newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Profiller.net ofera companiilor posibilitatea de a testa promotional serviciile sale inovatoare in cadrul promotiei de lansare Platforma Online de Recrutare cu Testare, Profiller.net ofera companiilor posibilitatea de a testa promotional serviciile sale inovatoare in cadrul promotiei de lansare: Discount  100%  la Postarea Anunturilor de Recrutare Online doar pana la data de 14-Iulie-2013
webRelease: Reuniune la Bucuresti a firmelor de avocatura din cadrul retelei Proteus In perioada 19-21 aprilie 2013, Bucurestiul va fi gazda unei importante reuniuni a firmelor de avocatura din cadrul retelei internationale Proteus. Proteus reuneste cabinete de avocatura din mai multe tari europene, printre care Marea Britanie, Olanda, Spania, Franta, Elvetia etc. 
webRelease: Tuca Zbarcea & Asociatii Tax are un nou partener Bucuresti, 3 aprilie 2013: Divizia de fiscalitate a societatii de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii si-a intarit recent echipa prin promovarea lui Alin Chitu la statut de Tax Partner. Firma si-a atins tinta financiara in 2012 si prognozeaza o crestere a afacerilor de cel putin 20%-25% pentru anul in curs.
webRelease: Ultima saptamana de inscrieri in regim Early Bird la Forumul "€žStrategie si Balanced Scorecard in Romania 2013"€ - o oportunitate completa de pregatire Acumen Integrat anunta ultima saptamana de inscrieri cu taxa redusa Early Bird la Forumul "Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2013". Anul acesta, Forumul isi propune sa reuneasca profesionisti, manageri, antreprenori, specialisti, practicieni cu interes in strategie, planificare strategica si Balanced Scorecard, atat din sectorul privat cat si din cel public, pentru a dezbate teme de interes comun. In cadrul evenimentului se vor prezenta cele mai recente initiative, studii de caz si bune practici locale si internationale, construind astfel o sursa de cunoastere, inspiratie si networking pentru participanti, vorbitori si parteneri.
webRelease: Ultimele zile in care te poti inscrie la Consulting Days In perioada 12-14 martie 2013, la Hotel Howard Johnson, are loc cea de-a doua editie a proiectului Consulting Days. Evenimentul isi propune sa identifice tineri cu potential care isi doresc sa lucreze in domeniul consultantei: Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consulting. Aplica pana pe 7 martie la cel mai important eveniment de consultanta din aceast an. 
webRelease: ...even mammoths can be Agile Suita de evenimente dedicate managementului de proiect continua la Cluj si Bucuresti. In cadrul primei editii de la Cluj (puteti  viziona poze si video pe pagina noastra de Facebook) am aflat cum se aplica metodologiile Agile in proiectele unor companii IT precum AROBS Transilvania, Betfair, iQuest, ISDC, 3Pillar Global si care este impactul utilizarii acestor metodologii la nivelul unor afaceri precum Bitdefender, Confucius Consulting, sau Endava. Vom aprofunda cateva din aceste teme, dar aducem si teme noi din Scrum, Kanban sau XP. 
webRelease: Acumen Integrat organizeaza a doua editie a Forumului "Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2013" Acumen Integrat anunta cea de-a doua editie a Forumului "Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2013". Evenimentul va avea loc in perioada 11 - 13 aprilie 2013, la Hotel Intercontinental Bucuresti.
webRelease: MMM Consulting: rebranding la implinirea a 10 ani memorabili La implinirea a 10 ani de activitate pe piata romaneasca, aniversata pe 28 februarie 2013, firma de training si consultanta MMM Consulting anunta o noua identitate, special creata pentru acest moment si repozitionarea viziunii sale de business sub un nou slogan: Arhitecti ai invatarii!
webRelease: "Optimizarea campaniilor de trade", tema celei de-a II-a editii a Trade Marketing Congress Piata si Modern Buyer continua seria evenimentelor, organizand pe data de 27 februarie 2013, la Ramada Bucharest Parc, a doua editie a Trade Marketing Congress. De aceasta data, tematica principala este "Optimizarea campaniilor de trade". Trade Marketing Congress este singurul eveniment destinat profesionistilor din domeniu, activi in FMCG. Abordeaza integral domeniul Trade Marketingului, de la obiective si strategie, continuand cu concepte si mecanisme si incheind cu implementarea, analiza si optimizarea. Evenimentul este interactiv, cu durata de o zi, format conferinta, structurat in paneluri de discutii. Fiecare panel cuprinde reprezentanti ai furnizorilor, retailerilor si specialistilor in servicii (marketing, merchandising, research).
webRelease: Avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii scapa strazile din Bucuresti de haosul rutier In anul 2011, Administratia Strazilor Bucuresti a organizat procedura de atribuire a acordului-cadru avand ca obiect proiectarea, executia si administrarea semnalizarii rutiere orizontale si verticale in Municipiul Bucuresti, avand o valoare estimata de 45 de milioane de euro. Una dintre societatile amendate de curand de Consiliul Concurentei pentru trucarea unei licitatii publice a contestat procedura de atribuire, motiv pentru care, timp de un an de zile, aceasta a fost paralizata.
webRelease: NNDKP numesŸte doi parteneri noi sŸi promoveazaƒ alti sŸase avocati Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anuntat o serie de promovaƒri in randul partenerilor sŸi asociatilor seniori. Astfel, Georgeta Dinu (Harapcea) (asociat manager sŸi coordonatorul practicii de concurentaƒ) sŸi Roxana Ionescu (asociat manager sŸi coordonatorul practicilor de dreptul mediului sŸi protectia datelor) au fost promovate ca parteneri remunerati. De asemenea, doi asociati seniori au fost promovati asociati manageri, iar patru asociati au devenit asociati seniori.  
webRelease: Analiza amanuntita a fiscalitatii romanesti la TaxEU Forum 2013 Cea de-a saptea editie a celui mai important eveniment local de legislatie si fiscalitate, TaxEU Forum 2013, vine cu analiza celor mai noi modificari fiscale pregatite de autoritati pentru 2013. Evenimentul va avea loc in perioada 7-8 februarie 2013 la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti si propune o examinare a modificarilor ce isi vor pune amprenta pe piata fiscala romaneasca.
webRelease: Finalizarea privatizarii Automobile Craiova, un proiect de succes pentru avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat juridic Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) in legatura cu toate aspectele aferente finalizarii procesului de privatizare a societatii Automobile Craiova cu gigantul american Ford. Finalizarea contractului de privatizare a Automobile Craiova a presupus o serie de negocieri intre Ford Motor Company SUA, actualul proprietar al producatorului de masini si AVAS, autoritatea de privatizare, negocieri incheiate cu plata a aproximativ 38 milioane de euro catre bugetul de stat.
Ford sŸi NNDKP anuntaƒ incheierea unei noi etape a post-privatizaƒrii Bucuresti, 12 decembrie -€“ Ford Motor Company sŸi Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) au anuntat astaƒzi incheierea unei etape importante in procesul de post-privatizare a Automobile Craiova, finalizata cu plata a 170 de milioane de lei caƒtre bugetul de stat.
webRelease: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen semnaleazaƒ cea de-a sŸasea solutie favorabila Bancii Comerciale Romane obtinutaƒ in litigiile cu clientii Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anuntat caƒ Inalta Curte de Casatie sŸi Justitie (ICCJ) a pronuntat o nouaƒ solutie favorabilaƒ Bancii Comerciale Romane (BCR), in litigiile prin care clienti ai acesteia urmaƒresc saƒ impuna un mecanism propriu de calcul al dobanzii.
webRelease: Premiera pe piata trainingului din Romania: Mediplus alege ASCENDIS pentru dezvoltarea programului de formare a farmacistilor In cele doua module ale programului "Managementul performant al farmaciei", farmacistii isi pot completa cunostintele tehnice cu o serie de competente complementare, de relationare, comunicare sau de management. Fiecare modul este creditat cu 16 puncte de Educatie Farmaceutica Continua si dureaza cate doua zile.
webRelease: Proiectul POSDRU/83/5.2/54563 - "Creeaza-ti propriul loc de munca!" isi prezinta reusitele Proiectul POSDRU "Creeaza-ti propriul loc de munca!" a vizat facilitarea accesului la ocupare pentru someri, persoanele implicate in agricultura de subzistenta sau aflate in cautarea unui loc de munca din mediul rural din trei regiuni ale tarii, Bucuresti-Ilfov, Nord-Est si Sud-Muntenia, prin dezvoltarea competentelor antreprenoriale si cresterea oportunitatilor de ocupare ale acestora, materializate in acordarea de sprijin si asistenta pentru infiintarea propriilor firme. In acelasi timp, prin crearea unui climat de afaceri competitiv, proiectul a avut ca obiectiv exploatarea potentialului antreprenorial rural, generarea de noi locuri de munca si implicit, dezvoltarea comunitatilor din regiunile de implementare ale proiectului.
webRelease: Seminar pentru beneficiarii romani din cadrul celui de-al patrulea apel aferent Programului de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei Iasi, 21 noiembrie 2012: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, prin reprezentantii Punctului National de Contact (PNC), ai Autoritatii Nationale pentru Programul de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei (AN SEE), precum si ai Directiei Generale Control de Prim Nivel, impreuna cu reprezentantul Secretariatului Tehnic Comun SEE au organizat pe 20 noiembrie, la Iasi, seminarul "Drepturi si obligatii in implementarea proiectelor selectate in cadrul celui de-al patrulea apel SEE", dedicat beneficiarilor proiectelor aprobate in cadrul acestui apel.
webRelease: Seminar pentru beneficiarii Programului de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, prin reprezentantii Punctului National de Contact (PNC) si ai Autoritatii Nationale (AN) pentru Programul de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei, precum  si ai Directiei Generale Control de Prim Nivel (DGCPN)  impreuna cu reprezentantii Secretariatului Tehnic Comun al Programului SEE organizeaza  seminarul "Drepturi si obligatii in implementarea proiectelor selectate in cadrul celui de-al patrulea apel SEE",  dedicat beneficiarilor romani ai proiectelor aprobate in cadrul acestui apel.
webRelease: Global Entrepreneurship Week 2012 aduce solutii pentru antreprenoriatul din Romania Global Entrepreneurship Week reuneste anual comunitatile antreprenoriale din toata lumea printr-o campanie de evenimente locale si internationale care ofera participantilor ocazia de a se conecta si de a incepe ceva care conteaza. Romania este tara GEW din 2008, campania fiind gazduita de Junior Achievement Romania si GEA Strategy & Consulting.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by