newsletter rss
HotNews.ro
webPR: Workshop Interactiv Cum sa iti construiesti o strategie castigatoare Echipa MORE Solutions lanzeaza, in 26 martie 2015, un prim eveniment dintr-o serie de workshop-uri inovatoare, centrate pe rezultate, nu numai pe teorie. In primul eveniment, MS il prezinta pe Domnul Peter Barta, top expert in management, cu peste 12 ani de experienta, care va analiza "Cum sa iti construiesti o strategie castigatoare", lansand totodata si o provocare: "Playing to win sau playing to play?".
webRelease: Eleni Scheffal: De la Bosch la antreprenoriat Am vrut sa urmez pasiunea mea pentru comunicare, moderare si business coaching intr-un mediu mai provocator. Robert Bosch, fondatorul companiei Robert Bosch GmbH, credea ca "Cine inceteaza sa devina si mai bun, a incetat sa fie bun!"€œ. Cred cu tarie acest lucru, motiv pentru care am decis sa fac acest pas important pentru mine -€“ pasul de la angajat la antreprenor -€“ care sa imi permita sa cresc intr-un domeniu pe care il iubesc.
webRelease: Patrimoniul, obiect al contabilitatii Persoana fizica si juridica pot fi titulare de patrimoniu, potrivit Legii 71/2011 pentru punerea in aplicare a Legii 287/2009 privind Codul Civil: Orice persoana fizica sau persoana juridica este titulara a unui patrimoniu care include toate drepturile si datoriile ce pot fi evaluate in bani si apartin acesteia. Patrimoniul reprezinta totalitatea drepturilor si obligatiilor cu valoare economica, ce apartin unei persoane juridice sau fizice, precum si bunurile economice la care se refera.
webRelease: Webinar gratuit - Performanta in Serviciul de Relatii Clienti Webinarul va fi sustinut de Maria Desmons-Macrea, Customer Service Experience Practice Manager in cadrul The KPI Institute, autoritatea globala in ceea ce priveste cercetarea si educatia in domeniul Indicatorilor Cheie de Performanta. Maria se ocupa de dezvoltarea si mentinerea unei culturi a performantei serviciului de relatii clienti in cadrul The KPI Institute, precum si de elaborarea si livrarea cursului pe tema performantei serviciului de relatii clienti, oferit de catre companie. Ea are o experienta de peste patru ani in serviciul de relatii clienti si managementul serviciului de relatii clienti, respectiv sapte ani de experientaƒ in elaborarea si livrarea de programe de formare..
webRelease: Sentimentul de incredere in economie al directorilor executivi din companiile romanesti este in crestere. Premizele si tendintele pentru anul 2015 au fost prezentate in cadrul evenimentului CEO Conference - Shaping the future. Evenimentul ,,CEO Conference - Shaping the future" a reunit peste 200 de manageri de top din Romania si a reprezentat platforma pentru lansarea celui mai recent studiu al EY Romania despre perceptia cu privire la potentialul mediului de afaceri din Romania. Evenimentul a fost organizat la Bucuresti, in data de 19 februarie 2015 de catre doingbusiness.ro impreuna cu EY Romania.
webRelease: CEO Conference – Shaping the future Un nou eveniment de elita ce propune strategilor din companii o dezbatere privind oportunitatile de viitor si caile pentru o crestere sustenabila Inca la debut, 2015 ridica strategilor din companii intrebari cu raspuns incert: “care va fi impactul noilor realitati ale zonei UE asupra mediului de afaceri local?”, “care sunt riscurile si oportunitatile pentru Romania?”, “cum ar putea evolua criza din Ucraina si care sunt efectele estimate pe termen scurt si pe termen lung?”, “cum se va resimti scaderea pretului petrolului sau tendinta de crestere a dolarului american?”.
webRelease: Brightboss - training in leadership si management, marca Brightway Trainerul este Lucian Arghire, managing partner Brightway si trainer acreditat CNFPA, ce sustine programe de training in domeniile: leadership, management financiar, comunicare, marketing, vanzari, negociere si comunicare. "Acest tip de training imi este foarte drag, nu doar pentru ca este unul dintre cele mai de succes traininguri Brightway, ci pentru ca oamenii chiar pleaca decisi sa aplice in propria companie sau in propria viata ceea ce au acumulat in cele doua zile", spune trainerul Lucian Arghire, Managing Partner Brightway.
webPR: Zeci de oportunitati de cariera la Career Innovation Week 2014 si posibilitatea de a sustine un interviu chiar in zilele evenimentului. Career Innovation Week revine in luna noiembrie cu cea de-a IV-a editie. Evenimentul defineste noi trenduri in materie de inovatie in cariera si cuprinde o serie de conferinte, studii de caz si workshop-uri in domeniile Finance & Banking, Sales & Marketing, Research & Engineering, IT & Telecom. Alaturi de editia din Bucuresti (13 si 15 noiembrie) si Ploiesti (19 noiembrie), evenimentul Career Innovation Week se extinde, iar anul acesta va ajunge si in Brasov (4 noiembrie). Participarea este gratuita in baza preinscrierii pe site-ul www.hipo.ro pana pe 30 octombrie 2014.
webRelease: Pensionarii Bosch contribuie la evolutia companiei cu 50.000 de zile de lucru in fiecare an La Bosch, cererea pentru pensionarii companiei este in crestere in intreaga lume. In 2013, expertii seniori au lucrat aproximativ 50.000 de zile, de aproximativ doua ori mai mult decat in urma cu cinci ani. Specialistii care includ tehnicieni, ingineri, contabili de gestiune, experti in logistica au fost la mare cerere. Acum 15 ani, grupul Bosch a infiintat Bosch Management Support GmbH (BMS), o filiala care ofera servicii ale fostilor angajati pentru munca in cadrul anumitor proiecte, precum si sarcini de consultanta de durata limitata.
webRelease: Curs Certificare Profesionala Indicatori Cheie de Performanta 1- 3 octombrie 2014, Bucuresti Acumen Integrat organizeaza in perioada 1 - 3 octombrie 2014, la Bucuresti, cursul Certificare Profesionala Indicatori Cheie de Performanta. Cursul este destinat managerilor, antreprenorilor, specialistilor din diverse departamente si industrii interesati de formarea unei baze solide in raport cu intelegerea si folosirea corecta a KPIs, printr-o pregatire teoretica si practica, precum si de obtinerea diplomei de certificare in folosirea KPIs - Certified KPI Professional, primul program de certificare la nivel international dedicat utilizarii corecte a KPIs.
webRelease: Ce salarii primesc studentii la primul lor job? Pana pe 15 august pe www.hipo.ro are loc Targul Virtual Hipo.ro pentru absolventi, un eveniment dedicat studentilor si masteranzilor care isi finalizeaza studiile in aceasta vara si vor sa se angajeze. In prima luna de la lansarea evenimentului, perioada 20 iunie – 20 iulie, au fost inregistrate 119 052 vizite, iar in ceea ce priveste provenienta candidatilor, orasele din care acestia au accesat evenimentul sunt: Bucuresti, Iasi, Brasov, Timisoara si Cluj-Napoca. Conform unui studiu realizat de Hipo.ro in luna mai 2014, in ceea ce priveste ofertele salariale primite de studenti si absolventi, a reiesti ca 39% dintre acestia au avut la primul job full-time un salariu net cuprins intre 150 - 250 E.
webRelease: Un nou jucator pe piata avocaturii de business Bohalteanu si Asociatii, noul jucator de pe piata avocaturii de business din Romania, cu ambitii si competente de a deveni lider pe arii de practica importante, reuneste avocati cu experienta semnificativa in piata serviciilor avocatiale premium.
webRelease: Rebranding pe piata HR : Compania de training EXEC-EDU ii invita pe manageri la "mind building", cu noul slogan "Antrenam competente" Compania de training EXEC-EDU anunta lansarea unei noi strategii de comunicare incepand cu semestrul al II-lea al acestui an, pornind de la sloganul "Antrenam competente" si de la crearea unei noi identitati vizuale. Rebrandingul companiei vine in urma unui proces de evaluare al strategiei de comunicare realizat de agentia INSUS. Acesta a evidentiat doua atu-uri majore ale EXEC-EDU pe piata de training: pe de-o parte pozitia de lider in dezvoltarea managerilor, mentinuta vreme de 17 ani si, pe de alta parte, reputatia pe care si-a creat-o in acest rastimp, de furnizor de cursuri consistente, facilitate de experti cu experienta solida de business. 
webRelease: EY lanseaza in Romania cel mai prestigios program antreprenorial international - Entrepreneur Of The Year Programul Entrepreneur Of The Year (EOY), singura competitie antreprenoriala care se organizeaza la nivel global, s-a lansat astazi si in Romania. EY Entrepreneur Of The Year se desfasoara in acest an in 145 de orase din 60 de tari, acoperind mai mult de 94% din economia globala.
webRelease: Indaco Systems va invita la workshop-ul "Evaluarea Afacerii -€“ Potential si Riscuri" In data de 8 mai, Indaco Systems in parteneriat cu RisCo organizeaza workshop-ul "€žEvaluarea Afacerii -€“ Potential si Riscuri"€, eveniment ce va avea loc la Hotel Pullman din Bucuresti, incepand cu ora 8:30. Cu aceasta ocazie, va invitam sa luati parte la o sesiune de networking si un panel de discutii in care Marius Ghenea, Antreprenor si Business Angel, Lucian Anghel, Presedinte BCR Pensii si Dragos Cabat, CFA, Managing Partner RisCo, vor oferi solutii practice, punctuale, la provocarile legate de deciziile cele mai importante de afaceri luate de antreprenori si manageri.
webRelease: Livram solutii legislative de ultima generatie IMM-urilor din Romania In data de 9 aprilie 2014, Indaco Systems va fi prezenta la evenimentul IMM Restart in calitate de partener media. IMM Restart este organizat de Doing Business si va avea loc la Hotel Athenee Palace Hilton, Sala Regina Maria, Bucuresti. Evenimentul aduce in atentia antreprenorilor solutii concrete, resurse si informatii cu impact semnificativ pentru zonele cheie in dezvoltarea companiilor.
webRelease: LEGE5 te ajutaƒ sa intelegi noile reglementaƒri in materie penala Indaco Systems vaƒ invita la conferinta "Reglementari fundamentale in noul Cod Penal sŸi in noul Cod de Procedura Penala, organizata de Asociatia "Conferintele Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti"œ. Evenimentul va avea loc in perioada 3-4 aprilie 2014 in Aula Magna a Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti.
webRelease: Aplicatia SCIM 946 a fost lansata si pentru spitale www.ControlInternManagerial.ro a lansat de curand softul SCIM 946 in varianta pentru spitale, aceste institutii putand acum sa isi actualizeze in cel mai scurt timp setul de proceduri operationale dedicate controlului intern managerial conform normelor impuse de catre Uniunea Europeana. Varianta pentru spitale este cea de-a treia lansata de catre echipa ControlInternManagerial.ro incepand cu anul 2013 cand proiectul a fost demarat odata cu site-ul dedicat.
webRelease: Ultima saptamana de inscrieri la cursul "Criteriile de performanta, evaluarea si imbunatatirea performantei angajatilor" Un curs de evaluare si imbunatatire a performantei angajatilor destinat profesionistilor de resurse umane interesati sa inteleaga procesele de managementul performantei la nivel individual, sa puna bazele unui plan individual de performanta si sa implementeze un sistem de management si evaluare a performantei la nivel individual, aliniat cu sistemele de management al performantei la nivel strategic si operational.
webRelease: Revista "€žPerformance Management in 2013" a fost lansata Partenerul international al Acumen Integrat, The KPI Institute - liderul global in cercetarea si dezvoltarea Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs), a lansat la nivel international revista "€žPerformance Management in 2013", a doua editie dintr-o serie de publicatii anuale care ofera o privire de ansamblu asupra disciplinei.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by