newsletter rss
HotNews.ro
webRelease:Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen desemnata "Cea mai buna firma din Romania" de Euromoney Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost recunoscuta, pentru a doua oara consecutiv, ca "Cea mai buna firma din Romania" in ceea ce priveste egalitatea de gen, la gala "European Women in Business Law 2012", organizata la Londra de prestigiosul grup editorial Euromoney Legal Media Group.
webRelease: Acumen Integrat organizeaza a doua editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania 2012 Cluj-Napoca, 21 iunie 2012 - Acumen Integrat anunta cea de-a doua editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania, care va avea loc in perioada 25-27 octombrie 2012, la Hotel Ramada, Sibiu.
webRelease: Fondurile de investitii discuta cu antreprenorii despre solutiile pentru dezvoltarea afacerilor Reprezentantii fondurilor de investitii de tip Private Equity din Sud-Estul Europei se reunesc la Bucuresti, pe 28 iunie 2012, in cadrul celei de-a cincea conferinte regionale anuale, pentru a discuta cu si pentru antreprenori, despre cele mai eficiente solutii de dezvoltare a afacerilor in actualul context economic si social.
webRelease: NNDKP a asistat Alico Asigurari in investigatia Consiliului Concurentei care viza marile societati de asigurare din Romania Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anuntat ca autoritatea de concurenta a decis inchiderea investigatiei declansate in anul 2007, privind comisioanele de administrare pe piata fondurilor de pensii private obligatorii.
webRelease: Ultimele zile in care te poti inscrie la evenimentul Think Leadership - termen limita, 11 iunie In perioada 16-17 iunie la Hotel Intercontinental din Bucuresti are loc prima editie a proiectul Think Leadership. Evenimentul se adreseaza profesionistilor cu 4-7 ani experienta in finante, marketing, vanzari, logistica sau IT, ce urmaresc sau detin o pozitie de leadership.
webRelease: Lectii invatate la Conferinta - Forumului Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012 In perioada 17 si 18 mai a avut loc la Bucuresti Conferinta din cadrul Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012, un eveniment de referinta pentru practicienii romani interesati de Managementul Performantei si Balanced Scorecard.
webRelease: Conferinta Balanced Scorecard Romania, 11 Iunie 2012 In contextul economic actual, o Strategie clara este mai importanta ca oricand. Mai mult decat atat, Executia Strategiei trebuie sa fie realizata sistematic si precis, folosind un sistem de management riguros, bazat pe cele mai bune practici internationale de management, dar validat si in mediul economic romanesc.
webRelease: Premiera pe piata avocaturii din Romania: NNDKP desemnata pentru a doua oara "Firma anului in Romania" de catre Chambers Europe Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost desemnata pentru a doua oara "Firma anului in Romania" de una din cele mai prestigioase institutii de evaluare a serviciilor juridice din lume, Chambers & Partners.
webRelease: Target Romania pune Bucurestiul pe harta lumii afacerilor Evenimentul, care marcheaza si celebrarea a 20 de ani de existenta a retelei INAC are pe agenda de lucru comunicarea unor informatii importante despre evolutia pietei de recrutare la nivel de management, la scara internationala si despre ultimele tendinte care reglementeaza aceasta industrie.
webRelease: O saptamana pana la desfasurarea Forumului Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012 Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012, cel mai important eveniment al anului in managementul performantei, va debuta saptamana viitoare, in 16 mai. La Forum sunt asteptati profesionisti din Romania, experti in managementul performantei, directori de resurse umane, manageri si antreprenori din departamente si industrii diverse cu interes in managementul performantei.
webRelease: Avocati de top si consultanti fiscali discuta la Cluj despre executarea silita a obligatiilor si cesiunea de creanta In data de 30 mai, City Plaza Hotel din Cluj va gazdui seminarul "Probleme si solutii privind executarea silita a obligatiilor si cesiunea de creanta. Efecte ale Noului Cod Civil si Noului Cod de Procedura Civila. Implicatii fiscale". Seminarul organizat de Tuca Zbarcea & Asociatii din Bucuresti, societatea de consultanta fiscala Tuca Zbarcea & Asociatii Tax SRL si casa de avocatura clujeana Nistorescu, Somlea & Asociatii aduce, in premiera, o abordare integrata si multidisciplinara cu privire la executarea silita si cesiunea de creanta din perspectiva dreptului civil, dreptului procesual civil si a dreptului fiscal.
webRelease: Acumen Integrat reuneste cea mai competenta echipa in implementarea unui sistem de Management al Performantei bazat pe Balanced Scorecard in Romania Participarea la Balanced Scorecard Forum Dubai 2012 si parteneriatele cu The KPI Institute si Spider Strategies confirma pozitia Acumen Integrat ca fiind cea mai bine pregatita si experimentata echipa de implementare a sistemelor de Management al Performantei bazate pe Balanced Scorecard in Romania.
webRelease: "Practici interzise- comportamente anticoncurentiale" - specialistii discuta despre Importanta concurentei in mediul de afaceri Astfel, evenimentul se bucura de prezenta: Bogdan Chiritoiu, Presedinte, Consiliul Concurentei; Ancuta Delia Leach, Partener, Wolf Theiss Bucuresti; Ligia Popescu, Counsel, Wolf Theiss Bucuresti; Claudia Chiper, Avocat, Wolf Theiss Bucuresti; Peter Thyri, Counsel, Wolf Theiss Viena.
webRelease: Ultima saptamana de inscrieri la Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012 Acumen Integrat anunta ultima saptamana de inscrieri la Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012, care va avea loc la Bucuresti, in perioada 16 - 18 mai, in cadrul hotelului Howard Johnson Grand Plaza.
webRelease: Lansarea oficiala a raportului studiului Managementul Performantei in Romania 2011 Acumen Integrat anunta lansarea oficiala a raportului studiului Managementul Performantei in Romania 2011, realizat in perioada iulie-septembrie 2011, in colaborare cu Radu Cocean, lector universitar in cadrul Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, Universitatea "Babes-Bolyai" Cluj-Napoca si Aurel Brudan, CEO si fondator The KPI Institute.
webRelease: Prezenta romaneasca la Forumul Balanced Scorecard Dubai 2012 Delegatia companiei de cercetare si consultanta in managementul performantei, Acumen Integrat, reprezentata de Adrian Brudan, Manager Solutii Performanta Organizationala, participa in perioada 21-26 aprilie la Forumul Balanced Scorecard Dubai 2012. Acesta este al doilea an in care delegatia Acumen Integrat este prezenta la eveniment.
webRelease: Sales Performance aduce "Opiniile expertilor" in vanzari Sales Performance, furnizor de consultanta in domeniului vanzarilor, a lansat sectiunea Opiniile expertului - interviuri cu experti in domeniul vanzarilor, recunoscuti la nivel national si international.
webRelease: Tuca Zbarcea & Asociatii, numar record de recomandari individuale in Legal 500 Potrivit editiei din acest an a directorului international, 16 avocati din cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii sunt recomandati in cele sapte arii de practica analizate anual de Legal 500. De asemenea, Tuca Zbarcea & Asociatii conduce in clasamentul pe Romania in cinci domenii ale dreptului.  Clasamentele Legal 500 din 2012 evidentiaza rezultatele Tuca Zbarcea & Asociatii in cele mai importante domenii ale dreptului afacerilor si rolul avocatilor coordonatori implicati in gestionarea mandatelor firmei in ultimul an de zile.
webRelease: NNDKP a asigurat asistenta juridica in cadrul primei oferte publice secundare incheiate cu succes de O.P.S.P.I. Bucuresti, 27 martie 2012. Oferta publica secundara avand drept obiect vanzarea de catre M.E.C.M.A. prin O.P.S.P.I. a unui numar de 10.995.472 actiuni, reprezentand 15% din totalul de actiuni emise de catre C.N.T.E.E. Transelectrica a fost incheiata cu succes, prin suprasubscrierea actiunilor oferite spre vanzare.
webRelease: Tuca Zbarcea & Asociatii castiga marele premiu al IFLR Londra, 23 martie 2012: Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat premiul pe Romania in cadrul galei "IFLR European Awards 2012", dedicata celor mai importante firme de avocatura din Europa cu expertiza in domeniile financiar-bancar, piete de capital si fuziuni si achizitii.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by