Romanian Real Estate Market in 2012 - cultivating a strategic perspective Joi, 15 decembrie 2011, Medien Conferences organizeaza la Hotel InterContinental masa rotunda "Romanian Real Estate market in 2012 - cultivating a strategic perspective", eveniment ce isi propune sa analizeze potentialul de dezvoltare al pietei de Real Estate din Romania.
Izolatia termica creste preturile apartamentelor Studiile arata ca in Bucuresti, spre deosebire de celelalte orase din tara, diferenta de pret intre apartamentele vechi reabilitate termic si cele nereabilitate este foarte mare. Astfel, izolatia termica constituie un factor determinant atat in ceea ce priveste economia financiara si economia de energie, cat si in ceea ce priveste confortul climatic in cladire si reducerea emisiilor de substante daunatoare pentru mediul inconjurator. In momentul in care un cumparator se decide sa-si achizitioneze o locuinta, acesta este unul din aspectele importante pe care trebuie sa le ia in considerare.
webRelease: Piata de Real Estate in 2012 - perspective de evolutie Joi, 15 decembrie 2011, Medien Conferences organizeaza la Hotel InterContinental masa rotunda "Romanian Real Estate market in 2012 - cultivating a strategic perspective", eveniment ce isi propune sa analizeze potentialul de dezvoltare al pietei de Real Estate din Romania. Romania, o piata in care in aceasta perioada cuvantul de ordine este prudenta, atrage atentia investitorilor straini.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by