newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: IndicatoridePerformanta.ro anunta lansarea raportului Top 25 Indicatori de Performanta pentru Restaurante in 2010 Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performanta (KPIs) precum: $ Venit per loc disponibil per ora, % Rezervari anulate, sau # Reclamatii per comanda in restaurant alaturi de alte exemple populare in 2010. Utilizarea instrumentelor este esentiala pentru atingerea rezultatelor dorite, iar Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) sunt astazi printre cele mai populare instrumente de management.
webRelease: IndicatoridePerformanta.ro anunta lansarea raportului Top 25 Indicatori de Performanta pentru Tranzactii Imobiliare in 2010 Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performanta (KPIs) precum: # Dimensiunea apartamentului, # Raportul pret / chirie, sau % Rata de capitalizare alaturi de alte exemple populare in 2010. Utilizarea instrumentelor este esentiala pentru atingerea rezultatelor dorite, iar Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) sunt astazi printre cele mai populare instrumente de management.
webRelease: Casa de avocatura Coltuc lanseaza primul site juridic 3D din Romania Pentru a eficientiza comunicarea cu potentialii clienti si pentru a veni in intampinarea nevoilor acestora prin furnizarea mai multor informatii, Casa de avocatura Coltuc a modificat site-ul de prezentare, aducand numeroase imbunatatiri. Restructurarea sectiunilor site-ului urmareste sa faciliteze experienta pe site, precum si sa o imbunatateasca prin intermediul informatiilor legislative utile oferite. Acest lucru este realizat prin noua sectiune "Cunoaste legea", unde vizitatorii pot accesa ultimele stiri din diferite domenii ale dreptului.
webRelease: S-a incheiat prima editie a evenimentului Career Innovation Week - proiect dedicat tinerilor cu potential Evenimentul s-a desfasurat pe parcursul a 4 zile in care participantii au avut sansa de a lua parte la conferinte, workshop-uri si studii de caz, in cadrul carora au avut ocazia de a afla mai multe informatii despre domeniul care ii pasioneaza, de a interactiona cu specialisti din industrie si de a intra in competitie alaturi de alti tineri talentati.
webrelease: IndicatoridePerformanta.ro anunta lansarea raportului Top 25 Indicatori de Performanta pentru Servicii Profesionale in 2010 Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performanta (KPIs) precum: % Rata de realizare a venitului potential, # Factorul de multiplicare a muncii, sau % Rata exigibila alaturi de alte exemple populare in 2010. Utilizarea instrumentelor este esentiala pentru atingerea rezultatelor dorite, iar Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) sunt astazi printre cele mai populare instrumente de management.
webRelease: Studiu Ensight: "Unde se situeaza HR-ul in Romania?" Ensight Management Consulting prezinta rezultatele studiului privind stadiul actual al resurselor umane in companiile care activeaza in Romania. Scopul acestui demers a fost acela de a face un diagnostic al maturitatii functiei de resurse umane. Daca ne gandim la istoria si dezvoltarea resurselor umane in ultimii 10-15 ani observam un parcurs dinamic. S-a dezvoltat de la simpla administrare a "resursei umane" la un concept complex, ce poate reprezenta factorul critic de succes in gestionarea capitalului uman al fiecarei companii.
webRelease: Stela Andrei, Ernst & Young: de la 1 ianuarie strainii vor plati statului roman impozit pe veniturile realizate in afara tarii Stela Andrei, Manager in cadrul departamentului de Asistenta fiscala si juridica al Ernst & Young Romania, despre reglementarile noului Cod fiscal privind impozitarea cetatenilor straini care lucreaza in Romania: "Recentele modificari aduse Codului fiscal elimina facilitatea acordata cetatenilor straini cu privire la exceptarea de la plata impozitului pe veniturile obtinute in strainatate, pe perioada primilor trei ani de sedere in Romania. Astfel, incepand cu 1 ianuarie 2012, expatii ar putea fi obligati sa plateasca impozit statului roman, nu doar pentru veniturile primite aici, ci si pentru cele realizate in strainatate. Ei vor plati impozit pe chirii, dobanzi, si alte investitii realizate in strainatate, in momentul in care sederea in tara noastra depaseste 183 de zile, sau daca centrul intereselor vitale al acestora se afla in Romania."
webRelease: Adrian Rus, Ernst & Young: despre provocari in preturile de transfer "Companiile din Romania care realizeaza tranzactii cu entitati din acelasi grup trebuie sa pregateasca documentatii complexe privind preturile de transfer pentru Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Preturile de transfer au devenit astfel un subiect delicat intre companii si autoritatile fiscale. Sunt vizate si chestionate in special companiile care au inregistrat pierderi, cele care solicita rambursari de TVA si care furnizeaza servicii companiilor din grup," a explicat Adrian Rus, Senior Manager, departamentul de Asistenta fiscala Ernst & Young, in cadrul conferintei de fiscalitate organizata astazi de Ziarul Financiar.
webRelease: IndicatoridePerformanta.ro anunta lansarea raportului Top 25 Indicatori de Performanta pentru Hoteluri in 2010 Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performanta (KPIs) precum:  $ Costul mediu al curateniei pe camera, $ Profit operational brut per camera disponibila (GOPPAR), sau % Rezervari realizate online  alaturi de alte exemple populare in 2010. Utilizarea instrumentelor este esentiala pentru atingerea rezultatelor dorite, iar Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) sunt astazi printre cele mai populare instrumente de management.
webRelease: IndicatoridePerformanta.ro anunta lansarea raportului Top 25 Indicatori de Performanta pentru Educatie Academica in 2010 Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performanta (KPIs) precum: % Prezenta la curs, % Rata abandonului scolar, sau # Performanta academica la examinarile nationale alaturi de alte exemple populare in 2010. Utilizarea instrumentelor este esentiala pentru atingerea rezultatelor dorite, iar Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) sunt astazi printre cele mai populare instrumente de management.
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen faciliteaza reabilitarea DN 76 Stei - Beius Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a obtinut la Curtea de Apel Bucuresti decizia prin care obliga Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) sa semneze contractul de reabilitare a DN 76 Stei - Beius.
webRelease: IndicatoridePerformanta.ro anunta lansarea raportului Top 25 Indicatori de Performanta pentru Cercetare Dezvoltare in 2010 Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performant (KPIs) precum: $ Costuri cu activitati de cercetare-dezvoltare, # Durata ciclului de aprobare a conceptului, sau $ Cost de dezvoltare per produs nou, alaturi de alte exemple populare in 2010. Utilizarea instrumentelor este esentiala pentru atingerea rezultatelor dorite, iar Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) sunt astazi printre cele mai populare instrumente de management.
webRelease: IndicatoridePerformanta.ro anunta lansarea raportului Top 25 Indicatori de Performanta pentru Administratia Publica Centrala in 2010 Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performanta (KPIs) precum:  % Servicii publice disponibile online, $ Produsul intern brut per cap de locuitor, sau % Prezenta online a autoritatilor publice, alaturi de alte exemple populare in 2010. Utilizarea instrumentelor este esentiala pentru atingerea rezultatelor, iar Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) sunt astazi printre cele mai populare instrumente de management.
webRelease: Cum ramane cu procesele de recuperare si evitare a taxei in 2012? Av. Coltuc Marius, reprezentant al Cabinetului de avocatura Coltuc, are pe rol in toata tara mii de procese cu speta recuperarii sau evitarii taxei auto. De asemenea, a sustinut intens prin crearea petitiei si a grupurilor "Stop taxei de poluare!", necesitatea, dar si ilegalitatea acestei taxe in formele prezentate pana in acest moment. Caracterul discriminatoriu invocat prin incalcarea art. 110 din Tratatul UE  in procesele de acest gen a fost confirmat si de Curtea Europeana de Justitie. Ministrul mediului sustine insa ca modificarile introduse prin noul proiect de lege solutioneaza acest caracter discriminatoriu. Intrebat despre impactul pe care il are noul proiect de lege asupra proceselor, Av. Coltuc Marius sustine ca momentan lucrurile raman neschimbate.
webRelease: Studiu Ensight - "CRM in bancile din Romania" Ensight Management Consulting a realizat un studiu privind solutiile dedicate Customer Relationship Management (CRM) in bancile din Romania, cu scopul de a analiza situatia actuala si de a identifica posibile tendinte viitoare pe termen scurt si mediu. Studiul "CRM in bancile din Romania" dovedeste faptul ca daca in urma cu cativa ani nu avea prea mult sens sa vorbim despre CRM in sistemul bancar, in zilele noastre acest subiect se afla pe ordinea de zi a celor mai multe dintre banci.
webRelease: IndicatoridePerformanta.ro anunta lansarea raportului Top 25 Indicatori de Performanta pentru Administratia Publica Locala in 2010 Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performanta (KPIs) precum: % Satisfactia populatiei vizand capacitatea de raspuns a serviciilor publice, # Gradul de inovare in sectorul public electronic (e-guvernare), sau % Maturitatea serviciilor publice disponibile onlineâ, alaturi de alte exemple populare in 2010. Utilizarea instrumentelor este esentiala pentru atingerea rezultatelor, iar Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) sunt astazi printre cele mai populare instrumente de management.
webRelease: IndicatoridePerformanta.ro anunta lansarea raportului Top 25 Indicatori de Performanta pentru Administrarea Proprietatilor in 2010 www.IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei, in colaborare cu smartKPIs.com, cea mai documentata baza de date cu indicatori de performanta la nivel international, anunta  lansarea  raportului Top 25 Indicatori de Performanta pentru Administrarea Proprietatilor in 2010.  Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performanta (KPIs) precum:  % Rata de ocupare a proprietatilor imobiliare, % Reparatii de urgenta finalizate la termen, sau % Spatii vacante, alaturi de alte exemple populare in 2010. Utilizarea instrumentelor este esentiala pentru atingerea rezultatelor, iar Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) sunt astazi printre cele mai populare instrumente de management.
webRelease: Peste 100 de profesionisti interesati de managementul performantei s-au intalnit la Conferinta Managementul Performantei in Romania 2011 Peste 100 de profesionisti interesati de managementul performantei s-au reunit la Sibiu, in cadrul Conferintei Managementul Performantei in Romania 2011, pentru a impartasi provocari, idei si bune practici in managementul performantei. In cadrul evenimentului, care s-a desfasurat intre 20-22 Octombrie 2011, 21 de vorbitori cu experienta practica in managementul performantei, de la companii de renume in Romania, au impartasit din expertiza, cunostintele si bunele practici in managementul performantei intr-o atmosfera interactiva, destinsa si constructiva.
webRelease: Plaut Consulting Romania schimba structura conducerii Plaut Consulting anunta ca incepand cu Octombrie 2011, Robert Novak va fi singurul Managing Director al subsidiarei locale a grupului. Robert Novak, numit Director General al PLAUT Consulting Romania in 2007, a condus cu succes biroul local al companiei impreuna cu Romeo Birlescu.  Inaite de aceasta, Novak a detinut functia de Manager Operatiuni pentru Europa Centrala si de Est in cadrul Grupului Plaut, divizie al carei obiectiv principal era Romania.
webRelease: Avem nevoie de asistenta in recuperarea daunelor din asigurarea RCA Din proprie experienta, reprezentati ai Casei de avocatura Coltuc ne spun ca persoanele care apeleaza la dansii au nevoie de cele mai multe ori de asistenta si reprezentare judiciara si extrajudiciara in caz de accidente auto, pentru recuperari de daune din polite, contracte de asigurari sau malpraxis, pentru concilieri, medieri si tranzactii provenite din contracte de asigurari, polite sau malpraxis, dar si pentru pentru redactari, verificari si negocieri ale contractelor de asigurari.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by