newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Tuca Zbarcea & Asociatii intoarce in favoarea ACI Cluj licitatia pentru construirea Salii Polivalente din Cluj-Napoca Bucuresti, 23 martie 2012: Tribunalul Cluj-Napoca a admis joi, 22 martie, contestatia formulata de asocierea condusa de ACI Cluj cu privire la rezultatul procedurii de achizitie publica organizata de Primaria Cluj-Napoca in vederea atribuirii contractului de lucrari pentru Sala Polivalenta Cluj, a carui valoare se ridica la 20 milioane de euro.
webRelease: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen a asistat Romastru in investigatia Consiliului Concurentei finalizata fara sanctionarea distribuitorilor de medicamente Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a reprezentat cu succes Romastru, unul din membrii Asociaţiei Distribuitorilor de Medicamente din România (ADMR), în investigaţia Consiliului Concurenţei privind decizia membrilor ADMR şi ADIM (Asociaţia Distribuitorilor si Importatorilor de Medicamente) de a sista livrarile de medicamente catre farmacii si spitale.
webRelease:Configuration Management Training - Less rework, more innovations Through increasing competitive pressure and shrinking margins, more and more businesses are being forced to continually optimize their processes that unnecessary costs and resources are avoided. Ever more businesses are therefore adopting the CMII Standard as the basis for better and more integrated processes. CMII is the answer to the question, how the processes of a business must be organized and which rules are necessary, so that the fewest possible mistakes, rework and unnecessary activities are needed.
webRelease: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen ocupa pentru al noualea an consecutiv prima pozitie in clasamentul Chambers Global Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost clasata, pentru al noualea an consecutiv, pe prima pozitie in toate ariile de practica cercetate in Romania de publicatia juridica internationala Chambers and Partners, editia globala (Chambers Global).
webRelease: JobShop 2012, cariera ta incepe aici In perioada 2-7 aprilie 2012, BEST Iasi organizeaza cea de - a XII-a editie a Evenimentului National de Cariera JobShop. JobShop este un eveniment care se adreseaza studentilor si absolventilor ieseni, cu precadere  celor de profil tehnic, care le ofera sansa de a lua contact direct cu reprezentantii companiilor, de a discuta despre oportunitatile si conditiile mediului de lucru actual si de a primi sprijin in cariera. Pe langa locurile de munca oferite de catre companiile participante, studentii pot aplica si pentru locuri de practica, proiecte de diploma si burse.
Somaj vs. antreprenoriat si medierea pe piata muncii Evenimentul este dedicat somerilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, cu precadere tinerilor absolventi (de liceu sau facultate) care dintr-un motiv sau altul intampina probleme in integrarea pe piata muncii.
webRelease: Arena Leilor si School for Startups Romania organizeaza la Bucuresti o intalnire cu antreprenorii aflati la inceput de drum Luni, 12 martie 2012, la ora 9:00, echipa de productie a emisiunii "Arena leilor" si organizatorii programului School for Startups Romania te asteapta la Grand Hotel Continental din capitala, sala Grigorescu, la un eveniment ce-i va avea ca invitati pe cei cinci investitori din cunoscutul show de televiziune. Participarea este gratuita, dar locurile sunt limitate.
webRelease: Curs vanzari in Republica Moldova: Managementul vanzarilor In perioada 25-26 Februarie 2012, Sales Performance organizeaza in parteneriat cu Evenda cursul de vanzari Managementul vanzarilor la Chisinau. Acesta se adreseaza tuturor profesionistilor in domeniu care au atributii si responsabilitati de vanzari si managementul vanzarilor, precum directori si manageri de vanzari, directori de magazine, manageri generali, etc.
webRelease: Despre ultimele modificari legislative si rezolvari la problemele fiscale la TaxEU Forum 2012 In Uniunea Europeana, Romania se afla in categoria tarilor cu cotele cele mai mici de impozitare.Legislatia TVA, impozitele directe, modificarile contabile si preturile de transfer sunt cateva dintre subiectele majore ce s-au regasit pe agenda TaxEU Forum 2012, cel mai important eveniment local de legislatie, fiscalitate si contabilitate organizat de Evensys pe 8 februarie la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti.
webRelease: Software pentru Balanced Scorecard si KPI Dashboard de la IndicatoridePerformanta.ro Ideal pentru managementul performantei organizationale in Romania. Cluj-Napoca, 2 Februarie 2012 - IndicatoridePerformanta.ro anunta extinderea portofoliului de produse si servicii in managementul performantei prin adaugarea componentei tehnologice, reprezentate de doua solutii software considerate ideale pentru managementul performantei organizationale in Romania.
webRelease: 98 de lucrari de arta contemporana romaneasca intr-un an de zile Nasui colectie privata&galerie se deschide in decembrie 2010, cu expertiza in arta moderna si contemporana de 11 ani si experienta in management cultural de 6 ani. Ca operator cultural are ca scop circulatia pe piata si scena de arta nationala si internationala a artei si artistilor, atenti selectati, din portofoliu si contributia la cresterea sustenabila a cotei artistilor reprezentati.
webRelease: 86% dintre manageri considera inovatia drept cea mai buna metoda de a crea noi locuri de munca GE (NYSE: GE) a dat publicitatii rezultatele celui de-al doilea "Barometru global al inovatiei" care confirma convingerea companiilor conform careia inovatia reprezinta principalul motor al prosperitatii, competitivitatii si crearii de noi locuri de munca, dezvaluind in acelasi timp modul in care contextele economice si politice dificile si nesigure pot limita capacitatea companiilor de a realiza inovatii utile.
webRelease: Globalizarea si noile strategii de crestere: Ernst & Young anunta clasamentul tarilor dupa indicele de globalizare pentru anul 2011 Romania se mentine la mijlocul clasamentului intre tarile cele mai deschise catre globalizare, in urma vecinilor Ungaria si Bulgaria, dar in fata unor tari precum Japonia sau China, conform Indicelui de globalizare calculat de Ernst & Young pentru 2011, in urma unui sondaj realizat in randurile a 922 executivi de top implicati in afaceri internationale. Desi procesul de globalizare s-a relansat pe crestere dupa scaderea inregistrata in ultimii doi ani, tensiunile economice si sociale ameninta capacitatea statelor si guvernelor de a rezista presiunilor protectioniste. Totusi pietele emergente sunt cele care au cea mai mare nevoie sa continue procesul de globalizare pentru a atrage investitiile straine.
webRelease: Analiza amanuntita a fiscalitatii romanesti la TaxEU Forum 2012 Cea de-a sasea editie a celui mai important eveniment local de legislatie si fiscalitate, TaxEU Forum 2012, vine cu analiza celor mai noi modificari fiscale pregatite de autoritati pentru 2012. Evenimentul va avea loc in perioada 8-9 februarie 2012, Crowne Plaza Hotel, Bucuresti, si propune o examinare a modificarilor ce isi vor pune amprenta pe piata fiscala romaneasca.
webRelease: Legendarul Roger Dawson vine la Bucuresti pentru a vorbi despre cele mai eficiente tehnici de negociere Gurul negocierii vine in Romania. "Nu vei produce niciodata bani mai rapid ca atunci cand negociezi" - spune Roger Dawson, presedintele celei mai renumite companii de imobiliare din California si "cel  mai bun negociator al Americii", dupa cum l-a denumit Success Magazine.
webRelease: Intensity Consulting anunta AMI 2012: modulul "Atingerea succesului prin excelenta" Modulul deschis se deruleaza in perioada ianuarie-februarie, in cadrul celui  mai nou concept de atelier de management - AMI 2012. Anul acesta, sesiunea organizata de Intensity Consulting cuprinde trei ateliere de management intensiv.
webRelease: Martin Evry revine ca Partener in departamentul de Audit al Ernst & Young Romania Martin Evry se intoarce la biroul Ernst & Young din Romania in calitate de Partener in departamentul de Audit, dupa ce timp de un an a fost delegat pentru a dezvolta capacitatea si competentele echipei de audit din cadrul biroului Ernst & Young Serbia. Martin s-a alaturat pentru prima data companiei Ernst & Young in Africa de Sud in anul 1987, unde a condus biroul din Swaziland timp de opt ani, inainte de a veni in Romania in 2006, pentru a sprijini echipa de Audit. Incepand din 2006, el a contribuit la dezvoltarea departamentului de audit al Ernst & Young Romania timp de patru ani.
webRelease: Prezenta romaneasca la Forumul Balanced Scorecard Arabia Saudita 2011 Delegatia companiei de cercetare si consultanta in managementul performantei, Acumen Integrat, reprezentata de Adrian Brudan, Manager Solutii Performanta Organizationala, a participat la Forumul Balanced Scorecard Arabia Saudita 2011. Desfasurat in Riyadh, in perioada 3-7 Decembrie, acesta a fost al doilea eveniment dedicat conceptului Balanced Scorecard organizat in anul 2011 in Orientul Mijlociu, dupa evenimentul care a avut loc in Dubai in aceasta primavara.
webRelease: Managementul angajatilor valorosi - despre competitia pentru resurse umane de exceptie pe piata de audit si consultanta In Romania, Ernst & Young este compania de audit sŸi asistenta in afaceri cu peste 80% din angajati certificati sau in curs de certificare de catre institutii recunoscute la nivel international si local, precum ACCA, ACA, CIA, PRINCE, CAFR, CECCAR, ANEVAR, CNVM. Astfel, peste 150 dintre auditorii si consultantii companiei sunt certificati in acest moment in audit, contabilitate, consultanta fiscala sau managementul riscului, iar peste 220 din angajati sunt in curs de a obtine aceste certificari profesionale.
webRelease: World Education - Primii pasi in alegerea unui liceu de elita din Europa Targul World Education - Licee de elita din Europa, din 10-11 decembrie, 2011 (Bucuresti - Hotel Hilton), va aduce fata in fata cu reprezentantii a peste 30 de scoli si colegii de elita din Marea Britanie, Elvetia, Germania si Spania. Pentru a obtine cat mai multe din intalnirea cu acestia, este util sa va pregatiti din timp cu intrebarile potrivite. Cum ar trebui sa ne orientam in multimea de optiuni pentru a face o alegere informata si adaptata nevoilor specifice ale copiilor nostri? De unde ar trebui sa incepem si unde putem gasi raspunsuri la intrebarile noastre?


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by