newsletter rss
HotNews.ro
webPR: Stii cat valoreaza apartamentul tau? Conform unui studiu care prezinta preturile medii de tranzactionare pe metrul patrat in toate zonele din Bucuresti, cele mai scumpe zone din Bucuresti sunt urmatoarele Unirii, Cotroceni si Victoriei. La coada clasamentului, cele mai ieftine zone sunt: Drumul Taberei, Pantelimon si Berceni.
webRelease: Editia din octombrie a tIMOn gazduieste 51% din disponibilul de locuinte noi Joi, 8 octombrie, se deschide a doua editie din aceasta toamna a targului imobiliar tIMOn, la World Trade Center. Targul va fi deschis de joi pana duminica, intre orele 10.00 si 19.00 si va reuni 51% din totalul de locuinte noi disponibile in Bucuresti finalizate sau in curs de finalizare pana in 2010. tIMOn caracterizeaza aceata perioada drept una istorica, in care, conform studiilor organizatorilor, preturile locuintelor au atins cel mai mic nivel. Pretul mediu pe metru patrat in cadrul acestei editii tIMOn reprezinta doar 55% din idicele BREI n.
webRelease: BNP Paribas Real Estate, agent exclusiv pentru Victoriei Office Building Compania BNP Paribas Real Estate a fost desemnata agent exclusiv pentru inchirierea unei cladiri de birouri situate in cea mai cautata zona de afaceri a Bucurestiului, Piata Victoriei. Cladirea este ocupata in prezent de un singur chirias, Millenium Bank, care isi va schimba sediul la sfarsitul acestui an. Spatiul va deveni disponibil pentru un nou chirias ce va beneficia de o amplasare excelenta, vizibilitate comerciala, suprafete deschise cu posibilitati de partitionare si finisaje moderne.
webRelease: Mai sunt 7 zile pana la deschiderea CONDOMINIUM Expo 2009 In cautarea solutiilor de iesire din acesta zona de incertitudine a pietei, marcata de efectele crizei financiare, atat dezvoltatorii, cat si institutiile financiare isi modeleaza ofertele dupa regulile programului "Prima Casa", o gura de aer pentru ofertele imobiliare destinate clasei medii.
webRelease: Discounturi „de grup” si abonamente la gradinita pentru comunitatea din cartierul Greenfield  „Cartierul Greenfield din nordul Capitalei inseamna, in functie de fiecare locuitor, fie o pozitionare in imediata vecinatate a centrelor comerciale Baneasa si acces direct prin doua strazi, fie blocuri cu 3 etaje din clasa energetica A, fie multa verdeata, adica 26 de metri patrati per cap de locuitor fata de o medie de numai 6 metri patrati in Bucuresti, in conditiile in care nu s-a taiat niciun copac din zona, ba chiar s-au plantat. Insa ce leaga toate aceste caracteristici pe care le cauta clientii este atmosfera, comunitatea locuitorilor din Greenfield”, expune Dan Ioan Popp, presedintele Impact Developer & Contractor, filosofia cartierului care ocupa deja 10 hectare langa Gradina Zoologica din Bucuresti.
webRelease: InCity Residences si-a deschis portile Joi, 1 octombrie, s-au deschis oficial portile ansamblului rezidential InCity Residences, in cadrul unui eveniment de inaugurare dedicat actualilor locatari ai complexului, la care au luat parte si reprezentantii dezvoltatorului, Anchor Grup.
Bellevue Residence s-a deschis Proiectul Bellevue Residence Brasov isi deschide portile in 10 octombrie, dupa 30 de luni de la prima sapatura efectuata in stancile dealului Warthe. “Suntem in grafic cu tot ce inseamna vanzare, livrare sau returnarea investitiei catre banci” declara reprezentantii Gabi’s Development, dezvoltatorul condominiului care mangaie Brasovul pe crestet.
webRelease:  Adama - Cum sa eviti o teapa imobiliara Cumparatorii romani sunt din ce in ce mai stresati de povestile aparute cu privire la ansambluri nefinalziate,la tavane care cad, la preturi si termene de finalizare nerespectate, motiv pentru care, in lipsa unor norme si standarde care sa ii protejeze, devin din ce in ce mai reticenti la achizitionarea unui apartament nou, mai ales daca vorbim despre unul in stadiu de proiect.
webRelease: Indicatorul Imobiliar On-line, un serviciu unic oferit de TopEstate.ro Topestate.ro ofera in exclusivitate clientilor sai un barometru unic ce indica cu exactitate pretul corect al unui imobil, raportat la pretul mediu al pietei Romanii interesati de achizitia unui imobil au acum la dispozitie un intrument unic de analiza ce le va permite sa afle pretul corect al locuintei pe care vor sa o achizitioneze. Este vorba de Indicatorul Imobiliar On-line, realizat si oferit de www.topestate.ro.
webRelease: Terenurile cu proiect, solutia pentru vanzarea de suprafetele mari catre investitorii straini Compania Bluehouse Immobiliare si-a deschis de curand birourile in Bucuresti si se ocupa in principal cu promovarea terenurilor cu proiect din Romania, pentru a fi vandute catre marii investitori din Europa si Satele Unite.
Propunere Impact: Sistem de rating pentru piata imobiliara * eVIR (Valoare Imobiliară Reală) este sistemul transparent de evaluare reală a fiecărei locuinţe* Nivelul PIB din regiune, investiţiile din cartier şi dotările locuinţei dau preţul real al imobilului* O casă la ţară poate avea indicele Dd5 (75-497 euro/mp) în timp ce o vilă ultracentrală din Bucureşti poate fi de tip Aa1 (3.000-6.000 euro-mp)
webRelease: Targul Imobiliar National: “Prima casa” este un instrument electoral agreat cu greu de banci Potrivit comunicatului de presa, cateva constatari interesante evidentiate de un studiu prezentat in cadrul tIMOn, Targului national de Imobiliare: locuintele vandute cu preturi de 400 eur/mp s-au dovedit a fi doar himere, iar programul "prima casa" e un program electoral agreat cu greu de banci.vezi toate webReleases Economie
TNI, mai multe evenimente intr-un singur eveniment Pentru a beneficia de vizibilitate maxima si pentru a obtine rezultatele propuse in activitatea de marketing direct ca expozanti si parteneri ai Targului National Imobiliar, organizatorii TNI, impreuna cu compania Net Worth Advisory, au conceput in cadrul targului o zona de discutii libere, prezentari, conferinte de presa.
TNNNI isi premiaza vizitatorii Organizatorii TNI, alaturi de reprezentantii ART & HOME, ofera vizitatorilor targului din 24-27 septembrie premii in valoare de peste 16.000 RON, constand in obiecte de mobilier si decoratiuni interioare. Premiile vor fi acordate celor care vor lasa la intrare o CARTE DE VIZITA. Pentru a putea vedea premiile va invitam la standurile 3 si 4 unde puteti lasa o a doua carte de vizita crescand astfel sansele de castig. Detalii si pe www.art-home.ro si www.targimobiliar.eu
PROJECT EXPO, singurul targ imobiliar cu un grad de ocupare de 100% Peste 60 de expozanti isi vor prezenta ofertele incepand de vineri in primul show imobiliar al toamnei. Targul Imobiliar PROJECT EXPO ajunge in acest week-end la a patra editie deschizand acest sezon de toamna si totodata "sezonul de vanzari".


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by