newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Au mai ramas 3 zile pana la Startup Weekend Romania! Bucuresti, 7 noiembrie. Doar trei zile ne mai despart de Startup Weekend Romania, eveniment in cadrul caruia peste 80 de participanti vor pune bazele propriilor afaceri sub indrumarea unor mentori de calibru international. Ultimele locuri la eveniment pot fi rezervate prin inregistrarea pe site-ul http://romania.startupweekend.org.
webRelease: Ultimele zile in care te poti inscrie la Career Innovation Week In perioada 13-16 Noiembrie 2012, la Hotel Caro, are loc a doua editie a proiectului Career Innovation Week. Evenimentul are loc in fiecare toamna, iar timp de 4 zile reuneste absolventi si masteranzi cu rezultate academice deosebite, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti si persoane cu experienta internationala.
webRelease: O noua editie a conferintei dedicate industriei de resurse umane: Compensation & Benefits Conference Vineri, 9 noiembrie 2012, Medien Conferences si Revisa AIDA organizeaza conferinta Compensation & Benefits, ce va avea loc la Grand Hotel Continental Bucuresti. Evenimentul isi propune sa ofere solutii pentru motivarea angajatilor la locul de munca.
webRelease: Premiera The Lawyer: Un avocat român este desemnat Managerul Anului în Europa 
Avocatul Florentin Tuca, fondatorul Tuca Zbarcea & Asociatii, a primit cea mai inalta distinctie The Lawyer in cadrul galei de premiere The Lawyer European Awards 2012. Este pentru prima oara cand un avocat roman din fruntea unei firme de avocatura independente ob?ine aceasta recunoa?tere. ?uca Zbarcea & Asocia?ii este de?inatoarea titlului The Lawyer de Firma de Avocatura a Anului in Europa de Est ?i Balcani in 2010.  
webRelease: Conferinta Managementul Performantei in Romania 2012 - o oportunitate completa de pregatire si intelegere a performantei Cluj-Napoca, 15 octombrie 2012 -€“ Incepe a 2-a editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania 2012. Evenimentul este produs de Acumen Integrat si va avea loc  in perioada 25 - 27 octombrie, la Hotel Ramada Sibiu.
webRelease: NNDKP obtine anularea amenzii Consiliului Concurentei pentru Alico Pensii La finalul unui proces inceput in anul 2010, Curtea de Apel  Bucuresti a anulat decizia prin care Consiliul Concurentei a impus Alico Pensii o amenda pentru incalcarea legislatiei concurentei. A fost prima decizie prin care autoritatea de concurenta a constatat incalcarea nu numai a Legii concurentei, ci si a Tratatului privind Functionarea Uniunii Europene.
webRelease: Conferinta SUCCES PENTRU ROMANIA Succes pentru Romania este prima conferinta care isi propune promovarea succesului bazat pe principii si valori, precum si accentuarea conceptului ca doar impreuna suntem mai puternici. Ne dorim ca prin Succes pentru Romania sa cream si sa sustinem o comunitate de tineri profesionisti. Pentru o dezvoltare continua, tinerii au nevoie de sustinerea unui mentor care sa le indrume pasii catre succes, de aceea Succes pentru Romania isi doreste sa fie promotorul educarii si sustinerii unei tinere generatii de elita.
Delice Cook & Dance - teambuilding inovator Concediul s-a terminat!Companiile cauta sa-si remotiveze angajatii
webrelease: HR Business Partner conferinta dedicata rolului de strateg al HR-ului Vineri, 26 octombrie 2012,  Medien Conferences si Revisa AIDA organizeaza conferinta HR Business Partner, ce va avea loc la Grand Hotel Continental Bucuresti. Evenimentul isi propune sa analizeze rolul strategic al HR-ului intr-o organizatie dar si modul in care strategia de HR poate fi aliniata la strategia de business.
webRelease: "Diversity at work", avantaj sau problema? Marti, 2 octombrie 2012, la Grand Hotel Continental Bucuresti, Medien Conferences si Revista AIDA organizeaza conferinta "Diversity at work", eveniment dedicat industriei HR ce aduce in prim-plan capacitatea companiilor de a folosi diversitatea talentului si a abilitat›ilor angajatilor sai.
webRelease: Centrul de Limbi Straine A_BEST participa la "Forum de l'emploi francophone" Pe 13 si 14 septembrie 2012, Centrul de Limbi Straine A_BEST iti da intalnire la "Forum de l'emploi francophone", un eveniment de cariere destinat persoanelor active cu experienta si tinerilor in cautarea unui loc de munca.
webRelease: Portalul www.IndicatoridePerformanta.ro implineste astazi 2 ani de la lansarea in Romania Cluj-Napoca, 27 iulie 2012 Portalul www.IndicatoridePerformanta.ro aniverseaza astazi 2 ani de prezenta online in Romania.
webRelease: Lansarea Cartei Albe a IMM-urilor din Romania 2012 Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania in colaborare cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM), Fondul Roman de Contragarantare (FRC) si Institutul de Management si Marketing International Manager au lansat editia a X-a a "Cartei Albe a IMM-urilor din Romania 2012".
webRelease: Situatia actuala si prioritatile sectorului de IMM-uri din Romania in contextul Strategiei UE 2020 Cu prilejul implinirii a 20 de ani de activitate Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania a organizat in data de 12 iulie 2012 la Hotelul Intercontinental un Forum aniversar cu tema: "Situatia actuala si prioritatile sectorului de IMM-uri din Romania in contextul Strategiei UE 2020".
webRelease: Prezenta romaneasca la Conferinta PMA 2012, University of Cambridge, UK Cluj-Napoca, 12 iulie 2012 - Delegatia companiei de cercetare si consultanta in managementul performantei, Acumen Integrat, reprezentata de Adrian Brudan, Manager Solutii Performanta Organizationala, participa la Conferinta PMA 2012. Evenimentul are loc la Cambridge, UK, in perioada 11-13 iulie. Tema din acest an este „Performance Management: From Strategy to Delivery”.
webRelease: Lansarea Cartei Albe a IMM-urilor din Romania 2012 Cu prilejul implinirii a 20 de ani de activitate Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania organizeaza in data de 12 iulie 2012, incepand cu orele 9:30 la Hotel Intercontinental un Forum aniversar cu tema: "Situatia actuala si prioritatile sectorului de IMM-uri din Romania in contextul Strategiei UE 2020". Partenerii evenimentului sunt Fondul Roman de Contragarantare (FRC), Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), Eximbank, Banca Carpatica si Grupul Roman pentru Investitii si Consultanta (RGIC).
webRelease: Management Performant in Institutiile Medicale din Romania in 2012- Schimb de bune practici in management medical si managementul performantei in institutiile din sectorul medical Acumen Integrat anunta organizarea Conferintei Management Performant in Institutiile Medicale din Romania in 2012. Evenimentul va avea loc la Bucuresti, in perioada 26-28 septembrie 2012, la Hotel Intercontinental. Evenimentul cuprinde doua zile de conferinta (26 si 27 septembrie) si un workshop alcatuit dintr-o simulare (28 septembrie) a administrarii unei unitati spitalicesti.
webRelease: Camera de Comert Italiana pentru Romania a organizat o intalnire in cadrul careia au fost discutate principalele provocari cu care se confrunta investoitorii Camera de Comert Italiana pentru Romania a organizat, la sfarsitul saptamanii trecute la Hotelul Radisson Blu din Bucuresti, o intalnire in cadrul careia au fost discutate principalele provocari cu care se confrunta in prezent membrii Camerei precum si alti investitori din Romania, in domeniul afacerilorsi al investitiilor.
webRelease: "Principala grija a vanzatorilor ar trebui sa fie... ...satisfacerea dorint›elor cumparaƒtorilor -cel put›in asa au raspuns 62,9% dintre cei 423 de respondenti ai unui studiu de piataƒ dedicat marketingului profitabil efectuat de Rapid Results Marketing S.R.L. Mai mult, alt›i 18,3% dintre respondenti cred caƒ principala grija a vanzaƒtorilor ar trebui sa fie aceea de a prezenta cumpărătorilor cat mai multe variante de pret› si de calitate.
webRelease: Aleksander "Sasha" Galitsky in Romania, la conferinta anuala a Fondurilor de Private Equity si Venture Capital din Europa de Sud-Est Aleksander "Sasha" Galitsky, antreprenor, investitor si venture capitalist renumit in Rusia, SUA si Europa, va fi keynote speaker - alaturi de Marcello Bottoli, Operating Partner Advent International (fost Presedinte & CEO, Louis Vuitton Malletier si Samsonite), si Richard Seewald, Partner, Alpha Associates, - la conferinta anuala a Asociatiei Fondurilor de Private Equity si Venture Capital din Sud-Estul Europei (SEEPEA) intitulata "Funding Growth in Turbulent Times. Partnering for New Economic Realities", din 28 iunie 2012, de la Bucuresti. Recunoscut ca unul dintre cei mai importanti oameni din industria IT si Internet din Rusia, Aleksander "Sasha" Galitsky va vorbi despre secretele transformarii unei idei in tehnologie in succes pe bursele internationale.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by